• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
16. hamis arnavutum olsun. o haketti artik, bu kadar enerji bu kadar efordan sonra o en güzel anne olacak, fistik gibi bir anne olacak

tamaaam 16. 4 kişi birden yazışalıım hıı ne dersiiiin??çok teşekür ederim ayrıcaaa sende öylee emin olll.nur yüzlüüümm:1hug:

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
SadeceMeyra, ArnavutGüzeli+, durualya+, patuli, sevdanehri, _arzu_+

sitenin yarisi bizim topigi okuyooooo. meshur olduk yawww

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
SadeceMeyra, ArnavutGüzeli+, durualya+, patuli, sevdanehri, _arzu_+

ayy sayi artip duruo, isigi gören gelio gören gelio :roflol:

kizzz arnavut güzeliiii sende örnek kisilik olmussun:) tebrik ederim

kısslar ben çıkıyoruummm eşim bilgisayarda çalışcakkkkk

denizsizadaammm tekrar seni ve eşini tebrik ediyoruuuuummm allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsiinnnnn :teytey::teytey:

insallah canim, gaza geldim her an test yapmaya gidebilirim:))))

meyraaammm eczanedeki test yanıltmasın sakın eğer yaptırısan kan tahlili yaptır biliyosun ben 2 sefer yaptımda çıkmamıştı 3.de silikti canım senin ve arzumun hayırlı haberlerini bekliyom

kızlar şimdi aileme haber verecem biraz gec gelebilirim.işte süpriz hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ayyyy inanmıyorummm bikaç saatliğine çıktım neler olmuş burdaa çok sevindimm tebriklerrrr opuyorumnanaktan :içelim: :lepi: :CüvCüv: delikafadulden allah sağ salim kucağına almak nasip etsin darısı tüm arkadaşlaraaa ve bana :Saruboceq:

ohooo burda kan testi vermeye gitsem gün veriolar su gün gel diolar, sonra baska gün gel sonucu al diolar, o zamana bebek dogar :roflol:

bekliycem en iyisi, ama yaparsam size haber veririm merak etmeyin

bende ciktim kizlar, kocisin ilgi zamani geldi, ters ters bakio onla ilgilenmiom diye. yarin görüsüsrz. öptm

kısslar ben çıkıyoruummm eşim bilgisayarda çalışcakkkkk

denizsizadaammm tekrar seni ve eşini tebrik ediyoruuuuummm allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsiinnnnn :teytey::teytey:

tamaaam canım beniim hadi iyi geceleeer sende yat dinlen güzelceeee..allaha emaneeeet...yarın görüşürüüüzzz...öpüdüüüm

meyraaam kıız gerçek mi deyseeeen??dur bakem

bende ciktim kizlar, kocisin ilgi zamani geldi, ters ters bakio onla ilgilenmiom diye. yarin görüsüsrz. öptm

canııım hadi sende giiit iyi geceleeer.ayıp amaa enişteyee git hadii tebriğini ettiiiin nasılsaaa..dilerim yarın olmazsındaa o güzel haberiniii alırıııııız hayırlısı ileee..:1hug:

Allah herkesin gönlüne göre versin 15 günde bir hamile haberi alalım burdan inşallahh :Saruboceq:
sabah akşam halaylar çekelimm :teytey::teytey::teytey:

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bir hamilemiz daha varrrrrrrrrrrrrrrrr oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
denizisada canım tebrik ederim seni allah tamamınada erdirsin darısı bizimde başımıza
yaaa ben sana demedimmi sen hamilesin diyeee

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

Back
X