Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar arnavutum hastanede beklemede inşşş hayrlı haberlerle gelir inş olur allahım inşş..inşş cnm benim allahım yüzünü güldürsün inşşş 1saat sora girecekler asılamaya...dualarınıza ihtiyacı var:Saruboceq::Saruboceq: allahım inş inş inş:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: o bunuu hakedior allahım yüzünü güldür inş bu mübrek günde duaalrımzı kabul eylee:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:1hug:

aRNAVUTUM ÜÇ AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE aLLAHIM SANA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARINDAN NASİP ETSİN... AMİN...

AYYY BU AYYYYYYYYYY HAMİLE HABERİ DUYMAK İSTİYORUM GÜZEL ARKADAŞLARIMMMMMMMM

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin tatlı dilliiiiiiiim aminn canım arkadaşııım..rabbim sanadaa hayırlısını göndersiiin bu ay..hepimizin yüzü gülsüün.az kaldı zaten yaz geldii hamileler çoğalacak :lepi: :lepi::sm_cool:

zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hahhahahahahaah sanki ben hamilymde darısı basınaa diorum:):)

allah söylettiiiiii bak cadııııııııııı:teytey: :teytey: allahııım hadi önce seeeen sonra sibeeeeeeel sonraaaa......... söylemeeem süpriiiiiiiiiiiiz:sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance:sengözlerimebaksanab

canım çoook geçmiş olsun nasılsın şimdi nasıl yaptı anlatsana devlet hastanesisnde mi oldun
seni çok merak ettim aradım ama telin kapalıydı bende dr yanındasındır diye aramadm sonra

Arnavut güzeli güzel ve umut verici sözlerinden dolayı gerçekten teşekkür ederim .
Bu ay hep güzel haber ler alacağız inşallah ne dersiniz. umutsuz ,sonra sen sonra ben ve adını henüz biledmediğim diğer tüm arkadaşlar inşallah

oh ohhhh masallah, asilama güzeli dönmüs:) canim iyi gectigine sevindim. insalllah tutunur sana cici mi cici bir bebek olur.
üc aylar da girdi, dua ederiz nasibimizde varsa hemencecik olur insallah.

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:arnavutum canım iyi geçmiş aşılaman çok sevindim ikinci aşamada sevincimizi tamamlarsın artık ayın yedisinde, banada herkes birbirinden habersiz ikiz diye dua ediyorlar(duamı bedduamı bilinmez ) allah hayırlısını versin ikisini bir arada büyütüverirsin bee nolcekk:emir_bebek: :emir_bebek:bu arada aşılama ücreti çok uygunmuş bize iki sene önce toplam bir aşılama için 400tl hesap çıkıyordu benim bir tane var gerek yok diye yaptırmadım ben tedavimi istanbulda yaptırdım izmire geleceğimiz zaman en son laparoskopi histeroskopi oldum konseydeki bir doktor özellikle tembihledi beni izmire gidince hiç acele etme senin hiç bir sorunun yok diye diğer birkaç tanesine kalsa hemen aşılama yapacaklar senin dr. araştırdım gerçek doktor bu adam işte herkes böle olsa insanlar bu kadar sömürülmez Allah razı olsun doktorundan fakir insanları sevindiriyor :hooray:

BENİ YANLIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN SAĞOLUUN..
ben ne diyeceğimi bilemiyoruum çok duygulandııım.herbirinize teker teker sağolun öpüyorum,kucaklıyorum sizii..
inşallah rabbim size bunlara gerek duymadan tez vakitte ,en kısa en kısa zamandaaa meleklerinizii karnınıza konduruuurr..
bana ettiğinizin bütün dualarınızı rabbim sizede iki katını versin..
bende hep önce size sonra kendime dua ediyorum,gerçekteen..ben kendimi unutmuştum artık ,hep size yoğunlaştım.bu aşılamayı da hiç düşünmeden doktorum önerince bişey diyemedim.belkidee bir vesile olucak banaa..
AŞILAMAM ÇOK İYİ GEÇTİ.EŞİMİN SPERMLERİ ÇOK ÇOK İYİ DOKTORUM ONA CANAVAR DEDİ RESMEEENkaydirigubbakcemile3 ŞOK OLDU SONUCU GÖRÜNCEE.O KENDİNE ÇOK İYİ BAKTI ,BANADA İNŞ.ALLAH MÜKAFATIMIZI VERİCEK BU EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI VERİCEEEK..
böyle işte kızlaaar bol bol dua ettim hem kendime hem sizee.iki tane hamile vardı 1 haftalık onlarda sanki içlerine doğmuş gibi bana hep İKİZ DİLEDİLEEER:1hug:
ve ısrarla bana keçi bonuzunun çekilmiş halini içip demlememi istedi ,oda öyle hamile kalmış ve sabahları zeytinin çekirdeğini yutuyomuş her sabah üç tanesinii..dedim benim kızlara paylaşayım hemen:1hug:..
bana deniz yasak 10 gün,ağır kaldırmak ta..bakalım 14 gün sonra herşey belli olucak.ama ben saymak istemiyoruum mümkünse aklıma getirmiycem.akrabalarımda gelicek memleketten bol bol gezerim onlarlaa arabamlaayerimseniben.
böyle iştee kızkardeşlerim beniiiim sağolun tekrardaaaan..dualarım sizinlee.dilerim sizinde dualarınız kabul olur :Saruboceq: :Saruboceq:

