L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #5.301
Arzum nerdesın yavru kuŞum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OOH OH ÇOK İYİ İYİ BAK ANNECİ NE İSTERSE CANI VER ONA YESİN Kİ BÜYÜSÜN MERCİMEMİZ...
CANIM BU AYDA DUPHASTON KULLANCAM CUMARTESİ BAŞLİCAM ALMAYA
HAMİLE KALMASAM ADETİİN 3.GÜNÜ YİNE BAKTIRCAZ PITIRCIGA ARTIK..ODA ALIŞTI ESKİSİ KADAR GERİLMİYO![]()
![]()
![]()
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Arzum nerdesİn yavru kuŞum
PITIRCIK ESKİSİ KADAR GERİLMİYO HAA ALIŞTI :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar kedersiz nerelerdee onu hiç görmedim bugünn msnden falan görüşen varmı hasta olmasılmaz:
lmaz:
durucum nasılsın bebiş nasılsıcaklarda dikkat et bol bol sıvı tüket :içelim::icecream:
OOH OH ÇOK İYİ İYİ BAK ANNECİ NE İSTERSE CANI VER ONA YESİN Kİ BÜYÜSÜN MERCİMEMİZ...
HAMİLE KALMASAM ADETİİN 3.GÜNÜ YİNE BAKTIRCAZ PITIRCIGA ARTIK..ODA ALIŞTI ESKİSİ KADAR GERİLMİYO![]()
![]()
![]()
yeni eve geldim canım kayınvalidemlerdeydim anca yazılanları okudumm herkesin keyfi yerindee allah bozmasınnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar kedersiz nerelerdee onu hiç görmedim bugünn msnden falan görüşen varmı hasta olmasılmaz:
lmaz:
Hoşgeldin derken hemen güle güle diyelim bari hemen gidiyosun :gitme: neyse bol bol gez valla bizim yerimizede canım kaydirigubbakcemile2 valla herkes listeye göre sırasını bekliyo yani bu aralar kimsenin zamanı değil :umursamaz: bakalım ayın 20 sinde gulayyusuf la ben kırmızılara yakalanıcakmıyız :kedi:
AMİNNNN canım amanda kayınvalidesinin gülüymüş a.s.![]()
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kayınvalidemin kızıyım bennn ölcek beni severkenn ama arada lafıda sokto bana gerçi bana laf sokmak gibi geliyoo inşallah ikiziniz olurdaa ben daha elim ayağım tutuyoken bakayımm ölmeden torun koklayım diyoo 7 tane torunu var ama tek erkek benimki belki erkekten olan torun daha kıymetli oluyodur eee hadi be kzıım yapın artık diyoo sanki bilmiyo nasıl istediğimiziii :bbo: :bbo: :bbo: bide yanında ilaç içtim bi sinirlendii duphastonu doğum kontrol hapı zannetmiş hem istiyom diyon hem kontrol ediyon diyoo sırnaşık şey sırnaşık şey :teytey: :teytey: :teytey: güldürdü beniii :sm_cool:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kayınvalidemin kızıyım bennn ölcek beni severkenn ama arada lafıda sokto bana gerçi bana laf sokmak gibi geliyoo inşallah ikiziniz olurdaa ben daha elim ayağım tutuyoken bakayımm ölmeden torun koklayım diyoo 7 tane torunu var ama tek erkek benimki belki erkekten olan torun daha kıymetli oluyodur eee hadi be kzıım yapın artık diyoo sanki bilmiyo nasıl istediğimiziii :bbo: :bbo: :bbo: bide yanında ilaç içtim bi sinirlendii duphastonu doğum kontrol hapı zannetmiş hem istiyom diyon hem kontrol ediyon diyoo sırnaşık şey sırnaşık şey :teytey: :teytey: :teytey: güldürdü beniii :sm_cool:
iyiyiz anacım sen nassın a.s. bakıyom geziyon gez geeeezzhihoyyyt
![]()
![]()
ARNAVUT GÜZELİMDE GELMİŞ HOŞ GELMİŞ SEFA GETİRMİŞ
DEMEK GEZME BİTTİ ...DÜKKANIN YOLUNU BULABİLDİNkaydirigubbakcemile3