E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #7.901
sanada günaydın sibelcim... dün yoğunmu geçti acaba dinlenemedinmi bitanem. belkide havaların çok sıcak olmasıdır yorgun hissettiren...inşallah yorgunluğunu üzerinden atarsın.. a.s. a.s.a.s.
günaydın Esram .
cuma akşama Alanyaya gittik grupça 5dk durmadık heryeri gezdik.
Şansımıza havada bi kapadı bi açtı çok bi sıcak yoktu ama malesef denize çok giremedik artık havuzla idare ettik.
dün gece geldik saat 10 gibi...duş alıp hemen yattım ama velakin sabah iş olunca kendime gelemedim
Durucum hafta sonu süpper geçti çok eglendik ama şimdi yorgunlugu var üzerimdekaydirigubbakcemile3
Canım takma kafana ya bu devirde kendi işini kendin yapabiliyosan ne ala
Ben bu eltileride hiç anlamam neden böle yapıyolar diye...
Geçen yıl Kayınımı evlendirdik çok sevindim dedimki ben eltimle kardeş gibi olucam
herkes anlaşamıyo ama ben çok iyi anlaşacam diyodum.Üstelik benim ailem burda deil onun ailesi burda o yüzden kendimi hep yanlız hissediyordum.
Ama düşündüğüm gibi olmadı malesef ben 2 -3 güne bunu arıyordum halini hatrını soruyordum
birlikte bişeyler yapalım diyordum. nitekim o bana okadar soguk davrandıki ben ararsam görüşüyorduk. o yüzden bende şimdi ne arıyorum ne soruyorum sadece kayınvalidemde görüşüyoz.Aramızda hiçbirşey yok görünce merhaba merhaaba .
ben anlayamadım sorunu[/QUOTE]
hemde ne çarpmak:roflol: :roflol:delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hem doğasıyla hem deniziyle, güzelliğiyle göz dolduran bir ilçe tam tatil cenneti..sürekli medyada Bodrum gösteriyorlar ama Antalya ve ilçeleri tam bi tatil cenneti.
Alanyaya daha önce hiç gitmemiştim.benim için çok güzel 2günlük bi tatil oldu
bende artık merhaba merhaba o kadar o gıcıksa ben ondan daha gıcığım :dilcikar:
ben alanyaya aşığım zaten çok seviyorum orayı antalyada olupta alanyaya ilk defa gitmek senin için büyük kayıp neyseki keşfettin güzel vakit geçirmene çok sevindim allah tekrarını nasip etsin işallah:Saruboceq: