Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen serinlionda ben burda icim disim yagmur oldu:)

ama bugün yagmadi cok sükür. sali günü gezmeye gitcez insallah yagmaz.

öptüm canim sana iyi geceler a.s.

Ayy ben kız istiyorum ya herkes kız doğursun istiyorum durum bebeği kız olacak:))

nasıl geçti canım yoruldunmuuu??

teşekür ederim canım evet demiştin çok şükür kötü birşey çıkmadı en azından ilacına düştüü.bizim ne olduğunu bilmemiz yeterdi çünkü daha önce tehşiz koyulamıyodu allahtan bu endoskopiyi yaptırdıdaaa meydana çıktıı..
genede çok sağol desteği,n içiin..
evet evet dikkat edicek artıııık mecbureen..

evet canım yorulmaz olurmuyum inan şimdi oturdum size bakim dedim yatmadan önce otlarımıda geç içtim canım yaa hayıta başlamadım daha içsemmi bilemiyorum fazla gelmezmi acaba

kizlar adetime üc gün kaldi. pazartesi olcam sanirim. biliosunuz dönüs yapinca dooooru asilamaya gidecem dedim onun icin calismalarimiza sadece preseed le devam edioz. ama yarin gidip polen almayi düsünüyorum yine de. hatta adetim sancili olmasin iltihabimi alsin diye adacayi yagi kullandim bu gece. otomatige bagladim yani, bisey yapmiyorum dedim ama bos da durmuyorum yani :))

tedavin hayırlı olsun canım inşallah daha fazla bekletmez bebiş seni git dinlen kafanı bi güzel dağıt sonrada gel buraya bebiş yap tamammı canım

canım sanada iyi geceler

Günaydın fıstıklar....zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

..........................................................................................................................

Durumun BEBıŞı Kız mı ? Erkek mi ? OLUCAK DıYENLER BUYRUUUUN LıSTEYE..
butaraftan lütfeeeen

1.ArnavutGüzeli ..............Erkek olucak diyenlerden

2.Sadecemeyra...............Erkek olucak diyenlerden

3.everest.........................Kız olacak diyenlerden

4.esram82.......................Erkek olcak diyenlerden

5.Mehalim.......................Kız olacak diyenlerden

..........................................................................................................................

butaraftan lütfeeeen

6.Latsibel........................Kız olacak diyenlerden

butaraftan lütfeeeen

6. arzu .......................Kız olacak diyenlerden (gönlüm öyle istiyor)[/B]

hoşgeldin canımvereliniortak
evet hemen hemen aynı benziyo yöntem.sonuçta nekadar süre önemli değil adaçayı yağını kullanmak önemli..inşallah sende sonuç görürsüüüüüün..bizi haberdar et mutlaka.bekliyoruz sabırsızlıklaa..:dance:

kadınların rahmınden gelen bır sıvı varmıs bu sıvı spermlerı oldurdugu ıcın dollenme olmuyormus dedı aktarcı anlatımına gore adacayı yagı kayganlastırıcı ozellıgınden dolayı ben preseed benzettım ınanarak kullanacam bu ay artık sıkıldım esım de ıstemıyor cocuk destek olacagı yerde kostek oluyor malesefkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kadınların rahmınden gelen bır sıvı varmıs bu sıvı spermlerı oldurdugu ıcın dollenme olmuyormus dedı aktarcı anlatımına gore adacayı yagı kayganlastırıcı ozellıgınden dolayı ben preseed benzettım ınanarak kullanacam bu ay artık sıkıldım esım de ıstemıyor cocuk destek olacagı yerde kostek oluyor malesefkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

evet yaa o vucudumuzdan gelen asit öldürüyo spermleri dediğin gibiii..:bbo: aama işte onu da yokedemeyizki bir an gelir spermle yumurta birleşir allahın takdirii..biz o yüzden elimizden geleni yapıcaz.hiç bıkmadan usanmadan.
adaçayı yağıda tam olarak onun için iyi geldiğini bilmiyodum ama,sadece keskin kokusu ve iyileştirici özelliği tüplere ve rahime iyi geldiğini biliyodum..ama dediğin gibi bende yapıcam hasta olayımda senin yöntemini deniycemyerimseniben bide bu şeklide deneyelim..

