- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #6.481
saol canım demek bebişim yakında geliyor hee :1shok:inşallah hadi bakalım kaydirigubbakcemile3canım nurcanım takılma böle şeylere ya sen akıllı kızsın kadının elinde ultrasyonmu varda görüvermiş hemen
sen şimdi bunları düşünme memleketine git eglen dinlen gel
BABY BUS da bebiğinin yeri çok iyi sen onu merak etme sen memleketden dönünce 1-2 ay sonra
gelicek yanına:
benim koca karı benden para istemedi zemuszemusbana bu kocakari parayi cok seviyor gibi geldi :umursamaz:
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
esramm82, ahudan, aysefilizkol, dilara77, latsibel+, patuli, SadeceMeyra+, sevdanehri+
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ŞenizAKLIN GÜZELLİĞİ DİL İLE,DİLİN GÜZELLİĞİ SÖZ İLE,KİŞİNİN GÜZELLİĞİ YÜZ İLE,YÜZÜN GÜZELLİĞİ GÖZ İLE BELLİ OLUR
size kedersizden aldigim anlamli ve güzel olan bu sözle veda ediyorum:)
görüsürüz kizlarrrr
geldim ama gidiyorum hemen esrammm
allah anneciğine acil şifalar göndersin canımm :Saruboceq: :Saruboceq:dilara77 konuyu okuyor ama cevap yazamıyor çünkü işleri çok yoğun:)
kızlar hepiciiinizi özledim ama ancak arada okuyabiliyorum,bi de annem sedef oldu onunla ilgili bitkisel şeyler araştırıyorum ona vakit ayırıryorum daha çok:çok üzgünüm:
ama gözüm üstünüzdehihoyyyt
allah anneciğine acil şifalar göndersin canımm :Saruboceq: :Saruboceq:
dilara77 konuyu okuyor ama cevap yazamıyor çünkü işleri çok yoğun:)
kızlar hepiciiinizi özledim ama ancak arada okuyabiliyorum,bi de annem sedef oldu onunla ilgili bitkisel şeyler araştırıyorum ona vakit ayırıryorum daha çok:çok üzgünüm:
canım çok geçmiş olsun allah annecine acil şifalar versin biliyormusun stres sedefi tetiklermiş mümkün olduğu kadar stresten uzak tutun bitkisel şeyler var internette araştır bakalım tabi doktor kontrolunde kullanılmalı
ben çıkıyorum arkadaşlar başım ağrıyor biraz uzanayım
dilara77 konuyu okuyor ama cevap yazamıyor çünkü işleri çok yoğun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?