L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #5.321
senin pıtırcığını kocan yesiiiiiin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay en gülüyorum bu pıtırcığaa ..benimkide PİKİ memnun olduuk sayın saygıdeğeer pıtırcık hanııım..sen bu ay tutturabilirsin vallaa.BEN SANA DİYORUM DUPHASTON HAMİLE KALMAN İÇİN YARDIMCI OLUYOO ONA GÖREEE HAZIRLIKLI OL KARNINA MİSAFİİİİİR GELEBİLİİİİİRR..
:ecrin_bebek: :Saruboceq:
Memnun olduk PİKİ hanım...Nasılsın bakalım iyileştiniz artık demi...
hadi bakalım inşallah misafire kapımız açık kaydirigubbakcemile3
NİHAYEET BULABİLDİİM KIIIIZkaydirigubbakcemile3 başıma güneş geçtiii...çarşıyo gezdiik bide perşembeye uğradıııık neler aldım gene neleer.kocam boşayacaak..kaydirigubbakcemile3 biliyomusun hani sütyenler bozulmasın diye top gibi bişey var makineye sokuyosun işte ben ondan alıcaktım geçen internetten 30 tl'ye anaam pazara getirmişler hemde 5 tl yeee düşüün ..süper yaa kaç tane sütyenimi atım hep o yüzdeen..kaydirigubbakcemile3
ohh valla ne güzel neden benim yanımada ugramadın kimseler yoktu bugun ofiste....
bol köpüklü bir türk kahvesi yapardım sana...
güle güle kullan sütyen topunu.....yine bensiz gittin demi Perşembeye....
bi kısmet olmadı şu perşembe pazarına gitmeye.gerci pazara senle gitmek lazım ben hep elim boş dönerim...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Memnun olduk PİKİ hanım...Nasılsın bakalım iyileştiniz artık demi...
hadi bakalım inşallah misafire kapımız açık kaydirigubbakcemile3
NİHAYEET BULABİLDİİM KIIIIZkaydirigubbakcemile3 başıma güneş geçtiii...çarşıyo gezdiik bide perşembeye uğradıııık neler aldım gene neleer.kocam boşayacaak..kaydirigubbakcemile3 biliyomusun hani sütyenler bozulmasın diye top gibi bişey var makineye sokuyosun işte ben ondan alıcaktım geçen internetten 30 tl'ye anaam pazara getirmişler hemde 5 tl yeee düşüün ..süper yaa kaç tane sütyenimi atım hep o yüzdeen..kaydirigubbakcemile3
ohh valla ne güzel neden benim yanımada ugramadın kimseler yoktu bugun ofiste....
bol köpüklü bir türk kahvesi yapardım sana...
güle güle kullan sütyen topunu.....yine bensiz gittin demi Perşembeye....
bi kısmet olmadı şu perşembe pazarına gitmeye.gerci pazara senle gitmek lazım ben hep elim boş dönerim...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3