Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN AMİİİİİİİİİİİİİİİN BEKLİYORUUUZ RABBİİİİM..
sibel arkadaşımındaaa hamile haberini duyuruuu allahıııım halay çekeliiiiim:teytey: :dance: :teytey: :dance:..

AY İNŞALLAH CANIM YA HALAYDA ÇEKERİZ HORONDA:)))))))))))
HA NE DİCEM BİZ BU HAFTASONU RAFTİNGE GİDİCEZ BÜTÜN KURTLARIMI DÖKÜYÜM BELKİ 9 AY KISMET OLMAZ:))

yoooooh burdayım aşkıııım..size ne yapsam aaaaz o yüzdeen böyle şeyler yazıyorum.gerçi nutuk tutuluyo artık.bişey bulamıyorum o güzel laflarınızın karşısında eziliyoruum :1hug:Şeniz

bİLMİYORUM HANİ Bİ ARKADAŞDA BÖLE DEDİ SONRA İKNA ETTİK
SONRA VEDA BİLE ETMEDEN TOPİKİ BIRAKIP KAÇTI YA ONDAN DEDİM.
HANİ SEN AYIN 7 DE HAMİLE HABERİNİ VERCEN YA....BAK ALLAH SÖLETTİ
ACABA DEDİM?.

Umutla bekleyenler listesi

1.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
2.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
3.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
4.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
5.sırada.................................sevimsu.. .............................28 Haziran
6.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
7.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz
8. sırada...............................bozo85.... ... .........................7-12 temmuz
9.sırada................................Sevdanehr i ............................17 temmuz

bikaç gündür listeleri unuttuk hamiş listesi nerde kaydirigubbakcemile2
acaba gulayyusuf ne oldu o aşılama yaptırmıştı sanırım aşılama bölümünde öyle görmüştüm CADIARZU

Umutla bekleyenler listesi

1.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
2.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
3.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
4.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
5.sırada.................................sevimsu.. .............................28 Haziran
6.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
7.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz
8. sırada...............................bozo85.... ... .........................7-12 temmuz
9.sırada................................Sevdanehr i ............................17 temmuz

benim belirtiler başladı kızlar :delphin:

kuzum nasıl yaptırılıyor bunlar çok şekermiş ya

Ben o siteye girdim kendin tasarlıyon rengi deseni felan tutar ikisi birlikte tek taraf desen ise 40 civarı felan oluyo sipariş veriliyo ama güvenilir bir yermi bilniyorum bende sipariş vercem bekliyom :asigim:

a.s.sanırım mesajımı görmediniz kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar nasılsınız

selam arkadaşlar
bende istiyorum bebek,3 yıldır evliyim..
1 sene korundum bıraktım...
Geçen sene sonu mecburen kürtajla biten bir gebelik yaşadım...
Kısmet artık birde Arnavutgüzelinin kürünü deniyim,Allahtan umut kesilmez dimi ama...

Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

kızlar benimde regl belirtilerim başladı gibi mafoldumben2 gün sonra olmam lazım ama gecikebilirde aşırı sıcaklardan benim regl genelde gecikir hamile olduğumu zannetmiyorum zaten biz karar aldık eşimle tatil dönüşü gidicez doktora ağustosta yani o yüzden hiç takmıyorum ağustosa kadar keyif yapcamkaydirigubbakcemile5şakkıdı

dur canııım hemen üzülmeee,belli olmazki süpriz yapabilir sana annesiiiii..lütfen umudunu kaybetmee ya sabıır.
bekleyim bakalıııım ben davul zurnayı haazırlatım her ihtimale karşıııı sen canını sıkmaaa.bomba sendeeen davul bendeeeen:dance::teytey:

slm arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun
arnavut güzeli aşılamanın iyi geçmesine çok sevindim inşallah yakın zamanda güzel haberler alırız

sağol tatlııım seninde mübarek olsuuuun...
evet canım iyi geçti çok şüküüür..amin amin inş ..bendee herkezin haberini alırım inşşşşşşşallah..:Saruboceq: :lepi:

bİLMİYORUM HANİ Bİ ARKADAŞDA BÖLE DEDİ SONRA İKNA ETTİK
SONRA VEDA BİLE ETMEDEN TOPİKİ BIRAKIP KAÇTI YA ONDAN DEDİM.
HANİ SEN AYIN 7 DE HAMİLE HABERİNİ VERCEN YA....BAK ALLAH SÖLETTİ
ACABA DEDİM?.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ben kaçmam aşkıım hele senden mömkön değil zaten..ben biliyorum bir gün yazmasam sen mekanımı basarsııın alimallaaahkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3şakkıdı

ah sein o ağzın bal yesiiiiiiin baaaaal..
yeğenimiin tatlı anişkosuuuuuŞeniz

selam arkadaşlar
Kısmet artık birde Arnavutgüzelinin kürünü deniyim,Allahtan umut kesilmez dimi ama...

