Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağ tüp eğik ve azcık yapışıkmış
ama hamile kalmaya çokda engel değilmiş
sol tüp tamamen açık
ama en önemlisi rahim ağzı kapalı birdaha bakacak ayın 15 şinde eğer yine kapalıysa birdahaki ay yine bakılacak ve eğer yine kapalıysa aşılama olur dedi dr um
arnavutum canım çok sağol inan ben bugün çok büyük bir sitres attım herkese tavsiyem eğer bebek tedavisine başladıysanız hemen önce rahim filmi çektirin diyorum ben bu bana söylenenleri bilseydim şimdiye kadar çokdan aşılama yaptırırdım sanırım

Gıttım gıttım dıyorum gıdemıyorummmm
ama Şımdı Çıkıyorum
eve gdıyorum
kızlar

arnavut gÜzelım ıyı akŞamlar
sevımsu gÜzelım ıyı akŞamlar
meyram ıyı akŞamlar

Rabbimin vesile ettiği KÜR ile hamile kalanlar zemuszemus

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh................:CüvCüv:

6-asu1984.................:CüvCüv:

7-destna....................:CüvCüv:

8-sevdiceğim..............:CüvCüv:

9-Cemre822...............:CüvCüv:

10-nehir67................:CüvCüv:

11-papatyaaa...........:CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :hooray:

Gİttİm gİttİm dİyorum gİdemİyorummmm
ama Şİmdİ Çıkıyorum
eve gdİyorum
kızlar

arnavut gÜzelİm İyİ akŞamlar
sevİmsu gÜzelİm İyİ akŞamlar
meyram İyİ akŞamlar

iyi akşamlaar tatlıııııım görüşmek dileğileeezemuszemus

Sevimsu kullanıcısından alıntı
selam kızlar
ben rahim filmini çektirdim kızlar hiçde zor değil inanın sitres yaptığıma değmedi

GEÇMİŞ OLSUN CANIM. İNŞALLAH İYİSİNDİR. SANIRIM BENDE YAKINDA RAHİM FİLMİ ÇEKTİRECEM

canım çok sağol inan çok iyiyim hiç ağrımda yok
hemen çektir bence önce olması gereken bu film zaten 10 dakika sürüyor ve hiçde bişey yok çok hafif bir ağrı var acı falanda yok bizleri korkutuyolar inan bişey yok anesteziyede gerek yok demişti dr um haklıymış

ama Şİmdİ Çıkıyorum
eve gdİyorum
kızlar

meyram İyİ akŞamlar

iyi akşamlart canım yazdıklarımı umarım okumuşsundur oku ve hemen çektir ourmu

ama Şİmdİ Çıkıyorum
eve gdİyorum
kızlar

meyram İyİ akŞamlar

saol canim ben daha yeni geldim hemen nasil gördün öyle:)

sol tüp tamamen açık
ama en önemlisi rahim ağzı kapalı birdaha bakacak ayın 15 şinde eğer yine kapalıysa birdahaki ay yine bakılacak ve eğer yine kapalıysa aşılama olur dedi dr um
arnavutum canım çok sağol inan ben bugün çok büyük bir sitres attım herkese tavsiyem eğer bebek tedavisine başladıysanız hemen önce rahim filmi çektirin diyorum ben bu bana söylenenleri bilseydim şimdiye kadar çokdan aşılama yaptırırdım sanırım

canim gecmis olsun korkunun ecele faydasi yok iste. rahim filmi rahmi toparliyo, sonrasinda iki ay icinden ´hedefine ulasan cok kisi var, ins kendiliginden olur:)

