Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canııım hoşgeldin aramızaa vereliniortak..
endişelenmee çıkardıktan sonra geçtiyse bence bu iyi bir haber yumuşlarını uyarmaa etkisi olduğu için sende de kasılma yapmıştır..ikinci seferinde olmadıysa hiç korkmaa ..adetin bitmesine yakın zaten 5-6 günün oluyo tam yumuşların büyümeye başlıyo inaşşalh polenide kullanıyosundurda güzel sonuç alırsıın bu aayy:Saruboceq:..
bende de oluyoduu ,hem ilk günün vermiş olduğu stresden kaynaklanıyo hemde elma yağının uyarma hissi olduğu içiin..
sağlıcakla kaaal:1hug:

Evet canım adetimin son günü bal polen tarçın çörek otunada başladım sabahları aç karnına kullanıyorum bakalım inşallah vesilem olurlarda bu ay bebişim bana gelir..

canıııım maşallaaaah yaaopuyorumnanaktan allah oğluşunu bağışlasın sanaa..:Saruboceq: ne güzel öğretmenmişsiiin,peki ne öğr??
Bende 3 yılımı 18 ağustosta doldurucaz allah kısmet ederse..5 yılda nişanlı kaldık.biz kosovadan savaştan kaçtık liseyi antalyada bitirdim eşimide en yakın dostum tanıştırdı kuzeniydii..marketimiz var beraber çalıştırıyoruuz..5 dilim var rehberlik yaptım.hostes olmak istiyoduum ammaa nasib olmadı evlendiim.ama böylesi daha iyiiŞeniz.1 yıl korunduktan sonra doktorun yanlış tedavileriyle yönlendirmeleriyle ta buralara geldik.taki son doktorumu bulana kadar rahim filminden tut Histeroskopi amelyatı oldum şimdi..ve üç gün sonra herşey belli olucak..böyle işteekaydirigubbakcemile5 ha bende 25 yaşındayım bu araabuyrunnnnnnnnn

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah son 3 güüün:Saruboceq: allahım noluuur emeklerimin karşılığını ver lütfeen şu kocişimi sevindiiiir lütfeen.gözümün içine bakıyoo,onun temiz kalpliliğine inşşşşşşşşşş oluur..:Saruboceq:
sağol meyraaam sağol bitaneeem beniiiiiim:1hug: :asigim:

Ben sınıf öğretmeniyim canım bu sene 2. sınıfları okuttum seneyede 3 olacaklar inşallah .bebelerimi yarım bırakmamak için bu seneyi beklerim inşallah gebeleik olur böylece sadecce 3. sınıfın yarım döneminde izin almış olur 4. sınıfta yine başlarından olurum .Öğrencilerde gerçekten evlat gibi oluyor onlarıda düşünüyosunuz:)
maşşallah dil konusunda baya yetenekliymişin arkadaşım .

Ahh iyiki tanıtın demişim sizlere yaa bakın sizde yeni tanımaya başalımşınız birbirinizi:)

everestiiiiiim hele bi doğsundaaa helebi tutunsunda allahın izniylee.rabbim bana o canı emanet gönersindee ben bakmaya hazırıım yeterki o içimde oluşabilsin tutunabilsiiin babasının kolarına verebilim yeteer..
hepimiz yapmadıkmı hepimiz o çağlardan geçmedikmi.bizi büyütenlere papuç kadar dilimizi uzattık erkenlik çağı annesi adı üstündee.sonradan büyüğünce güzel şeyleriyle mutlu olup gururlanıcam yaaa O BANA YETEER..

inşallah inşallah arnavutum :Saruboceq::Saruboceq:Allahım sen duy bu kullarının sesini hepiniz için dua ediyorum Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin sizlere... umudunuzu yitirmeyin bak senin doktorunda en iyisinden bilgisiyle herkese o sevinci yaşatıyor en kısa zamanda senin sevincinide yaşarız :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

yine kimse yok, ama 3 gün sonra topikte kutlama var insallah :teytey:

arnavutum masallah sana ya. 5 dil bilyiorsun demek. :nazar:
canim ne ilginc hikayen varmis, neden anlatmadin. 5 yil nisanli nasil durdunuz yaaa :jeyyar: esindeki sabir yani beklemis o kadar:)
canim savastan kacmak zor olsa gerek, umarim hep güzel günlerin olur, kötü günler arkanda kalmistir, bebegine de kavusursun. en güzel günler senin olsun:) a.s.

canim ne ilginc hikayen varmis, neden anlatmadin. 5 yil nisanli nasil durdunuz yaaa :jeyyar: esindeki sabir yani beklemis o kadar:)
canim savastan kacmak zor olsa gerek, umarim hep güzel günlerin olur, kötü günler arkanda kalmistir, bebegine de kavusursun. en güzel günler senin olsun:) a.s.

evet meyracım haklısın 5 dil mükemmel ya arnavuta kursamı gitsek ne yapsak sanada matematik kursuna geliriz kaydirigubbakcemileevet zor zamanlar geçirmiş arnavut kolay değil savaş ben çok etkilendim hikayeyi okuyunca eşime de anlattım Allah bundan sonra yüzünü güldürür inşallah şimdi kendimden çok onun hamile kalmasını istiyorum artık dualarımız en çok onun için:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: o kadar yazıştık birbirimizi pek tanımıyormuşuz iyi oldu diğerlerinede söyleyelim bi özetlesinler kendilerini iyice tanıyalım birbirimiz vereliniortak

[/COLOR]
Ben sınıf öğretmeniyim canım bu sene 2. sınıfları okuttum seneyede 3 olacaklar inşallah .bebelerimi yarım bırakmamak için bu seneyi beklerim inşallah gebeleik olur böylece sadecce 3. sınıfın yarım döneminde izin almış olur 4. sınıfta yine başlarından olurum .Öğrencilerde gerçekten evlat gibi oluyor onlarıda düşünüyosunuz:)

Ahh iyiki tanıtın demişim sizlere yaa bakın sizde yeni tanımaya başalımşınız birbirinizi:)

örtmenim bişey sorabilirmiyimm sen kaç yıldır istiyorsun ikinciyi hangi tedavileri oldun :uhm:

biz 2004 temmuz itibariyle çocuk istemeye başladık 1,5 sene olmadı dr. gittim pko var dedi 9 ay ilaç kullandım sonra rahim filmi, sonra klomen 3 ay onuda kullandım, çatlatma iğnesiyle birlikte normalde 4 ay kullanacaktım sonra izmire tayinimiz çıkınca dr. konuştuk laparoskopiyi histeroskopi ikisini bir oldum tarihini öne aldık 4. klomeni kullanmadım hiççç bir şey yok dediler doktorlar sonra geldim izmire tedaviyi istanbulda noktaladım burda aşılamaya gitmedim şimdi bitkisel takılıyorum iki senedir Allah büyüktür bunada şükür Allah olmayanlarada versin :emir_bebek: :emir_bebek:

canım arnavutların güzeli arkadaşım nasılsınn kendini nasıl hissediyorsun varmı değişik duygular kıpırdamalar falan heyecanla bekliyoruz canım benimm kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

everest canım arkadaşım.eşim,oğlum 4 yaşındayken beri istiyor ancak ben yanaşmıyordum ( ben oğlum 2 yaşındayken üniversiteyi kazandım okudum oğlum1. aınıfa başladığında bende mesleğe yeni başlamıştım bu sebeple o dönem bebek istemedim) ama son 2 yıldrı istiyorum. Ben zaten pikolu olduğumu 18 yaşından beri bliyorum birde bunun üstne hipotroidden ameliyat oldum hormonlar dahada etkilendi.
geçen sene 3 ay klomen ve çatlama iğnesi vuruldum ancak sonuç alamadım kilomda fazlaydı 84 kiloydum sonuç almayıncada bıraktım kilo vermeye başaldım şimdi 64 kiloyum doktorum daha çok şans veriyor bakalım işte bu ay başladım klomene ayın 9 da doktora gidecem .

everest canım arkadaşım.eşim,oğlum 4 yaşındayken beri istiyor ancak ben yanaşmıyordum ( ben oğlum 2 yaşındayken üniversiteyi kazandım okudum oğlum1. aınıfa başladığında bende mesleğe yeni başlamıştım bu sebeple o dönem bebek istemedim) ama son 2 yıldrı istiyorum. Ben zaten pikolu olduğumu 18 yaşından beri bliyorum birde bunun üstne hipotroidden ameliyat oldum hormonlar dahada etkilendi.
geçen sene 3 ay klomen ve çatlama iğnesi vuruldum ancak sonuç alamadım kilomda fazlaydı 84 kiloydum sonuç almayıncada bıraktım kilo vermeye başaldım şimdi 64 kiloyum doktorum daha çok şans veriyor bakalım işte bu ay başladım klomene ayın 9 da doktora gidecem .

hayatım seninle çokk ortak noktamız varmış bende 2000 yılında zehirli guatrdan ameliyat oldum şimdi ilaç kullanıyorum ben hep bunun etkisi var sanıyordum hamile kalamayışıma ama bir arkadaşım var o da benle aynı durumda hamille kaldı bu benim için bir umut oldu kilo problemim yok şükür:teselli: :içelim:

hayatım seninle çokk ortak noktamız varmış bende 2000 yılında zehirli guatrdan ameliyat oldum şimdi ilaç kullanıyorum ben hep bunun etkisi var sanıyordum hamile kalamayışıma ama bir arkadaşım var o da benle aynı durumda hamille kaldı bu benim için bir umut oldu kilo problemim yok şükür:teselli: :içelim:

bir kısır döngü gibi değil mi troid yumurtalığı etkiliyor o kist oluyor pikolu olyosun falan filannnnn:)) amann allah çaresiz dert vermesin değil mi .zemuszemus

