Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
abimin bebeği tutuyor 27 yaş şubat kız :lepi: peki durucum diek göbektenmi yoksa kalça basen her taraftanmı genişliyosun karnın dikmi yoksa yayvanmı ne sorular sordum bee :lepi: :roflol:

wallaha güzel soru da ben kendimi anlamıyorum yine resim çeker koyarım bakarsnız burda doğum yapan bir arkadaşım var o erkek diyooo göbek var diyoo diğer tecrübeliler daha belli olmuyo diyo bilmiyorum sevdam bence arkadan baktığında belli değil karnım midemle birlikte büyüdü
annemde sol taraftamı taşıyosun sağ taraftamı diye soruyo sol erkekmiş sağ kızmış sol tarafımda ağrım olurdu şimdi hafif sağa geçti ayy bende hiçbişi bilmiyom :roflol: :roflol:

abbauuuuuwww kız diyonuz aceba kızmı ? CADIARZU
layd_pacino canım yok benim bebiş değil benimki daha doğmadı sanırım arnavutumun arkadaşının bebişi

hehe..belki allah söyletmiştir kızdır.:)merak ettim cinsiyeti öğrenince bize haber uçuruver meraklandım şimdi:)

erkek olucakkkkk ben biliom naniknanik

:roflol: :roflol: heeee sen erkek diyonn baştan beriiiii oolsun bende ona papyon takar takım elbise giydirir küçük adam yaparım saçlarınıda jöleler dik dik yaparım :roflol: :roflol: :roflol:

Merhaba,ya bu adacayı yagı aklıma cok yattı ama bende yara var acaba bir sıkıntı verir mi?Bu konuda bilginiz var mı?Bu arada paylaşımınız için teşekkürler benimde 3.5 yıldır cocugum olmuyor..Rabbim inşallah sizede, isteyenlerede, bizede nasıp eder bu duyguyu...Amiiin.

wallaha güzel soru da ben kendimi anlamıyorum yine resim çeker koyarım bakarsnız burda doğum yapan bir arkadaşım var o erkek diyooo göbek var diyoo diğer tecrübeliler daha belli olmuyo diyo bilmiyorum sevdam bence arkadan baktığında belli değil karnım midemle birlikte büyüdü
annemde sol taraftamı taşıyosun sağ taraftamı diye soruyo sol erkekmiş sağ kızmış sol tarafımda ağrım olurdu şimdi hafif sağa geçti ayy bende hiçbişi bilmiyom :roflol: :roflol:

Durucumm sen herşeye bilmiyom anlamıyon diyon valla çözemedim kızmı erkekmi :roflol: belkide ikiz delikafadulden delikafadulden o yüzden çözemiyon olmam mııı :sm_cool:

Merhaba,ya bu adacayı yagı aklıma cok yattı ama bende yara var acaba bir sıkıntı verir mi?Bu konuda bilginiz var mı?Bu arada paylaşımınız için teşekkürler benimde 3.5 yıldır cocugum olmuyor..Rabbim inşallah sizede, isteyenlerede, bizede nasıp eder bu duyguyu...Amiiin.

canım hoşgeldin yara varken nasıl olur bilmem ama bende polen+bal başla derim

Durucumm sen herşeye bilmiyom anlamıyon diyon valla çözemedim kızmı erkekmi :roflol: belkide ikiz delikafadulden delikafadulden o yüzden çözemiyon olmam mııı :sm_cool:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ikizmiiii :1shok: yok ikiz diill abbaauuwww delikafadulden laelaelaelaelae -tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: heeee sen erkek diyonn baştan beriiiii oolsun bende ona papyon takar takım elbise giydirir küçük adam yaparım saçlarınıda jöleler dik dik yaparım :roflol: :roflol: :roflol:

sositososito kücük erkekimiz bizim.

süprizzzzz topige erkek giremez yasakkkkk

:sm_cool: eger takvimindeki gibi bi tutam saci da öne dogru kivircik yaparsan kaciririm onu ben valla aaaa

sositososito kücük erkekimiz bizim.

süprizzzzz topige erkek giremez yasakkkkk

:sm_cool: eger takvimindeki gibi bi tutam saci da öne dogru kivircik yaparsan kaciririm onu ben valla aaaa

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: al onu kaçır onu o sizin bebişiniz :emir_bebek:

kızlar hepinize günaydın gerçi öğlen oldu ama benim sabahım malum geç kalkıyorum anca ayaklanıyorum kızlar daha adet olmadım dün olcaktım gecikti ama kesin olurum olunca küre başlıcam
şimdi dışarı çıkıcam bi gömlek almıştım mağazadan onu değiştircem faturalar yatıcak aktara gidicem markete uğrucam eve gelip yemek yapıcam temizliğimde var yani bu gün çook çalışmam gerekiyo çookkk ama arada soluklanırken size bakmayı ihmal etmem

kızlar hepinize günaydın gerçi öğlen oldu ama benim sabahım malum geç kalkıyorum anca ayaklanıyorum kızlar daha adet olmadım dün olcaktım gecikti ama kesin olurum olunca küre başlıcam
şimdi dışarı çıkıcam bi gömlek almıştım mağazadan onu değiştircem faturalar yatıcak aktara gidicem markete uğrucam eve gelip yemek yapıcam temizliğimde var yani bu gün çook çalışmam gerekiyo çookkk ama arada soluklanırken size bakmayı ihmal etmem

canım sanada günaydın dur bakalım hemen adet olcam deme belli olmaz...ne çok iş yapcan hepsini bugünmü yapcan o zaman sana kolay gelsin canım a.s.

annemin dedigi gibi, tez canlisin kizim cok tez canlisin. hepsini bi günde yapman sart miiii

annem iste, hakli ama kadin sende bendensin canim a.s.

sağol durucum evet malesef hepsini bu gün yapıcam az sonra kalkcam artık gece otururum heralde
canım benim adetimin geç geldiği oluyo o yüzden gecikince artık önemsemiyorum kesin olurum yani kendiliğinden gelmiyoki benim bebiş illa benden bişeyler bekliyo çok nazlı bizim bebişler çookk

annemin dedigi gibi, tez canlisin kizim cok tez canlisin. hepsini bi günde yapman sart miiii

annem iste, hakli ama kadin sende bendensin canim a.s.

evet canım hepsini yapmam şart bu gün ben öyle bekleyemem biraz sabırsızım bu gün yapılcaksa kafama koyduysam kesin yaparım napim biraz gıcığım heraldedelikafadulden

Back
X