E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.801
bende hep ikiz istemişimdir :gitme:ama şimdi olsunda bir tane olsun çirkin olsun kel olsun razıyım mafoldumben
of canlarım neler yazmışsın böle....
esracım inşallah faydasını görürsün bu yaptıkalarının...
Arnavut güzelim sen demiyormuydun bana araştırma ne geldiyse başıma araştırmadan geldi diye
sen şimdi yine neden araştırıyorsun bakim
ben yumurta büyüsün diye gonaphen kullanmıştım geçen sene bana doktorum derdi ikiz olabilir diye kaydirigubbakcemile3 bende aaaa ne güzel bir kız bir erkek olursa süper olur demiştim doktorumda yok ben pek onaylamam ikizi dedi tabiii benim bünyeme göre söylüyoooo sorunluyum yaaaa erken doğar sonra uğraşırsın derdiii yani belli olmaz sen şimdi ikizmi olcak diye stres yapma sakınn olsunda sağlıklı ve hayırlısı olsun :ecrin_bebek:
keşke benim ikizlerim olsa vallahi o kadar istiyorumki.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende hep ikiz istemişimdir :gitme:ama şimdi olsunda bir tane olsun çirkin olsun kel olsun razıyım mafoldumben
KOKOŞUM ,ARNAVUTLARIN EN GÜZELİ,SAKARLARIN SAKARIkaydirigubbakcemile3NASILSIN CANIM
kızlar ben çıktım görüşürüz opuyorumnanaktan
slmm kıslar ben uzun zamandır üyüyeyim ama bi süredir giremiodum arnavut güzeli bi ara açtığın konuyu okumuştum sonra pc bozuldu şimdi halloldu sorun. senin adını hatırlayana kadar sabah oldu yazdığın kürün adını unutmuştum ama şimdi sonunda seni buldum ve bu polenli karışımı sabahtan itibaren bende denemeye başlıyacam hayırlısıyla olur inşş bilmiorum ama bu küre çok inandım ben umarım hayal kırıklığı olmaz
canım harikasın inş. birde kızın olur sana benzerzemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yüz görümlüğü istiyomda ondannn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 arkadaş listemdekiler sadece albümü görebiliyorlar senide ekledim canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile
suçluluk hissetmeönemli olan meyve onu ye ben yiyememiştim benim kız normal doğdu ama sütüm yaradı 2 ay içinde tosun gibi oldu belki seninkide öle olurcanım everestim geçende hamileliğinde 8 kilo verdiğini söylemiştin hiçbirşey olmaz demiştin doktorda 4 ay yemesen birşey olmaz dediğinde içim rahatlamıştı sağol canım ama insan kendini suçlu hissediyor ilk üç ayın önemini biliyoruz ya bakalım
ben duymakla kalmayıp yaptırdım 2 sene önce arkadaşımın annesi baktı dönmüş dedi çok ağrım oluyordu ağrım hiç kalmadı hamileliğe engel değilmiş hatta bi arkadaşın doğumdan sonra normale dönmüş tek sıkıntısı ilişki sırasında çok fazla ağrı yapıyor ayrıca her dr bilmiyor bunu bilenlerde ameliyat edelim diyormuşkedersizim sen öyle bişey duymuşmuydun.. rahim tersliği felan..50 tl verdim.
benimde eşim hep ikiz olacak diyor olmuyor ama bir olacak ikiz diyor oda çok temiz kalplidir verdim mi verir allah ama bir kız bir erkek güzel bence:içelim:
[sıze="2"]doğru diyorsun canım benimde bir tanıdığımın başına gelmişti böyle bişey onunnda 4 sene çocuğu olmadı buda hep şöyle derdi bir kere hamile kalayım düşüreyim bebeğimi ,yeterki hamile kalayım bir kerecik olsun o duyguyu yaşıyyaım diyordu çok fazla geçmeden hamile kaldı ve 2 aylıkkken düşürdü 1 sene geçmeden tekrar hamile kaldı tekrar düşürdü gerçi şimdi bir kızı bir oğlu var ama dediğin gibi bazen isterken hayırlısını istemek lazım [/sıze]aman öyle deme allahın gök kapısı açık olur valla kabul eder dualarını allah sana sağlıklı güzel bebek nasip etsin inşallah bak sana bir hikaye anlatayım gerçek bizzat ananemin başına geldi
