E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.981
slm hanımlar nasılsınız
a.s
kısçeleriiiiiiiiim naptınız siiiz yaaaaw.oku oku bitmedi 13 safyaaa maşallaaaaaah..
çok mutlu oluyoruuum ,ne güzel deşarz oluyosunuz ya burdaaa..oh oh devam ediiin atın kötü enerjiniziii..hem bir çoğunuzun eminim moralide düzgün oluncaa kocalarıylada iyi geçiniyoruuuz dimii ammaa...
eylülcüüüm paylaştığın konu harikaa..bende ilk başlarda bulmuştuum ve çok etkilenmiştim o yazıdan..hani diyoya en makbulü çocuğu olmayan eşi olmayanmış diyee. o benii çok etkilemiştii öyle öyle avutuyodum kendimiii..çok teşekürleeerr...
canıım bebeğiim sakın üzme kendinii hiiiiç deymez bak burda benden de tecrübeli arkadaşlar var noluurr kafana takma ..kiiim ne derse desiiinn..herşeyin hayırlısını allah vericektir herşeyin hayırlı bir zamanı vardıır..bize sabretmek düşüyoo.oo bebek soranlara çok şaşırıyoruuum sanki biz ALLAHIZDA(TÖVBE ESTAFURULLAH) bebeğimizi yaratıcaz karnımıza sokucaaz..allah inancı olmayan biri sorar zateen..dert olmuuş herkeze bizim nezaman doğuracağımııızz..kaydirigubbakcemile3..hadi başlayın artık bebek düşünmüyomusunuz diyenler çok güzel bir cavebım varda işteee terbiyesizliğimi bozmak istemiyoruuum(BEN HERGÜN KOCAMLA SEVİŞİYORUM ZATEN SİZ BEBEK İÇİN Mİ SEVİŞMİŞTİNİİZ )DİYCEM OLMİYCAAK:mymeka:..
AYŞEEEM nolur tek başına kullanmaa klomeni lütfeeen.ister kız bizee amaa senin iyiliğin için..bak ben incir kürü yaptım en basitinden bide doktor sen tek başına klomen mi kullandın dedii.çatlamamış yumurtaam doğum kontrol kullandım geçen aayy:1no2: düşünebiliyomusuun acayip zoruma gitti sen bebek için uğraşırken bir ayıma mall olduu meselaa..allah korusun kiste bile çevirebilirdii.o yüzdeen sakıın.tamam parasal konuda haklı olabilirsiiin amaa hiç birşey kullanma daha iyii yaaw yemişim parasını sağlığından olmadaa..:1hug:..seni düşünmesek bukadar yorum yapmazdııkzemuszemus..
kedersiziiiiiiiiiiiiiiiim gülüüüm nasılsııııın???:1hug: varmı misafir aramızdaa hııım özeel üyeeeeeem tebrik ederim anacıımm..
arzuum kıııız al bir pre-seed kullan tek başına kocana söyleme bişey dersee sigarayı bıraktımya çok sullanıyorum dersiiin,merak etmeee bayılıcaktııııır emin olyerimsenibenkaydirigubbakcemile hihoyyytkaydirigubbakcemile3
sibeliiiim yaw hava berbat gene yaaa.dün dediğin o patlama yerini gördüüm nasıl üzüldüüüm yaaa.bir saniyelik olay 3 cana mal olduu.rabbim mekanları cennet olsuuuun..sanada ve bütün çalışanlara hayırlıı işleeer bol kazançlaaarr..
öpüyoruuum herbiriniziiiii topiğimiiin uğurlu gacileriiiiizemuszemus enerjii depolarım beniiim maşallaaah AKÜLERİİİM BENİİİİİİM:teytey:kaydirigubbakcemile5..SEVİYORUUM SİZİİ ALLAH BAŞIMDAN EKSİK ETMESİİİİİİN..:1hugpuyorumnanaktan:asigim:
slm hanımlar nasılsınız
a.s
yok canım inan hiç bi işe yaramıyor sadece yorumu beğenince veya beğenmeyince değerlendirme yapıyorsun o kadar naniknanikKadersİzİm bende puan kullandım sana bİ İŞe yaroyorsa herkese kullanayım.......
