Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyiyiyim canımm sen nasılsınn meslektaşımm Şeniz bu aralar yoğunumm patronda burda pek giremiyorum özledim yazışmayı burda kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim.. yoğunluk bendede var.. birde hastalığıma daha 10 gün var ama sanki bugün olacakmışım gibi sancım var ve huzursuzum..

sevdam walla genelde erkek diyolar bilmiyorumki CADIARZU

Hayırlısı canım sağlıklı olsunda.Ama ekşiye kız derler bizde bide yayıldınmı kalça felan delikafadulden kız genişletir.Erkek top gibi olur göbişin kızda yaygın olur.Benim bildiklerim bunlar :1hug: :emir_bebek:

canlarım şimdi Arzuyla görüştüm

hepinize günaydın diyo herkese selamı var sizi kocaman öpüyooo
yeni işine alışmaya çalıştığı için topike giremiyo....

bende iyiyim.. yoğunluk bendede var.. birde hastalığıma daha 10 gün var ama sanki bugün olacakmışım gibi sancım var ve huzursuzum..

aynen bende öyleyim benimde 10 günüm felan var sancım yok ama şişkinlik var çok stresliyim huzursuzum dokunsalar ağlıcak gibiyim havalrdan olabilir çok daraldımm işten güçten bide Çok üzgünüm çoook

canım ayaklarını sakın üşütme sıcak tut

durucum gönlünüzde geçen neyse o olsun inşallah... ama en önemlisi sağlıklı sıhhatlı hayırlı salih bir evlat olması..

amin hayırlısı olsun hepimizin evlatları hayırlı olsun sağlıklı olsun esramm Şeniz Şeniz

günaydın kızlar

Günaydın canıımmmm a.s.

Hayırlısı canım sağlıklı olsunda.Ama ekşiye kız derler bizde bide yayıldınmı kalça felan delikafadulden kız genişletir.Erkek top gibi olur göbişin kızda yaygın olur.Benim bildiklerim bunlar :1hug: :emir_bebek:

daha önce hamilelik geçiren arkadaşım anlamadı ama benim midem karnımla aynı hizada zaten kilomda vardı

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1.sırada................................emeru.... ...................................5 temmuz
2.Sırada...............................ArnavutGüz eli...........................7 Temmuz
3. sırada...............................bozo85.... ... ............................7-12 temmuz
4.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
5.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
6 Sırada................................latsibel. ... ................................22 Temmuz
7.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz

hadi kıslar listeye ekleyelim kendimizi

aaa arzum işemi girdiiiii hayırlı olsun :lepi: :lepi: :lepi:

günaydın kızlar

günaydın bitanema.s.

aynen bende öyleyim benimde 10 günüm felan var sancım yok ama şişkinlik var çok stresliyim huzursuzum dokunsalar ağlıcak gibiyim havalrdan olabilir çok daraldımm işten güçten bide Çok üzgünüm çoook

sevdacım sanırım bende işten güçten çok bunaldım.. bugünlerde stresli günler geçiriyorum.. havalarda sıcak ve bunaltıcı... aynen dokunsalar ağlayacak gibiyim..

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1.sırada................................emeru.... ...................................5 temmuz
2.Sırada...............................ArnavutGüz eli...........................7 Temmuz
3. sırada...............................bozo85.... ... ............................7-12 temmuz
4.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
5.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
6.sıraca................................esram82....................................18 temmuz
7.Sırada................................latsibel. ... ................................22 Temmuz
8.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz

umudum yok ama yinede size eşlik edeyim..

Ne güzel işe girmiş hayırlı olsun yeni işi.Bende ev hanımlığına terfi etmek istiyorummm kaydirigubbakcemile5 en güzel meslek bana şuan o geliyo valla o kadar bıkmışımm işten demekki :roflol:

Ne güzel işe girmiş hayırlı olsun yeni işi.Bende ev hanımlığına terfi etmek istiyorummm kaydirigubbakcemile5 en güzel meslek bana şuan o geliyo valla o kadar bıkmışımm işten demekki :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: bende bende ev hanımlığına terfi etmek istiyommm

Bozo ve emerudan haberi olan varmı arkadaşlar ikisininde günü gelmiş ben merak ettim açıkcsı

Bozo şuanda siteyemiş vallaha dayanamadım profiline mesaj attım . ayıp olmamaıştır inşallah:)

cevap geldi beklemediyim yazmış arkadaşımız

Son düzenleme:
Bozo şuanda siteyemiş vallaha dayanamadım profiline mesaj attım . ayıp olmamaıştır inşallah:)

ayıp olmadı canım 1 hafta yoktum şehir dışındaydım

7-12 arası regli tarihim bakalım ne olcak fazla ümidim yok bu ay koyverdim çünkü hayırlısı artık

Back
X