Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arzu canım biz olmayalım bebek olsun diyebakarız seninki hepden farklı bir istek
canım inş bebek geliyodur

evet belki biraz tuhaf oluyor ama ben bugüne kadar hiçbir tedavi görmedim hep kendi kendine olsun diye bekledik öyle bir doktora düşmüşüm kii tahlillerim yapıldı sadece adet düzenleyici verdi başka birşeye gerek yok dedii bende saf gibi başka doktora gitmedim ve o kadar yoğun çalışıyordum kii vaktim bile olmuyordu şimdi işten ayrıldım ve biran önce düzgün bir doktora gidip ilaçsa ilaç filmse film ne gerekiyorsa yapabilmekk adet olma isteğim tekrar düzensizleşmemek için keşke bebek olsa düğün bayram yaparımda 3 yıl geçti artık kendiliğinden olabilme olasılığını düşünemiyorum canım benimm anladınmııı ......mafoldumben : mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ayyyyyyy çok hızlısınız walaha yazmaya yetişemiyooommmmm yaşlıyım bennnnn acıyın bannnnnnnnaaaaaaaa

evet sana noluyoo iki canlııı neyimize yetişmeye çalışıyoon.asıl biz sana yeti,şmeye çalışıyoruuuzz..kaydirigubbakcemile5

haaaah gülim barrii senmiiii yaşlısıııın seeeen???sesi güzeeeel:asigim:

olsun yaaa biz hazır olalımdaaa..ne biliyosuuun ÇAĞRIŞTIRIYORUUUZ BELKİİİİ ..

lülü lülülüüüüüüü kızlaaaaaar kısçeleriiiiiim...yerinizi alıııın bakeeemm..lülülülülüüüüüü..hihoyyyt hihoyyyt :dance: :dance:
[/QUOTE]

İnşallahhhh hamişsindirrr :Saruboceq: rabbim karnını bebişle doldursun inşallahh.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ahhhh keşkeeeeee nerde o günleeerrr

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
hamile olunca üyeliğimi dondurayım bariiiiiiiii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

hıııııımCADIARZU sen doktoruna hiç sordunmu pekii??
eşinde tam olarak ne vardıkii??spermlerde dimii sorun?:uhm:

Spremlerde evet canım hem sayı düşük hem hareketlilik %7 :1no2:
Ya en son gittiğim doktor yumurta çatlatma yapalım dedi bende alakasız buldum ben tüplere baktırmaya gitmiştim aslında hemen çatlatma dedi bende sinirlendim gitmedim daha ondan öncekiler zaten hormonların normal ultrasonda normal deyip bişey yapmadılar.Ben ilgisizlere mi denk geldim acaba -tatlicadiarzu-

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ahhhh keşkeeeeee nerde o günleeerrr

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
hamile olunca üyeliğimi dondurayım bariiiiiiiii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:[/QUOTE]

hele bi donduuuur PARÇALARIM SENİİİİİİİ..istanbulu basarıım basarıım uleeeen..SENİ DEĞİL BEBİŞİMİ GÖRMEYEEE:dilcikar:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
hamile olunca üyeliğimi dondurayım bariiiiiiiii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:[/QUOTE]

şiiişşşşşşşttt öncelik beniiimmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar ben çıkıyorum bir uyku bastıki sormayın biraz uyumak istiyorum mirmirmirmirgörüşmek üzere

abbbaauuuuwwwwwwwwwww :roflol: tıhganndddıııııımmmmm telledddiiiiimmmmmm buna cevap veremeycemmmmm :enbuyukkk:

hele bi donduuuur PARÇALARIM SENİİİİİİİ..istanbulu basarıım basarıım uleeeen..SENİ DEĞİL BEBİŞİMİ GÖRMEYEEE:dilcikar:[/QUOTE]

OYYYY KURBAN OLDUĞUMMMMM YAPARMIYIMMM YAAA HAMİLE KALSAMDA KALMASAMDAA BURDAYIM VALLAA SONRA ÇATLARIM KİM HAMİLE KALDI KİM ÜZGÜN NE OLDU DİYE DÜŞÜNMEKTENN kovsanız da gitmem benn naniknanik naniknanik naniknanik