sol tüp tamamen açık

yaaa çok sevindiiim hiiiç bişeey yokmuuş ozamaaan.nolucak tüp eyik olması normaal o sorun değil dediğin gibiii.sol tüpün açıksa mutlaka ilişkiden sonra bacakları yukarı kaldırıyodukyaa yarım saat sonra cenin pozisyonuna yattığında bacaklarını karnına çekip sol tarafına yatıcaksın 2 saat. sende pre-seed alsanaa yardımcı olurr hem spermlerin yumurtaya ulaşmasınaa.
tamam rahmin komple kapalı olamaz çünkü verilen rahim filmi için sıvı nasıl geçtiyse spermlerde geçer onu kafana takma inşalah gidiceğin son kontrolde hiç birşey çıkmaaz.. tabi istersen aşılamayı da dene oda çok basit sonuçtaa..
evet tatlım inan benimde üstümden bir yük kalktı hep diyodum bu kız kafasına takıyo amaa çok gülücek sonra ben bunu için mi strese girmişim diyeekaydirigubbakcemile3 evet yaa keşke herkez yaptırsa bu yöntemi çok güzel birr tehşiz..sonuçta herkez yumurtalıklara yükleniyo e o sırada yumurtalık rezerveleri azalıyoo ama rahim filmi çekilse hep yapışıklık varsa hem rahimlerde anormalik varsa görülür ona göre tedavi olunur hemde hamile kalma olsaılığı daha çabuk gerçekleşir..çünkü tıkalı olan tüpler o sıvıda açılabiliyooo..hadi kızlaar biraz cesaretleninde şuu rahim filmini çektiriin gerçekten çok teşekür edersiniz sonraa bize :dance:

yaaa çok sevindiiim hiiiç bişeey yokmuuş ozamaaan.nolucak tüp eyik olması normaal o sorun değil dediğin gibiii.sol tüpün açıksa mutlaka ilişkiden sonra bacakları yukarı kaldırıyodukyaa yarım saat sonra cenin pozisyonuna yattığında bacaklarını karnına çekip sol tarafına yatıcaksın 2 saat. sende pre-seed alsanaa yardımcı olurr hem spermlerin yumurtaya ulaşmasınaa.
tamam rahmin komple kapalı olamaz çünkü verilen rahim filmi için sıvı nasıl geçtiyse spermlerde geçer onu kafana takma inşalah gidiceğin son kontrolde hiç birşey çıkmaaz.. tabi istersen aşılamayı da dene oda çok basit sonuçtaa..
evet tatlım inan benimde üstümden bir yük kalktı hep diyodum bu kız kafasına takıyo amaa çok gülücek sonra ben bunu için mi strese girmişim diyeekaydirigubbakcemile3 evet yaa keşke herkez yaptırsa bu yöntemi çok güzel birr tehşiz..sonuçta herkez yumurtalıklara yükleniyo e o sırada yumurtalık rezerveleri azalıyoo ama rahim filmi çekilse hep yapışıklık varsa hem rahimlerde anormalik varsa görülür ona göre tedavi olunur hemde hamile kalma olsaılığı daha çabuk gerçekleşir..çünkü tıkalı olan tüpler o sıvıda açılabiliyooo..hadi kızlaar biraz cesaretleninde şuu rahim filmini çektiriin gerçekten çok teşekür edersiniz sonraa bize :dance:

canım evet rahim filmi gerçekdnde o kadar büyülülecek bişey değil alttan muayene gibi desem yeri bu ayı geçirdik sayıyorum ama bidahaki aya yine incir ve havuç kürü yapcam eşimede keçi boynuzu yedircem dedim ona bak ben neler yaşıyorum sende yicen dedim ses çıkmadı :olmaz: oda üstüne düşeni yapsın artık demi ben çok korkuyodum ama çok şükür hiç bişey yokmuş bu gün hemşire bir ablam var bana sordu nasılsın diye çok iyiyim abla hiç bişey yokmuş benide korkuttular dedim diyoki bizim milletimizin başı ağrısa ölüyoruz diyor korkutmasalar olmaz diyor haklı bence
ay masada yatıyorum dr ma dedim hocam hiçbişey yokmuş 1 haftadır uyumuyorum dedim güldü ve korkulacak bişey yokmuş demi dedi gerçekfdende yok
rahim filmi çekti,rmeyenler hemen çektirin çokda pahalıda değil

meyra canım çok sağol çok şükür sitresden kurtuldum

bende ankarada cektirdim, agri kesici vurmuslardi. benim apandisit ameliyatindan dolayi sag tüpüm yok. apandisitle birlikte tüpüde almislar. arada kaynamis gitmis :roflol:
saka bi tarafa almak zorunda kalmislar. o yüzden film cok agrili gecmisti. ama sol tüp acik elhamdülillah. bakalim ordan da cok nadir yumurtluom. en iyisi takip yaptirmak.

