Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
OOH OH ÇOK İYİ İYİ BAK ANNECİ NE İSTERSE CANI VER ONA YESİN Kİ BÜYÜSÜN MERCİMEMİZ...

CANIM BU AYDA DUPHASTON KULLANCAM CUMARTESİ BAŞLİCAM ALMAYA
HAMİLE KALMASAM ADETİİN 3.GÜNÜ YİNE BAKTIRCAZ PITIRCIGA ARTIK..ODA ALIŞTI ESKİSİ KADAR GERİLMİYO :utangac: :utangac: :utangac: :utangac: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

PITIRCIK ESKİSİ KADAR GERİLMİYO HAA ALIŞTI :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar kedersiz nerelerdee onu hiç görmedim bugünn msnden falan görüşen varmı hasta olması :olmaz: :olmaz:

PITIRCIK ESKİSİ KADAR GERİLMİYO HAA ALIŞTI :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

EEE ESRACIM 3.KEZ GÖSTERDİ KENDİNİ ARTIK ALIŞSIN DEMİ YANİ:utangac: :utangac: :utangac: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ARNAVUT GÜZELıMDE GELMıŞ HOŞ GELMıŞ SEFA GETıRMıŞ
DEMEK GEZME BıTTı ...DÜKKANIN YOLUNU BULABıLDıNkaydirigubbakcemile3

durucum nasılsın bebiş nasıl :nazar: sıcaklarda dikkat et bol bol sıvı tüket :içelim::icecream:

canım normalde çok su tüketmeyen biriyim ama masamda bir sürahim var onu içmeye çalışıyorum yarıyı ancak geçiyorum :kahve:

OOH OH ÇOK İYİ İYİ BAK ANNECİ NE İSTERSE CANI VER ONA YESİN Kİ BÜYÜSÜN MERCİMEMİZ...

HAMİLE KALMASAM ADETİİN 3.GÜNÜ YİNE BAKTIRCAZ PITIRCIGA ARTIK..ODA ALIŞTI ESKİSİ KADAR GERİLMİYO :utangac: :utangac: :utangac: :utangac: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım hadi hayırlısı şu pıtırcık lafınada bayılıyooooommmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

yeni eve geldim canım kayınvalidemlerdeydim anca yazılanları okudumm herkesin keyfi yerindee allah bozmasınnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

AMİNNNN canım amanda kayınvalidesinin gülüymüş a.s.:nazar:

Hoşgeldin derken hemen güle güle diyelim bari hemen gidiyosun :gitme: neyse bol bol gez valla bizim yerimizede canım kaydirigubbakcemile2 valla herkes listeye göre sırasını bekliyo yani bu aralar kimsenin zamanı değil :umursamaz: bakalım ayın 20 sinde gulayyusuf la ben kırmızılara yakalanıcakmıyız :kedi:

canım beniim geldiim bilee baaaak..anaacım ölüyoduuum vallahaa bayılıcaktııım.nasıl sıcak burasıı tarifini yapamıyoruuum.sankii fön makinesi tutuyolar yüzüneeee..asvaltta terliklerimiz yapışıyooo düşüünüün..
inşallaah kırmızılar gelmezde müjdeli haberini alırııııızkaydirigubbakcemile2:dance:

AMİNNNN canım amanda kayınvalidesinin gülüymüş a.s.:nazar:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kayınvalidemin kızıyım bennn ölcek beni severkenn ama arada lafıda sokto bana gerçi bana laf sokmak gibi geliyoo inşallah ikiziniz olurdaa ben daha elim ayağım tutuyoken bakayımm ölmeden torun koklayım diyoo 7 tane torunu var ama tek erkek benimki belki erkekten olan torun daha kıymetli oluyodur eee hadi be kzıım yapın artık diyoo sanki bilmiyo nasıl istediğimiziii :bbo: :bbo: :bbo: bide yanında ilaç içtim bi sinirlendii duphastonu doğum kontrol hapı zannetmiş hem istiyom diyon hem kontrol ediyon diyoo sırnaşık şey sırnaşık şey :teytey: :teytey: :teytey: güldürdü beniii :sm_cool:

selam kızlar herkes burda galiba ben baştakileri okuyup dönüyorum gene çok kaynatmışsınız

