E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.841
Günaydın arkadaşlar.Anca işleri topladım sonra sitemize girebildim:))))))
delikafadulden delikafadulden delikafadulden ilahi Arzum ne güldüm ama
Benim kaliteli yumoşlar ayın 13 dogru sanırımsam o aralar hızlandırmalı bi etüte girmemiz lazım:)))))
:dance: :dance: :dance: canım bak sen şimdi kendine terapi uygulayacaksınn ben bu aralar beynimizin bütün hormonlarımızı yönlendirmesiyle ilgili bazı yazılar okuyorumm kafayı sıyırmazsam iyidir gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
gelelim terapiyee süreklii pozitif düşüneceksinn kendi kendine benim çok kaliteli yumurtalarım varr çok kaliteli yumurtalarım varr ve bu ay çatlarken bebişimi tutacakk hep böyle sonraa hamşle kaldığında giyeceğin kıyafeti bebeğine alacağın beşiği onunla neler yapacağını hayal edeceksin sonra ben kadınımm ben doğurganım diyeceksinn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sonra gelsinn bebişlerrrnaniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Ben güzel bir karıyammm ben güzel anne olucam..
yumuşlarım çatır çatır çatlicak sonrada bebişim olucak...
Ah Arzum ah ben bu hayalleri hep kuruyomda sonra içimdeki kötü şey hemen devreye giriyo hiç bi zaman bebişim olmassa ya hep ben başkalarının bebişlerini sevmekle yetinirsen diyo .o zaman bitiyorum
Bu yazıları bende okuyayım bari hamileliği engelleyen hormanlar diyemi arattın
[sıze="2"]anladık arnavutgüzeli sen pozitifsin doğurgansın bebeğin olacak 3 defa yazmana ne gerek var canım:))[/sıze]
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: hepimiz doğurganız hepimizzz :icecream: :icecream: :icecream: ama buayda ben kırmızıları görücemm ama çok mutlu olucamm çünküü çok gecikmiycekkkk adet öncesii sıvılar su gibi vallaaa :asigim: :asigim: laelaelaelaelae laelaelaelaelae
BENİM POZİTİF DÜŞÜNEN ARKADAŞIM,ADET OLSA BİLE MUTLU OLAN ARKADAŞIM kaydirigubbakcemile5İNŞALLAH BİR GÜN GELECEK ,GELMİYECEK O KIRMIZILAR 9 AY BOYUNCAhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?