Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önceden bürodaydım 3 sene önce felan şimdi şirketteyim valla kafam rahat ne öyle yaa büroda olmak gerçekten zor her akşam baş ağrılarıyla eve giderdim.Binbir türlü insanla uğraşırdım bir eczane gelirdi bir klasör işle bakalım bitmek bilmezdi :1shok: hem parası az hem ssk çoğunlukla yok hem iş çok olduy güzelim :mymeka: şimdi öyle değil keyif bende huzur bende sırnaşık şey sırnaşık şey
sibelcim nasılsın
iyidir ayşem sen nasılsın
işleri hafifletmisin bugun kendine ödül verdin demi:)))))))))))
duyduk duymadık bölümünde regaip kandili kutlaması bölümü var bir bakmanızı tavsiye ederim canlarım benim
sanada günaydın mehalim hoşgeldin
canım çoook geçmiş olsun nasılsın şimdi nasıl yaptı anlatsana devlet hastanesisnde mi oldun
seni çok merak ettim aradım ama telin kapalıydı bende dr yanındasındır diye aramadm sonra
canım sevdam şu linki atabilirmisin ben bulamadım ya
canııııım beniiiiiiim GÜNAYDIIIN:1hug: a.s.
iyim iyim çok şüküüüür ..çok iyi geçti
yok tatlım hemen muayenesinde oldum.hani yan koltuk yokmu orda işte.beni halletii 10 kişiye de baktıı o sıradaa kaydirigubbakcemile3..
maşallaah takır takır çalışıyo vallaa allah daha çok versiin onaa HAkEDİYO ÇÜNKÜÜ..
hiç ilthabım yoktu ,doktorum çok temizsin dedi..bakalım hayırlısı artık sibeliim..
ya telefonum zor çekti zaten umutsuzla görüşürkende sesi gidip geliyodu vallaa.bende sizi çok merak ediyodum sizii,hep dua ettiim .bana dua edenlerinde karnını doldur rabbim dediim.yeğenlerimle bebişim aynı anda gelsinler diyee:1hug: :1hug:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:Saruboceq:
![]()
Arnavut güzeli güzel ve umut verici sözlerinden dolayı gerçekten teşekkür ederim .
Bu ay hep güzel haber ler alacağız inşallah ne dersiniz. umutsuz ,sonra sen sonra ben ve adını henüz biledmediğim diğer tüm arkadaşlar inşallah
oh ohhhh masallah, asilama güzeli dönmüs:) canim iyi gectigine sevindim. insalllah tutunur sana cici mi cici bir bebek olur.
üc aylar da girdi, dua ederiz nasibimizde varsa hemencecik olur insallah.
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:arnavutum canım iyi geçmiş aşılaman çok sevindim ikinci aşamada sevincimizi tamamlarsın artık ayın yedisinde, banada herkes birbirinden habersiz ikiz diye dua ediyorlar(duamı bedduamı bilinmez ) allah hayırlısını versin ikisini bir arada büyütüverirsin bee nolcekk![]()
bu arada aşılama ücreti çok uygunmuş bize iki sene önce toplam bir aşılama için 400tl hesap çıkıyordu benim bir tane var gerek yok diye yaptırmadım ben tedavimi istanbulda yaptırdım izmire geleceğimiz zaman en son laparoskopi histeroskopi oldum konseydeki bir doktor özellikle tembihledi beni izmire gidince hiç acele etme senin hiç bir sorunun yok diye diğer birkaç tanesine kalsa hemen aşılama yapacaklar senin dr. araştırdım gerçek doktor bu adam işte herkes böle olsa insanlar bu kadar sömürülmez Allah razı olsun doktorundan fakir insanları sevindiriyor :hooray: