Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geldim ben kızlar, dktora gitmeyip yapacam demiştim ya kendim düündüm öylede olmazki dedim kendi kendime.. Neyse canlarım allaha tevekkül etmekten başka bir şey demiyorum.

kısçeleriiiiiiiiim naptınız siiiz yaaaaw.oku oku bitmedi 13 safyaaa maşallaaaaaah..
çok mutlu oluyoruuum ,ne güzel deşarz oluyosunuz ya burdaaa..oh oh devam ediiin atın kötü enerjiniziii..hem bir çoğunuzun eminim moralide düzgün oluncaa kocalarıylada iyi geçiniyoruuuz dimii ammaa...

eylülcüüüm paylaştığın konu harikaa..bende ilk başlarda bulmuştuum ve çok etkilenmiştim o yazıdan..hani diyoya en makbulü çocuğu olmayan eşi olmayanmış diyee. o benii çok etkilemiştii öyle öyle avutuyodum kendimiii..çok teşekürleeerr...

canıım bebeğiim sakın üzme kendinii hiiiiç deymez bak burda benden de tecrübeli arkadaşlar var noluurr kafana takma ..kiiim ne derse desiiinn..herşeyin hayırlısını allah vericektir herşeyin hayırlı bir zamanı vardıır..bize sabretmek düşüyoo.oo bebek soranlara çok şaşırıyoruuum sanki biz ALLAHIZDA(TÖVBE ESTAFURULLAH) bebeğimizi yaratıcaz karnımıza sokucaaz..allah inancı olmayan biri sorar zateen..dert olmuuş herkeze bizim nezaman doğuracağımııızz..kaydirigubbakcemile3..hadi başlayın artık bebek düşünmüyomusunuz diyenler çok güzel bir cavebım varda işteee terbiyesizliğimi bozmak istemiyoruuum(BEN HERGÜN KOCAMLA SEVİŞİYORUM ZATEN SİZ BEBEK İÇİN Mİ SEVİŞMİŞTİNİİZ )DİYCEM OLMİYCAAK:mymeka:..

AYŞEEEM nolur tek başına kullanmaa klomeni lütfeeen.ister kız bizee amaa senin iyiliğin için..bak ben incir kürü yaptım en basitinden bide doktor sen tek başına klomen mi kullandın dedii.çatlamamış yumurtaam doğum kontrol kullandım geçen aayy:1no2: düşünebiliyomusuun acayip zoruma gitti sen bebek için uğraşırken bir ayıma mall olduu meselaa..allah korusun kiste bile çevirebilirdii.o yüzdeen sakıın.tamam parasal konuda haklı olabilirsiiin amaa hiç birşey kullanma daha iyii yaaw yemişim parasını sağlığından olmadaa..:1hug:..seni düşünmesek bukadar yorum yapmazdııkzemuszemus..
kedersiziiiiiiiiiiiiiiiim gülüüüm nasılsııııın???:1hug: varmı misafir aramızdaa hııım özeel üyeeeeeem tebrik ederim anacıımm..
arzuum kıııız al bir pre-seed kullan tek başına kocana söyleme bişey dersee sigarayı bıraktımya çok sullanıyorum dersiiin,merak etmeee bayılıcaktııııır emin olyerimsenibenkaydirigubbakcemile hihoyyytkaydirigubbakcemile3

sibeliiiim yaw hava berbat gene yaaa.dün dediğin o patlama yerini gördüüm nasıl üzüldüüüm yaaa.bir saniyelik olay 3 cana mal olduu.rabbim mekanları cennet olsuuuun..sanada ve bütün çalışanlara hayırlıı işleeer bol kazançlaaarr..

öpüyoruuum herbiriniziiiii topiğimiiin uğurlu gacileriiiiizemuszemus enerjii depolarım beniiim maşallaaah AKÜLERİİİM BENİİİİİİM:teytey:kaydirigubbakcemile5..SEVİYORUUM SİZİİ ALLAH BAŞIMDAN EKSİK ETMESİİİİİİN..:1hugpuyorumnanaktan:asigim:

Kadersızım bende puan kullandım sana bı ıŞe yaroyorsa herkese kullanayım.......

SAĞOL ARNAVUT GÜZELİM, BAZEN İNSAN YANLIŞ DÜŞÜNCELERE KAPILIYOR AMA SİZLERLE MORALİM YÜKSEK OLUYOR.. AKŞAM ÇOK AĞLADIM SÜZÜM SÜZÜM SÜZÜLDÜ GÖZYAŞLARIM EŞİM NE OLDU CANINI SIKAN BİR ŞEY Mİ OLDU DİYE SORUP DURMAYA BAŞLADI senağlamasenağlamasenağlama BENDE YOK BİR ŞEYİM SEN FİLM SYRETMENE DEVAM ET DEDİM . BAZEN İNSAN EŞİYLEDE PAYLAŞMAK İSTEMİYOR BAZI DUYGULARINI.............

