E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #5.781
canım o toprağı ben yedim biliyormusunmafoldumben bir zatın türbesinden biraz toprak getirmişlerdi banada verdiler biraz suyun içine koyup iç dediler bende çaresizlikten içtim :çok üzgünüm:
canım ben nedense çok inandım işallah ağustosta kalırsın hamiş bak sen hamile kalırsan ilk işim erzuruma gelip karasakızcıya gitmek olucak valla ciddiyim
bu araları çok geziyorsun arnavutum gez bacım yakışır sana
iğnelere geçmiş olsun kırılacağı varmış biliyorsun bir şeyin kırılması iyidir nazardan derlero iğneler hamiş olmana yardımcı olcakya e sen hamiş olunca kıskananlar çatlıycakya ondan kırılmış canım
canıııımm sıcak sımsıcak dahada sıcak olacakkafamçokkarıştı demek çardak güneş altında haaa anam sen iştahtanmı kesildin ama yemen lazım sanki ben yiyebiliyomda kime diyosam :roflol::roflol: kız bırak artık araştırmayıııı abbauuuwwww meraklı seni kaydirigubbakcemile3 hadi canım kendine iyi bak görüşürüzz
susuz yaz annene nasıl bir tedavi uygulamışlar canım..
aaah çatlıycaklar vallaa kız susuuz yaazkaydirigubbakcemile3..gözleri bende zaten.. ne yaptım ne ettim takipteyiim..dert oldu onlara beni çocuğuum.diyorum eşimee annesi babası gibi ünlü olucak bizim yumurcak..daha doğmadan konuşuyolar onuuuzemuszemusopuyorumnanaktan anasının kuzusunuu..bizi çekemeyenler ANTEN TAKSINLAR BİTARAFINAAkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3..
evet ya duruuum sormaaa-tatlicadiarzu-
bıraktım zateen araştırmayııı napiiim.zaten yokmuş kullanan doğru düzgüüün inanmıyorum vallaaa:bbo:..benim gözüm korkmaya başladı zaten hem siz ikiz diyinceee:sinifsinif::1no2:
[
arnavutum İnŞallah olacak bebeİŞİn......
ÖpÜyorum sİzİ
inşallaaaaaah tatlım inşallaaah.hayırlısı ise olsuun cümlemizinkinee:Saruboceq:
keşke benim ikizlerim olsa vallahi o kadar istiyorumki.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
keşke benim ikizlerim olsa vallahi o kadar istiyorumki.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende hep ikiz istemişimdir :gitme:ama şimdi olsunda bir tane olsun çirkin olsun kel olsun razıyım mafoldumben
canım bu kürle hamile kalan çok oldu 17 hamilemiz var ama bu hamile arkadaşlarımızn sadece ikisi aramızda durualya ve denizsizada onlarında yeni olduğu için cinsiyetleri belli değil canım
durum şimdi şöyle oldu... gittik kadına kadın uzan dedi.. ayaklarımı duvara diler gibi sandalyenin üstüne diktim... kasık bölgemi açtım... neyse doktor muane eder gibi kasıklarımı ova ova muayene etti... sonra dediki adet olmana 1 hafta var değilmi.. vallahi tamda 1 hafta var yani.. kan dolmuş dedi..:1shok: çok şaşırdım.. sonra bir baktı zam mı ne kasıklarda bişey varmış zam düşmüş kaldırmamız lazım dedi.. şimdi diyeceğim şeye hiç inanmıyacaksınız ama rahmin ters dönmüş dedi... tabi birsürü kişi gelmiş.. çoğuda denenmiş ve tavsiye üzerine gelmişler... beni parayla başka illere götürüyorlar dedi.. neyse konumuza gelelim. belinde fıtık var dedi.. inanmayacaksınız ama fıtık var şok oldum..:1shok: ve azcık gevşeme var dedi.. yapalımmı dedi.. annemde dedi bugüne kadar çok kişi gelmiş herkes olumlu sonuç almış kötü olsa bu kadar kişi gelmez dedi. yapalım dedi.. neyse önce belimi biraz kremle ovaladı hafiten itti ses geldi.. karasakızı yapıştırdı.. daha sonra kasıklarıma masaj yaptı rahmimi çevirdi sözde ama bişeyler hissettim.. birde dediki senin rahmin çok küçük ama engel değil dedi.. sonra sakızı yapıştırdı... inşallah 2 aya kadar hamilesin dedi... ama benim eşimin sperm sayısı 12.000.000 dur.. birde bu ay geçmiş zaten kadın 1 haftaya kadar adet olacaksın dedi... gelecek ayda eşim 1 ay yok.. ağustosa kaldı artık...şimdi sakız üstümde :)))
[sıze="2"]çok ilginç ilk defa duyuyorum cadıarzutedavinde hayırlı olsun canım allahım gönlüne göre versin nur topu gibi bir oğlun olsun inşallah [/sıze]selam kedersiz, tesekkurler bilgi için....
Merakım şu yüzden yurtdışındaki forumları inceliyordum da arı sütü+ polen+bal kullanan ve hamile kalanların %90ı erkek çocuk dünyaya getirmişler. çok ilginç geldi. O yüzden kullananların forumuna yazıp sorayım istedim.
Bende kullanıyorum ve 15 gün içinde tüp bebek tedavisi olacak acaba benimde oğluşum mu olur diye tahmin yürütmeye çalıştım...
aaah çatlıycaklar vallaa kız susuuz yaazkaydirigubbakcemile3..gözleri bende zaten.. ne yaptım ne ettim takipteyiim..dert oldu onlara beni çocuğuum.diyorum eşimee annesi babası gibi ünlü olucak bizim yumurcak..daha doğmadan konuşuyolar onuuuzemuszemusopuyorumnanaktan anasının kuzusunuu..bizi çekemeyenler ANTEN TAKSINLAR BİTARAFINAAkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3..
böyle birbirini çok seven çiftler genelde kıskanılır etraftan hep açıkları aranır allah fırsat vermesin aynen bizede çok gıpta ile bakarlar ama gel gör ki doğuruyorlar ya sadece bu özelliklerini vurgulayarak bile sinir ediyorlar bizi arnavutun kızı veya arnavutun oğlu zaten bu topikte yeteri kadar meşhurlar
allah o bıdı bıdı yapanların ağzını kapatsınahanda arnavut güzeli tez zaman da hamile kalsın:teytey::dance:
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM ALLAHIM SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN RABBİM SENİNDE BEBİŞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA VERSİN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanallah gönlünüze göre versin kızlar amiinnnnn:Saruboceq:
KOKOŞUM ,ARNAVUTLARIN EN GÜZELİ,SAKARLARIN SAKARIkaydirigubbakcemile3NASILSIN CANIM
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM ALLAHIM SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN RABBİM SENİNDE BEBİŞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA VERSİN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?