Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kedersiziiiiiiiiim yapma allah aşkınaa yaaa,eşin çok haklııı doktorlar görmedi sanki rahim filminde RAHMİNİ...kocakarı yukardan gördü ne alakaa..sen akıllı kızsııın niye etkileniyosunkiii..bende az adet oluyorum hiçte rahmim kapalı falan değiiil..hem onun çaresi vaar bikere öyle olmuş olsan..hiç çocuğun olmaz diyee bir laf mı var bak çok kızdıyoruuuum.doktorlar bile demez yawlmaz:.
bak eşinde destek çıkmış sana sen git gel en iyi doktorlara götürücek seniii..ben sana dedim bak nolursa olsun baktın 2-3 yıl geçti rahim filmi,yada histeroskopi şartı..ilthab dolmuş alabilir kan pıhtısıda olsa bile hepisi temizlenir.senin gibi inançlı bır bayana valla hiç yakıştıramadım..hemen kendini topla bak tatiline odaklan.bi git gel bakalım sonra doktora gidersiin..çok şükür derdi veren rabbim dermanınıda veriyoo.bir ölüme çare yok allah korusuuun..:umursamaz:
bize moral veren sen böylemi olucaktın şimdiii..tamam sen buharı yap git gel gene kadına nolucak için rahatlar enazındaaan..piskolojik baskı yapma kendineee..:1hug:kıyamam ben sanaaa..hadi msn yi aç ta bak sana ne anlatıcaaaam heeem:umursamaz:

nurcanım üzülme bi tanem,,,, ne güzel bak gitmiş sin göstermişsin,, eskiden doktor yoktu biliyorsun, benimde ananemin çoçuğu olmuyormuş hamam a götürmüşler sıcak taşta oturmak iyi gelmiş 4 tane çoçuk yapmış,, bana hep der de hamam a git diye..... bende bu cumartesi koca karıya gidecem göbeğimi göstermeye,, kasıklarımı,, benim yengeminde çoçuğu olmuyordu,, kasıklarını gösterdi kocakarıya kasıklarını çektiler yerine geldi iki ay sonra hamile geldi,,,,
normal hayatımızda o kadar çok iş yapıyoruz ki,, kadın vücudu narin oluyor temizlik yaparken koltuk çek vitrin iktir derken, damacanayla su geliyor bize mesela ben alıp mutfağa götürüyorum aman diyorum nasıl olsa taşıyorum ama bunlar hep işte göbeğimizin belimizin ayarını bozuyorlar .... Lütfen hiç üzülme herşey güzel olacak,, süt maydonoz buharı yapmayı unutma.... memlekete gitdeceksin ya ordada yap lütfeeeeeeeeeennnnnn tamam mı söz ver bana aaaaaaaaaaaaaa. herşeyin çaresi varr... doktorların bilmediğini kocakarılar biliyor bu devir de biliyorsunnnnnnnnnnnnnnn...
öpüyorum seni allah şifayı verecek

kedersizim canım nolursun üzülme.. bak bende 3 gün önce kocakarıya gittim banada bir sürü şey dedi... yok zam düşmüş yok rahmin ters ve en enterasanı rahmim normalden küçükmüş.:kedi: hem sana gel demiş ben yaparım demiş belkide senin vesilen o olur bu işler belli olmaz canım.. bak gerçekten süt ve maydanoz buharını bende eskilerden çok duydum baya yumuşatıyormuş rahatlatıyormuş.. onu yaparsın.. hem ismi lazım olmayan bir arkadaşta o buharla hamile kalmıştı.. lütfen kendini toparla böyle ağlamak sana yakışıyormu bitanem.. Veren allahım istersen rahmin olmasın yine verir..

doğru diyorsun arkadaşım kocakarılar bazen drlardan daha iyi biliyor ama eşim buna katılmıyor:umursamaz:
tamam canım söz inşallah memlekette yapacam süt buharını
sende git tabii bakalım sana ne diyecek koca karı :sm_confused:
allahım bizi daha fazla bekletmesin isteyen herkese hayırlı evlatlar versin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım Kedersizim üzülme bence kötü birşey yok hem yaparım demiş bence dene bunda üzülecek bişey yok aksine bir ümit daha doğdu işte opuyorumnanaktan doktoruda ihmal etme tabiki ama olmaz dememiş sana anladınmı canım :teselli: sen güzelce git gel kafana takma sakın bak eşinde arkanda daha neden üzüyosun kendini canım benim

yaaa benim güzel arkadaşım kalbi temiz arkadaşııımm sen niye ağlıyosun yaaaaa sen memlekete git bakalım bi dinlen sonra gel doktora git bırak şu kocakarıyı göbek kayması olabilir ama diğer şeyleri nerden bilecek yaaaaa hadi güzelim toparlan herşey daha iyi olacaka.s.

canım benim saol:1hug: kadın öyle söyleyince beynimden vurulmuşa döndüm bende bir sorun yok diye biliyordum ama varmış işte buna çok üzldüm şimdiye kadar gittiğim dr lar bir sorun yok dediler inşallah bu kadın vesilem olacak :Saruboceq:
durummm yeğenimin güzel annesi canım benim sen bana dua et tamamı tatlım hamişlerin duası kabul olurmafoldumben

canım nurcanım takılma böle şeylere ya sen akıllı kızsın kadının elinde ultrasyonmu varda görüvermiş hemen
sen şimdi bunları düşünme memleketine git eglen dinlen gel
BABY BUS da bebiğinin yeri çok iyi sen onu merak etme sen memleketden dönünce 1-2 ay sonra
gelicek yanına:

benim güzel arkadaşım hepiniz dualarımdasınız ne olur toparla kendini sen rahim filmi çektirdin tüp bebek yaptırdın doktorlar sana söylerdi herhalde zaten moral bozmaya birebirler düşünme sen annem hadi toparla kendini öpüyorum seni Şeniz

selammmmm ben geldim. naber kizlar. arzu gelmedimiiiii. bence yerlesme kanamasi olabilir. hadi hayirlisiiiii.

kedersiz arkadasim benimmmm, kiyamam sana. kan olsa bile rahminde dr lar bunu görürler o kadar da degil yani. üzme kendinii. kiyamam sana

meyram canım 19 haftan kalmış ankara'nın gülü a.s.

kızlar ben çıkıyorum az işim var iş çıkış saatimde yaklaştı görüşürüz

kızlar benimde mesaim doldu çıkıyorum.Akşamada misafirim gelcek belki giremeyebilirim
hepinizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…