ay ne yani biz şimdi 7 temmuzda teyzemi oluyoruz :sm_cool:ben tam tatildeyken topik sallanıcak ya ben tatilde nete de giremiycem o mutlu gününde burda olamıycam mafoldumben ufffff ya tatile çıkcama hiç bu kadar üzülmemiştim işallah 1 hafta sonra giderim tatile canım şimdiden çok çok tebrikler ben yürekten inanıyorum :CüvCüv:allah en kısa zamanda bizede nasip olur işallah..:Saruboceq:

günaydın k.k.nın güzel bayanları mübarek regaip kandiliniz kutlu olsun allah bu mübarek aylarda tüm dileklerimizi versin işallah

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugÜn regaıb kandılı kızlar.......

Kandılınız mubarek olsun......... ÜÇayların yÜzÜ suyu hÜrmetıne yÜce rabbım hepımıze saplıklı hayırlı evlatlarından nasıp etsınnn... Amın.....

Arnavutum canım gÜzel geÇtıĞıne Çok sevındımmmmmmmmmmm. GeÇsın bugÜnler gelsın temmuzun 10 u ya rabbım hayırlısıyla.......... Dualarım hepınızle.... Bu gece de rabbıme dua edeceĞım. Allahın ıznıyle hamıŞ kalacaĞız.........................

Everestım sen hangı doktora gıdıyorsun canım?. Ben dr. ReŞat bozoklar a gıdıyorum.... Çok ıyı paracıda deĞıl.... ıyımser geldı bana ne kadar tanıdıĞım varsa hep bu doktora gıdıyorlar tavsıye Üzerıne gıttım bende memnunum.

Umutsuz olacak bebeıŞın sabır yarabbı sabır ................

Yenı gelen arkdaŞlarımız hoŞgelmıŞlerrrrrrrrrrrrr

Günaydınnn arkadaşlarrr bu mübarek regaip kandilinde dua edelim allah bizede emanetlerinden versinn rabbim bizee de meleklerinden versinn :Saruboceq:

Arnavutummm çok sevindimm iyi geçmesine bencede sayma günleri akışına bırak ve bombayı patlat hihoyyyt inşallahhh güzel haberler alıcaz canım :CüvCüv:

Mehalim geçmiş olsun canım benim ne güzel ama bir sorun çıkmmış rahim filminden de korkma gerçi bende daha yaptırmadım ama korkulacak birşey değilmiş adet ağrısı gibi 5-6 dk.lık bir olaymış

Umutsuzum yaa harbiden çok umutsuzsun kafayı yiyeceksin düşünmekten bırak biraz oluruna kendini paralıyosun bu stres seni daha beter eder :oklava:

aysefilizkol, delal12, Nuray77, susuz yaz+ günaydınnn canlarımm nasılsınızzz ayşecimm kdvler bitti biraz rahatlamışsındır artık :1hug:

huhuuu kızlar ben geldim nasılsınızopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bugün arnavut güzelimizin aşılaması varmış allahım emeklerini boşa çıkarmasın

umutsuzum senin sonuç ne oldu test yaptımmı inşşallah bize güzel haberler verirsin

arkadaşlar ben çok sık giremeyebilirim yeğenlerim oyun oynamaktan bana sıra gelmiyor kaydirigubbakcemile3 hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

anacım özlettin kendini sensiz buralar çok sessiz topiğimizi neşesi işallah tatilin mükemmel geçiyordur seni öpüyoruz ailene çok selamlar

Sevdanehrİ susuzya gÜnaydın

Günaydınnn arkadaşlarrr bu mübarek regaip kandilinde dua edelim allah bizede emanetlerinden versinn rabbim bizee de meleklerinden versinn :Saruboceq:

