Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun canım seninki hava değişimi ama bu sene herkes dökülüyor yaz sıcakları tam başlayamadı o yüzden heralde dikkat et kendine iyi beslen evine sağlıklı dönki çocuk çalışmalarına devam edebilesin senin bebiş sana izin veriyor şimdi eve dönmeni bekliyoryerimseniben yerimseniben

QUOTE=bahare_56;7733665]herkese hayırlı günler nasılsınız kızlar mirmirmirmirben çok hastayım malesef dün geceyi acilde geçirdim bademciklerim çok kötü şişmiş ve iltihaplanmışmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir serum ve iğnelerle ayakta duruyorum :gitme:offf yaa her memlekete gelişimde hastalanıyorum memleketimin havası yaramıyormu nee :sm_confused:
dün dr a günümün 2 gün geciktiğini iğne olmadan önce bir test yapılmasını istedim yapıldı ama maalesefki her zaman gördüğüm NEGATİF sonuç karşıma çıktı :gitme:
[/QUOTE]

geçmiş olsun canım artık karar verdim bizim topiğe nazar değdi:nazar:durucum alerjik nezle arnavutun başına tatsız şeyler geldi şimdide sıra sende göz var anacım bu topikte kurşunmu döktürsek ne?şaka bir yana bu yaz aşırı sıcak geçiyor e napıyoruz soğuk su dondurma:icecream:üst üste sonuç ortada kendine dikkat et istirahat et canımopuyorumnanaktan

nazlanmaz, arnavut güzeli asilama yaptirdi sonuc icin 7 temmuzu bekliyoruz topikcek:) insallah tutmustur dua ediyoruz.

herkese hayırlı günler nasılsınız kızlar mirmirmirmirben çok hastayım malesef dün geceyi acilde geçirdim bademciklerim çok kötü şişmiş ve iltihaplanmışmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir serum ve iğnelerle ayakta duruyorum :gitme:offf yaa her memlekete gelişimde hastalanıyorum memleketimin havası yaramıyormu nee :sm_confused:
dün dr a günümün 2 gün geciktiğini iğne olmadan önce bir test yapılmasını istedim yapıldı ama maalesefki her zaman gördüğüm NEGATİF sonuç karşıma çıktı :gitme:

canım geçmiş olsun dikkat et kendinee a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

hakikaten topicte bir durgunluk var yaz tatili nedeniyle bence ama biz yine toplanırız polen güzelleri

herkese hayırlı günler nasılsınız kızlar mirmirmirmirben çok hastayım malesef dün geceyi acilde geçirdim bademciklerim çok kötü şişmiş ve iltihaplanmışmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir serum ve iğnelerle ayakta duruyorum :gitme:offf yaa her memlekete gelişimde hastalanıyorum memleketimin havası yaramıyormu nee :sm_confused:

geçmiş olsun canım hava değişimi bir de bu sıcaklarda normaldir dikkat et kendine a.s.

çok güzel canım güç sembolu yavrusuda pek şirinmiş allah sanada nasip etsin ve isteyen herkese

benim burcum aslan zaten kaydirigubbakcemile4 ama önündeki yavrusu değil ceylan sırnaşık şey sırnaşık şey önünde öyle duruyo yavru yememiş :1shok:

kizlar ya artik bu durgunlugu biri bozsun.

yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
:teytey:

durucum nasil oldun tatlim?

geçmiş olsun canım hava değişimi bir de bu sıcaklarda normaldir dikkat et kendine a.s.

benim burcum aslan zaten kaydirigubbakcemile4 ama önündeki yavrusu değil ceylan sırnaşık şey sırnaşık şey önünde öyle duruyo yavru yememiş :1shok:

ayyyy canııııımmmm annelik yapıyooooooo çok şekerrrr

kizlar ya artik bu durgunlugu biri bozsun.

yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
:teytey:

durucum nasil oldun tatlim?

canıııımmm yaz tatili nedeniyle oldu bence yarın arzumuz gelecek inşallah :lepi:

meyraamm bugün daha iyiyim canım ama sesimi duymayın borazan gibimmm kaydirigubbakcemile3:roflol:

küçük kurbağa küçük kurbağa kuyruğun neredeeeeeeeeeeeeeeeeee :roflol: :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
meyraaamm özel üye olmuşsun canıııımm tebrik ederim seniiiiiiiiiiiii a.s. a.s.

canim sesin fena degil yaaa. kücük kurba sarkisida iyiymis, repertuarin baya genis:))))))))))))

ay evet, özel üye olmusum. jinekoloji bölümünde acilan sürtünme yoluyla iliskiye girmisler, hamilemiyim diye sormuslar. bende eger ise yariosa 3 senedir bosuna ugrasiyorum hemen deniycem dedim. bir sürü rep almisim ordan:)

cahilce isler yapmislar, insanlara yazik, hayat cinsellik demektir diye yetisiyor yeni nesil halbuki ne kutsal degerlerimiz var, üzülüyorum

canim sesin fena degil yaaa. kücük kurba sarkisida iyiymis, repertuarin baya genis:))))))))))))

ay evet, özel üye olmusum. jinekoloji bölümünde acilan sürtünme yoluyla iliskiye girmisler, hamilemiyim diye sormuslar. bende eger ise yariosa 3 senedir bosuna ugrasiyorum hemen deniycem dedim. bir sürü rep almisim ordan:)

cahilce isler yapmislar, insanlara yazik, hayat cinsellik demektir diye yetisiyor yeni nesil halbuki ne kutsal degerlerimiz var, üzülüyorum

repertuarım iyidir kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
herzaman diyorum allahım hayırlı evlatlar versin hepimize :Saruboceq:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisdurummm harika bir sesin var harcanıyorsun sen oralarda:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

everestim walla bi siz anlıyonuz beni kaydirigubbakcemile3 size arada sölerim :roflol: :roflol:

Back
X