Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah iyi çıkıcak endoskopidede hiç canını sıkma bak iyiymiş eşin

evet kilosu 80 milyon ama ben az aldım tabiki çok iyi bi bitkiymiş her derde deva dedi aktarcı

inşallah canım ama süt buharını yapmıcam tüplerim açık bi sorun yok yani benim sorunum yumurta kalitesi ve çatlamasıyla ilgili hayıt tohumu rahim duvarını güçlendiriyo bebeğin tutunmasında yardımcı oluyo diye biliyorum adetide düzenliyo böğürtlen kökünün tadı çok kötü yaa toprak gibi tuhaf bişey yani ama napim içmek zorundayım bal karışımıda fena halde miğde yanması yaptı bende gastritim var kesin o yüzden

canıııım o diğerlerini nasıl içiceksin bilmiyorumda ben sana poleni tarif edeyiiim..
SABAH AÇ KARNINA 1 REÇEL KAŞIĞI POLENİ YE ARKASINDAN BİR KAŞIKTA BALI YE..
SONRAA BİR ÇAY KA.UCU KADAR AZ TARÇINI BİR SU BARDAĞINA SICAK SU İLE BALDA İLAVE EDEREK KARIŞTIR İÇ..GÜNDE BİR BARDAK İÇ ÇÜNKÜ BÖĞÜRTLEN DE YAPIYOSUN..İYİCE BİTKİ AĞCI ÇIKMASIN İÇİNDEN..yerimseniben..

birşey daha diycem benimde tüplerim açıktı ama ona rağmen süt buharı yapmıştım tamam belki hamile kalmadım ama adet ağrılarımı geçirdi.bu demek oluyoki bende aşırı derecede ilthab çıktı amelyatla alındı..eğer seninde adetin sancılı geçiyosa ilthab var anlamına geliyo..o yüzden kürleri hiç aksatmadan kullan canım.hadi hayırlısı olsuuuun inşallaah emeklerinin karşılığını alırsııın..

inşallah canım benim öyle çok sancım olmuyo hiç sancılanmadan bile oluyorum rahat geçiyo adetim belki ilk günü oluyo ağrı oda her zaman değil yoktur heralde hayıt tohumunu kullanmimmi

inşallah iyi çıkıcak endoskopidede hiç canını sıkma bak iyiymiş eşin

evet kilosu 80 milyon ama ben az aldım tabiki çok iyi bi bitkiymiş her derde deva dedi aktarcı

sağol canım inş.iyi çıkaar inş:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:..
çok şüküür iyii iyide biraz sinirlidir o çok düşünür ondan midesine de vuruyo..

tatlım gerçekten çok pahalıymış burda kilosu 10 tl düşün..
ama canın sağolsun inşallah işe yarardaa feda olsun bebişinee..ona bakarsan biz ne hormonlara ne ilaçlara para ödüyoruuuz...
olmazmııı bütün o aldıkların polene eş değer ..sen okusaydın benim daha önce polen için yazdıklarımı.....ozaman görürdün faydalarını ama ben dur bulayım tekrar kopyalayım burayaa..

inşallah canım benim öyle çok sancım olmuyo hiç sancılanmadan bile oluyorum rahat geçiyo adetim belki ilk günü oluyo ağrı oda her zaman değil yoktur heralde hayıt tohumunu kullanmimmi

aa maşallaaaaah:nazar: ne güzeeel aman amaan olsun kullan bir zararı olmaz otların..
valla çok sevindiim senin adınaa.sen bunları kullan bak gör hemen sonuç alıcaksıııın..o poleni eşinede yediir bariiii zemuszemuskaydirigubbakcemile performans düşüklüğü olmasıııııın:jeyyar: ..sen şimdi panter nalan kesileceğin için..:dance: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3zemuszemus zemuszemus

Polende tam 22 çeşit aminoasit, 27 çeşit madensel tuz, doğal hormon, enzim, coenzim, pigment, karbonhidrat ve ferment vardır.

Polende bulunan başlıca asitler pantothenic, linoleik, ascorbik ve araohidonik'dir. Demir, bakır, kalsiyum, sodyum, magnezyum, silisyum ise varlığı polende tespit edilen elementlerden bazılarıdır. Polende bulunan iz elementler alüminyum, nikel, titaniyum ve çinkodur.

Dünyaca tanınmış bir araştırma örgütü CNRS Araştırma Örgütü'nün; Araştırma Uzmanlarından Armond PONS; kitabında polenin bütün vitaminleri taşığıdığını açıklamıştır.

Polende bulunan vitaminler A, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8, B9, B12, C, D, E, H, P, PP'dir.

Polende yüksek oranda rutin vardır (rutin kılcal damarları etkiler, aynı zamanda kalp kasının çalışmasını güçlendirir).

Chauvin ve Lenormand'ın araştırmalarıyla polenin antibiotikler içerdiği kanıtlanmıştır. Grecean ve Enciu'nin bu konuda yaptığı çalışmalar sonunda polenin Staphylococcus, Salmonella, Ecoli ve Bacillus anthracis'e karşı etkili olduğu ve bunların üremelerini engellediği tespit edilmiştir.

Polende insan yaşamının ihtiyacı için her şey mevcuttur. Bulundurduğu (oglio-elementler) madenler, aminoasitler ve en son olarak zengin çeşitli vitaminler yanında; protein, yağ, şeker, madeni gıda, hormon, büyütücü faktör, pigment; beyin ve vücutça yorgun insanların tüm ihtiyacını karşılar. Anemi (kansızlık) hastalarında, bir ay süre ile her gün bir kahve kaşığı polen yedirilen bünyelerdeki alyuvarların; milimetre küpte 500.000 arttığını göstermiştir

Polenin iştahsızlık ve BARSAK TEMBELLİĞİ'ne faydaları bütün kullananlarla iyi bilinir. Polen ayrıca, MORAL ve RUH SAĞLIĞI'na yararlıdır. Bunları yitirenlere güven verir. Etkisi kısa süren "doping" ilaçlardan değildir. Vücuda tam bir kalıcı sağlık kazandırır. YORGUNLUĞU AZALTIR ve sürekli etkisiyle BEYİN ve KAS GÜCÜ sağlar.
Sayısız ŞEKER HASTASI polen kürü yapıyor. Örneğin, Lyon'dan Bayan B. son devrede ileri bir şeker hastası (diabetik) idi. İdrarının litresinde 48 gram şeker ölçüldü. Çeşitli ilaçlar kullanmasına rağmen iyileşme ümidini yitiriyordu. Günde 3 gram polen yiyerek 15 günlük kür yaptı. İlk kürün sonunda idrardan dışarı atılan şeker %87 düştü. Yenilenen kürler sonunda şeker, litrede 1 grama indi ve kol, bacak ve bel ÖDEM'leri (ŞİŞLİKLER) ile, Anjindö Puatrini (KALP YETMEZLİĞİ) daha iyi olduğu görüldü."

BEYİN YORGUNLUĞU ve AŞIRI SİNİRLİLİĞİN çok görüldüğü entellektüel hastalarda, miyokard enfaktüsü ve kalbin KRONER DAMARLARININ TIKANMASI'nda polen sayesinde şaşırtıcı iyileşmeler görülüyor
olen YÜKSEK TANSİYON'a, DAMAR TIKANIKLIĞI'na, KOLESTEROL YÜKSEKLİĞİ'ne, KRONER TROMBAZ ve FELÇ'lere karşı koruyucu ve iyileştirici etki yapıyor."
Polenin PROSTAT hastalıklarına da şaşırtıcı etkisi vardır. Prostat büyümesindeyse, ballı polen kürüyle yapılan denemeler, aralıklı gelen ve uzun süren hafif ağrıların yok olduğunu ve idrara çıkma sayısının azaldığını gösterdi. Polen yaşlı hastaları bazı durumlarda ameliyattan kurtarıyor."

eşime bişey yedirmek zor o yemez öyle şeyler malesef neyse olsun bende sebze meyve çok tüketirim evde sağlıklı besleniriz kız ne diyon sen öyle o kadar fenamı yapıyo insanı o otlar delikafadulden kız sonra zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile böyle olmim amannn bu otlar çarpmasın beni sonra:jeyyar:

evet bende polanin kilosunu 80 tl ye almıştım.. tabi ben 1 kilo almadım 100 gr felan aldım..

canım sağ ol uğraşmış benim için bulmuşsun bu yazını bu topiğe girmeden okudum gerçekten çok yararlı polen oğlum küçükken polenle bal veriyodum doktor önermişti soğuk algınlığına astıma bire bir demişti inşallah banada yarar canım sağol

- Zayıf olanlar polen kürüne başvurmalıdır; çünkü polen ıŞTAH AÇICIDIR
- Polen, KABIZLIK ve BAĞIRSAKTAKı TIKANMALARI ortadan kaldırır. ıNATÇI ıSHALLERı tedavi eder. Ayrıca BAĞIRSAK MıKROPLARINI düzenler.
- Polen insanlarda SıNıRLıLıĞı ORTADAN KALDIRIR. ınsanı rahatlatır.
- Polen bir KUVVET ŞURUBU gibi etki yapar. Hastalıktan kalkanları kısa sürede eski ENERJı ve CANLILIĞINA kavuşturur.
- Polen DÜŞÜNME YETENEĞıNı ARTTIRIR.
- Polen KANSIZ çocuklara yardımcı olur: ALYUVAR SAYISINI %25-30, HEMOGLOBıNı %15 ORANINDA YÜKSELTıR.
- Polende bulunan Riboflavine'nin GÖRME ÜZERıNDEKı ETKıSı BÜYÜKTÜR. Birçok olayda şaşırtıcı sonuçların alındığı ve GÖRME YETENEĞıNıN ARTTIĞI saptanmıştır.
- Polende bulunan AMıNOASıTLERDEN CYSTıN (kükürt içeren bir aminoasittir) SAÇIN GELıŞMESıNDE ÖNEMLı ROL OYNAR. Cystin'nin SAÇ SAYISINI ARTTIRDIĞI ve SAÇIN DÖKÜLMESı'ni önlediği anlaşılmıştır.
- Polen PROSTAT hastalarında iyileştirici rol oynar.
- Polen GÜZELLıK KREMı olarak da kullanılır. Bunun için, bir kahve kaşığı polen öğütülür ve taze yumurta sarısıyla karıştırılır. Bu karışım hafif masajla yüze ve boyuna sürülür. Yarım saat beklenir. Zamanı dolunca bol suyla yıkanır. Sonuçta cilt parlaklık ve tazelik kazanır.
1- Polen bütün vitaminleri taşımaktadır
2- Yara ve yanıkların iyileşmesinde hızlanma sağlar.
3- Zekayı çalıştırır, kemik ve kas kuvvetsizliklerini giderir
4- Şeker hastalığına faydalıdır.
5- Beyin , prostat, karaciğer, solunum yolu iltihapları ve damar sertliğini giderir.
6- Bağırsak çalıştırıcıdır.ıç zehirlenmeleri önleyicidir
7- Aşırı yorgunluk, zayıflık, kansızlık,yavaş gelişme ve erken ihtiyarlamadan korur.
8- Beyin yorgunluğunu ve düşünsel bunalıma iyi gelir.
9- Sinir dengesini korur.
10-Sakinleştirici ve dinçleştiricidir.
11-Moral ve ruh sağlığına yararlıdır.
12-Beyin ve kas gücünü artırır.
13-Yüksek tansiyona ve kolesterol yüksekliğine kuruyucu ve iyileştirici etki yapar.
14-Kalbin kroner damarlarının tıkanmamasında faydalıdır.
15-Mide yaralarının iyileşmesinde fayda sağlar.
16-Şişmanlık ve zayıflıkta etkilidir.
17-Görme yeteneğini arttırır.
18-Saçın gelişmesinde önemli rol oynar.Saç sayısını arttırır ve saç dökülmesini önler.
19-Güzellik kremi olarak da kullanılır.
20-Üstün kan yapıcı özelliği vardır.Kanı temizler,kanı filtre eder,alyuvar sayısını %30 oranında arttırır.
21-Hücre tazeleyicidir.
22-Balgam söktürücü, mikrop öldürücü, çabuk iyileştirici etkiye sahiptir.
23-Kas gücünü arttırır.Zayıflama esnasında hissedilen halsizliği giderir.
24-Enerji üreten, dinçlik kazandıran polen, bilhassa ileri yaşlarda çok faydalıdır
25-Cinsel gücü artırır.
26-Polenle beslenen annenin, bebeğine verdiği anne sütü daha uzun sürer. Böylece hem bebeğin gelişme bozukluğu önlenir hem de bebeğin kabızlığı önlenir, gazı giderir ve hastalık kapmamasına yardımcı olur.

amma çok yararı var polenin doğal ilaç ne güzel arnavut güzeli emeğin için sağ ol canım allah çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah

kızlar ben çıkıyorum başım deminden beri oğlum dikiliyo bi bırakmadıki sizinle rahat rahat dertleşim oyun oynucakmış yanımda debeleniyo kızlar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
ben oğlumu kaldıra bilirsem netten gene girerim

sibelim allah kavuştursun az kaldı opuyorumnanaktan
everestim aşı yaptırmışsın bak güzel bir bilgi verdin sağol canım opuyorumnanaktan

SAĞOL CANIM DURUCUMopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

amma çok yararı var polenin doğal ilaç ne güzel arnavut güzeli emeğin için sağ ol canım allah çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah

kızlar ben çıkıyorum başım deminden beri oğlum dikiliyo bi bırakmadıki sizinle rahat rahat dertleşim oyun oynucakmış yanımda debeleniyo kızlar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
ben oğlumu kaldıra bilirsem netten gene girerim

rica ederiiim loloo yeterki siz sonuç alın ben buldukça kopyalarım burayaa...
tamam canım sen çık biz burdayız nasılsa görüşürüüüz sonra

polen güzellestiromus, onun icin bizim arnavutumuz böyle güzellll a.s.

nabersiniz bakalim:)

selam arkaaşlar sibel cim eşine allah kavuştursun başka türlü ayrılıklar vermesn canım :)
everest sende aşımı oldun öylemii geçmiş olsun sana da

arnavutum sende yeni bir çay keşfttin sanırm. eskiden anasonu gazlı bebeklere verirlerdi anason rakının ham maddesidir aman dikkat ette sonra alkolik olma:)))

duru ya bende hamileyken özellikle 5-6 aydan sonra yüzüstü yatmayı nasıl özlemiştim bi doğurum öyleyece yatacam demiştim hatta yatağın ortasına karnımı koyacağım bir çukur bile açmayı düşünmüştüm :))

duru ya bende hamileyken özellikle 5-6 aydan sonra yüzüstü yatmayı nasıl özlemiştim bi doğurum öyleyece yatacam demiştim hatta yatağın ortasına karnımı koyacağım bir çukur bile açmayı düşünmüştüm :))

:roflol: :roflol: :roflol:

durualya canım evim için yaptığın yorum çok hoşuma gitti özellikle oğlum için bebekken çok güzeldi gerçi şimdide yakışıklı bi delikanlı o resimde tam 40 günlüktü erken doğduğu için rengi falan kötüydü 40 günden sonra duruşu bakışı falan değişti fırlama derlerya işte benim oğluşum bi fırlama erken geldi sabırsız işte nolcakdoğduğunda ağlıcak bile nefesi yoktu bebişimin allah burdaki bebek isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın AMıN...

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar: :nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Günaydın mis kokulu polen kokulu arkadaşlarım huuuu uyanın sabah oldu bugün cuma haftanın son günü cumanız mübarek olsun yüce rabbim bütün dileklerinizi bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine kabul etsin AMİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

arnavutum bugün endoskopi olcakmış eşin canım sonuçlar temiz çıkcak merak etme sen, şu polen varya nelere iyi geliyor walla allah razı olsun senden bilgilerini paylaşıyosun

sibelim az kaldı eşin gelcek bugünü sayma kaldı 1 güünnnnn

lolocum hayıtı bilmiyorum hiç kullanmadım ama böğürtlen kökü kullandım yalnız acı demişsin benimki o kadar acı değildi benim aktar bana 1 tatlı kaşığı 1 fincana koy üzerine kaynamış su dök demlensin dedi ben içine 1 adet çubuk tarçında koydum inşallah emeğinin karşılığını alırsın canım

mehalim bende yüzüstü yatmayı çok seviyorum ama şimdiden yatamıyorum

esram , sevdam , arzum , ayşem , meyram , diğer arkadaşlarım sizlerede kocaman bir günaydın a.s. Şeniz opuyorumnanaktan

Back
X