kilo problemin olmamamsı süpermiş arkadaşım kaydirigubbakcemile5

Canıım sağooool teşekürederiimbuyrunnnnnnnnn

:1hug: evet 3 tanesi ana dilim zaten babamlar 13 dil biliyo babaannemde 7 halamlar da öylee küçük kardeşim 3 dili var..buda arnavutçanın 36 harf olmasından kaynaklanıyoo aslında kullağımız ve dilimiz çok yatkın.bütün diller aslında birbirine benziyoo..
5 yıl nasıl nişanlıı durdukmuuuu-tatlicadiarzu- ne sen sooor ne ben anlatiiimkaydirigubbakcemile3 çok şüküür dayandııık birşeklidee:utangac:..bir ara anlatırıım çok komik bir hikayem vaar ama burda olmaaaaazzemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..
evet savaş olayı çok zordu benim için ,kolay değil allah kimseye yaşatmasın ama şanslıydık ki evimiz vardı burda ve tatile gelir gibi geldik ondan sonra orda savaş çıkıncaa mecburen kaldık,çünkü devletimiz yoktu savaşmak için silahımız dahi ordakileri sadece kesip biçiyolardıı.mafoldumbenyaa neyseeee..amiin canım bütüün güzel temenilerin içiiin amiiin.

canım arnavutların güzeli arkadaşım nasılsınn kendini nasıl hissediyorsun varmı değişik duygular kıpırdamalar falan heyecanla bekliyoruz canım benimm kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

arzuuuummopuyorumnanaktan hemşeriiim..inan sanırıım hepisi piskolojik. sürekli kendimi dinliyorum bu son günlerde artık.olumsuz çıkacağına biliyoruum ama işte umut ediyoruum.
akıntım var,göğüslerimde bi birinde bi birindee sancı giriyo geçiyo okadar o zaten adet öncesi bende hep olurduu. adet sancım yok eskiden 5 gün önce başlardıı.ama beliiiiiiiiim kopuyo resmeen,belkide sürekli ayakta olmamdaan yoruluyoruum.böyle iştee sanırım bu ay bişey yok ama üzülmüyoruum ben hiiç alışkınım vardır rabbimin bir bildiğğii napalım.:sm_confused:
dilerim sizi sevindiririim ,dilerim şu gözümün içine bakan koca bebişimi baba yaparım dilerim rabbimdeeeen:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sonunda topiğe birileri uğramış arnavut hoşgeldin canım.
yaf ben sabahtan beri patladım yağmurdan dolayı bir yere çıkamadım 2 çift laf edecek kimseyide bulamadım :)))

Kozmopolit bir ortamda yaşamak sorunlar getirsede aslında bir avantajdır değil mi arnavutum . yaşadığın daha doğrusu doğduğun büyüdün topraklarda farklı dillere kültürlere yatkın olman çok doğal.Ama ama insanşlar ne kadar doyumsuz vede ne kadar hırslı değil mi.yıllarca yanyana yaşayan insanlar bir anda nasılda birbirlerinin katili olabiliyorlar işte bunu anlayamıyorum. Hala Ayşe Kulin in Sevdalinka romanında okudukduklarım zihnimden gitmezz.

evet hırs güç isteği iktidar şimdi dirilişi( çanakkale destanı )okuyorum o zaman ülkemizi işgal etmeyi isteyen devlet başkanlarından askerlerden kim kaldı neye yaradı hepsi ölmedimi o kadar masum insanın ölümü kimi kurtardı neden kimse kendi ülkesiyle yetinmeyip başka yerlere saldırıyor bu dünyada kimse kalıcı değil ama bunu kime anlatabiliyorsun ki :oklava: :oklava: :oklava: :oklava:kötükedihüso

Arkadaşlar iyi geceler burda bi yerde yakı yapıştırıldığını okumuştum hamile kalmak için adetten sonra ne zaman yapıştırılıyordu bilen var mı

Aaa söyleyin bedne yapıtırım kaçırmadıysam zamanını :)) aman eksik kalmayım haa birde nereye yapıştıracaz onuda diyin barrii

Beli biraz ovup yapıştırıyorlar canım hamile kalmayı kolaylaştırıyor bunu çok kisiden duydum ama zamanını bilemiyorum etraftanda soramıyorum öğretmene bak neler yapıyor diycekler bilen varsa yazsın lütfen

canım natık olarak bedne yuymutlama tarihine yakın bir zaman yapıştırlması gerekiyor gibi geliyor bana . çünkü amaç burda yakı yapıştırmakta sıcak tutmak değil mi?

Mehalim biraz önce internetten araştırdım yumurtlama gününden önce yapıstırılıyormus selamlar

hımm bak canım tahmin ettiğim gibiymiş yani ben kaçırmadım zanaı ozman ben şimdi 9 da doktora giedecem yumurtalıkların durumuna bakacak 8- yada 7 sindemi yapıştırsam

Arkadaşlar iyi geceler burda bi yerde yakı yapıştırıldığını okumuştum hamile kalmak için adetten sonra ne zaman yapıştırılıyordu bilen var mı

ben onuda yapıştırdım vay be beş yılda yaptıklarımı yazsam kitap olur....adet bitiminde belin tam ortasına yapıştırılır kaç gün kalacağı üzerinde yazıyor ama bu sıcakta nasıl dayanacaksın çok zor çok kaşındırır......:olmaz:

Back
X