Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kedersiz hoşbulduk canım valla ben de bu aralar bağımlılık yapacak bir şeyler arıyorum tam isabet oldu desene alkisalkisalkis

şekerlerim ben gidecem birazdan dr ye eşimi bekliyom.dua edin emi olumlu gecsin herşey.allahım nasil heycanlanıyom yaa.2düğünüm olacak bugün allah nasip ederse.

İnşallah sorun çıkmadan hamileliğini yaşıyacaksın artık kuşkusuz şekilde hamile olduğunu söylemeye geliceksin canım sakinleş kendini kasma artık bebişi düşün :CüvCüv:

şekerlerim ben gidecem birazdan dr ye eşimi bekliyom.dua edin emi olumlu gecsin herşey.allahım nasil heycanlanıyom yaa.2düğünüm olacak bugün allah nasip ederse.

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah her şey olumlu gönlüne göre olur

inşallah hayırlı haberlerle dönersin dualarımız seninle bebişin kalp atışlarını duyarda gelirsin:CüvCüv:
bacım bu mercimek seni çok zorlucak gardını al bekle ben kızıma hamile iken 15 günde 8 kilo vermiştim ama değerrrrŞeniz
selam arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim siteyi incelerken sizi gördüm

gelllllll gellllllll sende gellll hanım ablaaa hamile kalmak isteyen gelsinnnn hepimize yer var burda hoşgeldinn sefa getirdin inşallah kısa zamanda müjdede verirsin

Kedersizimmm teşekkürlerrr bu akşam eve gidim yapim bende a.s.

Durucum resimdeki senmisin :tomato:

sekiz kilomuuuuuuuu :1shok: canııımmmm ben bu hafta 600 gram verdim diye üzüldüm ama şimdi toparladım a.s ama yemek isteğim hiç yook :1no2:

kedersiz hoşbulduk canım valla ben de bu aralar bağımlılık yapacak bir şeyler arıyorum tam isabet oldu desene alkisalkisalkis

yaaa ben sigarayı bıraktım bir ay oldu kk tiryakisi oldum yakında gün içinde içtiğim sigara kadar mesaj yazacam şutarafagitti önceden ben bi sigara içem gelem diyodum şimdi ben bi mesaj yazam gelem dicem yalnız sigara rüyama girmiyodu topiktekiler hergün rüyamdaa buyrunnnnnnnnn

kıskandım seni durucum bende koydum resmimi yeni gelen arkadaşlar tanısın bizi:))

bak süper bir haberrrrrr hihoyyyt :teytey:

bende bırakmak istiyorum ama olmuyor gerçekten çok zorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…