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kayınvalidemin kızıyım bennn ölcek beni severkenn ama arada lafıda sokto bana gerçi bana laf sokmak gibi geliyoo inşallah ikiziniz olurdaa ben daha elim ayağım tutuyoken bakayımm ölmeden torun koklayım diyoo 7 tane torunu var ama tek erkek benimki belki erkekten olan torun daha kıymetli oluyodur eee hadi be kzıım yapın artık diyoo sanki bilmiyo nasıl istediğimiziii :bbo: :bbo: :bbo: bide yanında ilaç içtim bi sinirlendii duphastonu doğum kontrol hapı zannetmiş hem istiyom diyon hem kontrol ediyon diyoo sırnaşık şey sırnaşık şey :teytey: :teytey: :teytey: güldürdü beniii :sm_cool:

ayy canım kıyamam ben onaaa yaaaaa.s.:nazar:

ay canım ya laf sokmak olarak algılama bence ...
seni çok sevdiği için bide erkek evladın çocugu kendi kanlarından ya daha başka oluyomuş.Benim kayınvalide öle der ....
ne güzel bak sana yardım etmek için demiş

iyiyiz anacım sen nassın a.s. bakıyom geziyon gez geeeezz kaydirigubbakcemile4 hihoyyyt

iyiiim duruum sen nasılsıııın küçük durucuuk nasıııl??opuyorumnanaktan umarım herşey yolundadıırr. bol su iç biliyorum işkence gibi gelir sanaa.bende sudan nefret ediyoruuuum nasıl su içicem hiç bilmiyoruum..hem ilerde çok sütün olurmuuş yani afedersiniiiz inekler gibi beslenmemiz gerek bol su ve sebze ağırlıklı ki sütümüz olsuuun kilolarımızda hoooop gitsiiiinhihoyyyt hihoyyyt..

senin pıtırcığını kocan yesiiiiiin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay en gülüyorum bu pıtırcığaa ..benimkide PİKİ memnun olduuk sayın saygıdeğeer pıtırcık hanııım..sen bu ay tutturabilirsin vallaa.BEN SANA DİYORUM DUPHASTON HAMİLE KALMAN İÇİN YARDIMCI OLUYOO ONA GÖREEE HAZIRLIKLI OL KARNINA MİSAFİİİİİR GELEBİLİİİİİRR..:emir_bebek: :ecrin_bebek: :Saruboceq:

ARNAVUT GÜZELİMDE GELMİŞ HOŞ GELMİŞ SEFA GETİRMİŞ
DEMEK GEZME BİTTİ ...DÜKKANIN YOLUNU BULABİLDİNkaydirigubbakcemile3

NİHAYEET BULABİLDİİM KIIIIZkaydirigubbakcemile3 başıma güneş geçtiii...çarşıyo gezdiik bide perşembeye uğradıııık neler aldım gene neleer.kocam boşayacaak..kaydirigubbakcemile3 biliyomusun hani sütyenler bozulmasın diye top gibi bişey var makineye sokuyosun işte ben ondan alıcaktım geçen internetten 30 tl'ye anaam pazara getirmişler hemde 5 tl yeee düşüün ..süper yaa kaç tane sütyenimi atım hep o yüzdeen..kaydirigubbakcemile3

ay kıyamaam kııız laf sokmuyodur ooo benim baba annemde bilmesine rağmeen hadi artık diyooo..onları moral verme tarzları öyleki bizim gibi ifade edemiyolar iştee...inşallaah ayakları tutuyoken rabbim ona tez vakit torun nasib eder hemde OĞLUNDAAAN..:Saruboceq::dance:

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ArnavutGüzeli, aysefilizkol+, gulayyusuf, iipekkk, latsibel+, sevdanehri, susuz yaz, _arzu_+

eeee nirdesiniiiiz yaaaw????

Back
X