Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gelene kadar herkes gitti tabi, sabah toplantim vardi. sonrada ugramam gereken yerler. daha yemek yapmadimm offf offff

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
esramm82, ahudan, aysefilizkol, dilara77, latsibel+, patuli, SadeceMeyra+, sevdanehri+

AKLIN GÜZELLıĞı DıL ıLE,DıLıN GÜZELLıĞı SÖZ ıLE,KıŞıNıN GÜZELLıĞı YÜZ ıLE,YÜZÜN GÜZELLıĞı GÖZ ıLE BELLı OLUR

size kedersizden aldigim anlamli ve güzel olan bu sözle veda ediyorum:)
görüsürüz kizlarrrr

geldim ama gidiyorum hemen esrammm

saol canım demek bebişim yakında geliyor hee :1shok:inşallah hadi bakalım kaydirigubbakcemile3

bana bu kocakari parayi cok seviyor gibi geldi :umursamaz:
benim koca karı benden para istemedi zemuszemus

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
esramm82, ahudan, aysefilizkol, dilara77, latsibel+, patuli, SadeceMeyra+, sevdanehri+

dilara77 konuyu okuyor ama cevap yazamıyor çünkü işleri çok yoğun:)
kızlar hepiciiinizi özledim ama ancak arada okuyabiliyorum,bi de annem sedef oldu onunla ilgili bitkisel şeyler araştırıyorum ona vakit ayırıryorum daha çok:çok üzgünüm:
ama gözüm üstünüzdehihoyyyt

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

allah anneciğine acil şifalar göndersin canımm :Saruboceq: :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun allah annecine acil şifalar versin biliyormusun stres sedefi tetiklermiş mümkün olduğu kadar stresten uzak tutun bitkisel şeyler var internette araştır bakalım tabi doktor kontrolunde kullanılmalı

durucum+sevhanehrim+meyram+latsibelim hepinize öpücükleropuyorumnanaktan
iyi akşamlar

saol canım benim,araştıryorum ama denenmiş bişeyler lazım,ona da ulaşamadım henüz:çok üzgünüm:

saol canım benim,araştıryorum ama denenmiş bişeyler lazım,ona da ulaşamadım henüz

canım belki işine yarar

BURSALI AKTARDAN SEDEF HASTALIĞINA KESıN ÇÖZÜM
Bursa'da sedef hastası olan bir aktar, bulduğu ilaçla 1.5 ay içinde sağlığına kavuştu.
27 Haziran 2006 Salı 12:48
SUAT ARVAS
BURSA - Bursa'da sedef hastası olan bir aktar, bulduğu ilaçla 1.5 ay içinde sağlığına kavuştu.
1985 yılında geçirdiği bunalım sonucu sedef hastalığına yakalanan 42 yaşındaki Mustafa Kara, Bilgi Üniversitesi'nde tedavi olmasına rağmen yaralarından kurtulamadı. Uzun süren araştırmaların ardından yaptığı karışım sayesinde yaralarından kurtulan Kara, ilacın sedef hastalığına iyi geldiğini ispat etmek için domates, kızarmış yumurta ve acı yemeye başlayınca tekrar sedef hastalığına yakalandı. Yaptığı karışımı diğer hastalara da tavsiye eden Kara, "Çörek otu, kakule ve bal, karaciğeri yenilemede faydalı olan bitkiler. Bal, çörek otu, cennet otu ve kuru incirle birlikte bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve bağışıklık sistemi güçlenince karaciğer kendini yeniliyor. Vücut bu hastalığı bünyesinde istemiyor, 1.5 ay sonra kulaktan veya baş parmaktan iltihap olarak atıyor. 7 gün devam ediyor. 7 gün sonra bu yaralardan vücutta eser kalmıyor" dedi.
Sedef hastalığının başlıca düşmanının stres olduğunu söyleyen bir çocuk babası Kara, "Bu hastalığın üremesine domates, kızarmış yumurta, acı ve kostikli zeytinler yardımcı oluyor. Tıp literatüründe birçok türü bulunan sedef hastalığının tedavisi tamamen mümkün değil. Ancak ben bu hastalığı hiçbir kimyevi madde kullanmadan tedavi edeceğimi söylemiştim. 1.5 ay önce her tarafım yara içerisindeydi, şimdi ise yaralardan ve derimdeki yara kabuklarından eser kalmadı. Şu ana kadar bana gelip de ilaca devam edenler şifa bulmuştur. Ancak hastalık bizimle mezara kadar gider. Tamamen kurtulmamıza imkan yok. Zararlı olanlardan uzak durursanız bu hastalığa bir daha yakalanmazsınız" diye konuştu.

ben çıkıyorum arkadaşlar başım ağrıyor biraz uzanayım

kedersizimm üzülme canım sen git bi dinlen tatil dönüşü hem kadına gidersin hem doktora gidersin:bbo:dilara geçmiş olsun bütün hastalıkların başı stres zatendelikafadulden

arzudan haber yok mu? :1no2:

kedersiz aglaya aglaya basini agrittin iste. :mymeka:
hem o güzel gözleine yazik, aglama arkadasim.

dilaracim gecmis olsun. sana hemen cözüm üretmisler susuz yaz sagolsun. bu topikteki dayanisma baska topikte yok valla a.s

dilaracım geçmiş olsun canım a.s.

kızlar ne yapıyonuz bi bakayım dedim kimse yok

selaaam kızlaaar nasılsınııız ,gerçi kimsecikler kalmamış ammaa:umursamaz:..noldu böyle sesizliik yaa:1no2: bişey mi hisettiniiiz??
umarım herşey yolundadıııır,hep dua ediyoruum arkadaşlarım iyi olsunlaaar en ÖNEMLİSİ OO DUALARIM SİZİNLEE..
dilerim arzumda güzel haberlerle döneeeer:teselli:
canım kedrsizim sende lütfen kafana takma,beterin beteri var herşey düzeliiir.baak ben napim haa herkezee umut veriyorum yapmayın amaa üzülüyorum zaten elimden bişey gelmiyooo:umursamaz: lütfen SİİİİİİİİZ İYİ OLUUUN BANA YETER SİZ İYİ OLUN SADECE GERİSİİ BOŞ..BAZI ŞEYLERİ YAŞAMAMIZ GEREK ÖĞRENMEMİZ İÇİN HERŞEYİN BİR SEBEBİ VARDIR..HER GECENİN BİR SABAHI OLUR..AZ KALDII HEPİMİZ MUTLU SONA ERİCEZ..sabır ve dua ile kalıın.iyi geceleeer sizee:1hug:iyiki varsınız kızlaaar..

(kusura bakmayın efkarlıyım bu geceee:a015:)sizi seviyoruuum senide misafiiiiir:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…