- Konu Sahibi EU2
- #8.901
senin icin tekrar koyarim canim opuyorumnanaktan
ooohhhhhh nasılll serinledim bir bilsen ciddi ciddi baktıkça serinliyorum çok teşekkür ederim canımmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin icin tekrar koyarim canim opuyorumnanaktan
nasıl geçti canım yoruldunmuuu??
teşekür ederim canım evet demiştin çok şükür kötü birşey çıkmadı en azından ilacına düştüü.bizim ne olduğunu bilmemiz yeterdi çünkü daha önce tehşiz koyulamıyodu allahtan bu endoskopiyi yaptırdıdaaa meydana çıktıı..
genede çok sağol desteği,n içiin..
evet evet dikkat edicek artıııık mecbureen..
kizlar adetime üc gün kaldi. pazartesi olcam sanirim. biliosunuz dönüs yapinca dooooru asilamaya gidecem dedim onun icin calismalarimiza sadece preseed le devam edioz. ama yarin gidip polen almayi düsünüyorum yine de. hatta adetim sancili olmasin iltihabimi alsin diye adacayi yagi kullandim bu gece. otomatige bagladim yani, bisey yapmiyorum dedim ama bos da durmuyorum yani :))
hoşgeldin canımvereliniortak
evet hemen hemen aynı benziyo yöntem.sonuçta nekadar süre önemli değil adaçayı yağını kullanmak önemli..inşallah sende sonuç görürsüüüüüün..bizi haberdar et mutlaka.bekliyoruz sabırsızlıklaa..:dance:
kadınların rahmınden gelen bır sıvı varmıs bu sıvı spermlerı oldurdugu ıcın dollenme olmuyormus dedı aktarcı anlatımına gore adacayı yagı kayganlastırıcı ozellıgınden dolayı ben preseed benzettım ınanarak kullanacam bu ay artık sıkıldım esım de ıstemıyor cocuk destek olacagı yerde kostek oluyor malesefkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
evet yaa o vucudumuzdan gelen asit öldürüyo spermleri dediğin gibiii..:bbo: aama işte onu da yokedemeyizki bir an gelir spermle yumurta birleşir allahın takdirii..biz o yüzden elimizden geleni yapıcaz.hiç bıkmadan usanmadan.
adaçayı yağıda tam olarak onun için iyi geldiğini bilmiyodum ama,sadece keskin kokusu ve iyileştirici özelliği tüplere ve rahime iyi geldiğini biliyodum..ama dediğin gibi bende yapıcam hasta olayımda senin yöntemini deniycemyerimseniben bide bu şeklide deneyelim..
canım sen hayırlısı ile hamile kal bak gör ozaman eşin nasıl heveslenicek.onu bebek istemeye zorlama,belkide sorumlu bir baba olabilirmiyim,ona maddi manevi destek olabilirmiyim düşüncesiyle belki korkuyodur sanada bebek istemiyorum diyodur.kafana takma okadar dediğim gibi sen hamile kal eminim bütün düşünceleri değişecektir..:teselli:allah yardımcın olsun canım inşallah sonuç görürsüün dediğim gibii sen pozitif ol inan yeterki ..sağlıcakla kal