Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi bakalmm kızlar daha kimler kimler hamiledirrr kimbilirrrkaydirigubbakcemile3 bilemeyiz belkide içimizden birinin göbişinde meleği ama bilmio ben değlimdirde:1no2::1closedeyes:

arzuumm doktoruna mutlaka sor belki şu an sehayat etmeni istemeyebilir güzel anne görüyomusun bebişler sürpriz yapıyolar :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sorucam canımm ne gerekiyorsa öyle davranıcazz kalp atışını duymadann sevinmeye bile korkuyorummm inşşalh sorun olmazz :Saruboceq:

hadi bakalmm kızlar daha kimler kimler hamiledirrr kimbilirrrkaydirigubbakcemile3 bilemeyiz belkide içimizden birinin göbişinde meleği ama bilmio ben değlimdirde:1no2::1closedeyes:

hiç belli olmaz canııım olabilirsinde :CüvCüv: :CüvCüv::nazar::nazar:

kızlar bana biraz müsadee hiçbirşey yapmadım bugün kalkıp bişeyler hazırlıyımm görüşürüzz tekrarr.

hiç belli olmaz canııım olabilirsinde :CüvCüv: :CüvCüv::nazar::nazar:

nerde durum ya hiç umudum yokk hiçç sanki tüplerim tıkalı benim ya rahim filmm yok ya nebilim yaa doktrdaa dio yasın cok küçk rahm filmi içinde erkenn tıkalı falan değildir dio senn olmamasnn sebebi yumrtaalama sorunu onuda iğneyle halletcez ddedi ama bakalm bu iğnlerde boş cıkarsa...

kızlar bana biraz müsadee hiçbirşey yapmadım bugün kalkıp bişeyler hazırlıyımm görüşürüzz tekrarr.

Tamam canım kolay gelsin misafiri iptal ettin dimi şimdi hazırlık yapayım derken strese girersin boşver iptal et :bbo:

sorucam canımm ne gerekiyorsa öyle davranıcazz kalp atışını duymadann sevinmeye bile korkuyorummm inşşalh sorun olmazz :Saruboceq:

canım bende yaşadım bu duyguları halada acaba diyo insan acık rahatla bi tanem bu duyguları yaşaman çok normal kalp atışınıda duycaz bebişimizin çok bekledik onu yeterki sen kendine dikkat et ha birde kesinlikle çiğ köfte yeme mümkünse çıplak elle dokunma eldiven kullan canım

nerde durum ya hiç umudum yokk hiçç sanki tüplerim tıkalı benim ya rahim filmm yok ya nebilim yaa doktrdaa dio yasın cok küçk rahm filmi içinde erkenn tıkalı falan değildir dio senn olmamasnn sebebi yumrtaalama sorunu onuda iğneyle halletcez ddedi ama bakalm bu iğnlerde boş cıkarsa...

canııııımmm bak öyle karamsar düşünme hep pozitif ol daha yenide evlisin yaşın küçük olduğu için kolay hamile kalırsın sürekli kafanda olursa olaacağıda varsa stresten olmaz
senin tedavi ne durumda şu an

arzucummmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmm arkadaşımmmmmmmmmm ne güzelllllllllllllllll birrrrrrr habbeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr...

Haberlerin engüzeli, sağlıcakla kucağına almayı nasip eder Rabbim inşallah.... Annelerin en güzeli öpüyorummmmmmmmmmmmmm :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Allahım nazarlardan saklasınn

Bir şey sorucam arkadaşlar zamanında antidepresan hapları kullanmıştım uzun zaman kullandım bunların gebeliğe yani gebe kalamamaya etkisi olabilir mi birde gebelikte bu ilaçların etkisi olurmu sizce CADIARZU

canııııımmm bak öyle karamsar düşünme hep pozitif ol daha yenide evlisin yaşın küçük olduğu için kolay hamile kalırsın sürekli kafanda olursa olaacağıda varsa stresten olmaz
senin tedavi ne durumda şu an

:1closedeyes: elimdemi canım ya ben iğne kullandım tatlım 18mm oldu catlattık işte iğneden birgün sora ilşkiye girdik yani 24saat içinde girdik ertesi günücagırdı doktor doktora gtmedende girdik doktr öle dedi her ilişkiden sora 4 5 saaat yattım doktora giitğmde üstten baktı catlamış dedi yarın yine girin dedi biz her ihtimal sabaha karşı girdik yani çatlamadan önce girdik çatladıgında girmişiz catladıktan sorada girdik spermle doldurdukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hahahaha bakalım cnm ya inş olur yani

:1closedeyes: elimdemi canım ya ben iğne kullandım tatlım 18mm oldu catlattık işte iğneden birgün sora ilşkiye girdik yani 24saat içinde girdik ertesi günücagırdı doktor doktora gtmedende girdik doktr öle dedi her ilişkiden sora 4 5 saaat yattım doktora giitğmde üstten baktı catlamış dedi yarın yine girin dedi biz her ihtimal sabaha karşı girdik yani çatlamadan önce girdik çatladıgında girmişiz catladıktan sorada girdik spermle doldurdukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hahahaha bakalım cnm ya inş olur yani

inşallah canım inşallah tutmuştur bu ay :lepi:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

SUSUZ YAZ CANIM EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN..NİCE MUTLU HUZURLU YILLARA.. RABBİM BU GÜZEL YUVAYA GÜZEL BEBİŞLER VERİR İNŞALLAHHa.s. a.s. a.s.

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
esramm82, agropyron, ArnavutGüzeli, aysefilizkol, durualya+, iipekkk, latsibel+, sevdanehri+, umutsuzz

esram bugün pek gözükmedin canııımm karasakız ne alemde canın acıyomu nezaman çıkarcan

Bir şey sorucam arkadaşlar zamanında antidepresan hapları kullanmıştım uzun zaman kullandım bunların gebeliğe yani gebe kalamamaya etkisi olabilir mi birde gebelikte bu ilaçların etkisi olurmu sizce CADIARZU

yazımı görmediniz sanırım arkadaşlar yada fikriniz yok yerimseniben birde takvimimi görüyomusunuz yaaa :umursamaz:

susuz yaaaz canııım evlilik yıldönümüüüz kutlu olsuuun..rabbim sizeee güzeel bir evlatlaa taçlandırsıııııın

Back
X