Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyiz sen nasılsın gerçi yaz baygınlık getirdi herkese ama bir hamile haberi lazım bize canlanmamız için bekliyoruz kim verecek acabaCADIARZU CADIARZU

ben diilim o. ama herkes olabilir,halasi arnavutuma bebisle gelmiytir belkii :ecrin_bebek:
sibelde olabilir, yada susuz yazzz belkide kedersizzz. en büyük sürpriz o olurdu heralde :lepi:

kız meyra ordaki yağmurları buralara gönderdin havalar bulanık çok sıkıcı burda. Ankaradada yağmur dolu karışıkmış bugün

canim bugün balkonda oturabildik birza, hava sicakti ama az önce gök gürlemeye basladi, sanirim yarin mangali yagmurla birlestircez:)

heyyyy millet naberrrr?
kimsecikler yok hafta sonu diye.
yarin arkadasimin mezuniyet partisine gidiyorum, mangal yapicaz kiz kizaaa :lepi: keske sizinlede bi parti yapsak tanissak.
iste böyle kizlar, bugünde cooook yorgunum, kac gündür yemekten sonra uyumaktan nefret eden ben, gözlerimi acamiyorum.
bu arada gögüslerim nihayet fikir bilriligine vardi. ikiside agriyooooo. sanirim pitircigin cani tatil cekti :kedi:

ben burdayım ama çıkıcam şimdi içim sıkıldı biraz dolaşıyım, ohh parti mangal ne güzel kız kıza mangalı kim yapacak zor iş, ne güzel olurdu hep beraber parti hepimizin karnı burnunda, burdaki havadan iki gündür bende sürekli uyuyorum:1closedeyes:

off sıkıntı bastı arkadaşlar yaa.
bugun reglimin birinci günü ve gayet sancılı geçiyor . pazarteside tahlil işii. helede şu rahim filiminide düşündkçe afakanlar basıyor beni. insan fark etmeden zaman içinde ne kadar yıpranıyor değil mi.
rahim filimi meselesinde beni neyin beklediğini bilmediğim için korkuyorum ç oysaki biri nasıl çekildiğini anlatsa neler yapıldığını anlatsa rahatlıcam . bu konuyla ilgili topiği okudum ama okuduğuma lanet ettim .insanlar neler olduğunu anlatmak ziyade yaşadıkları acıyı anlatmışlar. ama bun okumak istemiyorum ki ben .

canim korkma, kendini ne kadar rahat hissedersen o kadar kolay olur. anestezi istedinmi yoksa nasil olucak

off sıkıntı bastı arkadaşlar yaa.
bugun reglimin birinci günü ve gayet sancılı geçiyor . pazarteside tahlil işii. helede şu rahim filiminide düşündkçe afakanlar basıyor beni. insan fark etmeden zaman içinde ne kadar yıpranıyor değil mi.
rahim filimi meselesinde beni neyin beklediğini bilmediğim için korkuyorum ç oysaki biri nasıl çekildiğini anlatsa neler yapıldığını anlatsa rahatlıcam . bu konuyla ilgili topiği okudum ama okuduğuma lanet ettim .insanlar neler olduğunu anlatmak ziyade yaşadıkları acıyı anlatmışlar. ama bun okumak istemiyorum ki ben .

hayatım bende çektirdim beni o kadar korkuttular ki ben ağlıcaktım korkudan ama hiççç öle değilmiş sakın inanma kimseye 10 dk iş

ahh meyra piknik haa süper vallaha bizim içinde eğlen olmaz mı.
göğüslerininde fikir birliğine varması süper olmuş çok güldüm yaa hahahaha:))

evet canim, fikir birligi oldu nihayet:)

hani spekulum varya, normal muayene icin icimize soktuklari sey. iste onu takiyorlar o sirada biraz belki rahatsiz olursun. sonrada icine o siviyi fiskirtiyorlar. o sirada biraz adet sancisi benzeri bir agri oluyor. ama cok fena degil. sonra bitiyor. korkma sakin. yarim saat sonra kendini normal hissediyorsun. cektirdikten sonra ne kadar abartmisim diyceksin inan. kolay gelsin canim

ya anastesi istedim ancak doktorum gerek yok uylamıyoruz. çok rahat bir işlem neden bu kadar korkuyosun dedi. ben ısrar edince hayır gerçekten hiç ama hiç gerek yok dedi çok şaşırdım bende

saol everest saol meyra yaa vallaha yazdıklarınız çok ii geldi. o rahmi açmak için kullanılan alet şimdiye kadar canımı pek yakmadı .
yok yok evet yaa çok rahat geçecek bende inanıyorum germiyecem kendimi.

