Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esram sana katılıyorum a.s halaylar çekcez:teytey: burdaki bütün arkadaşlarım içinde alkisalkisalkis

arnavut güzelim canım arkadaşım biz herşeyin hayırlısını istemiyormuyduk demekki zamanı gelmedi be gülüm
ısyan etme canım olacak bi gün olacak ya gelcek bu sıpalar ben inanıyorum.
öpüyorum seni

günaydın arkadaşlar .....(

Durum ,Esram sizede günaydın nasılsınız .Gününüz hergünden daha güzel geçsin emi

Durum ,Esram sizede günaydın nasılsınız .Gününüz hergünden daha güzel geçsin emi

canım beniimmm ben iyiyim güzel dileklerin için teşekkür ederim bi tanem opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan seninde güzel geçsin :lepi:

ya arkadaşlar bu kür ney bulamadım. ben rahim filmi çektirmedim ama bu ayın2 de aşılamam yapıldı

arkadaşlar cvp verecek kimse yokmu? aranızda nsl bir kür ne işe yarıyor nsl yapılıyor?

esram sana katılıyorum a.s halaylar çekcez:teytey: burdaki bütün arkadaşlarım içinde alkisalkisalkis

durucum bebişko nasıl seni rahatsız ediyormu.. mide bulantıların aşermelerin varmı..

sanada günaydın sibelcim.. inşallah hepimizin hergünümüz bir öncekinden daha güzel geçsin inşallah..

seval öncelikle hoşgeldin canım..a.s. kür ilk sayfada yazıyordu ben kopyaladım okursun soracağın bişeyler olursa bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz canım..

CADIARZUkızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:Saruboceq:

h b esram cnm ama bizim problemimiz eşimin sperm sayısının azlıgı bizede fayda edermi?kullansak siz denedinizmi ve kaç aydır kullanıyorsunuz cnm biz 9 yıllık evliyiz 8yaşında kızımız var ve mecburi kürtaj ve daha sonra olmadı işe yararmı acaba? ya çokta umutsuzuz aslında.

Herkese günaydınlarrr a.s.

Arnavutummm çok üzüldüm sanki o sonucu ben yaşamış gibi oldumm.Biliyorum üzülme desekte o anki durum öyle olmuyor.Ama şuna emin ol çok yakın zamanda hamile kalıcağını canı gönülden hissediyorum.Buna sende inan psikolojini bozma.Bak duruma aşılama tutmadı bir sonraki ay kendisi geldi sende çok beklemicen inşallahhh canımmm :1hug: ama üzülmek yok tammammmııı

sizler nasılsınn kızlarrr ?

yeni gelenler hoşgeldinizzz sefa getirdinizzz a.s.

h b esram cnm ama bizim problemimiz eşimin sperm sayısının azlıgı bizede fayda edermi?kullansak siz denedinizmi ve kaç aydır kullanıyorsunuz cnm biz 9 yıllık evliyiz 8yaşında kızımız var ve mecburi kürtaj ve daha sonra olmadı işe yararmı acaba? ya çokta umutsuzuz aslında.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, beslenmeye bağlı olarak son yıllarda erkeklerde sıkça görülen sperm sayısının düşüklüğüne çare olarak keçiboynuzunu tavsiye etti.
7-8 tane keçiboynuzunu kırıp yarım litre sıcak suya atarak 3 dakika kaynatıp 2o dakika kısık ateşte demlendirin.

Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.Bu uygulamaya 1 hafta boyunca her dün devam edin.

Birinci hafta haftadan sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatmadan bir su bardağı için.Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayın.

Bu kür 3 ay uygulanmalı. (alıntıdır.)

canım senin için bunuda bulup ekledim.. bu kürü eşlerine uygulayıpta çok iyi sonuçlar alanlar var.. bence denemekte fayda var hiçbirşey umutsuz değildir canım.. Bak ne güzel en azından siz o duyguyu birkezde olsa tatmışsınız.. Allah kızınızı size bağışlasın..

durucum bebişko nasıl seni rahatsız ediyormu.. mide bulantıların aşermelerin varmı..

sanada günaydın sibelcim.. inşallah hepimizin hergünümüz bir öncekinden daha güzel geçsin inşallah..

canııımmm bulantı devam ediyo aşerme henüz yok ama ben acı hiç yemem ama 3-4 gündür turşu acı biber yiyorum minik minik biberlerden delikafadulden

Herkese günaydınlarrr a.s.

