Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:umursamaz: ben geldimmmm kızlarrrr siz nerdesinizzzz :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

bende varim:) ama kimse yok sanirim. :(
yarin görüsürüz kizlar, bu günlerde bir bomba daha patliycak topikte sular cok durgun

Son düzenleme:
kızlar selam 2 gündür topiğe sadece akşamları yazdıklarınızı okumak için girdim dışardaydım gezmelerde yine döktürmüşsünüz uykum geldi ama okumadan uyumuycam dedim.
neyse yatıcam şimdi yarın evdeyim görüşürüz herkese rahat uykular

Rabbimin vesile ettiği KÜR ile hamile kalanlar zemuszemus

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh................:CüvCüv:

6-asu1984.................:CüvCüv:

7-destna....................:CüvCüv:

8-sevdiceğim..............:CüvCüv:

9-Cemre822...............:CüvCüv:

10-nehir67................:CüvCüv:

11-papatyaaa...........:CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :hooray:

Günaydıııınnnnnnn a.s.a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar:
nasılsınız canlarııımmm Şeniz
sevimsu hayatım tekrar geçmiş olsun güzel geçtiğine sevindim a.s.:nazar:atlattın bunuda çok şükür..opuyorumnanaktan

Rabbimin vesile ettiği KÜR ile hamile kalanlar

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh................:CüvCüv:

6-asu1984.................:CüvCüv:

7-destna....................:CüvCüv:

8-sevdiceğim..............:CüvCüv:

9-Cemre822...............:CüvCüv:

10-nehir67................:CüvCüv:

11-papatyaaa...........:CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

GÜNAYDINLARRRRR

konuyu toplam 3 kullanıcı okuyor
esramm82, ayşefilizkol, zeynaa

a.s. a.s. a.s.

günaydın kızlar

umutla beklenilen günlerimiz
1.sırada............................... Arnavut Güzeli ..................12 haziran
2.sırada............................... Sevda Nehri .......................20 Haziran
3.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
4.sırada............................... Aysefilizkol .......................22 Haziran
5.Sırada............................... Esramm82 .......................23 Haziran
6.Sırada………………………Everest……………………23 Haziran
7.Sırada............................... Umutsuz ..........................24 Haziran
8.Sırada.............................. Susuzyaz......................... 27 Haziran
9.Sırada................................ Latsibel ............................28 Haziran
10.Sırada................................. Kedersiz .........................28 Haziran
11.Sırada............................... Meyra............................. 1 Temmuz

sağ tüp eğik ve azcık yapışıkmış
ama hamile kalmaya çokda engel değilmiş
sol tüp tamamen açık
ama en önemlisi rahim ağzı kapalı birdaha bakacak ayın 15 şinde eğer yine kapalıysa birdahaki ay yine bakılacak ve eğer yine kapalıysa aşılama olur dedi dr um
arnavutum canım çok sağol inan ben bugün çok büyük bir sitres attım herkese tavsiyem eğer bebek tedavisine başladıysanız hemen önce rahim filmi çektirin diyorum ben bu bana söylenenleri bilseydim şimdiye kadar çokdan aşılama yaptırırdım sanırım

Canım çok geçmiş olsun ne güzel bak korktuğun gibi geçmemiş sonuçlarda iyi sanırım anladığım kadarıyla ben de bikaç ay sonra çektirim diyorum bu ay adetimle son kez klomen tedavisi görücem sonra bende aşılamaya başlıcam canım hakkımızda hayırlısı :sinifsinif:

Herkese günaydınn akide şekerlerimmm :sm_cool:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: GÜNAYDINNNNNN CANLARRRRR NASILSINIZZZ BAKALIMM :teytey: :içelim: :içelim::içelim: :içelim:

Back
X