• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meyram inşallah gülom sende hamile çıkarsın allahım ne olur bizi bu dopinkten kurtarrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne dediiin seeeen ne dedin bakeeeeem??????????????????????????? geliyom oraya saçını başını yolcaam.demek hamile kalıp kaçıcan haaaaa...:mymeka: bak sana kötü örenk oluyolaar kanmaaaaa misafirleree seeeennnn..özenme kaka onlar kakaaa:oklava:

BEEE ÇATLAK KUZUUUU BENİM DAHA 1 GÜNÜM GEÇTİİ EPPTEN 1 GÜNCEZZ BEEE EE BENİM ZATENN HEP GEÇERR Bİ GEÇEN 2 AY NORMAL OLDUU ALIŞKINIM YANEEE ANCAA 1 HAFTA DAHA GELMEZSEE BELKİİ TEST YAPARIMMM BOŞUNA TEST PARASI VEREMEM ECZACI ZATEN YAKINDA BANA BİTANE BEBE YAPIP VERCEKK ZENGİN ETTİM ONLARI :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 temeeem temeeee istemeeym yapma test mest:dilcikar:
inşallaaaah hamilesindirdeee bak napıyom ben sanaaa.
1 gün 1 gündür beaa nolceeeek..

yat sen uyuu rahaaat rahaat pireler uçuşsuuun arnavut güzelide senin 9 gününü beklesiiin nolceek canıııııııım:kızgın:

ne dediiin seeeen ne dedin bakeeeeem??????????????????????????? geliyom oraya saçını başını yolcaam.demek hamile kalıp kaçıcan haaaaa...:mymeka: bak sana kötü örenk oluyolaar kanmaaaaa misafirleree seeeennnn..özenme kaka onlar kakaaa:oklava:

valla sen kaka dedin yaa o misafir okursa kesin başka bir isimle üye olup sana demediğin bırakmaz ama sen hiççç merak etme hepimiz arkandayızzzz kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

oldumu arzum yenİ yazım nasıll

AYYY VALLA ÇOK GÜLDÜRÜYONUZ BENİ ALLAH SİZİ ANNE ETSİN EMİİ kaydirigubbakcemile3

oh beeee arzuum mutfaaak sende olmasaaan kim değiştirecektii bu iletisiniii.allah razı olsun sendeeen vallahaaa..

kedersiziiiiiiiiim eline sağlııık yazan ellerin dert görmesiiiiiiiiiiiin haaaaaaah şöyleee oh bee içim açıldıııı..hamile kaldın kalacaaan az kaldı aaaaazz sana değil davul zurna orkestra tutucaam gör baaakk.süper olmuu yaa vallaaa iyiki dinledin baaak arzumuu..beni dinleyen yok gerçideeee:1closedeyes:

senide ahandaa böylee göreliim böyleeeeeeee:CüvCüv::nazar:zemuszemus

denizsizada ne yapıyor acaba üyeliğinimi sollandırıyorkaydirigubbakcemile3

valla sen kaka dedin yaa o misafir okursa kesin başka bir isimle üye olup sana demediğin bırakmaz ama sen hiççç merak etme hepimiz arkandayızzzz kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

Arnavutuum ben ARNAVUUUUUT...

YOK KIIIIIIZ keşkee gelsede bişey desee KEŞKEEEE:jeyyar:..NERDEEElülülülülülü..
SAGOLASIIIN VAROLSAIIIN BACUUUUMbuyrunnnnnnnnn..
KUŞATIN BAKEM BENİİ..

YANLIZ VARYA YARIN KIZLAR TOPİĞİ AÇTIKLARINDA ŞOK OLUCAKLAAARkaydirigubbakcemile3 YAZILAR ALDI BAŞINI GİDİYOO OKU OKU BİTMEEEEZ..

yaaa nabeeer nasılmıış ben kahvaltı yaparkeneee siz döktürüyodunuz bensiiiiizhihoyyytsositososito sositososito naniknanik

oh beeee arzuum mutfaaak sende olmasaaan kim değiştirecektii bu iletisiniii.allah razı olsun sendeeen vallahaaa..

kedersiziiiiiiiiim eline sağlııık yazan ellerin dert görmesiiiiiiiiiiiin haaaaaaah şöyleee oh bee içim açıldıııı..hamile kaldın kalacaaan az kaldı aaaaazz sana değil davul zurna orkestra tutucaam gör baaakk.süper olmuu yaa vallaaa iyiki dinledin baaak arzumuu..beni dinleyen yok gerçideeee:1closedeyes:

senide ahandaa böylee göreliim böyleeeeeeee:CüvCüv::nazar:zemuszemus
kızım sende değiştir o yazını pasta börek yaptım sana yaz oraya aynı duru arkadaşımızınki gibi olsun :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay kedersiiiiiiiz..sen benden de şüphelenirsin şimdiii illaahhiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızım sende değiştir o yazını pasta börek yaptım sana yaz oraya aynı duru arkadaşımızınki gibi olsun :roflol:

nereye yaziim kıız nereyee gülmekteen anlamıyorumkiiiikaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ben denizsizadayı aradım şimdi müsait değilmiş editörle görüşüyorum dedii
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ben denizsizadayı aradım şimdi müsait değilmiş editörle görüşüyorum dedii
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yeni moda olmuş bu hamile kalan gidiyo arkasına bakmadan:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 temeeem temeeee istemeeym yapma test mest:dilcikar:
inşallaaaah hamilesindirdeee bak napıyom ben sanaaa.
1 gün 1 gündür beaa nolceeeek..

