CANIIIIM ARKADAŞLARIIIIIIIM BENİİİİİİİİİİİM:1hug: :1hug: :1hug: .nasılsınııız?umarım herşey yolundadııır.umarım çok güzel haberler alırım yakında sizdeeen..
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sayfaları okudukçaa çok duygulandııım,öncelikle bunu belirtmek isteriim.beniii ağlattınıııızmafoldumben inanın bu son olaydan sonra ben çok kırıldım ve dersimide aldım.bundan sonra ASLA BİR başka konuda yorum yapmıycam.kesinlikeee.çok farklı şeyler dönüyo burda inanın çok soğuduum AMAAAA SİZ VARSINIZ AKLIM HEP SİZDEE .KOPAMIYORUM .
dün sibelimden öğrendim kapsama alanı dışında olduğumu şok oldum resmeen.hiç haketmedim ama olsuuun BAZI ŞEYLERİ ÇOK İYİ ÖĞRENDİM BEN hadimi aşmam bundan sonraa mademkii burda DURDUK YERE CEZA VERİLİYOO..
size çok çok TEŞEKÜREDERİİİİM desteğiniz için,size minnettarım :1hug: bukadar kısa bir süre içinde hiç görüşmediğim halde bukadar sevildiğimi bilmeeek beni çok mutlu etti gururlandırdı.ne mutlu banaki buna laik olabildiyseeema.s..bende birsürü şeyi öğrendim sizden inanın kardeşimle paylaşmadığımı sizinle konuşuyorum siz bana kızkardeştende yakın oldunuuuz,büyük bir merakla bekliyorum herbirinizin hamiş haberiniii.
bu size ikinci yazışım az önceki resmeen bir destan gibiydiii ama silindi ne hikmetseeekafamçokkarıştı..ben gene yığılmadım yazıyorum amaakaydirigubbakcemile3
beni merak etmeyin çok iyiim geziyorum bu aralaar bildiğiniz gibi halmı gezdiriyorum.aynı zamanda alanyaya gitiim hernekadar denizine giremezsem bilee kumsalda sere serpe yattım:icecream: ne günümü saydım ne bişeyimi sadece karnım çok şiş vede acayip şekilde akıntım var.dilerim o mutlu haberi bu ay veririim,dilerim karnıma meleğim gelmiştiiiir..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: beni hamile diye zanneden nazlanmaz arkadaşıma çok teşekürediyoruum malum mu olduki acebaa:Saruboceq: allahım nasıl sevindiiim sanki hamileyiiim gibiii hisetiiim..
duruuum iyi olduğuna çok sevindiiiiiim şükürler olsuuuuun yaa.çok korktum çok varsın alerji olsuun küçük meleğim duruma bişey olmasındaa.rabbim senide korusuuun küçük meleğinideee:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
diğer arkadaşlara hepinize tek tek teşekürederiiim.kulaklarım hep çınladı ..:1hug: dualarım sizinlee.ben hiç biryere gitmöiyoruum sizleride bırakmıyoruuuuum merak etmeyiiin..:1hug: :1hug: sizleri çok çok seviyoruum iyiki varsınıııız herbiriniz benim için çok değerlisiniiiiz..
ayşe,sibelim,susuz yaz,durum BaHAREEEEM,sevda,egeliyim,everest,meyraaam,mehalim,nazlanmaz,arzum,umutsuzuuum, sizi çok çok seviyoruum iyiki varsınız tekaraaar.ne yazıcağımı ne söyliyeceğimi bilemiyorum artııık sizeee..benim hep yanımda olduğunuz için.dilerim inşallaaah en kısa ama en kısa zamanda bütün dilekleriniiiz gerçek oluuur muradınız oluuur:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ..size iyi geceleeer bir gün görüşmek dileğileee:Saruboceq::1hug:a.s.