canım sen hayırlısı ile hamile kal bak gör ozaman eşin nasıl heveslenicek.onu bebek istemeye zorlama,belkide sorumlu bir baba olabilirmiyim,ona maddi manevi destek olabilirmiyim düşüncesiyle belki korkuyodur sanada bebek istemiyorum diyodur.kafana takma okadar dediğim gibi sen hamile kal eminim bütün düşünceleri değişecektir..:teselli:allah yardımcın olsun canım inşallah sonuç görürsüün dediğim gibii sen pozitif ol inan yeterki ..sağlıcakla kal

Durumun BEBİŞİ Kız mı ? Erkek mi ? OLUCAK DİYENLER BUYRUUUUN LİSTEYE..
butaraftan lütfeeeen

6. arzu .......................Kız olacak diyenlerden (gönlüm öyle istiyor)

Digg this Post!

ya siz süpersiniiiiiiiiiz:hooray: liste harika ilerliyoooo:lepi: 3 -3 olduuuk..:teytey::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ammaaan sağlıklı olsuuuuun EEEN ÖNEMLİSİ O:Saruboceq::Saruboceq:
[/B]

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
esramm82, latsibel+

sibelcim ne var ne yok... sancıların geçmiştir umarım.. eşinde yarın geliyordur şimdiden gözün aydın diyelim..

evet yaa o vucudumuzdan gelen asit öldürüyo spermleri dediğin gibiii..:bbo: aama işte onu da yokedemeyizki bir an gelir spermle yumurta birleşir allahın takdirii..biz o yüzden elimizden geleni yapıcaz.hiç bıkmadan usanmadan.
adaçayı yağıda tam olarak onun için iyi geldiğini bilmiyodum ama,sadece keskin kokusu ve iyileştirici özelliği tüplere ve rahime iyi geldiğini biliyodum..ama dediğin gibi bende yapıcam hasta olayımda senin yöntemini deniycemyerimseniben bide bu şeklide deneyelim..

canım sen hayırlısı ile hamile kal bak gör ozaman eşin nasıl heveslenicek.onu bebek istemeye zorlama,belkide sorumlu bir baba olabilirmiyim,ona maddi manevi destek olabilirmiyim düşüncesiyle belki korkuyodur sanada bebek istemiyorum diyodur.kafana takma okadar dediğim gibi sen hamile kal eminim bütün düşünceleri değişecektir..:teselli:allah yardımcın olsun canım inşallah sonuç görürsüün dediğim gibii sen pozitif ol inan yeterki ..sağlıcakla kal

o asıdı acı elma yagı namı dıger adacayı olduruyormus bende daha once duymustum ınsallah faydasını sızlerde gorursunuz guzel duaların ıcın cok tesekkurler Yuce Allahım ınsallah hayırlısı ıle hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar verır bırde 7 gun tutulan orucu varmıs bır arkadas yapmıs cocukları olmus oda baska bır arkadasına vermıs onunda cocugu olmus o duayı alıp bende hem orucunu tutup hemde duasınıda yapmak ıstıyorum

kızlar merhaba
ben durumun bebeği kız olcak diyorum içime öyle doğdu

butaraftan lütfeeeen

6. arzu ...........................Kız olacak diyenlerden (gönlüm öyle istiyor)

7.lolo..............................Kız olacak diyenlerden

selam mis kokulularım benimmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bebepopoc.jpg

kizlarrr bakin naptim:)))
arnavut güzelinin polen denesi
annesinin bi denesi
kücük seferin poposu burda isteeee delikafadulden

kizlar o kadar ugrastim mutlaka yorumlarinizi bekliyorum

simdi kimsey yok ben cikiyorum

geldigimde tüm raporlari masamin üstünde görmek istiyorum :roflol:

kızlar ben bu yağ olayını üçgün denedim ama ben saf zeytinyağıyla yaptım akşam yataken pamuğa zeytinyağı döküp koyuyordum kızlar sabah kalktığımda nasıl akıntı geliyodu anlatamam daha doğrusu iltihap gibi bişey geliyodu öyle asitli bir sıvıydıki bulaşan yerleri tahriş oldu üçüncü gün yaptığımda sabah kalktım böyle nasıl diyeyim çökelek gibi pütür pütür şeyler geldi eşimle hayret ettik sanırım iltihabı söküp attı iki gün öncede aşılama oldum 2.aşılamam inşallah bi faydası olmuştur

Back
X