Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Selam kızlaaar nasılsınııııızz?...ben bugün biraz geç kaldıım işimiz vardı kocişlee ancaak açabildiim..DURUUUM miniğimin kalp atışını duydun haa:teytey: kuzuuum beniiim canna can katan rabbiiim inşallaaah 9 ay sağlıklı geçer kucağına sağ sağlim alırsın ..
arzum canım dediğim gibi nolur az daha sabreet ,lütfen ilaç milaç içmee.durumada tek çizgi çıkmıştı o yüzden sanada süpriz yapabilir bizim inatçı arnavut:emir_bebek: delikafadulden opuyorumnanaktan..
kızlaar hepiniziii tek tek öpüyoruum ..ben gene çıkıyorum eşim burda diye biraz motorumla geziceeem.. daha geç gene uğrarıım.döndüğümdee lütfen biri hamile olsuuuun ÇÜNKÜ ÇOK SIKILDIIIIM TEYZE OLASIIM GELDİ AYOOOOOOOOOOOLsositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :dance: :dance:

canıııııııımmm hoşgeldiinnnnn özledik wallaha beeeee opuyorumnanaktanzemuszemusŞeniz

bende çokkk özledimmm çoookkkk.... mercimeğin kalp atışını duymuşsun... Allahım sağsağlim kucağınada almayı nasip etsin... Yahu bana bağımlılık yaptınız bee.. lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

yine geldim. yaw msn bozuldu, sildim silinmedi. yüklemek istedim yüklenmedi. en sonunda sildim ve tekrar yükledim ama hala hata raporu diyip duruyo. napim ben simdi. dövim mi? :mymeka:

Selam kızlaaar nasılsınııııızz?...ben bugün biraz geç kaldıım işimiz vardı kocişlee ancaak açabildiim..DURUUUM miniğimin kalp atışını duydun haa:teytey: kuzuuum beniiim canna can katan rabbiiim inşallaaah 9 ay sağlıklı geçer kucağına sağ sağlim alırsın ..
arzum canım dediğim gibi nolur az daha sabreet ,lütfen ilaç milaç içmee.durumada tek çizgi çıkmıştı o yüzden sanada süpriz yapabilir bizim inatçı arnavut:emir_bebek: delikafadulden opuyorumnanaktan..
kızlaar hepiniziii tek tek öpüyoruum ..ben gene çıkıyorum eşim burda diye biraz motorumla geziceeem.. daha geç gene uğrarıım.döndüğümdee lütfen biri hamile olsuuuun ÇÜNKÜ ÇOK SIKILDIIIIM TEYZE OLASIIM GELDİ AYOOOOOOOOOOOLsositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :dance: :dance:

teyzesi kalp atışını gördük acaip bişi allahım sizlerede yaşatsın tez zamanda opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende çokkk özledimmm çoookkkk.... mercimeğin kalp atışını duymuşsun... Allahım sağsağlim kucağınada almayı nasip etsin... Yahu bana bağımlılık yaptınız bee.. lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

teyzesi kalbi atınca doktor bir ohh çekti görseniz doktorum bendende heyecanlıydı
allahım hepinizin kucağına göbişine melekleri kondursun :Saruboceq:

yine geldim. yaw msn bozuldu, sildim silinmedi. yüklemek istedim yüklenmedi. en sonunda sildim ve tekrar yükledim ama hala hata raporu diyip duruyo. napim ben simdi. dövim mi? :mymeka:

döv onu döv döv meyrammm :mymeka: :mymeka: :mymeka:

esramm hosgeldin cnm yedigin ictigin senin olsun, gezdigin gördügün ne onu anlat:)

bugün de hep atasözüyle gidiyorum, hadi hayirlisi:) belki yenilerini söyler büyüyünce atalarimizdan olurum :roflol:

esramm hosgeldin cnm yedigin ictigin senin olsun, gezdigin gördügün ne onu anlat:)

bugün de hep atasözüyle gidiyorum, hadi hayirlisi:) belki yenilerini söyler büyüyünce atalarimizdan olurum :roflol:

canım ev taşıdım... çok yoruldumm.. pek bi değişiklik yok canımm... seninde 20 haftan kalmış..
bak uzaylıydın şimdide atasözlerinemi taktın kız...

ben bu ayyy hiççç bişey yapamadım... ne polen ne adaçayı yağı.. duruma söz vermiştim ama olmadı.. oyüzden rahatım sanki.. sen neler yapıyon.. çalışmalar nasıl gidiyor..

:utangac: :utangac: :utangac:

biz dönünce dr la biseyler yapcaz o yzden bisey yapmiyoz simdilik

canımız sağolsun.. sen bir dön hele gerisi gelir zaten..a.s. a.s. a.s. msn yükledinmi tekrar..

hoŞgeldın esramm bızde snı Çok Özledık canım
evı taŞıdınmı hayırlı olsun yenı evın

herkese selammm.... kızlar fıstıklarım sizleri çoookkk özledim... neler kaynatmışsınız öle... selimina yanlış yapmış o onun sorunu kaybeden o olur... arnavutum çok geçmiş olsun... ameliyatın bitmiş sağsağlim artık bebişe yol gözüktü... durum canımm kalp atışını duymuşun çok sevindim... latsibel kedersizim arzum sevdanehri susuz yaz denizsiz ada hepinizi çok özledimm... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz... Denizsizada canım bebiş geliyoooo... çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun inşallah... Darısı benim ve diğer arkadaşların başına...