gerek yok cünkü, inan bana. bende korkmustum ama degmez. 10 dk cik bir islem. tüplerin aciksa daha az agrirmis. öyle diyorlar.
birde canim aklinda olsun, kendini kasarsan tikali cikabilir o yüzden relax ol:)

:)) hepinize müteşekkürüm gerçekten .

bu arada bugun kürüde uygulamaya başladım bomba gibi olacak inşallah ben çok umutluyum allah umutlarımızı tüketmesin .

bana müsade arkadaşlar şimdikil sofra hazırlayacağım görüşmek üzere:9

Meyram canım nasılsın?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 demek pıtırcık tatlı istiyo he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok güldüm ya mangal partisi ha süpermiş...bizde yarın denize gidicez.

malesef ben size güzel haber veremicem ben dün kırmızı kartı fena yedim

sibelcim avatarindaki o kar yagmis gibi görünen yer neresi? sanki hindistana benzemis kaydirigubbakcemile3

canım bu ay dr gitmicem .pazartesi sabah gelmemi istediler.ızin alamadım malesef

eşim ürolaga gitcek sonra ben başlicam tedaviye.

avatardaki foto antalyada bi otel .yılbaşında gitmiştik.cremmnı palac (rusyanın sarayının aynısıymış)

meyracım ben üzülmüyom bu ay:))))))))))))))))))))))))))))))

üzülme canim, her derdin devasi var, hem siz bi gidin bakin durum ne, ona göre mutlaka dr önerecektir lazim olani. o yüzden rahat ol:) bende takmiyorum iki aydir, dönüste asilama yapcam diye saldim kendimi, ama ne rahat oluyor bir bilsen. ne ayaklarini dikiyorsun ne bisey. benden rahati yok yani. siddetle tavsiye ederim:)))

Merhaba Kızlarrrrr............
Bende beş yıldır evliyim. PKOS hastasıyım. Tedavilerden çocuk yapamadık. Arada ara verdiğimde denedim olmadı ama kısa aralardı. Bu ay artık tedaviyi bitirdim. Çocuk istiyorum. Kocam hergün başımın etini yiyor. Dede nine olacağız artık diye. Adam beni boşamadan bebiş lazım bana. Adım zaten kısıra çıktı. Artık yemiyo kimse daha erken çocuğa, kariyerim önce gelir filan laflarını. Ailemde annemin kuzeni hariç kısır kadın yok ablam dahil.Yarın polen bal alacağım. Adaçayı yağını düşünüyorum hala. Ama zor biraz. Benim içinde dua edin lütfen. Melek kocacığımın yüzü gülsün artık.:lepi:

Merhaba Kızlarrrrr............
Bende beş yıldır evliyim. PKOS hastasıyım. Tedavilerden çocuk yapamadık. Arada ara verdiğimde denedim olmadı ama kısa aralardı. Bu ay artık tedaviyi bitirdim. Çocuk istiyorum. Kocam hergün başımın etini yiyor. Dede nine olacağız artık diye. Adam beni boşamadan bebiş lazım bana. Adım zaten kısıra çıktı. Artık yemiyo kimse daha erken çocuğa, kariyerim önce gelir filan laflarını. Ailemde annemin kuzeni hariç kısır kadın yok ablam dahil.Yarın polen bal alacağım. Adaçayı yağını düşünüyorum hala. Ama zor biraz. Benim içinde dua edin lütfen. Melek kocacığımın yüzü gülsün artık.:lepi:

İnşallah canım ..rabbim gönlüne göre versin

Back
X