Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kızlar 19yasındayım 18yasımdaydım işte evlendim..hahaha coku sasırdınız :):)kaydirigubbakcemile3 ama cok güzellll ya erken evlilik eşim benim lise askımsırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::sm_cool:

arzuuuuum ben sana ne dediim canıııııııııım HERKEZ DUYSUUUN OKUSUUUN..EĞER DEDİM BU BİR İKİ AY İÇİNDE HAMİLE KALMAZSAAAAN BEN TOPİĞEE BİRDAHA GİRMEM DEDİİM ODA YOK OLMAZ ÖYLE BİŞEY DEDİİİİ İNANMADI BANAA.AMA BEN ÇOK ÜMİTLİYDİİM EN BÜYÜK ETKEN KULLANDIĞI KÜRLER VE SİGARAYI BIRAKMASIYDIIII ARKADAŞLAAAAR..O YÜZDEN LÜTFEN SİZDE VUCUDUNUZDA BİŞEYLERİN DEĞİŞMESİNİ İSTİYOSANIIIIZ BIRAKIN ŞU LANETİİİİİİ...hamile kalııııııııııııııın..

rabbime şükürler olsunki beni hiçbir zaman yanıltmadııı.yaz gelsin dediim bu topiğ havaya uçurucaz dediiiiim hepimiz hamile kalıcaz dediiiiiiiiiiiiim.işte sonuuuuuuuuuuuuuuuuuuç şükürler olsun kızlaaar kürlere devaaam pozitifliğe devaaaaaaaaaaaaam

bende hep inanıyodum hala inanıyorum umudum hep var şükürler olsun rabbime arzuum bak hamişim diye toipiği bırakmak yokkk ona göreee

abbauuuuwww yaş konusunu açmayıııınnnnnnnnnnnnn lülülülülülü yaşım çıkıyoooo kapayın kapayııınn laelaelaelaelae :dilcikar:

evet kızlar 19yasındayım 18yasımdaydım işte evlendim..hahaha coku sasırdınız :):)kaydirigubbakcemile3 ama cok güzellll ya erken evlilik eşim benim lise askımsırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::sm_cool:[/QU

valla şaşırdım şimdi gençler pek erken evlilik yapmıyorda tabi ki de güzeldir hayata erken atılıyorsun biz biraz kart kaldık galiba mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

aşk bu işte öle böle evlendik aileler baya engel olmaya kalkıştı ama soradan napsınlar AŞK...dicek acıklıcak bişe yok cok şükür cok mutluyum:asigim:

abbauuuuwww yaş konusunu açmayıııınnnnnnnnnnnnn lülülülülülü yaşım çıkıyoooo kapayın kapayııınn laelaelaelaelae :dilcikar:

aman önemli değil yaş ruhumuz genç olsun yeter değilmi kaydirigubbakcemile3

sevdanehri maşallahın var canım :nazar:ya bu topikte çirkin kimse yok anlaşıldı

arzuuuuuuuum nasılsıın gülüüüm nasıl hisediyosun kendiniiiii..bebiş kıpırdıyomuuu yoksaaam:)) sesin çıkmıyo yaa yemek yapmaya mı kalktın aşkuuum

tmm tmm kapadık.şmdi arzuda 6+3 haftalık,ben 7+3 sen kaç oluyon durum orda 9 haftalık yazıyo ama.1 er hafta arayla doğurcaz haa.ayy ne güzel kızlar hemen gelin arkamızdan.hadin böle hep 1 er hafta arayla doğuru doğuru verem.

evet kızlar 19yasındayım 18yasımdaydım işte evlendim..hahaha coku sasırdınız :):)kaydirigubbakcemile3 ama cok güzellll ya erken evlilik eşim benim lise askımsırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::sm_cool:[/QU

valla şaşırdım şimdi gençler pek erken evlilik yapmıyorda tabi ki de güzeldir hayata erken atılıyorsun biz biraz kart kaldık galiba mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

valla önemli olan canımmm ani karar değil olgun karar vermek..bizde ani değil olgun karar aldık ve cok mutluyum yasıtım olanlarla oturupkonuşcak hiçbişey bulamıorm inanınki okadr basit geliorki ben hayatta insanın yasadıklarının kendisini olgunlaştırdıgını düşünüorum nie kart kaldın maşşallaah gencecik duruorsun

bende hep inanıyodum hala inanıyorum umudum hep var şükürler olsun rabbime arzuum bak hamişim diye toipiği bırakmak yokkk ona göreee

haaa çok beklersinizzz hiçbiryereee gitmemki bennn kovsanızda gitmem vallaaa ne yorcam kendimi gel gizli gizli oku arkamdan ne dediler acaba falan diyeee kasar beni öyle işlerr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sevdanehri maşallahın var canım :nazar:ya bu topikte çirkin kimse yok anlaşıldı

Sağol canım sende ölesin :nazar: benim valla dediğin gibi topiğimiz renkliii kaydirigubbakcemile2 böyle güzelliklerden güzellll bebişlerrr gelecek inşallahhhh opuyorumnanaktan

valla önemli olan canımmm ani karar değil olgun karar vermek..bizde ani değil olgun karar aldık ve cok mutluyum yasıtım olanlarla oturupkonuşcak hiçbişey bulamıorm inanınki okadr basit geliorki ben hayatta insanın yasadıklarının kendisini olgunlaştırdıgını düşünüorum nie kart kaldın maşşallaah gencecik duruorsun

katılıyorum sana canım allah eşinle mutlu huzurlu bol çocuklu bir ömür nasip etsin sana maşallah şimdi ki gençlerin aklı bir karış havada bu yaşta olgun olman ve evlilik gibi bir sorumluluğu alman çok :nazar::nazar:güzel

Back
X