Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok şükür bak demiştik biz sana geçmiş olsun tekrar bize bilgi verdiğin için sağol canım benim ...a.s. a.s. a.s. a.s. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

evet duruum çoooook şüküüür.sağolun tatlı dilli arkadaşlarım beniiiiiiiim..güzel şeyleri çağrıştırdınıız vallaaaa..sizin kalbinizin güzel duaları yeterr..:1hug: :1hug: :1hug:a.s. a.s. a.s. kaydirigubbakcemile5

eee o zaman hadi yapın listeyi teyzeleri kaydirigubbakcemile3 2-3 haftaya kadar öğreniriz herhalde :emir_bebek: erkek olursa ben onu yine süslerim inşallah yumoş olmaz :roflol: :roflol:

evet annelerine tapıyolar valla ,oğlan anaya kız babayaa..
hatta evlendiklerinde bile aynı annesi gibi eş ararlarmııış..yerimseniben

kuzum benim olsunda süsleriz biz onu.sende benim gibiii oğlanı pembe pembe giydirirsinkaydirigubbakcemile3.ben öyle yapıcam valla bir yaşınıda doldurdumuu çaaat küpe takıcam kullağına babası gibii dayıları gibii:))kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu:asigim:

heee giydiririm ama eşim benle kavga eder erkek çocuk pembe kırmızımı giyer diye kaydirigubbakcemile3 ben ona papyon kravat takarım saçlarınıda dikleştirir jölelerim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama küpe olayı olmaz abbaıuuwwww eşim boşar beni bak sefer zaten acık kavga edince alır çocuğumu giderim diyorum göstermem sana diyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:nazar:Durumun BEBİŞİ Kız mı ?:nazar: Erkak mi ?:nazar: OLUCAK DİYENLER BUYRUUUUN LİSTEYE..
kaydirigubbakcemile4 butaraftan lütfeeeen şutarafagitti

1.ArnavutGüzeli ..............Erkek olucak diyenlerdengamyoncuiremsu:nazar:

2.
................

evet duruum çoooook şüküüür.sağolun tatlı dilli arkadaşlarım beniiiiiiiim..güzel şeyleri çağrıştırdınıız vallaaaa..sizin kalbinizin güzel duaları yeterr..:1hug: :1hug: :1hug:a.s. a.s. a.s. kaydirigubbakcemile5

canım asıl o senin kalbinin güzelliği opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım sen kontrole gidecektin galiba yanlışmı hatırlıyorum

heee giydiririm ama eşim benle kavga eder erkek çocuk pembe kırmızımı giyer diye kaydirigubbakcemile3 ben ona papyon kravat takarım saçlarınıda dikleştirir jölelerim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama küpe olayı olmaz abbaıuuwwww eşim boşar beni bak sefer zaten acık kavga edince alır çocuğumu giderim diyorum göstermem sana diyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

vaay şimdiden tehdiit haaa..:jeyyar:kaydirigubbakcemile3..
kuzuum yerim ben onun dik dik saçlarınıııı..
olmadı kot giydiririiiz üstü çıplak ben ona dövme yaparım kalp içinde duru yazıcakhihoyyyt bide bandana takarız kırmızııı..birdeee mıknatıslııı küpe alırııım eniştede heeeeç bişey diyemeez vallaha ben kaçırırıım onuu haaaaaa.arnavut damarıma basmayııın..o çocuğun üstünde asıl benim hakkım var size noluyo bakeem çekiliiiiiin çekiliiiiiiiiin:oklava::ecrin_bebek::asigim::enbuyukkk:

canım asıl o senin kalbinin güzelliği opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım sen kontrole gidecektin galiba yanlışmı hatırlıyorum

