Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arnavutum bizi bırakma :gitme:çok kırıldın biliyoruz ama bizim suçumuz ne sana ihtiyacımız var bu topikten herkes hamile çıkmadan halaylar çekmeden nereye ya :gitme:

bitaneeeem çekiceez halayımızııı BEN SİZİ DOĞURTMADAAN ŞURDAN ŞURAYA GİTMEEEEEEMhihoyyyt hihoyyyt ..anca beraber kanca berabeeerzemuszemus :1hug:..
inşallah bana bu avatara uğurlu gelir inşallaaaaaah..
az kaldı topluca halay çekiceeez..:1hug: :1hug:

herkese hayırlı günler nasılsınız kızlar mirmirmirmirben çok hastayım malesef dün geceyi acilde geçirdim bademciklerim çok kötü şişmiş ve iltihaplanmışmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir serum ve iğnelerle ayakta duruyorum :gitme:offf yaa her memlekete gelişimde hastalanıyorum memleketimin havası yaramıyormu nee :sm_confused:
dün dr a günümün 2 gün geciktiğini iğne olmadan önce bir test yapılmasını istedim yapıldı ama maalesefki her zaman gördüğüm NEGATİF sonuç karşıma çıktı :gitme:

geçmiş olsun bitanem sanaaaa..:1hug:
evet kocişinden ayrılanlara böyle oluyooo maleseef.bende hep hastalanıyorum eşimden uzak olunca oda gittiğim yere telefon açıyo KARIMI SAĞLAM YOLLADIM HASTA GÖNDERİYOSUNUZ DİYEE.BEN ONU 8 YILDIR HASTA ETMEDİM DİYİP KAPATIYOO.TABİ BENİMKİLERİNDE YAĞLARI ERİYO O ÖYLE YAPINCAA..kaydirigubbakcemile3geçmiş olsuuuun bahareeeeeema.s.

:ecrin_bebek:

a.s. hosgeldin canim, sen bizi birakma yine de:) en azindan hamile haberini alalim. halani gezdir keyfine bak. sicagin tadini cikar tatlim

ooo arnavut gelmiş...... boşver pireye kızıp yorgan yakmaya değmez olan bizlere olur sakın ayrılma burdan, :olmaz: :olmaz:farzetki bu bir deneme bağlılığımızı denediler isyan çıkıyordu az kalsın :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:sen gez toz eğlen halanı gönderince sevinçli haberle gelirsin :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

CANIIIIM ARKADAŞLARIIIIIIIM BENİİİİİİİİİİİM:1hug: :1hug: :1hug: .nasılsınııız?umarım herşey yolundadııır.umarım çok güzel haberler alırım yakında sizdeeen..
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sayfaları okudukçaa çok duygulandııım,öncelikle bunu belirtmek isteriim.beniii ağlattınıııızmafoldumben inanın bu son olaydan sonra ben çok kırıldım ve dersimide aldım.bundan sonra ASLA BİR başka konuda yorum yapmıycam.kesinlikeee.çok farklı şeyler dönüyo burda inanın çok soğuduum AMAAAA SİZ VARSINIZ AKLIM HEP SİZDEE .KOPAMIYORUM .
dün sibelimden öğrendim kapsama alanı dışında olduğumu şok oldum resmeen.hiç haketmedim ama olsuuun BAZI ŞEYLERİ ÇOK İYİ ÖĞRENDİM BEN hadimi aşmam bundan sonraa mademkii burda DURDUK YERE CEZA VERİLİYOO..
size çok çok TEŞEKÜREDERİİİİM desteğiniz için,size minnettarım :1hug: bukadar kısa bir süre içinde hiç görüşmediğim halde bukadar sevildiğimi bilmeeek beni çok mutlu etti gururlandırdı.ne mutlu banaki buna laik olabildiyseeema.s..bende birsürü şeyi öğrendim sizden inanın kardeşimle paylaşmadığımı sizinle konuşuyorum siz bana kızkardeştende yakın oldunuuuz,büyük bir merakla bekliyorum herbirinizin hamiş haberiniii.
bu size ikinci yazışım az önceki resmeen bir destan gibiydiii ama silindi ne hikmetseeekafamçokkarıştı..ben gene yığılmadım yazıyorum amaakaydirigubbakcemile3
beni merak etmeyin çok iyiim geziyorum bu aralaar bildiğiniz gibi halmı gezdiriyorum.aynı zamanda alanyaya gitiim hernekadar denizine giremezsem bilee kumsalda sere serpe yattım:icecream: ne günümü saydım ne bişeyimi sadece karnım çok şiş vede acayip şekilde akıntım var.dilerim o mutlu haberi bu ay veririim,dilerim karnıma meleğim gelmiştiiiir..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: beni hamile diye zanneden nazlanmaz arkadaşıma çok teşekürediyoruum malum mu olduki acebaa:Saruboceq: allahım nasıl sevindiiim sanki hamileyiiim gibiii hisetiiim..
duruuum iyi olduğuna çok sevindiiiiiim şükürler olsuuuuun yaa.çok korktum çok varsın alerji olsuun küçük meleğim duruma bişey olmasındaa.rabbim senide korusuuun küçük meleğinideee:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
diğer arkadaşlara hepinize tek tek teşekürederiiim.kulaklarım hep çınladı ..:1hug: dualarım sizinlee.ben hiç biryere gitmöiyoruum sizleride bırakmıyoruuuuum merak etmeyiiin..:1hug: :1hug: sizleri çok çok seviyoruum iyiki varsınıııız herbiriniz benim için çok değerlisiniiiiz..
ayşe,sibelim,susuz yaz,durum BaHAREEEEM,sevda,egeliyim,everest,meyraaam,mehalim,nazlanmaz,arzum,umutsuzuuum, sizi çok çok seviyoruum iyiki varsınız tekaraaar.ne yazıcağımı ne söyliyeceğimi bilemiyorum artııık sizeee..benim hep yanımda olduğunuz için.dilerim inşallaaah en kısa ama en kısa zamanda bütün dilekleriniiiz gerçek oluuur muradınız oluuur:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ..size iyi geceleeer bir gün görüşmek dileğileee:Saruboceq::1hug:a.s.
a.s. hoşgeldin canım geldiğin için memnun oldum buralar sensiz olmaz olamaz .. seni seviyoruz kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
seninde dileklerin kabul olur inş:Saruboceq:meleğin seninledir:ecrin_bebek::emir_bebek:
tekrar hoşgeldin :1hug:

