Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah![]()
![]()
1-BSKK.....................:CüvCüv:
2-Ebrum....................:CüvCüv:
3-Roka.......................:CüvCüv:
4-arzu38....................:CüvCüv:
5-Zeynomh.................:CüvCüv:
6-asu1984..................:CüvCüv:
7-destna......................:CüvCüv:
8-sevdiceğim...............:CüvCüv:
9-Cemre822................:CüvCüv:
10-nehir67..................:CüvCüv:
11-papatyaaa..............:CüvCüv:
12-nefican...................:CüvCüv:
13-durualya.................:CüvCüv:
14-Sudennnaz...............:CüvCüv:
15-Denizsizada.............:CüvCüv:
16-Serap _5434..............:CüvCüv:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın mis kokulu polen kokulu arkadaşlarım huuuu uyanın sabah oldu bugün cuma haftanın son günü cumanız mübarek olsun yüce rabbim bütün dileklerinizi bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine kabul etsin AMİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
arnavutum bugün endoskopi olcakmış eşin canım sonuçlar temiz çıkcak merak etme sen, şu polen varya nelere iyi geliyor walla allah razı olsun senden bilgilerini paylaşıyosun
sibelim az kaldı eşin gelcek bugünü sayma kaldı 1 güünnnnn
lolocum hayıtı bilmiyorum hiç kullanmadım ama böğürtlen kökü kullandım yalnız acı demişsin benimki o kadar acı değildi benim aktar bana 1 tatlı kaşığı 1 fincana koy üzerine kaynamış su dök demlensin dedi ben içine 1 adet çubuk tarçında koydum inşallah emeğinin karşılığını alırsın canım
mehalim bende yüzüstü yatmayı çok seviyorum ama şimdiden yatamıyorum
esram , sevdam , arzum , ayşem , meyram , diğer arkadaşlarım sizlerede kocaman bir günaydın a.s. Şeniz opuyorumnanaktan
yaa bu listedeki 17. kişi kim olacak okadar merak ediyorumki anlatamam:))
günaydın arkadaşlar
Günaydın Durum
küccük Durumuz napar yaramazlığa başladımı
Az kaldı inşallah gelicek pazar sabah erkenden burda...gelsin ya çok özledim ....
Cumanız kutlu Dualrınız kabul olsun
nasılsınız kızlar 17. ben olmucam kesin bir değişiklik yapıp bu ay korunacağız beş senedir korunmuyoruz unuttuk korunmayı nasıl olacak ki :uhm:ya hamile kalırsam :roflol: :roflol: :roflol:
nasılsınız kızlar 17. ben olmucam kesin bir değişiklik yapıp bu ay korunacağız beş senedir korunmuyoruz unuttuk korunmayı nasıl olacak ki :uhm:ya hamile kalırsam :roflol: :roflol: :roflol:
eyvaaah ya hamile kalırsaaaaan:1shok: hahahahahakaydirigubbakcemile3 allah senin iyiliğini versiin kız sabah sabaaah güldürdünyaa dilerim hamile kalırsıın..o işlere hiç belli olmaz ALLAHIMIN ''OL'' DEMESİNE BAKAR..
SEN OL 17. İNŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::lepi:
Günaydıııııııııııııııın canlaaaar :teytey: günaydıın topiğimin güzel HATUNLARIII..zemuszemusa.s.
NASILSINIZ BUGÜÜN,NASIL HİSEDİYORSUNUZ KENDİNİZİİİİ..ÖNCELİKLE HERKEZİN CUMA GÜNÜ MÜBAREK OLSUN..
YÜCE RABBİM BİZE HAYIRLISIYLA 17.HAMİLEMİZİ MÜJDELESİN..
AMİN DİYEN TÜM DİLLEREDE RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİB ETSİİN.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: amiiiiin:Saruboceq:.
DURUUM canım arkadaşım beniim polenimin güzel annesi..
eşim bugün gidicek allah nasib ederse kötü birşeyi çıkmadan gelicek bunu biliyorum.bende öyle ümit ediyorum..
ben yanında gidemiycem çünkü dayanamam ,o yüzden ablası gider o çok soğuk kanlıdır..bakalım saat 12 gibi gidicek ya hayırlı haberlerle döner inşallaaah..
imdi evde mışıl mışıl uyuyo benim bebişim:asigim:Şeniz .12 kadar bişey yememesi gerekicek o yüzden uyandırmak istemedim.kalkınca stres yapıp sigaraya saldırır çünkü biliyorum..
Sen nasılsın canım küçük polenimiz nasıllaaar,annesine beli ediyomu hareketleriniii??
bende zanederdimki daha bir haftalıkken hisederim diye sürekli kendi kendimi dinliyorum,serçe parmağımı göbek deliğime sokup kapl atışı varmı diye her akşam kontrol ediyoruumkaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı:bbo:-tatlicadiarzu- buda bir umutkaydirigubbakcemile3
kızlar gününüz aydın cumanız hayırlı olsun
Günaydınnn kızlarr... Hayırlı cumalar... Bu mübarek 3 ayların bu mübarek cuma gününü hatrı hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün gönlümüzden geçenleri kabul etsin...
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Arkadaşlar benimde 12 de randevum var çok iyi bir doktora gidicem bakalım artık yol katetmek istiyorum.Aşılama tüp bebek yada ne derse bakalım bekle bekle 3 sene olacak :umursamaz: insanların artık çocuk sormasından bunaldımm kimseyi tanımadım yerlere gitmek istiyorum rahat ederim belki ozaman :teytey: bu akşamda 2 günlüğüne memlekete gidicez birde orda duy şimdi bebek muhabbetlerini :dilcikar: hakkımızda hayırlısııı diyelimm