vazgeçtiiim hiç bir belirtim yok işte kendime uğraş arıyodum nasılsa bağkurumuz var her ay ödeme yapıyoruz gidip biraz devletide ben kazıklayayım diyodumkaydirigubbakcemile3 ama vazgeçtiiiiiiim aşkımın derdine düştüüüm durum yaa işin şakasıdaaaa önce bi onu iyileştireliim ondan sonra canım beniim sıra bana gelirse bir kontrol kan tahliline gidiceeem..yerimseniben

vaay şimdiden tehdiit haaa..:jeyyar:kaydirigubbakcemile3..
kuzuum yerim ben onun dik dik saçlarınıııı..
olmadı kot giydiririiiz üstü çıplak ben ona dövme yaparım kalp içinde duru yazıcakhihoyyyt bide bandana takarız kırmızııı..birdeee mıknatıslııı küpe alırııım eniştede heeeeç bişey diyemeez vallaha ben kaçırırıım onuu haaaaaa.arnavut damarıma basmayııın..o çocuğun üstünde asıl benim hakkım var size noluyo bakeem çekiliiiiiin çekiliiiiiiiiin:oklava::ecrin_bebek::asigim::enbuyukkk:

alın yiyin sizin o sizin bak kot olayı ve bandana süpermiş bunu çok tuttum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama duru ismi olmaz be canım başka isim bulmak lazım tebiii senin hakkın var kim sana ne diyebilirki buyrunnnnnnnnn zemuszemus

ilk oy benden: erkek olcakkkkk naniknanik

KIZLAAAR gittik eşim endoskopi oldu hiçte abartılacak kadar zor değilmiş.acı yok bişey yok sadece boğazınızdan geçerken biraz öğürme oluyo okadar.yada benim kocaam çok güçlü ve dayanıklı biriiiopuyorumnanaktanŞeniz Şeniz..
eşimde gastrit başlangıcı varmış ama onada çok şükür rabbimee ilacına düşsün yeter.ne olduğunu bilmiyoduk çünküü..:1rolleyes:..şimdi çok iyi maşalllah midesi biraz büyükmüüüüşkaydirigubbakcemile3 ye anam ye doymuyoduuu.sigarayı bırakma kararı da aldıı hayırlısı inşşşş:Saruboceq::lepi:.
CANLAAR GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKÜREDERİİİİİİİMa.s. ÇOK SAĞOLUUUN DEDİĞİNİZ GİBİİ HİÇ BÜYÜTÜLECEK BİR PROBLEMİ YOK ŞÜKÜRLER OLSUUN..öpüyorum hepiniziii:1hug: a.s.

canim gecmis olsun, bak önemli bisey cikmamis, hem ne güzel dumansiz hava sahasi olucak eviniz:)

:nazar:Durumun BEBİŞİ Kız mı ?:nazar: Erkak mi ?:nazar: OLUCAK DİYENLER BUYRUUUUN LİSTEYE..
kaydirigubbakcemile4 butaraftan lütfeeeen şutarafagitti

1.ArnavutGüzeli ..............Erkek olucak diyenlerdengamyoncuiremsu:nazar:

2.
................

canim ben kullanmistim oyumu yukarda:) erkek olucak diyorum:)

vazgeçtiiim hiç bir belirtim yok işte kendime uğraş arıyodum nasılsa bağkurumuz var her ay ödeme yapıyoruz gidip biraz devletide ben kazıklayayım diyodumkaydirigubbakcemile3 ama vazgeçtiiiiiiim aşkımın derdine düştüüüm durum yaa işin şakasıdaaaa önce bi onu iyileştireliim ondan sonra canım beniim sıra bana gelirse bir kontrol kan tahliline gidiceeem..yerimseniben

hayırlısı canım yalnız aşılama oldun ya bence erteleme derim biliyosun aşılamanın arkasından hamile kaldım o yüzden sordum kontrole gittinmi diye

alın yiyin sizin o sizin bak kot olayı ve bandana süpermiş bunu çok tuttum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama duru ismi olmaz be canım başka isim bulmak lazım tebiii senin hakkın var kim sana ne diyebilirki buyrunnnnnnnnn zemuszemus

haaah şöleeeelülülülülülü benim tabee benim polenim ooo..olmadı dövmenin içina ARNAVUTGÜZELİ sağolsun yazdıralımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyyyy bayılıcam dıhandııııııııım haaaaakaydirigubbakcemile3delikafadulden..

