E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #8.921
arnavutum günaydınnn.... nasılsınn...
selaaam canııım,iyiim sen nasılsıın.
ben bugün arkadaşlarımla çıktım gezdim biraz iy geldi bana.kaç gün eşiminde hastalığından stres oldum..ama şimdi çok iyim çok şüküür..
o asıdı acı elma yagı namı dıger adacayı olduruyormus bende daha once duymustum ınsallah faydasını sızlerde gorursunuz guzel duaların ıcın cok tesekkurler Yuce Allahım ınsallah hayırlısı ıle hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar verır bırde 7 gun tutulan orucu varmıs bır arkadas yapmıs cocukları olmus oda baska bır arkadasına vermıs onunda cocugu olmus o duayı alıp bende hem orucunu tutup hemde duasınıda yapmak ıstıyorum
inşallaaah canım beniiim amiiiiin güzel duana:Saruboceq:.
a çok ilginç bu oruç meselesiiii,bak onu duymamıştım sen yap bakalım neymiş o dua olmadı bizede gönderirsin kargoyla olmazmııyerimseniben..
canım benim sen bir sonuç alda biz sana dua bile ederiiiz.:lepi:
![]()
kizlarrr bakin naptim:)))
arnavut güzelinin polen denesi
annesinin bi denesi
kücük seferin poposu burda isteeee delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allahıııııııııııııııııııııııııııım yerim ben bunun poposunuuuuuuuu:dance:
canıım eline sağlıııııııııııııııııık süper olmuş yaaaaa süpeeeer:lepi: bayıldııııım
bundan sonra böyleeee yapıcaksınııız haaaa..
bende nazlanim artıkııın biraaaz:dilcikar: :dance: :dance: hihoyyyt hihoyyyt ..
KÜÇÜK SEFERİİİİİİİİİİİM TEYZESİNİN Bİ Bİ BİTANESİİİİİİİİ.OY KURBAN OLURUUM YARADANAA VERENEEEEE:teytey::lepi::lepi::lepi: