Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım ama süt buharını yapmıcam tüplerim açık bi sorun yok yani benim sorunum yumurta kalitesi ve çatlamasıyla ilgili hayıt tohumu rahim duvarını güçlendiriyo bebeğin tutunmasında yardımcı oluyo diye biliyorum adetide düzenliyo böğürtlen kökünün tadı çok kötü yaa toprak gibi tuhaf bişey yani ama napim içmek zorundayım bal karışımıda fena halde miğde yanması yaptı bende gastritim var kesin o yüzden
inşallah iyi çıkıcak endoskopidede hiç canını sıkma bak iyiymiş eşin
evet kilosu 80 milyon ama ben az aldım tabiki çok iyi bi bitkiymiş her derde deva dedi aktarcı
inşallah canım benim öyle çok sancım olmuyo hiç sancılanmadan bile oluyorum rahat geçiyo adetim belki ilk günü oluyo ağrı oda her zaman değil yoktur heralde hayıt tohumunu kullanmimmi
sibelim allah kavuştursun az kaldı opuyorumnanaktan
everestim aşı yaptırmışsın bak güzel bir bilgi verdin sağol canım opuyorumnanaktan
amma çok yararı var polenin doğal ilaç ne güzel arnavut güzeli emeğin için sağ ol canım allah çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah
kızlar ben çıkıyorum başım deminden beri oğlum dikiliyo bi bırakmadıki sizinle rahat rahat dertleşim oyun oynucakmış yanımda debeleniyo kızlar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
ben oğlumu kaldıra bilirsem netten gene girerim
polen güzellestiromus, onun icin bizim arnavutumuz böyle güzellll a.s.
nabersiniz bakalim:)
duru ya bende hamileyken özellikle 5-6 aydan sonra yüzüstü yatmayı nasıl özlemiştim bi doğurum öyleyece yatacam demiştim hatta yatağın ortasına karnımı koyacağım bir çukur bile açmayı düşünmüştüm :))