selam hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun arnavutun kürü maşallah pek meşhur sana yardımcı olacaktır o iyilik meleğimiz bizim

kızlar benim kanamam durmuyor dış gebelik değilmiş çok şükür cumartesiiye kadar bekleyip tekrar doktora gidicem

dur canııım hemen üzülmeee,belli olmazki süpriz yapabilir sana annesiiiii..lütfen umudunu kaybetmee ya sabıır.
bekleyim bakalıııım ben davul zurnayı haazırlatım her ihtimale karşıııı sen canını sıkmaaa.bomba sendeeen davul bendeeeen:dance::teytey:

allah seni hamile yapsın emi:CüvCüv: tedbir bizden kaza allatan lafı gibi oldu bomba senden davul benden çok güldüm ya sırnaşık şey
aman bana süpriz yapsında ben davulcu zurnacı tutcam banane :teytey:

Bilgen hoşgeldin iyiyiz biz seninde kandilin mübarek olsun canım

hoşgeldin bahar aramıza sorun nedir doktor ne diyor canım kürleri kullanmaya başla canım umarım sende en yakın zamanda bebeğine kavuşursun

sağol tatlııım seninde mübarek olsuuuun...
evet canım iyi geçti çok şüküüür..amin amin inş ..bendee herkezin haberini alırım inşşşşşşşallah..:Saruboceq: :lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ben kaçmam aşkıım hele senden mömkön değil zaten..ben biliyorum bir gün yazmasam sen mekanımı basarsııın alimallaaahkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3şakkıdı

ah sein o ağzın bal yesiiiiiiin baaaaal..
yeğenimiin tatlı anişkosuuuuuŞeniz

valla ne yalan sölim basarım beni habersiz bırakma...
yegen yaramaz çıktı bi anne sözü dinlemiyo..heray onu kovalamaktan bende derman kalmadıkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama tam yakaladım diyom yine kaçırıyom elimden ......
çok yaramaz teyzesi ya..
inşallah seninki uslu olurda bu ay tutup elinden gelirsin

saolun arkadaşlar bi anda konuşmak istemediğini düşündüm çok duygusalım bu aralar

selam arkadaşlar

hoşgeldiiiiiiiiiiin bahar sefalar getirdiiiiiiin:teytey:
hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsuun.başla bakalım polenee..
dualarımız seninlee..:1hug:

allah seni hamile yapsın emi:CüvCüv: tedbir bizden kaza allatan lafı gibi oldu bomba senden davul benden çok güldüm ya sırnaşık şey
aman bana süpriz yapsında ben davulcu zurnacı tutcam banane :teytey:

kaydirigubbakcemile3 öyle amaa sen bize yeğenimizn müjdenisini ver gerisine karışmaa.gördün o gün umutsuzun gönderdiği halay resimleriniiii..kaydirigubbakcemile3.nolur sabret 2 gündee neler oluuuuur neleeer annesiiiiiii...:lepi:

valla ne yalan sölim basarım beni habersiz bırakma...
yegen yaramaz çıktı bi anne sözü dinlemiyo..heray onu kovalamaktan bende derman kalmadıkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama tam yakaladım diyom yine kaçırıyom elimden ......
çok yaramaz teyzesi ya..
inşallah seninki uslu olurda bu ay tutup elinden gelirsin

basarsııın kııııız ben bilmemmi seniiiiiiopuyorumnanaktan,aslında aradbi ben buraya uğramazsam iyi olucak sen çık çık geeelkaydirigubbakcemile3.
amaaan seninki ağbi lucakyaa benimkininde elinden tutar tota tota gezerler :emir_bebek: :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 sositososito..
yerim ben o yaramazlarıııııı.amaneeen bir gelsinlerde sibeliiim.mevlüdünü ben okuyacam sööözkaydirigubbakcemile3 bende ne söylerimyaa.olsun ama coşarım been ozaman zemuszemus

kızlar benim kanamam durmuyor dış gebelik değilmiş çok şükür cumartesiiye kadar bekleyip tekrar doktora gidicem

canım benim dış gebelik olmaması çok iyi en azından bebişin sana tutunması için ilaç verirler atlatırsın inşalah allahın iziniyle.merak etmee dualarımız seninle tatlım.sen dinlen yeter

Back
X