Yeni gelen arkadaşlar olmuş... Hoşgelmişler sefalar getirmişler...

Sizleri çok özlemişim yaaa...

Hoşgeldin canım sefalar getirdin bizde seni özledik inşallah bitmiştir işler taşınmak uğraştıcı ve yorucu Çok üzgünüm çoook

Bu ay pleni felan yapamamışsın olsun gelecek ay yine birlikte başlarız seninle canım :1hug:

SELAAAMMM...ya bu hamiş listesine yine yanlışlıkla destina yazmışsınız valla görünce kalbim duracak gibi oluyo.Allah mı yazdırttı 2 günüm var sabırsızlıkla bekliyommmm..durualyacım gözün aydın senin mercimek atmaya başlamış oyyy ne güzel bi duygudur kimbilir.HEPıMıZ BıR GÜN O DUYGUYU YAŞARIZ ıNŞALLAH

hoŞgeldİn esramm bİzde snİ Çok Özledİk canım
evİ taŞıdınmı hayırlı olsun yenİ evİn

hoşbuldum bitanesii... teşekkür ederim... sende 10 güne kadar gideceksin hayırlısıyla... Siirt çok güzel memleket.. bilirim... Tilloyada gidersin artık.. Sultan Memduh türbesi Fakirullah hz türbesi çok acayip bir maneviyat var.. İnsanın içi huzurla doluyor... Gittim bir kaç kez oraya... Bak türbelere gidersen bizlerede çok dua edersin canım.. Allah o salih kullarının hatrına yüzümüzü güldürsün inşallah..

Hoşgeldin canım sefalar getirdin bizde seni özledik inşallah bitmiştir işler taşınmak uğraştıcı ve yorucu Çok üzgünüm çoook

Bu ay pleni felan yapamamışsın olsun gelecek ay yine birlikte başlarız seninle canım :1hug:

hoşbuldum canım... senle beraber başlamıştık ama ben hain çıktım.. inşallah sen düzenli devam ediyorsundur... bu ay müjdeli bir haber verirsin belli olmaz... Sen bu ay hamiş kalda ben gelecek ay kürlere yanlız başlasamda olur...kaydirigubbakcemile5

canım ev taşıdım... çok yoruldumm.. pek bi değişiklik yok canımm... seninde 20 haftan kalmış..
bak uzaylıydın şimdide atasözlerinemi taktın kız...

ben bu ayyy hiççç bişey yapamadım... ne polen ne adaçayı yağı.. duruma söz vermiştim ama olmadı.. oyüzden rahatım sanki.. sen neler yapıyon.. çalışmalar nasıl gidiyor..

:utangac: :utangac: :utangac:

canıııımmm sağlık olsuunnnn bu ay denersiinn hayırlısı ile takma kafana sennn yeni evinde huzurlu mutlu otur rabbim tez zamanda göbişine kondursun meleğini

SELAAAMMM...ya bu hamiş listesine yine yanlışlıkla destina yazmışsınız valla görünce kalbim duracak gibi oluyo.Allah mı yazdırttı 2 günüm var sabırsızlıkla bekliyommmm..durualyacım gözün aydın senin mercimek atmaya başlamış oyyy ne güzel bi duygudur kimbilir.HEPİMİZ BİR GÜN O DUYGUYU YAŞARIZ İNŞALLAH

durum erkenden hazırlık yapmışş.. onun içine doğmuştur... bu ay inşallah hamiş olursun inşallahhh...
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Allahim esra kuluna yeni evinde tez elden güzel bebisler nasip et.

nurcani da memleketine karni dolu olarak gönder

AMINNNN

SELAAAMMM...ya bu hamiş listesine yine yanlışlıkla destina yazmışsınız valla görünce kalbim duracak gibi oluyo.Allah mı yazdırttı 2 günüm var sabırsızlıkla bekliyommmm..durualyacım gözün aydın senin mercimek atmaya başlamış oyyy ne güzel bi duygudur kimbilir.HEPİMİZ BİR GÜN O DUYGUYU YAŞARIZ İNŞALLAH

canıııımmm yok destna diye bir arkadaşımız hamile kalmış yani sende i harfi var onda yookk isimleriniz benziyoooo ama inşallah sende bize hamileyim haberini verirsin halaylar çekeriz hep birlikte ayyy benim halay çekesim varrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canıııımmm sağlık olsuunnnn bu ay denersiinn hayırlısı ile takma kafana sennn yeni evinde huzurlu mutlu otur rabbim tez zamanda göbişine kondursun meleğini

durucum bu sözleri çok özlemiştim... ha bu arada fotoğraf koymuşsun ama ben görmedim.. arada bizim içinde koyarsın değilmi..:asigim:

Back
X