Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim siteyi incelerken sizi gördüm

Tabiki hayatım hoşgeldin aramıza sefalar getirdin güzel günlerin geçecek burada emin ol vereliniortak :1hug:
Bu arada bayağı kalabalıklaştıkk :teytey: arnavutummmm topiğin bağımlılık yapıyooo naniknanik melankolik oldummm kafamçokkarıştı

canım çok teşekkür ederim ben de zaten iyi vakit geçirebileceğimi düşünüyorum bayağı eğlenceli insanlarla dolu gibi görünüyor burası vereliniortak

tabiki katılabilirsinn hoşgeldinnnn aramızaaa ne güzel hergün çoğalıyoruzz sende anne olmayı bekleyenlerdenmisinn vereliniortak vereliniortak

Ahh canım benim sigara için sana bi kitap önerebilirim ben 10 yıllık içiciydim sabah gözlerimi açar açmaz sigara yakanlardandım 14 aydır içmiyorum artık sigara yok hayatım da kaydirigubbakcemile2

O parka bakarken hayallerini tahmin ediyorum mafoldumben bende gözlerimden yaş akıtmayı başaran bi bebişi söylim dudaktan kalbedeki bebiş meleğimmmm allahımmmm bana da öle bebiş verrrrrrr :Saruboceq: (tabi eşim bu konuda kuşkulu bizden öle bebek olurmu klava: kabbul etmem diyo :roflol:)

tabiki katılabilirsinn hoşgeldinnnn aramızaaa ne güzel hergün çoğalıyoruzz sende anne olmayı bekleyenlerdenmisinn vereliniortak vereliniortak

öncelikle teşekkür ederim hoşbulduk canım evet ben de 3 yıldır anne olma yolunda çaba sarfedenlerdenim fakat henüz başarıya ulaşamadım senin durumun nasıl sen de mi bekliyorsun

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: eşin haklı olabilir canım belki siz biraz daha esmersiniz o bebeiş fazla sarıı ama çok tatlı biliyorummm allahıkm gönlüne göre versinn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sigaraya gelince sanırım kitaba falan ihtiyacım kalmadı hayatımdaki en büyük rekoru kırdım 1 ay olacak nerdeyse bugüne kadar sadece 2 saat dayanabilmiştim şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum arada tabiki elim gidiyor alışkanlış olmuş kolay vazgeçilmiyor önümüzdeki aylarda allah bu sabrımın mükafatını verecek bana biliyorum o yüzden çok istikrarlıyım bu konudaa yinede teşekkür ederimm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

öncelikle teşekkür ederim hoşbulduk canım evet ben de 3 yıldır anne olma yolunda çaba sarfedenlerdenim fakat henüz başarıya ulaşamadım senin durumun nasıl sen de mi bekliyorsun

:1shok: :1shok: :1shok: aynen canım bende 3 yıl olduu henüz hiç tedavi görmedim biz karı koca sorunu olmayıpta bebek sahibi olamayanlardanız bu ay adet olduğum gibi tedaviye başlıycam kısmetse çünkü daha hiç tedavi olmadımm inşallahh allahım beni ve tüm şsteyenleri sevindirecek vatana millete anneye babaya hayırlı evlatlar verecekk :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Aminnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun ben tedevi gördüm çatlatma iğnesi aşılama falan en son bir aşılamam kaldı o da olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz ya bizdede önemli bir sorun yok mama olmuyor ben strese bağlıyorum biliyormusun artık hayattan zevk almamaya başladım çektiğim acılar tedavi süreci ve üstüne daha çekeceklerimi düşündükçe iyice stres oluyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun bize hayırlı sağlıklı evletlar versin inşallah daha fazla sıkıntı çektirmesin

hu hu kızlar herkesler nerde kimseden ses çıkmıyor uyudunuz mu canlar :sm_cool:

ya canım hani ismin altında resimler varya onları nasıl koyuyoruz onu merak ettim bilyormusun

canım arkadaşım iyiki sende varsın iyiki bizlerde seni tanımışız onca bayanın hamile kalmasına vesile oldun allah senden razı olsun
bizde seni çok seviyoruz canım benim:1hug:

sende hoşgeldin sefa getirdin arkadeş vereliniortak canım o gönderme yaptığımız arkadaş ta kendisi baksana sen misafirlikten çıktın o daha orada misafir olarak konuları okuyor kaydirigubbakcemile3
canım rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda

nedemek tabikide katılabilirsin hoşgeldin sefa getirdin vereliniortak ama sana şunu söyliyim burası bağımlılık yapıyor ona göre:jeyyar:

şekerlerim ben gidecem birazdan dr ye eşimi bekliyom.dua edin emi olumlu gecsin herşey.allahım nasil heycanlanıyom yaa.2düğünüm olacak bugün allah nasip ederse.

şekerlerim ben gidecem birazdan dr ye eşimi bekliyom.dua edin emi olumlu gecsin herşey.allahım nasil heycanlanıyom yaa.2düğünüm olacak bugün allah nasip ederse.
güle güle git güle güle gel arkadaşım bize hayırlı güzel haberlerle dönmen dileğim ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…