E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.021
arzu canım biz olmayalım bebek olsun diyebakarız seninki hepden farklı bir istek
canım inş bebek geliyodur
ayyyyyyy çok hızlısınız walaha yazmaya yetişemiyooommmmm yaşlıyım bennnnn acıyın bannnnnnnnaaaaaaaa
yokk kızlarrr belirtileri dünden başladı zatennn ben hiççç hamile olabilme ihtimalini bile düşünmüyorum ben kendimi adet olup doktora gitmeye öyle bir odakladım kii benim zaten günüm normaldede geçiyorr sakın sizde boşa ümitlenmeyinnn :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:
İnşallahhhh hamişsindirrr :Saruboceq: rabbim karnını bebişle doldursun inşallahh.
hıııııımCADIARZU sen doktoruna hiç sordunmu pekii??
eşinde tam olarak ne vardıkii??spermlerde dimii sorun?:uhm:
olsun yaaa biz hazır olalımdaaa..ne biliyosuuun ÇAĞRIŞTIRIYORUUUZ BELKİİİİ ..
lülü lülülüüüüüüü kızlaaaaaar kısçeleriiiiiim...yerinizi alıııın bakeeemm..lülülülülüüüüüü..hihoyyyt hihoyyyt :dance: :dance:
evet sana noluyoo iki canlııı neyimize yetişmeye çalışıyoon.asıl biz sana yeti,şmeye çalışıyoruuuzz..kaydirigubbakcemile5
haaaah gülim barrii senmiiii yaşlısıııın seeeen???sesi güzeeeel:asigim:
kızlar ben çıkıyorum bir uyku bastıki sormayın biraz uyumak istiyorum mirmirmirmirgörüşmek üzere
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ahhhh keşkeeeeee nerde o günleeerrr
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
hamile olunca üyeliğimi dondurayım bariiiiiiiii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Spremlerde evet canım hem sayı düşük hem hareketlilik %7 :1no2:
Ya en son gittiğim doktor yumurta çatlatma yapalım dedi bende alakasız buldum ben tüplere baktırmaya gitmiştim aslında hemen çatlatma dedi bende sinirlendim gitmedim daha ondan öncekiler zaten hormonların normal ultrasonda normal deyip bişey yapmadılar.Ben ilgisizlere mi denk geldim acaba -tatlicadiarzu-
kızlar ben çıkıyorum bir uyku bastıki sormayın biraz uyumak istiyorum mirmirmirmirgörüşmek üzere
YA BEN BU DOKTORLARI NAPİİİM HAA NAPİİİİİİMM:mymeka:klava: YAA SENDEN BÖYLE BİR ŞEY İSTEMESİ İMKANSIIIZ..hayret bişeyyyaa.o önce eşine gerekli tedaviyi versiin.sonraa allahın izniyle zaten kendiliğinden olur.tamam yumurtalıklarını takip eddirebilirsin kontrol açısından.bilmiş olursun hem amaa eşinin böyle bir problemi varken seni eline almak en son işlem..
mutlaka bir vitamin desteği alsın,özeliklede keçiboynuzuuuu..bak geçenlerde gördüm kahve şeklinde çekilmiş keçi boynuzu satılıyo paketlerde onu kahve gibi kaynatıyosun çok hoş tadı.içinede vanilya kokusu koymuşlar acılığı gitsin diyee..eşim sağolsun 90 miliyon spermi vaaarklava: halaaa kendine bakıyooo..zaten onun yüzünden rahmim :1closedeyes:iltahb değil sperm sıvanmıış speeerm:mymeka:..
YA BEN BU DOKTORLARI NAPİİİM HAA NAPİİİİİİMM:mymeka:klava: YAA SENDEN BÖYLE BİR ŞEY İSTEMESİ İMKANSIIIZ..hayret bişeyyyaa.o önce eşine gerekli tedaviyi versiin.sonraa allahın izniyle zaten kendiliğinden olur.tamam yumurtalıklarını takip eddirebilirsin kontrol açısından.bilmiş olursun hem amaa eşinin böyle bir problemi varken seni eline almak en son işlem..
mutlaka bir vitamin desteği alsın,özeliklede keçiboynuzuuuu..bak geçenlerde gördüm kahve şeklinde çekilmiş keçi boynuzu satılıyo paketlerde onu kahve gibi kaynatıyosun çok hoş tadı.içinede vanilya kokusu koymuşlar acılığı gitsin diyee..eşim sağolsun 90 miliyon spermi vaaarklava: halaaa kendine bakıyooo..zaten onun yüzünden rahmim :1closedeyes:iltahb değil sperm sıvanmıış speeerm:mymeka:..
canım ya birşey sorucam sperm sıvanmış dedin yaa sen preseed kullandınmıı acaba onunla ilgisi varmıdır dışarı çıkmasını engellemiş oloabilirmi yada orada yapıştırıcı etkisi olmuşmudur yazını okurken aklıma geldi şimdi almak isteyen arkadaşlar var kötü sonuç olmasın allah korusunn CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU
iltihap yerine sperm sıvanmış ölemi kaydirigubbakcemile3 keçiboynuzu kürünü içiyo ayrıyetten ondan da bulursam alim bari iyi olur.Ben şimdi rahim filmi çektirim mi sizce mirmirmirmir zaten 2 ay boyunca bu kürleri uygulayıp olmazsa bi aşılama denicez .Aşılamadan önce rahim filme zaten bakılacak dimi
Ya gerçekmi sperm sıvanmış nasıl oluyo yaa ben benzetme yaptın zannettim bi zararı oluyomu peki bak kafam karıştı şimdi :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?