E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #6.461
merhaba kızlar ben bugün bir kocakarıya gittim göbeğim kaymıştıya 2 gün daha gidecem yerine gelmesi zor gib görünüyor dedimafoldumbenbide bana sordu çocuğun varmı diye bende yok dedim senelik 6 evli olduğu söledim mafoldumbenkarnına bakmamı istermisin dedi bak dedim bana ne dedi biliyormusunuzmafoldumben senin rahmin falan görünmüyor rahmin kapalı görünüyor adet kanaman azmı geliyor diye sordu evet dedim rahminde kan çok toplanmış rahmini tamamiyle büyük bir et parçasıyla kapatmış falan dedi mafoldumbensen istediğin kadar dr a git bu durumda senin çocuğun olmaz dedisenağlama bana öyle gelen çok oldu allahın izni ile çocukları oldu dedi...adet olduğun gün süt ve maydanoz buharına 3 gün otur rahmin yumuşar sonra yanıma gel inşallah düzeleck dedimafoldumbensabahtan beri ağlıyorum eşim bana çok kızdı bir kocakarının lafıyla kendini böyle hırpalıyorsan helal olsun sana diyo dr lardan dahamı iyi bilecek sen memlekete git gel seni en iyi doktorlara götürecem üzme kendini dedi biraz moral verdi ama kocakarının söyledikleri moralimi çok bozdu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kedersiziiiiiiiiim yapma allah aşkınaa yaaa,eşin çok haklııı doktorlar görmedi sanki rahim filminde RAHMİNİ...kocakarı yukardan gördü ne alakaa..sen akıllı kızsııın niye etkileniyosunkiii..bende az adet oluyorum hiçte rahmim kapalı falan değiiil..hem onun çaresi vaar bikere öyle olmuş olsan..hiç çocuğun olmaz diyee bir laf mı var bak çok kızdıyoruuuum.doktorlar bile demez yaw
bak eşinde destek çıkmış sana sen git gel en iyi doktorlara götürücek seniii..ben sana dedim bak nolursa olsun baktın 2-3 yıl geçti rahim filmi,yada histeroskopi şartı..ilthab dolmuş alabilir kan pıhtısıda olsa bile hepisi temizlenir.senin gibi inançlı bır bayana valla hiç yakıştıramadım..hemen kendini topla bak tatiline odaklan.bi git gel bakalım sonra doktora gidersiin..çok şükür derdi veren rabbim dermanınıda veriyoo.bir ölüme çare yok allah korusuuun..:umursamaz:
bize moral veren sen böylemi olucaktın şimdiii..tamam sen buharı yap git gel gene kadına nolucak için rahatlar enazındaaan..piskolojik baskı yapma kendineee..:1hug:kıyamam ben sanaaa..hadi msn yi aç ta bak sana ne anlatıcaaaam heeem:umursamaz: