Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bırakmam tebiiii allah sağlık verdiği sürece elimden geleni yaparım ama doğum zamanı ilk zamanlar giremeyebilirim önce iyileşme süreci gelen giden uykusuzluk sanırım zor olur hem bu arada kaç hamilemiz çıkcak bilmem lazım walla çatlarımda meraktan

sen yeterki iyi ol canım biz telefon edip sana bildiririz hamileleri :lepi: sen küçük durumuza ve kendine iyi bak yeterŞeniz

canım sevdammm olsun bitanem bak hepinize tek tek dua ediyorum inşallah olacak üzülmek pes etmek yok :ecrin_bebek: :emir_bebek:

inşallahh canımmmm üzülmüyorummm kısmett rabbim ne zaman tamam derse o zaman :lepi:

yerim ben seni ya ... :)))

kedersizim bizi bırakmaz daha hamiş olcak diğer misafir gibi. ama o hamiş olsa bile durum gibi bizimle kalır yegenimizin her evresini bizimle paylaşır

bırakmaaz dimiiiiikaydirigubbakcemile5..bencede sence sipçeeeemopuyorumnanaktan

günaydın tadlum polen tanende iyi a.s ayy utanma şekerim wallah süper manken gibisin abbauuwwww bide yakından görsem ağzım açık sana bakakalırım kesin :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

inşallah çok kötü değildir iyi sonuç alır

özel üye olunca ne oluyo bende bilmiyorum

kedersizi özledik wallaa yok yok kaçmaz bırakmaz bizi galiba ağustos başında gelecekti olsun gezsin dinlensin

yerim ben polenimii yeriiiiim..Şeniz
yakından görsen çirkinim zaten..ama inşallah görüşürüüüz bir güüüün çok çok isterimyerimseniben :1hug:..
inşallah değildir duruum saat 2 gibi sonuçlar çıkarmış ozaman herşey belli olucak hayırlısı isee...
iyi az kaldı ağustosun başına gelsin onuda çok özlediiiim..zemuszemus

günaydııııın everestiiiiiiiiim EKART GÜZELİİİİİİİ..topiğimi şenlendiriyosunuuuz efendiiiiiiiim...

evet canım topiğimiz şenlensin güne renkli,neşeli ,pozitif başlayalım diye bu ekartlar ..................................opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

boşver cezayı puanı önemli olan bizim burdaki muhabbetimiz bazen bana sanki bu topik k. k. dan bağımsız sadece bizim olan bir yermiş gibi geliyor sositososito hihoyyyt

TEŞEKÜREDERİİİİİİİİİİZ TEŞEKÜREDERİİİİİİİİZ..bitanesin vallaa çok mutlu oluyoruuummopuyorumnanaktan:1hug:a.s...
aynen bende öyle sanki burası benim msn dee topluca görüşüyoruz gibime geliyoosositososito sositosositohihoyyyt..yok valla dediğin gibi umrumda değil ben size bakarı bundan sonraa,isterse puanım sıfırlansııın..:dilcikar:

bırakmam tebiiii allah sağlık verdiği sürece elimden geleni yaparım ama doğum zamanı ilk zamanlar giremeyebilirim önce iyileşme süreci gelen giden uykusuzluk sanırım zor olur hem bu arada kaç hamilemiz çıkcak bilmem lazım walla çatlarımda meraktan

haaaaaaaah ben seni rahat bırakırmıyııııım telefonla delirtiriim vallaaa,bütün gelişmeleri anlatırıım sende birtaraftan polenimi emzirirsiiiiin..
topiğimin uğruuuopuyorumnanaktan..

Herkese Günaydınlarrrr

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sevdanehri, durualya+, laledusunceli, latsibel, nazanım, present78, sibel'ce

maşallahhhh bu sabah kalabalık başlamışsınız oku oku bitmedi

Kızlar bende akşam 11 sularında kırmızı kartı yedim artık başka aylara inşallahhh diyorumm kaydirigubbakcemile4

canım günaydıın hoşgeldiiiiiiin..
CANIN SAĞOLSUN GÜZELİİİİİİİM,napalım daha burda paylaşacağımız daha çok şey var demekkiiii..hayırlısı olsuuuun..vardır rabbimin bir bildiğiii..:teselli: a.s.