eee o zaman hadi yapın listeyi teyzeleri kaydirigubbakcemile3 2-3 haftaya kadar öğreniriz herhalde :emir_bebek: erkek olursa ben onu yine süslerim inşallah yumoş olmaz :roflol: :roflol:

yumos mu :roflol: :roflol: ilahi canim yaaa. bebek duysa bu konusulanlari hakkimizda ne der acaba???

demek cocukla tehdit ediosun adami. sanki tek basina yaptinnn :roflol: :roflol:

ama nazlanmak icin iyi bir yol:)

kiz arnavut güzeli yoksa cocugun arkasina tabela yaptirip assan mi arnavut güzelinin polen denesi diye :roflol:

ANNESININ BI DENESI; ARNAVUT GÜZELININ POLEN DENESI KÜCÜK SEFER:))

hayırlısı canım yalnız aşılama oldun ya bence erteleme derim biliyosun aşılamanın arkasından hamile kaldım o yüzden sordum kontrole gittinmi diye

tabi tabi aklımda ihmal etmeeem kesinlikleee.sadece biraz bi toparlanalıııım allah kısmet edersee..:Saruboceq:

haaah şöleeeelülülülülülü benim tabee benim polenim ooo..olmadı dövmenin içina ARNAVUTGÜZELİ sağolsun yazdıralımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyyyy bayılıcam dıhandııııııııım haaaaakaydirigubbakcemile3delikafadulden..

bak bu güzel işte arnavutgüzeli sağolsun bayıldım buna bennnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yumos mu :roflol: :roflol: ilahi canim yaaa. bebek duysa bu konusulanlari hakkimizda ne der acaba???

demek cocukla tehdit ediosun adami. sanki tek basina yaptinnn :roflol: :roflol:

ama nazlanmak icin iyi bir yol:)

şu an duyamıyooo :jeyyar: :jeyyar: heee tehdit ediyom bide ağlayınca kucağına vercem diyom bide altını sen değiştircen diyom daha sölerken kaçıyooo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kiz arnavut güzeli yoksa cocugun arkasina tabela yaptirip assan mi arnavut güzelinin polen denesi diye :roflol:

hay aklınla bin yaşa seeeeen meyraaaamkaydirigubbakcemile3..
yok artııık ışıklı tabela deseydin hadi neysee de bunu kattiyen kabul etmeeem:dilcikar: daha gösterişli fikirler gelsiiiiiiiiin yaa,böyle küçük düşünmeyeliim..
kaçış yok benim BOLEN DENESİNDEN AMİLE KALAN BENİM ADIMI ARKASINA KAZAYACAK ONA GÖRE HAAAA:mymeka:lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

meyram ilahi çok güldüm yaaaa :roflol: :roflol:

tabi tabi aklımda ihmal etmeeem kesinlikleee.sadece biraz bi toparlanalıııım allah kısmet edersee..:Saruboceq:

tabi canım hayırlısı

hay aklınla bin yaşa seeeeen meyraaaamkaydirigubbakcemile3..
yok artııık ışıklı tabela deseydin hadi neysee de bunu kattiyen kabul etmeeem:dilcikar: daha gösterişli fikirler gelsiiiiiiiiin yaa,böyle küçük düşünmeyeliim..
kaçış yok benim BOLEN DENESİNDEN AMİLE KALAN BENİM ADIMI ARKASINA KAZAYACAK ONA GÖRE HAAAA:mymeka:lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ışıklı tabelamı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: adıda ışık saçan olur

Back
X