k.k da ne marifetler varmış bayıldım şarkına ata demirerden dinledinmi hiç çok komik bir versiyonunu yapmıştı bu arada daha iyi olduğuna sevindim allaha emanet olun..

:roflol: çok komik dinledim tabia.s :roflol: daha iyiyim canım çok şükür

merabalar kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim..yazacak bişeyim yok...tatile çıkıoruz cok bunldım artık..bilemiorum kızlar artık bebek yok kaafamda cok ciddiyim yokk..bitirdim kafamda artık yok düşünmicem.. HAYIRLIYSA BERİ DİİLSE GERİ.... hihoyyyt hihoyyyt

hah şöle at kafandan a.s tatil sana iyi gelecektir kaydirigubbakcemile4

CANIIIIM ARKADAŞLARIIIIIIIM BENİİİİİİİİİİİM:1hug: :1hug: :1hug: .nasılsınııız?umarım herşey yolundadııır.umarım çok güzel haberler alırım yakında sizdeeen..
sayfaları okudukçaa çok duygulandııım,öncelikle bunu belirtmek isteriim.beniii ağlattınıııızmafoldumben inanın bu son olaydan sonra ben çok kırıldım ve dersimide aldım.bundan sonra ASLA BİR başka konuda yorum yapmıycam.kesinlikeee.çok farklı şeyler dönüyo burda inanın çok soğuduum AMAAAA SİZ VARSINIZ AKLIM HEP SİZDEE .KOPAMIYORUM .
dün sibelimden öğrendim kapsama alanı dışında olduğumu şok oldum resmeen.hiç haketmedim ama olsuuun BAZI ŞEYLERİ ÇOK İYİ ÖĞRENDİM BEN hadimi aşmam bundan sonraa mademkii burda DURDUK YERE CEZA VERİLİYOO..
size çok çok TEŞEKÜREDERİİİİM desteğiniz için,size minnettarım :1hug: bukadar kısa bir süre içinde hiç görüşmediğim halde bukadar sevildiğimi bilmeeek beni çok mutlu etti gururlandırdı.ne mutlu banaki buna laik olabildiyseeema.s..bende birsürü şeyi öğrendim sizden inanın kardeşimle paylaşmadığımı sizinle konuşuyorum siz bana kızkardeştende yakın oldunuuuz,büyük bir merakla bekliyorum herbirinizin hamiş haberiniii.
bu size ikinci yazışım az önceki resmeen bir destan gibiydiii ama silindi ne hikmetseeekafamçokkarıştı..ben gene yığılmadım yazıyorum amaakaydirigubbakcemile3
beni merak etmeyin çok iyiim geziyorum bu aralaar bildiğiniz gibi halmı gezdiriyorum.aynı zamanda alanyaya gitiim hernekadar denizine giremezsem bilee kumsalda sere serpe yattım:icecream: ne günümü saydım ne bişeyimi sadece karnım çok şiş vede acayip şekilde akıntım var.dilerim o mutlu haberi bu ay veririim,dilerim karnıma meleğim gelmiştiiiir..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: beni hamile diye zanneden nazlanmaz arkadaşıma çok teşekürediyoruum malum mu olduki acebaa:Saruboceq: allahım nasıl sevindiiim sanki hamileyiiim gibiii hisetiiim..
duruuum iyi olduğuna çok sevindiiiiiim şükürler olsuuuuun yaa.çok korktum çok varsın alerji olsuun küçük meleğim duruma bişey olmasındaa.rabbim senide korusuuun küçük meleğinideee:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
diğer arkadaşlara hepinize tek tek teşekürederiiim.kulaklarım hep çınladı ..:1hug: dualarım sizinlee.ben hiç biryere gitmöiyoruum sizleride bırakmıyoruuuuum merak etmeyiiin..:1hug: :1hug: sizleri çok çok seviyoruum iyiki varsınıııız herbiriniz benim için çok değerlisiniiiiz..
ayşe,sibelim,susuz yaz,durum BaHAREEEEM,sevda,egeliyim,everest,meyraaam,mehalim,nazlanmaz,arzum,umutsuzuuum, sizi çok çok seviyoruum iyiki varsınız tekaraaar.ne yazıcağımı ne söyliyeceğimi bilemiyorum artııık sizeee..benim hep yanımda olduğunuz için.dilerim inşallaaah en kısa ama en kısa zamanda bütün dilekleriniiiz gerçek oluuur muradınız oluuur:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ..size iyi geceleeer bir gün görüşmek dileğileee:Saruboceq::1hug:a.s.