Herkesin yazısını okuyamadımm maaleseff

Mehalimmm inan senin ümitlizliğini hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bizler daha hamile kalabiliyormuyuz onu bile bilmiyoruz.sen ne güzel bir çocuğun var demekki olunca oluyor ikincisininde zamanı var unutma canım.Her nekadar uğraşsakta o ay rabbim vermediyse vermiyo yada hiçbirşey yapma o ay rabbim veriyo bu hiç belli olmaz canım hayırlı zaman ne zaman ise ozaman olur inşallah hepimiz için üzme tatlı canını Şeniz

bakma hepimiz içten içe çok acı çekiyoruz dün 11 de yattım 1 e kadar yatağın içinde ağladım sessizce mafoldumben en çok eşimin adet oldum sancım var dediğimde beni öpücüklere boğması beni bebek gibi sevmesi beni bi nebze olsada sakinleştiriyo.Aslında ben ona destek olmam lazımken o bana oluyo opuyorumnanaktan

mafoldumben
mafoldumben
mafoldumben
mafoldumben
Üzülme sevdacım bende bu ay birazda olsa ümitlenmiştim 2 ay ilaç kullandım bu ay bazı tersliklerden dolayı dr gidemedim.ve ilaçda kullanmadım genelde ara verip dinlenenler o ay hamile kalıyo ama malesef bende bu durum gerçekleşmedi.dün kırmızı kartı bende yedim.üzülüyorum üzüldüğümü eşime göstermemek için bin türlü şaklabanlık yapıyom.çünkü beni üzgün görünce belli etmesede ben yüzünden anlıyom ne kadar üzüldüğünü.. çünkü bizim sorunumuzun büyük kısmı eşiimde malesef onu üzmek istemiyom

Herkese Günaydınlarrrr

Kızlar bende akşam 11 sularında kırmızı kartı yedim artık başka aylara inşallahhh diyorumm kaydirigubbakcemile4

olsun be güzelim sıkma canını çıkar listeyi düzenleyelim yeniden.... ya bu listeye bir şekil versek daha janjanlı hale getirsek de düzenlerken içimiz açılsa neşemiz yerine gelse demi :dance: hihoyyyt

sen yeterki iyi ol canım biz telefon edip sana bildiririz hamileleri :lepi: sen küçük durumuza ve kendine iyi bak yeterŞeniz

inşallahh canımmmm üzülmüyorummm kısmett rabbim ne zaman tamam derse o zaman :lepi:

Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bırakmaaz dimiiiiikaydirigubbakcemile5..bencede sence sipçeeeemopuyorumnanaktan

yerim ben polenimii yeriiiiim..Şeniz
yakından görsen çirkinim zaten..ama inşallah görüşürüüüz bir güüüün çok çok isterimyerimseniben :1hug:..
inşallah değildir duruum saat 2 gibi sonuçlar çıkarmış ozaman herşey belli olucak hayırlısı isee...
iyi az kaldı ağustosun başına gelsin onuda çok özlediiiim..zemuszemus

TEŞEKÜREDERİİİİİİİİİİZ TEŞEKÜREDERİİİİİİİİZ..bitanesin vallaa çok mutlu oluyoruuummopuyorumnanaktan:1hug:a.s...
aynen bende öyle sanki burası benim msn dee topluca görüşüyoruz gibime geliyoosositososito sositosositohihoyyyt..yok valla dediğin gibi umrumda değil ben size bakarı bundan sonraa,isterse puanım sıfırlansııın..:dilcikar:

haaaaaaaah ben seni rahat bırakırmıyııııım telefonla delirtiriim vallaaa,bütün gelişmeleri anlatırıım sende birtaraftan polenimi emzirirsiiiiin..
topiğimin uğruuuopuyorumnanaktan..

inşallah sonuçlar iyi çıkacak canım a.s
burda aileyiz hepimiz içten ve sıcağız :lepi:
ara tabiii canım ne demek Şeniz opuyorumnanaktan

günaydıın annelerin en güzeliiiiiiiiiiiiiiii:1hug:a.s.opuyorumnanaktan..
nasılsıın bu sabaaaah polen tanem nasııılllaaaar??:ecrin_bebek: yerimseniben

canım beni çok utandırıyosuuun amaa :utangac: senin kalbin güzelyaa benide güzel görüyosuuun sen ondaaan..hayır herkez güzel sanıp fotoraflara saldırıcaak.şaka yapıyo arkadaşlaar beni seviyoya ondaaaaan:1hug: :1hug: :1hug:...