aleyküm selam canım biz iyiyiz sen nasıslınhihoyyytslm hanımlar nasılsınız
a.s
SAĞOL ARNAVUT GÜZELİM, BAZEN İNSAN YANLIŞ DÜŞÜNCELERE KAPILIYOR AMA SİZLERLE MORALİM YÜKSEK OLUYOR.. AKŞAM ÇOK AĞLADIM SÜZÜM SÜZÜM SÜZÜLDÜ GÖZYAŞLARIM EŞİM NE OLDU CANINI SIKAN BİR ŞEY Mİ OLDU DİYE SORUP DURMAYA BAŞLADI senağlamasenağlamasenağlama BENDE YOK BİR ŞEYİM SEN FİLM SYRETMENE DEVAM ET DEDİM . BAZEN İNSAN EŞİYLEDE PAYLAŞMAK İSTEMİYOR BAZI DUYGULARINI.............
sanada selaaaam canım beniiiim..sen nasılsııın??nasıl hissediyosun kendiniii.umarım herşey yolundadıııırr..a.s.
aleyküm selam canım biz iyiyiz sen nasıslınhihoyyyt
canım iyi sayılırım ama rahim filminden korkuyorum sadece
ayın 10 unda randevum var hayırlısı artık
canım iyi sayılırım ama rahim filminden korkuyorum sadece
ayın 10 unda randevum var hayırlısı artık
arnavutgüzelim valla aradabir geliyor o casus (misafir) okuyup okuyup çıkıyor:dilcikar:
hadi hayırlı olsun canım
benim dr um rahim filmini nasıl değerlendirdi biliyormusun :1closedeyes:şimdi tüpleri yol gibi düşün dedi rahim filminden önce o yol köy yolu gibi taşlı topraklı ve spermler yumurtaya ulaşmak için zorlanıyor dedi ama rahim filminden sonra ise otoban gibi oluyormuşşakkıdı spermler daha rahat ulaşıyormuş yumurtaya valla benim dr um öyle demişti bilmiyorum artık
arnavutgüzelim valla aradabir geliyor o casus (misafir) okuyup okuyup çıkıyor:dilcikar:
benmiiiiiiiiiii hiççççç üzülmedim amannnnnnn kendisi üzülsün böyle arkadaşları kaybettiği için vızzzz gelir tırsssss gider şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
bence o değildirr... onun işi bittiii ohh sizide üzdü bi güzell sonra mutlu sona ulaşıncaa sizde kimsinizkiii sizin ne yaptığınızdan onaneee bencilmişşş bencillll yasakkelime yasakkelime
hadi hayırlı olsun canım
benim dr um rahim filmini nasıl değerlendirdi biliyormusun :1closedeyes:şimdi tüpleri yol gibi düşün dedi rahim filminden önce o yol köy yolu gibi taşlı topraklı ve spermler yumurtaya ulaşmak için zorlanıyor dedi ama rahim filminden sonra ise otoban gibi oluyormuşşakkıdı spermler daha rahat ulaşıyormuş yumurtaya valla benim dr um öyle demişti bilmiyorum artık
anestezi alıcakmısııııın??valla maddi durumun el veriyosa ki 50 tl katıyolar sırf anestezi için bence uyutarak yaotır neden diyceksin.10 dk için uyuyosun bi kalkıyosunki giydirmişler haberin olmuyo..ayrıca anestezi önermemin sebebide bazen anestezis kendini kastığın için tüpünde kasılıyo ve tıkalı görünüyo.bazen ya takrar çekiyolar yada laparoskopi diyolar.ki genelde doktorların işine geliyo seni oyalamaları.bikere ver kurtul.dilerim her ikiside açıktıırr.
ama sana yemin ediyorum bana güveen sakın sakın hiiiç korkma vallaha değmez bak..bende senin gibi yapmadığım araştırma kalmadı.ben kendimi normal muayenede bile sıkıyorum bari dedim anestezili olsun.uyandığımda koyumun düğmesini kitliyodum okadar.ordan çıkıp yemeğe gitmiştik ..hayırlısı olsun senin içiin.inan keşke herbiriniz yaptırsanıız.çok doğru bir tehşiiz..mesela bazıları aylarca uğraşıyolar bu tür amelyatlardan hep çekindikleri için tabi tedavi şekkileride aksıyoo.o yüzden yaptır kurtul verilen sıvı sayesinde kanalar daha da çok açılır bir iki ay içinde de hamile kalırsın bileee:teytey::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?