E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.381
selam arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim siteyi incelerken sizi gördüm
Tabiki hayatım hoşgeldin aramıza sefalar getirdin güzel günlerin geçecek burada emin ol vereliniortak :1hug:
Bu arada bayağı kalabalıklaştıkk :teytey: arnavutummmm topiğin bağımlılık yapıyooo naniknanik melankolik oldummm kafamçokkarıştı
evett ama şimdi kendime bir kahve yaptım bilgisayarımı aldım balkonaa bir sigara yakmak istedim amaa kaka o dedimmm seni zehirliyo bak onu içersen hiç bebeğin olmaz vücut yeni temizleniyoo hava mis gibi kirletme dedimm şimdi kahvemi yudumluyorumm evin karşısında park var orda oynayan çocukları izliyorumm anneleride yanlarındaa ne güzelll hayal kuruyorum
tabiki katılabilirsinn hoşgeldinnnn aramızaaa ne güzel hergün çoğalıyoruzz sende anne olmayı bekleyenlerdenmisinn vereliniortak vereliniortak
katıl anacım katıl hoşgeldin bu arada.
Ahh canım benim sigara için sana bi kitap önerebilirim ben 10 yıllık içiciydim sabah gözlerimi açar açmaz sigara yakanlardandım 14 aydır içmiyorum artık sigara yok hayatım da kaydirigubbakcemile2
O parka bakarken hayallerini tahmin ediyorum mafoldumben bende gözlerimden yaş akıtmayı başaran bi bebişi söylim dudaktan kalbedeki bebiş meleğimmmmallahımmmm bana da öle bebiş verrrrrrr :Saruboceq: (tabi eşim bu konuda kuşkulu bizden öle bebek olurmu klava: kabbul etmem diyo :roflol:)
öncelikle teşekkür ederim hoşbulduk canım evet ben de 3 yıldır anne olma yolunda çaba sarfedenlerdenim fakat henüz başarıya ulaşamadım senin durumun nasıl sen de mi bekliyorsun
:1shok: :1shok: :1shok: aynen canım bende 3 yıl olduu henüz hiç tedavi görmedim biz karı koca sorunu olmayıpta bebek sahibi olamayanlardanız bu ay adet olduğum gibi tedaviye başlıycam kısmetse çünkü daha hiç tedavi olmadımm inşallahh allahım beni ve tüm şsteyenleri sevindirecek vatana millete anneye babaya hayırlı evlatlar verecekk :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:1shok: :1shok: :1shok: aynen canım bende 3 yıl olduu henüz hiç tedavi görmedim biz karı koca sorunu olmayıpta bebek sahibi olamayanlardanız bu ay adet olduğum gibi tedaviye başlıycam kısmetse çünkü daha hiç tedavi olmadımm inşallahh allahım beni ve tüm şsteyenleri sevindirecek vatana millete anneye babaya hayırlı evlatlar verecekk :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hoşgeldin niran77
canım arkadaşım iyiki sende varsın iyiki bizlerde seni tanımışız onca bayanın hamile kalmasına vesile oldun allah senden razı olsunGünaydııııııııııııın canım arkadaşlarım beniiiim arkadaşlık haftamııız kutlu olsuuun.allah siziiii yanımdan ayırmazsıııınnn..ilerde güzel ve devamlı arkadaşlığımız sürmesi dileğilee..sizi çok çok seviyoruuuum İYİKİ VARSINIIZ İYİKİ TANIMIŞIM SİZİİİİİ...:1hug: :1hug: :1hug: kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5vereliniortak vereliniortak vereliniortak :enbuyukkk: opuyorumnanaktan
sende hoşgeldin sefa getirdin arkadeş vereliniortak canım o gönderme yaptığımız arkadaş ta kendisi baksana sen misafirlikten çıktın o daha orada misafir olarak konuları okuyor kaydirigubbakcemile3merhaba uzun zamandır (neredeyse bu başlık ilk açıldığı günden beri) takip ediyorum arı sütü polen bal karışımı eşimle bizde her sabah yiyoruz beş yıllık evliyim pkoluyum son bir yıldır bebek istiyoruz bu ay üçüncü gün testlerim yapıldı tedaviye başlıyoruz son günlerde başka bir arkadaşa gönderme yaptığınız için misafir olmaktan çıkıp aranıza katılmanın daha iyi olacağını düşündüm
allah hepimize en kısa zamanda vatanına, milletine ,ümmetine, ailesine hayırlı ,sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder
nedemek tabikide katılabilirsin hoşgeldin sefa getirdin vereliniortak ama sana şunu söyliyim burası bağımlılık yapıyor ona göre:jeyyar:selam arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim siteyi incelerken sizi gördüm
güle güle git güle güle gel arkadaşım bize hayırlı güzel haberlerle dönmen dileğim ileşekerlerim ben gidecem birazdan dr ye eşimi bekliyom.dua edin emi olumlu gecsin herşey.allahım nasil heycanlanıyom yaa.2düğünüm olacak bugün allah nasip ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?