E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #7.201
kızlar arnavutum hastanede beklemede inşşş hayrlı haberlerle gelir inş olur allahım inşş..inşş cnm benim allahım yüzünü güldürsün inşşş 1saat sora girecekler asılamaya...dualarınıza ihtiyacı var:Saruboceq::Saruboceq: allahım inş inş inş:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: o bunuu hakedior allahım yüzünü güldür inş bu mübrek günde duaalrımzı kabul eylee:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:1hug:
aRNAVUTUM ÜÇ AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE aLLAHIM SANA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARINDAN NASİP ETSİN... AMİN...
AYYY BU AYYYYYYYYYY HAMİLE HABERİ DUYMAK İSTİYORUM GÜZEL ARKADAŞLARIMMMMMMMM
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin tatlı dilliiiiiiiim aminn canım arkadaşııım..rabbim sanadaa hayırlısını göndersiiin bu ay..hepimizin yüzü gülsüün.az kaldı zaten yaz geldii hamileler çoğalacak :lepi: :lepi::sm_cool:
zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hahhahahahahaah sanki ben hamilymde darısı basınaa diorum:):)
allah söylettiiiiii bak cadııııııııııı:teytey: :teytey: allahııım hadi önce seeeen sonra sibeeeeeeel sonraaaa......... söylemeeem süpriiiiiiiiiiiiz:sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance:sengözlerimebaksanab