yat sen uyuu rahaaat rahaat pireler uçuşsuuun arnavut güzelide senin 9 gününü beklesiiin nolceek canıııııııım:kızgın:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben tamam 2 gün sonra baktım tık yok yapçamm sözz ama kırmızılar gelirse üzülmek yokkk oldumu kuşummm zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim.hepinizin yazdıklarını tek tek okudum.allahım hepinize versin inşlh.az önce ezanlarda sizler için dua ettim.saf gibi oldum inanırmısınız.bön bön bakıyom.testi yaptım eşim karşida bakıyo vi vi vi demişim o ne oluyosa oda. bana nolduki buna die bakınıyo eşim allah dedim dio gene negatif cıktı bu sefer ciddi üzüldü ağlıyamıyo kaldı öle sandım dio.kızlar ben daha inanamıyorum cenem acıldı elllerim buz kesti titriyolar.bide karnıma zaten kaç günden beri kramplar giriyodu şimdide giriyo normal midir.sağ tarafıma.

denizsizadaaa burdaaaaaa:)))))) hadi seni bekliyoruuuuz annesiiiiiiii:))))
yok o öyle şey yapaaaazkiii arzuuumm..nasıl heycanlıdıır şimdiiii:))yanında olmak isterdiiiim o mutluluğu paylaşmak isterdiiiim..

nereye yaziim kıız nereyee gülmekteen anlamıyorumkiiiikaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
seviyo ve seviliyo kısmına yazacan duru arkadaşımız yazmıştı yaa reglı için pasta börek yaptım seni bekliyorum yazmıştı

kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim.hepinizin yazdıklarını tek tek okudum.allahım hepinize versin inşlh.az önce ezanlarda sizler için dua ettim.saf gibi oldum inanırmısınız.bön bön bakıyom.testi yaptım eşim karşida bakıyo vi vi vi demişim o ne oluyosa oda. bana nolduki buna die bakınıyo eşim allah dedim dio gene negatif cıktı bu sefer ciddi üzüldü ağlıyamıyo kaldı öle sandım dio.kızlar ben daha inanamıyorum cenem acıldı elllerim buz kesti titriyolar.bide karnıma zaten kaç günden beri kramplar giriyodu şimdide giriyo normal midir.sağ tarafıma.
normaldir annesi normal sen hiç merak etme bebişin yerini arıyor iyicene yerleşene kadar o kramplar olabilir
ALLAHIM sana eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin İNŞALLAH ayağını iyicene sürü bak arkandan bizde gelecez ALLAHIN izni ile

senağlamasenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama şimdii şaşkın olmanız çok normalll hemen doktora gidip keseyi görün herhalde kramplar normaldirr sen yinede kendini çok yormaaa şimdi bize baştan anlat bakalım ne zamandır istiyodunuz ne tedaviler yaptınız nasıl kürler kullandın adettendir her hamiş kalana bu soruları sormakk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

denizsizadaaa burdaaaaaa:)))))) hadi seni bekliyoruuuuz annesiiiiiiii:))))
yok o öyle şey yapaaaazkiii arzuuumm..nasıl heycanlıdıır şimdiiii:))yanında olmak isterdiiiim o mutluluğu paylaşmak isterdiiiim..

ayy ne güzel olurdu burda olsanız öpecek insanlar aradım siteyi dolaşacaktım inanki herkezin zilini calip öpecektim kendimi zor tuttum.ben heran gidersem küsmeyin emi eşim gözlerimin içine içine bakıyo acıdım ona birazda onun yanına gidem olarmııı...

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben tamam 2 gün sonra baktım tık yok yapçamm sözz ama kırmızılar gelirse üzülmek yokkk oldumu kuşummm zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

yap anacım yeterkii yap vallaha üzülmiyceeeem vallaha baak söz tamam..yani kalmasandaa önemli değil zaten ara vermiyceğin için direeekt doktora gidiceksiin takibeee...kıyamazda hemşerisine dee oyyyyyyy:1hug:

[sıze="2"]normaldir annesi normal sen hiç merak etme bebişin yerini arıyor iyicene yerleşene kadar o kramplar olabilir
allahım sana eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ayağını iyicene sürü bak arkandan bizde gelecez allahın izni ile
[/sıze]

amin.ayağimıda sürüyom bak ii cene sürüyom hadin hemen gelin emi birlikte yaşayalım bu duyguları.

Back
X