YA BEN BU DOKTORLARI NAPİİİM HAA NAPİİİİİİMM:mymeka: klava: YAA SENDEN BÖYLE BİR ŞEY İSTEMESİ İMKANSIIIZ..hayret bişeyyyaa.o önce eşine gerekli tedaviyi versiin.sonraa allahın izniyle zaten kendiliğinden olur.tamam yumurtalıklarını takip eddirebilirsin kontrol açısından.bilmiş olursun hem amaa eşinin böyle bir problemi varken seni eline almak en son işlem..

mutlaka bir vitamin desteği alsın,özeliklede keçiboynuzuuuu..bak geçenlerde gördüm kahve şeklinde çekilmiş keçi boynuzu satılıyo paketlerde onu kahve gibi kaynatıyosun çok hoş tadı.içinede vanilya kokusu koymuşlar acılığı gitsin diyee..eşim sağolsun 90 miliyon spermi vaaar klava: halaaa kendine bakıyooo..zaten onun yüzünden rahmim :1closedeyes:iltahb değil sperm sıvanmıış speeerm:mymeka:..

kızlar ben çıkıyorum bir uyku bastıki sormayın biraz uyumak istiyorum mirmirmirmirgörüşmek üzere

tamam tatlııım sana iyi uykulaaaae..öptüüüm rüyanda bebişlerini görürüsüün inşallaaaah..:ecrin_bebek:a.s.

canım ya birşey sorucam sperm sıvanmış dedin yaa sen preseed kullandınmıı acaba onunla ilgisi varmıdır dışarı çıkmasını engellemiş oloabilirmi yada orada yapıştırıcı etkisi olmuşmudur yazını okurken aklıma geldi şimdi almak isteyen arkadaşlar var kötü sonuç olmasın allah korusunn CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

iltihap yerine sperm sıvanmış ölemi kaydirigubbakcemile3 keçiboynuzu kürünü içiyo ayrıyetten ondan da bulursam alim bari iyi olur.Ben şimdi rahim filmi çektirim mi sizce mirmirmirmir zaten 2 ay boyunca bu kürleri uygulayıp olmazsa bi aşılama denicez .Aşılamadan önce rahim filme zaten bakılacak dimi

Ya gerçekmi sperm sıvanmış nasıl oluyo yaa ben benzetme yaptın zannettim bi zararı oluyomu peki bak kafam karıştı şimdi :1shok:

kullandım aşkım kullandımdaa bu içimdeki iltahptan dolayıı bana pre-seed bile yaramadıı..genelde herkez sonuç alıyo zateen..
yoook canııım ne ilgisi olucak zaten spermlerle beraber pre-seed da dışarı çıkıyodu ayağa kalkar kalkmaz. ikiside su gibi şefaflaşıyo zaten..benim içimden çıkanlar varyaa CADIARZU nasıl anlatiiiiiiimCADIARZU şey gibiii böyle damarlı gibi kalın yapışık.serça parmağı kalnlığında kordon gibi bebek kordonu.düşün onlar içimdeymiş o yüzden ne 90 miliyonluk sperm nede pre-seed vız geldii.ama şimdiii pre-seedım var gene kullanıcam hazıır temizlenmişkeeeeen:dance: allahım yardımcım olsuuun.ben bu 1-2 ay içinde haberi veriyoruuum ona göreee..hazırlıklı oluun durumundaa avatarını kaptııııııım:teytey:

aa süper işte ozaman o dediğimide yap sende iç sanada faydalı olur heem..sen o tedavi olurken incir kürünü denesene biii..ya yok rahim filmini çektirme bencee eşin düzelsin bii.ama yok istersen için rahatlaması için yaptır neden olmasıın..hem öğrenmiş olursun rahminin şeklini şemasını,tüplerini falaan..

Ya gerçekmi sperm sıvanmış nasıl oluyo yaa ben benzetme yaptın zannettim bi zararı oluyomu peki bak kafam karıştı şimdi :1shok:

yok kııııız şaka yaptııııım.abooow kız sen spermii hiç dışarda bıraktınmı iki dk sonra noluyo gördünmüüü.resmeen salya gibii sulu bişeeeey..o ilk baştaki koyuluğu gidiyokiii.ben şaka yaptım tatlım mümkün değiiiil öyle bişey olmasıı.pardoon :))

kısçeleriim ben biraz çıkıyoruuum.halamdayım zaten şu an sandalyede çok yorulduuuum..sonra gene görüşürüüüüüzz.öpüyorum herbirinizii allaha emanet oluuuunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…