ananemin çocukları doğup ölüyormuş yada karnında düşürüyormuş ananen şuan 80 yaşındao zamanlar köy yerinde eltisi kaynanası ve kaynatası hep birlikte oturuyorlarmış eltide sürekli doğuruyor tabi ananemde çok üzülüyormuş birgün dua etmiş allahım bana bir çocuk ver kel çirkin topal farketmez yaşarsa adını yaşar koycam demiş
ve büyük dayım doğmuş adını yaşar koymuş ama dayım engelli gerçi çok şükür neleri var her işini görüyor ama hafif fiziksel engeli var o yüzden sen sen ol dua ederken çok dikkat et canım paylaşmak istedim allah herşeyin hayırlısını versin:saruboceq:
slmm kıslar ben uzun zamandır üyüyeyim ama bi süredir giremiodum arnavut güzeli bi ara açtığın konuyu okumuştum sonra pc bozuldu şimdi halloldu sorun. senin adını hatırlayana kadar sabah oldu yazdığın kürün adını unutmuştum ama şimdi sonunda seni buldum ve bu polenli karışımı sabahtan itibaren bende denemeye başlıyacam hayırlısıyla olur inşş bilmiorum ama bu küre çok inandım ben umarım hayal kırıklığı olmaz
sağol canımm umarım hayırlısı olur gerçekten sabahtan denicem tüm yazdıklarını... olursada ilk buraya yazıcam umarım olur tüm ,ısteyenlere versin ALLAHIM...:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3CANIIIIIM HOŞGELMıŞSııııN ARAMIZAAAA.çok sevindim bizi tekrar bulduğunaa ,bak buda bir işarettir senin içiin..evet hiç zaman harcama bran önce başlaa.POLEN,ÇÖREK OTU VE BAL KARIŞTIR BıRER REÇEL KAŞIĞI YEM SABAHLARI AÇ KARNINAAA..tarçında mutlaka tüket..hadi bakalıım hayırlı uğurlu olsun senin içiiin..dilerim en kısa zamanda bize müjdeli haberini verirsiiin
OLSUN BEE ÇİRKİN OLSUN BENİM BEBEĞİM DEĞİLMİ SONUÇTA BENİM GÖZÜME DÜNYANIN EN GÜZEL BEBEĞİ GİBİ GÖRÜNÜR ZATEN ÇİRKİN BEBEKMİ VAR BÜTÜN BEBEKLER MELEK MELEKkızzzz öyle demee niye çirkin olcekmiş güzel olsun bu kadar bekledin ay parçası gibi olsun sırma saçlı olsun beklediğine değsin dimi yaniizemuszemussositososito
CANIM ARAMIZA HOŞGELDİNvereliniortak BAK SANA BAŞTAN DİYİM BURASI TİRYAKİLİK YAPIYOR ONA GÖREslmm kıslar ben uzun zamandır üyüyeyim ama bi süredir giremiodum arnavut güzeli bi ara açtığın konuyu okumuştum sonra pc bozuldu şimdi halloldu sorun. senin adını hatırlayana kadar sabah oldu yazdığın kürün adını unutmuştum ama şimdi sonunda seni buldum ve bu polenli karışımı sabahtan itibaren bende denemeye başlıyacam hayırlısıyla olur inşş bilmiorum ama bu küre çok inandım ben umarım hayal kırıklığı olmaz
ARNAVUTUM SEN KIZARKEN BİLE ÇOK TATLI OLUYORSUN YERİM SENİ BEN YERİMŞenizFESAT KÖPEKLER kaydirigubbakcemile3QUOTE]
CANIIIIM VARYAA EVLENMEDEN ÖNCE BİLE ÇOK UĞRAŞTILAR BİZİMLEE ŞİMDİ HİÇ KİMSEYLE GÖRÜŞMÜYORUUUUZ RAHATIZ OOOOHzemuszemusDÜNYA VARMIŞ BEEE..
HERKEZ BEN EVLENDİİM ARKAMDAN ÇOCUK YAPTILAR BENDEN ÖNCE OLSUN DİYEE..YARIŞTILAR HEP..FESAT KÖPEKLEEERkötükedihüso ÇOK SİNİRLENDİM BAAK..onlar çocuk büytürken ben hep gezdim arabamla motorumlaa onu kaldıramadılar dediğin gibii eşim bana tapıyo diye sinir oldulaar..:1closedeyes:
hamile kaldığım zaman allah nasib ederse 6 aylık olana kadar saklıycam kimse bilmiycek yakınlarım hariiiç allah korusuun onlar gözleriyle yerler beniii..:mymeka:klava:AMİİİİİİİİİİİİİİİN CANIM BENİİM AMİİİİN BANA DUA EDEN O AĞIZLARA RABBİM BAL YEDİRSİİİİN..:Saruboceq: :Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek: :1hug:
evet canım yakınların hariç hamile kaldığını duymasınlarben nazara çok inanırım allah korusun gözle yenmek çok fena kötükedihüso ama merak etme biz dualarımızla koruruz bebişini
bende gezdim tozdum eşim beni el üstünde tutuyor bir dediğimi iki etmez eltim kıskançlığından nerdeyse yarılacaktı ama 2.hamile yarılmasına az kaldı naniknanik
bende hamiş kalırsam sizler ve eşim ve ana babalar dışında kimseye demiycemşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?