Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beni de topikinizi alırmısınız bende allah nasip ederse pazartesi başlıcam inşallah olmayanlardan çok güzell haberler alırız allahm herkeze herşeye gönlünce hayırlı evlatlar verir inşallah mubarek cuma gününün hürmettine allahımmmm

:Saruboceq: :Saruboceq:

SENİ aramızda görmeeek çok güzeeeeeşkaydirigubbakcemile5 hoşgeldiin canııııım:teytey: sefalar getirdiiiiin:1hug:.

ne güzel ne muıtlu bana bir anne adayı daha katıldı aramızaaa..birsürü kızkardeşim oluyo ,çoğalıyoruuz.bu demektirkiii yeni yeğenlerim geliceeekzemuszemus :lepi:.
canım hiç vakit kaybetmedeen sorunun ne olursa olsun allahın izniyleee POLENE,ÇÖREK OTUNU,TARÇINA VE BALA BAŞLA HEMENCECİİİK..:dance:
hadi bakalım sana hayırlı uğurlu olsuuuun şimdideen.bişey sorucak olursan hiiç çekinmee burdayıız hepmiz içiin..yerimseniben
sağlıcaklaa kaaal.
ismini en kısa zamanda listede görmek dileğileeeeedelikafadulden

canım ne demek aramıza aldınız için tabi ki topiğimizi açan arnavut güzeli ve bu tüm arkadaşlar herkesi kucaklarkaydirigubbakcemile5

canııııım karşılıık görüyorumkiiii yapıyoruuuuum..kaydirigubbakcemile5
:1hug: :asigim: a.s.
gerçi diğer topiklerde pek sevilmiyorumyaalülülülülülü
engel oluyorum yardımlara tüüüühsengözlerimebaksanab:dilcikar:

canııııım karşılıık görüyorumkiiii yapıyoruuuuum..kaydirigubbakcemile5
:1hug: :asigim: a.s.
gerçi diğer topiklerde pek sevilmiyorumyaalülülülülülü
engel oluyorum yardımlara tüüüühsengözlerimebaksanab:dilcikar:

bence k.k'nın en güzel topiği burası :dance:sen boşver onları seni tanımıyorlar ki tanısalardı eminim o sarf ettikleri sözlerden çok utanırlardı:kedi:hem bir insanın fikri neyse zikride odur demekki onlar kötü niyetlikötükedihüso

hala regl olmadım tam 1 hafta geçti . bir ancö olsamda tedavime başlasam değil mi. buda bi garip :)

Bu arada hepinize selamlar arkadaşlar

Arkadaşlar biraz önce sohbetten öğrendiğim bişeyi paylaşmak istiyorum sizlerle bilgisi olan ve kullanan varsa lütfen paylaşsın bizle medi smart isimli bir ovulasyon zamnını ölçen bir test gebelik testi gibi bişeymiş . ben şimdi bunu biraz araştıracağım .

canıım beniim çok teşekürederiiiiiiz..
biz çoğumuz kullandık bunu.gerçektende çok etkili aslında.eğer yumurtalığın nezaman çatladığını öğrenmek istiyorsan bence süper bir ürün.hiç şaşmıyor..
hem onu alıp hemde pre-seed ile hamile kalan bir arkadaşım var.kibele.onada sorabilirsin.tek tüpüyle ,ovulasyon tesi ve kayganlaştırıcı ile hamile kaldı..
eğer araştırıyosun hiç durma al.fiyatıda gayet uyguun..

kizlarrrr kibelenin yolladigi linki isteyenlere göndereblirim. ovu test ve preseed bir arada. ama site ingilizce. ayrica fiyati tr dekinin yarisi. siparsi edebilirsiniz. yurtdisi kargosu var ve bir kac gün icinde teslim ediyorlar

kizlarrrr kibelenin yolladigi linki isteyenlere göndereblirim. ovu test ve preseed bir arada. ama site ingilizce. ayrica fiyati tr dekinin yarisi. siparsi edebilirsiniz. yurtdisi kargosu var ve bir kac gün icinde teslim ediyorlar

41 kere maşallah heryere yetişiyorsun canım kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SadeceMeyra, ArnavutGüzeli+, Duru_+

arnavutum nerdesin canim? nasil gidiyor agrin filan varmi? ins bu ay tuttu bebis:)

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SadeceMeyra, ArnavutGüzeli+, Duru_+

arnavutum nerdesin canim? nasil gidiyor agrin filan varmi? ins bu ay tuttu bebis:)

canıııım iyim tatlıım.
eh aradabi oluyoo sancıım.tam unutmak istiyoruum,cııız diye bir ağrıı saplanıyoo BEN BURDAYIM DİYOOO..laelaelaelaelae.
böyle işte herşey yolunda şimdiliiik.hayırlısı rabbimdeeen.bekliycez bakalııım:Saruboceq:CADIARZU

canıııım iyim tatlıım.
eh aradabi oluyoo sancıım.tam unutmak istiyoruum,cııız diye bir ağrıı saplanıyoo BEN BURDAYIM DİYOOO..laelaelaelaelae.
böyle işte herşey yolunda şimdiliiik.hayırlısı rabbimdeeen.bekliycez bakalııım:Saruboceq:CADIARZU

sen dinlen bol bol bizde nefesimizi tuttuk ayın yedisini bekliyoruz sen stres yapma bu ay biz senin için stres yaparız :Saruboceq:aaaaaaa bu güzel fikir bakın hepimiz birbirimizin yerine stres yapsa birbirimizin adet tarihini takip etsek kendimizi hiççç düşünmesek belki hamile kalırız :teytey: :teytey:

hayırlısı olsun canım demekki bizim bebişler hala otobüsten inmek istemiyolar kaydirigubbakcemile4 hakkımızda hayırlısı canım inşallah ilerde o kırmızılar gelmiyecek bizimde opuyorumnanaktan

valla bizimkiler otobusde yeri sağlamlamışlar birtürlü inmek istemiyorlar ne yapsak boş valla
yaz günü ya o yüzden pek takmamaya çalışıyom bide kociş sağolsun bana çok destek oluyo bu konuda

benimde gelmek üzere sibelim bekliyorum hasretle :lepi:
artık kırmızıları böyle karşıcaz yüksek moralle sinir olur gelmiycekler önümüzde ki ay:teytey::dance:
ay inşallah susuz yazım inşallah bi ayda gelmezde daha dogrusu hamiş oluruzda...
gelmemeside büyük problem biliyosun?eger hamiş olmuyosan..aslında heray adet olmamız hatta zamanının şaşmaması bizim sağlıklı yumurtalar ürettiğimizi gösterirkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Umutla bekleyenler listesi

1.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
2.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
3.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
4.sırada.................................sevimsu.. .............................28 Haziran
5.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
6.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz
7. sırada...............................bozo85.... ... .........................7-12 temmuz
8.sırada................................Sevdanehr i ............................17 temmuz

9 Sırada................................latsibel...................................22 temmuz
SİBELİM YENİ ADET TARİHİNİ SÖYLE EKLEYELİM LİSTEYE

tamam canımcım yeni adet tarihimi girdim
hadi bakalım hayırlısı artık:turkbayragi vatana millete gamyoncuiremsu

Back
X