güzeller güzelim benim onlar vicdanlarıyla başbaşa kalsınlar sen iyi niyetini ortaya koydun anlamadılar biz seni biliyoruz takma kafana iyiki bu topiği açtın bilgilerini bizle paylaştın allah razı olsun senden a.s. inşallah bebişin göbişine konmuştur :ecrin_bebek: ben halay çekmek istiyom :teytey:

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar: :nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-Arzu........................:CüvCüv:

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
darısı herkesiiiin BAŞINAA:Saruboceq:

akide şekerleriiimm herkese günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnn a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın canım aramıza hoşgeldin bizi bırakmayacağını biliyoduk a.s. boşver herkes neyi ne olduğunu gördü bu bize ders oldu demekki herkesin oluruna gidicez karşı birşey söylemicez yoksa ceza gelir :oklava: saçmalık ama napalım işte :1no2: bu güzel dualrın dileklerin için sağol canımm..a.s. bu ay senin ayın güzel haberler gelecek bak belirtilerin bile olmaya başlamışş :sm_cool: sen keyfine bak bizi de ihmal etme ama :1hug:

Herkese günaydınlarrrrrr opuyorumnanaktan

durucum listende arzucum hala var belki görünce morali bozulabilir silelim onu benceyerimseniben

ArnavutGüzelim haberlerini aldım yazdıklarını okudum allahım meleğin inşallah sana tutunur sıkı sıkı seni 9 ay karnında inşallah bırakmaz sonrada dışarda bırakmasın :))) hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1.sırada................................Gulayyusu f ............................20 Haziran
2.sırada.................................sevimsu. . ..............................28 Haziran
3.Sırada...............................Meyra..... .............................. ...1 Temmuz
4.sırada................................emeru.... ...................................5 temmuz
5.Sırada...............................ArnavutGüz eli...........................7 Temmuz
6. sırada...............................bozo85.... ... ............................7-12 temmuz
7.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
8.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
9 Sırada................................latsibel. ... ................................22 Temmuz
10.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz

Eklenmek isteyenlerrrr varmıı

nasılsınız kızlar bugün burası canlı arzu geliyor diyemi acep:teytey:zemuszemus

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar: :nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

düzelttim listemizi

nasılsınız kızlar bugün burası canlı arzu geliyor diyemi acep:teytey:zemuszemus [/QUOTE]

everestim ne güzel resimler buluyon Şeniz

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1.sırada................................Gulayyusu f ............................20 Haziran
2.sırada.................................sevimsu. . ..............................28 Haziran
3.Sırada...............................Meyra..... .............................. ...1 Temmuz
4.sırada................................emeru.... ...................................5 temmuz
5.Sırada...............................ArnavutGüz eli...........................7 Temmuz
6. sırada...............................bozo85.... ... ............................7-12 temmuz
7.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
8.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
9 Sırada................................latsibel. ... ................................22 Temmuz
10.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz

Eklenmek isteyenlerrrr varmıı

beeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sırnaşık şey

beeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sırnaşık şey

sende doğum tarihini koy sen şimdi kırmızılarını özlüyosundur alılştın onlara kısır kek yapmaya aranızda duygusal bağ oluşmuştu doğumdan sonra 40 gün hasret giderirsin ..........artıkın:roflol: kızlar bugün rüyamda birisinin bebeği olmuş hepimiz bir evde toplanıp bebek görmeye gidiyormuşuz herkes hediyesini almış hayırdır inş. :uhm:

everestim ne güzel resimler buluyon Şeniz[/QUOTE]

sabah sabah gözümüz gönlümüz açılsın,renkli renkli neşemizi yerine getirsin diye sırf sizin için hiç bir zorluktan kaçmayıp buluyorum resimleri:hooray::dance: :dance: :dance:

Back
X