kıyamaam ben sanaa.. anlıyorum senii hemde çok iyiiii,malesef yapıcak bişey yok allaha karşı boynumuz bükük elimiz mahkum ,sabredeliim isyan etmeyeliim noluurr.ağla tatlım açılıyosun bazen evet eşinede anlatmak istemiyosun çünkü kendini ona karşı zaten mahçup hissediyosun eksik hissediyosuunmafoldumben..ben her adet olduğumdaa wc den çıktımmıı eşime gülerek HADİİİ HAYIRLI OLSUUUN HASTA OLDUUUM..ama gelde bana sor içim kan alıyo kaaaan..ama çktırmıyoruum aslaa o zayıf noktamı bilmesini istemeem..oda beni herzaman çok güçlüü biliyoo.o bana yeter..

arnavutgüzelim valla aradabir geliyor o casus (misafir) okuyup okuyup çıkıyor:dilcikar:

canım iyi sayılırım ama rahim filminden korkuyorum sadece
ayın 10 unda randevum var hayırlısı artık

hadi hayırlı olsun canım
benim dr um rahim filmini nasıl değerlendirdi biliyormusun :1closedeyes:şimdi tüpleri yol gibi düşün dedi rahim filminden önce o yol köy yolu gibi taşlı topraklı ve spermler yumurtaya ulaşmak için zorlanıyor dedi ama rahim filminden sonra ise otoban gibi oluyormuşşakkıdı spermler daha rahat ulaşıyormuş yumurtaya valla benim dr um öyle demişti bilmiyorum artık

canım iyi sayılırım ama rahim filminden korkuyorum sadece
ayın 10 unda randevum var hayırlısı artık

anestezi alıcakmısııııın??valla maddi durumun el veriyosa ki 50 tl katıyolar sırf anestezi için bence uyutarak yaotır neden diyceksin.10 dk için uyuyosun bi kalkıyosunki giydirmişler haberin olmuyo..ayrıca anestezi önermemin sebebide bazen anestezis kendini kastığın için tüpünde kasılıyo ve tıkalı görünüyo.bazen ya takrar çekiyolar yada laparoskopi diyolar.ki genelde doktorların işine geliyo seni oyalamaları.bikere ver kurtul.dilerim her ikiside açıktıırr.
ama sana yemin ediyorum bana güveen sakın sakın hiiiç korkma vallaha değmez bak..bende senin gibi yapmadığım araştırma kalmadı.ben kendimi normal muayenede bile sıkıyorum bari dedim anestezili olsun.uyandığımda koyumun düğmesini kitliyodum okadar.ordan çıkıp yemeğe gitmiştik ..hayırlısı olsun senin içiin.inan keşke herbiriniz yaptırsanıız.çok doğru bir tehşiiz..mesela bazıları aylarca uğraşıyolar bu tür amelyatlardan hep çekindikleri için tabi tedavi şekkileride aksıyoo.o yüzden yaptır kurtul verilen sıvı sayesinde kanalar daha da çok açılır bir iki ay içinde de hamile kalırsın bileee:teytey::1hug:

arnavutgüzelim valla aradabir geliyor o casus (misafir) okuyup okuyup çıkıyor:dilcikar:

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

bence o değildirr... onun işi bittiii ohh sizide üzdü bi güzell sonra mutlu sona ulaşıncaa sizde kimsinizkiii sizin ne yaptığınızdan onaneee bencilmişşş bencillll yasakkelime yasakkelime

dr unun yorumuna bayıldım :roflol:
benimkide şaka bi yna dediki normal yoldan bile hamile kalabilirsin ne olduğuna bir bakalım zor değil 5 dakika falan sürüyor dedi ama benim sinir kalbime vuruyodu şimdi sitres yaptım sanırım tekrar geldi ve sordum dr ma bişey olmazmış sinirsel olduğu için ben ondanda biraz korkuyodum açıkcası bakalım
neler atlattım çok şükür bunumu atlatamıyacam diyorum kendime teselli veriyorum iide geliyo

benmiiiiiiiiiii hiççççç üzülmedim amannnnnnn kendisi üzülsün böyle arkadaşları kaybettiği için vızzzz gelir tırsssss gider şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı

süpeeer yaaa..evet harika bir benzetmeeee.teşekürler butonuda yok vallahaaa alkııııişalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım anestezi istedim dr umdan ama o önermiyorum diyor vücuttan atması zor oluyomuş öyle diyo ama öncesinde ağrı kesici al dedi bakalım
ben 2 tane düşük yaptım sordum dr a kürtaj kadar zormu diye yok dedi sadece hafif adet sancısı hissedersin diyo bakalım
evet bende araştırma yapıyorum 2 aydır aman dedim bir kere yaptırim sitreside gitsin keşke daha önce dr um önerseydi beni çok oyaladı ve onu bıraktım bu dr um pek maddiyetçı değil çünki kendileride tedavi görüyolarmış bebek için
100 liraya çekiyo filmi çokda pahalı değil burada başka yerlerde 500 liraya çekiyolar aradaki fark bayağı var hayırlısı olsun bi çektirim zormu kolaymı yazacam sizede bir bitse hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…