bende ankarada cektirdim, agri kesici vurmuslardi. benim apandisit ameliyatindan dolayi sag tüpüm yok. apandisitle birlikte tüpüde almislar. arada kaynamis gitmis :roflol:
saka bi tarafa almak zorunda kalmislar. o yüzden film cok agrili gecmisti. ama sol tüp acik elhamdülillah. bakalim ordan da cok nadir yumurtluom. en iyisi takip yaptirmak.

canım çok geçmiş olsun takip yaptır canım belkide hemen olur inş bebeğin

e tamaaam ozamaaaan bişey yokmuş iştee maşalaaaah.ben sana diyorum tatlım beniiiiiim SENİN BEBİŞ TÜRKİYEYE GELDİĞİNDE GELESİ VAAAAR SÖYLİM BEN SANAAAAAkaydirigubbakcemile2..sana buranın havası uğur getiriceek rabbim sana taşınma esasında zorluk çektirmek istemiyo da ondaaan az kaldıı tatlım beniiiiim..kaydirigubbakcemile5:dance::CüvCüv::nazar:

arnavut güzelimmm canim benim. insallah gelince olur. bekliyoruz. yapacak birsey yok zaten. seninde yakinda mis kokulu bir bebegin olacak, göreceksin. annesine benzesin de güzel olsun:)

birsey paylasiyim, ne kadar dogru bilmiyorum. o gece kim kimi daha cok severse ona benzermis bebek. yani kim daha cok zevk alirsa ona. bazen ayni babasina benzyen bebisleri görünce utaniyorum, demek ki diyorum :kedi:

arnavut güzelimmm canim benim. insallah gelince olur. bekliyoruz. yapacak birsey yok zaten. seninde yakinda mis kokulu bir bebegin olacak, göreceksin. annesine benzesin de güzel olsun:)

birsey paylasiyim, ne kadar dogru bilmiyorum. o gece kim kimi daha cok severse ona benzermis bebek. yani kim daha cok zevk alirsa ona. bazen ayni babasina benzyen bebisleri görünce utaniyorum, demek ki diyorum :kedi:

amiiiiiiiiiiiin canım dostum amiiin tatlı diliim dua edeninde iki katı daha güzel daha sağlıklı dahaaa miiis kokulu bebişi olsuun tez vakitee.sağol teşekür ederiiiiiim:1hug:
evet ya bende böyle birşey biliyorum kim daha çok seversee kız yada erkek olur iştee..:kedi:hahahahahahakaydirigubbakcemile3 ay son cümleyi okumamışım allah seni ne etsiiiiin meyraaam..haa kim orgazım olduysa çocuk ona mı benzermiiişş.hıııım ozaman beeen uçayım bu aralaaaar kaydirigubbakcemile3 gerçii babasıda güzeeeeel yaa teyzesiiiii varsın ona benzesiiin. (çaktırmadaa kesin o oluuur aynı babasıııı:kedi:kim ne derse desin vallaa babayı kim mutlu ediyoo zateeeen ben seviniriiiimm..)kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus sengözlerimebaksanab

selam kızlar
ben rahim filmini çektirdim kızlar hiçde zor değil inanın sitres yaptığıma değmedi

geçmiş olsun canım ,eee ben sana ne demiştim korkulacak bişey yok demiştim dediğim çıktı dimişakkıdıinşallah bir dahaki aya kalmaz hamile kalırsın canım ALLAH büyük

meyram sende çektir gülüm hiç zor bir işlem değil acıyı çok çok az hisediyorsun adet sancısı gibi zaten 5 dakkalık bir işlem :delphin:
]

aa pardon meyram çektirmişsin filmi o mesajını görmemişim demek

selam kızlar
geçmiş olsun canım bak bitti bu kadar işte ama benide çok korkutmuşlardı doğum sancısı gibi diye sonra çok kızmıştım hiçte acımıyormuş:sm_confused:

sanada geçmiş olsun da tüpünü neden almışlar:1shok:

Back
X