canım dün doktora gitilerya tahil istemiş bişey dememiş tahlili görmeden.
şimdide kuzum kan veriyoduur.bakalım allahımdan hayırlısını diledim artık ona emanet.ama ilacına düşsün diye dua ediyorum..yoksa öteki türlü yani sipastik kolon derlersee çok zor ne ilacı var ne bişeyi,ömür boyu çekeeer busefer..:umursamaz:

EVET ŞİMDİ SEN SÖYLEDİN DİYE ŞAŞRDIIIIIIIM:1shok: NEOLUCAK ŞİMDİİİ:uhm:BENİM KONUMUM NE ACEBAA,YETKİM NEDİR??KEDERSİZ OLSAYDI ŞİMDİ ANLATIRDI BANAA.O HABİRE GEZSİN KOCASIYLA FİNK ATSIIIN,GELMESİN BURAYA HABİRE ÖZLETSİN KENDİNİİİİ:dilcikar: YOKSA BU KAÇTIMIII ÖTEKİ MİSAFİR GİBİİ DURUUUUM:lepi: :jeyyar:

Arnavutum fotolar nirdee ben göremedimm:uhm:

Herkese Günaydınlarrrr

canın sağolsun güzelim... bir dahaki aya inşallahhh diyelim..

olsun be güzelim sıkma canını çıkar listeyi düzenleyelim yeniden.... ya bu listeye bir şekil versek daha janjanlı hale getirsek de düzenlerken içimiz açılsa neşemiz yerine gelse demi :dance: hihoyyyt

bencede daha janjanlı bişeyler yapalımda gözümüz gönlümüz açılsın..

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
esramm82, ArnavutGüzeli, durualya+, latsibel+, layd_pacino

layd_pacino canım durucum preseedi önermişti bize... preseed topicini açan arkadaşta sanırım onunla hamile kalmıştı..

hepiize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşımlarım sözlerin umut verici çok saolun. Amannnn demek istiyorum ve allahtan hayırlısı ne diyelim yazgıda varsa olur yoksa ne yapsakta olmaz

mafoldumben
mafoldumben
mafoldumben
mafoldumben
Üzülme sevdacım bende bu ay birazda olsa ümitlenmiştim 2 ay ilaç kullandım bu ay bazı tersliklerden dolayı dr gidemedim.ve ilaçda kullanmadım genelde ara verip dinlenenler o ay hamile kalıyo ama malesef bende bu durum gerçekleşmedi.dün kırmızı kartı bende yedim.üzülüyorum üzüldüğümü eşime göstermemek için bin türlü şaklabanlık yapıyom.çünkü beni üzgün görünce belli etmesede ben yüzünden anlıyom ne kadar üzüldüğünü.. çünkü bizim sorunumuzun büyük kısmı eşiimde malesef onu üzmek istemiyom

aynen canımmmm bizimde durum aynı eşimde ve onu daha fazla üzmek istemiyorum o yüzden her hareketime her davranışıma özen gösteriyorummmm mafoldumben yeter ki onu üzmim diyeee mafoldumben

bencede canım yapalım janjanlı şeylerrde ben daha resm eklemeyi bile bilmiyom o yüzden ben yapamam kiii :kedi:

canın sağolsun güzelim... bir dahaki aya inşallahhh diyelim..

inşaaalllall canımmm başka aylara hepimiz teker teker dökülürüz inş.. :Saruboceq:

abooow duruuuuu gördünmü yaptığınıııkaydirigubbakcemile3 ..
aşkım albümümdeeen bahsediyolaar..
hoşgeldiiiiin bu araa nirdesiiiiiiiiiiiiin sseeeeeeeeen:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 herkes görsün bizim pozitif enerji güzelimizi zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

esrammmm albüm kısmı varya oraya gir canım orda

abooow duruuuuu gördünmü yaptığınıııkaydirigubbakcemile3 ..
aşkım albümümdeeen bahsediyolaar..
hoşgeldiiiiin bu araa nirdesiiiiiiiiiiiiin sseeeeeeeeen:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 herkes görsün bizim pozitif enerji güzelimizi zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

esrammmm albüm kısmı varya oraya gir canım orda

ya ben albüm kısmını göremiyommmm..arzunun albümünü görüyomda seninkini göremedim:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

Çokkk tattlıııı maşallahhhhh allah nazarlardan saklasınnnn :nazar: :nazar: yarabbbiiimmmm bize deeee cennettt kokuluuu bebişşşlerdennnn nasip eyleeee beklemekle sınama biziiii yarabbimmm :Saruboceq:

Back
X