Arnavutummm çok sevindimm iyi geçmesine bencede sayma günleri akışına bırak ve bombayı patlat hihoyyyt inşallahhh güzel haberler alıcaz canım :CüvCüv:

Mehalim geçmiş olsun canım benim ne güzel ama bir sorun çıkmmış rahim filminden de korkma gerçi bende daha yaptırmadım ama korkulacak birşey değilmiş adet ağrısı gibi 5-6 dk.lık bir olaymış

Umutsuzum yaa harbiden çok umutsuzsun kafayı yiyeceksin düşünmekten bırak biraz oluruna kendini paralıyosun bu stres seni daha beter eder :oklava:

aysefilizkol, delal12, Nuray77, susuz yaz+ günaydınnn canlarımm nasılsınızzz ayşecimm kdvler bitti biraz rahatlamışsındır artık :1hug:

günaydın kızlar iyiyim hamdolsun çok şükür allah bugünümüzü aratmasın bu benim günlük fiks duam ben bu lafı çok seviyorum ya:Saruboceq:allah göbeğinize güzel bebişler kondursun kızlar e bu duanın arkasından bir dua daha edelim :Saruboceq:kabul olur işallah

günaydınnn arkadaşlarrr bu mübarek regaip kandilinde dua edelim allah bizede emanetlerinden versinn rabbim bizee de meleklerinden versinn :saruboceq:

Arnavutummm çok sevindimm iyi geçmesine bencede sayma günleri akışına bırak ve bombayı patlat hihoyyyt inşallahhh güzel haberler alıcaz canım :cüvcüv:

umutsuzum yaa harbiden çok umutsuzsun kafayı yiyeceksin düşünmekten bırak biraz oluruna kendini paralıyosun bu stres seni daha beter eder :oklava:

Aysefilizkol, delal12, nuray77, susuz yaz+ günaydınnn canlarımm nasılsınızzz ayşecimm kdvler bitti biraz rahatlamışsındır artık :1hug:

evet bitti çok şükür bugün dinlenme günümüzzzzzzzzzzzz

sen demi buroda muhasebecisin yoksa özel şirkettem i ?

Regaip ayı peygamberimizin ayıdır.Bolluğun bereketin şifanın verildiği aydır.Ümmetimizin yüzü suyu hürmetine bu akşam dualarımızı yapalım.(Yazmadan duramıyacağım bunu )Dün radyo dinliyodum adam öyle bağırıyorki okadar etkilendimki "televizyonun başında durduğunuz kadar namaz başında duruyomusunuz, telefonu elinize aldığınız kadar kuranı alıyomusunuzz" mafoldumben mafoldumben

evet bitti çok şükür bugün dinlenme günümüzzzzzzzzzzzz

sen demi buroda muhasebecisin yoksa özel şirkettem i ?

önceden bürodaydım 3 sene önce felan şimdi şirketteyim valla kafam rahat ne öyle yaa büroda olmak gerçekten zor her akşam baş ağrılarıyla eve giderdim.Binbir türlü insanla uğraşırdım bir eczane gelirdi bir klasör işle bakalım bitmek bilmezdi :1shok: hem parası az hem ssk çoğunlukla yok hem iş çok olduy güzelim :mymeka: şimdi öyle değil keyif bende huzur bende sırnaşık şey sırnaşık şey

Regaip ayı peygamberimizin ayıdır.Bolluğun bereketin şifanın verildiği aydır.Ümmetimizin yüzü suyu hürmetine bu akşam dualarımızı yapalım.(Yazmadan duramıyacağım bunu )Dün radyo dinliyodum adam öyle bağırıyorki okadar etkilendimki "televizyonun başında durduğunuz kadar namaz başında duruyomusunuz, telefonu elinize aldığınız kadar kuranı alıyomusunuzz" mafoldumben mafoldumben

çok güzel bir cümle kurmuş gerçekten o kadar doğru ki allahım şeytan dürtüyor bizi işte kötükedihüso onu bir yensek herşey daha farklı olacak

GÜNAYDIN CANLARIM

mÜBAREK REGAıP KANDıLıNıZ KUTLU OLSUN.

ALLAHIM TÜM DUALARINIZI KABUL ETSıN ıNŞALLAH:Saruboceq:

Duyduk duymadık bölümünde regaip kandili kutlaması bölümü var bir bakmanızı tavsiye ederim canlarım benim
sanada günaydın mehalim hoşgeldin

Back
X