Arnavutummm çok üzüldüm sanki o sonucu ben yaşamış gibi oldumm.Biliyorum üzülme desekte o anki durum öyle olmuyor.Ama şuna emin ol çok yakın zamanda hamile kalıcağını canı gönülden hissediyorum.Buna sende inan psikolojini bozma.Bak duruma aşılama tutmadı bir sonraki ay kendisi geldi sende çok beklemicen inşallahhh canımmm :1hug: ama üzülmek yok tammammmııı

sizler nasılsınn kızlarrr ?

yeni gelenler hoşgeldinizzz sefa getirdinizzz a.s.

günaydın canım.. nasılsın..

canııımmm bulantı devam ediyo aşerme henüz yok ama ben acı hiç yemem ama 3-4 gündür turşu acı biber yiyorum minik minik biberlerden delikafadulden

Allahım tamamına erdirsin inşallah... sende kuzucuğunda sağlıklı bir şekilde tamamlarsınız bu ayları inşallah...

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, beslenmeye bağlı olarak son yıllarda erkeklerde sıkça görülen sperm sayısının düşüklüğüne çare olarak keçiboynuzunu tavsiye etti.
7-8 tane keçiboynuzunu kırıp yarım litre sıcak suya atarak 3 dakika kaynatıp 2o dakika kısık ateşte demlendirin.

Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.Bu uygulamaya 1 hafta boyunca her dün devam edin.

Birinci hafta haftadan sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatmadan bir su bardağı için.Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayın.

Bu kür 3 ay uygulanmalı. (alıntıdır.)

canım senin için bunuda bulup ekledim.. bu kürü eşlerine uygulayıpta çok iyi sonuçlar alanlar var.. bence denemekte fayda var hiçbirşey umutsuz değildir canım.. Bak ne güzel en azından siz o duyguyu birkezde olsa tatmışsınız.. Allah kızınızı size bağışlasın..

amin canım ya ALLAH hepimize tattırsın inanın sadece sizin için degil :emir_bebek:isteyen herkez için dua etmekten geceleri bile uyuyamıyorum inş olacak cnm galiba bence birazcık haksızlık ediyorum :sinifsinif:ya sizler hiç yaşayamamışsınız ALLAH yardımcımız olsun ugraşların içinde ayrıca tşkkr ediyorum cnma.s.

Allahım tamamına erdirsin inşallah... sende kuzucuğunda sağlıklı bir şekilde tamamlarsınız bu ayları inşallah...

Amin canım sizlerde bu duyguyu yaşayın inşallah :Saruboceq: hepiniz dularımdasınız :Saruboceq: :Saruboceq:

Hımmm ekşi,acı yiyosan kızdır büyük ihtimalleee opuyorumnanaktan bizim gelinde sırf turşu yiyodu kız çıktı kaydirigubbakcemile5

merhaba canım,eşin için keçi boynzu kürü var onu dne 5-6 adet keçi boynuzunu 5 dk su koyup kaynat.suyunu eşin içsin.sperm sayısını artırıyomuş

amin canım ya ALLAH hepimize tattırsın inanın sadece sizin için degil :emir_bebek:isteyen herkez için dua etmekten geceleri bile uyuyamıyorum inş olacak cnm galiba bence birazcık haksızlık ediyorum :sinifsinif:ya sizler hiç yaşayamamışsınız ALLAH yardımcımız olsun ugraşların içinde ayrıca tşkkr ediyorum cnma.s.

Allah senden razı olsun.. Ama kendine haksızlık yaptığını düşünme seninde en büyük hakkın tabiki...Bu topicte 2 arkadaşımızda senin gibi 2. çocuk için uğraşıyorlar.. mehalim ve everest.. İnşallah rabbim bizleride sizleride tüm isteyenleride meleklerine kavuşturur.. :1hug:

Back
X