Ne güzel olmuş kız mevlüd lerin sonunda hocaların yaptığı dualar gibi olmuş:)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 EE YANİİ GENELDEE BÖYLE OKURUUM BEEEN..yoksa ben hocamıyıım:uhm:a.s.:1hug:
delikafadulden Hocalık yeteneğin var demekkikaydirigubbakcemile2 Ben bu dediklerini biliyorum ama bu şekilde aklımda tutup diyemem:asigim: Gayet düz dualarım ederim:1hug:a.s.
AMİN AMİN AMİNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Herkeze HAYIRLIIII CUMALAAAR..herşey gönlünüzce olsuun,dilerim açılan ellerimiz geri çevrilmesin..hayalini kurduğumuz ve keşke dediğimiz herşey bizim olsuuun..ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!!BİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİİP EYLEE.. ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin)
İNŞALLAH GELMEZ ADETİN 9. HAMİLEMİZ SEN OLURSUN :CüvCüv:çok sağ ol canım ne kadar güzel yazmışsın.evet bir ay daha uyuruz,gezer tozarız en azındanTabi kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş:jeyyar: Napalım artık bakalım yarın gelecek mi adet.allahtan her şeyin hayırlısı.evet hep beraber doğuralım çocuk bahçesi gibi olsun burasıkaydirigubbakcemile5 benimde dualarım sizlerle canım:1hug:
İNŞALLAH GELMEZ ADETİN 9. HAMİLEMİZ SEN OLURSUN :CüvCüv:
İNŞALLAH GELMEZ ADETİN 9. HAMİLEMİZ SEN OLURSUN :CüvCüv:
inşallaaaaaaah :teytey::dance::teytey::dance:hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::ecrin_bebek:
günaydın arkadaşlar adetim yarın diye sabah test yaptım ama negatif çıktı :çok üzgünüm: Napalım kısmet değilmiş henüz
Herkeze HAYIRLIIII CUMALAAAR..herşey gönlünüzce olsuun,dilerim açılan ellerimiz geri çevrilmesin..hayalini kurduğumuz ve keşke dediğimiz herşey bizim olsuuun..ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!!BİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİİP EYLEE.. ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin)
aminnnnn aminnnnnnnnnnnHerkeze HAYIRLIIII CUMALAAAR..herşey gönlünüzce olsuun,dilerim açılan ellerimiz geri çevrilmesin..hayalini kurduğumuz ve keşke dediğimiz herşey bizim olsuuun..ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!!BİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİİP EYLEE.. ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin)
yaaa içimden bi ses bu ay hamilemiz çıkacak diyooo......ne dersiniz....:ecrin_bebek: :enbuyukkk:
benimde 6. hissim kuvetlidir seninle aynı fikirdeyim
canım sen üzülme, benim gittiğim dr da çocuk tedavisi görüyo,biz hepsini deneyelim ama neden olmadı demeyelim,çünki verici allah,canım sen duyduklarını bizimle paylaş,inanki bu paylaşım bile bizler için bir moral,seni kocaman öpüyorum sakın kafana takma.KIZAALR sizinle bişey paylaşmak istiyoruuum yoksa çatlıycam.((((bana sürekliii özeldeen soru geliyoo vee been artıık çok sinirleniyoruuuum gerçekteeen......
soru aynen şöyle;arnavutgüzeli peki siz bu kürle sonuç aldınızmıı??ona göre başlamayı düşünüyoruuum???
Bu nedemek yaa,ben burda boşunamı yırtınıyoruuum,ben defalraca 92 sayfalık yere bunu söyledim ben kimseye garnati vermiyorum BEN ALLAH DEĞİLİM(tövbe estafurullaah)ve bu kür herkeze yarıyacak diye birşey yoook..HERKEZİN BÜNYESİ FARKLI,BELKİ SANA SU YARAR AMA BANA YARAMAZ,BU SADECE METABOLİZMA İÇİN DEĞİlL,CİLD İÇİNDE GEÇERLİ SANA NİVE UYAR BANA UYMAZ..herkeze pembe yakışır bana yakışmaaaz.neden herkez bana odaklanıyoo BEN BANGIR BANGIR YAZIYORUM BUNU HERYERE HATTA ÖRGÜCÜLERE BİLE BU KONUYU KOPYALIYORUM YETERKİ HERKEZ GÖRSÜN BİLSİİN ÇARE OLALIIM BİRBİRİMİZEEE..
yani ben hamile değilseeem başlayamazlarmııış,peki 5 ay içinde 8 HAMİLEYE NOLDUUU??
daha nee diyiim arkadaşlaaar ,kusuruma bakmayıın patlama noktasındayıım,benim kadar olumlu bir insanada daa buu yapılmaz yaa..bu aynı jinekolog olupta çocuğu olmayana gitmem gibi bişey onların düşündükleriii.. kusuruma bakmayıın noluur yanlışım varsa düzeltin..hata yapıyosam nolur uyarın benii,olmadı hamile kalan bir arkadaşımız bu konuyu başka bir yerde açsın ben bu konuyu kapatayım herkez rahatlasııın...
:dance: ciddimisiiiin seeen HADİ BAKALIIIM HADİ İNŞALLAAAHsositososito..bol bol çalışın baak boş geçirmeyin tamam..poleni yemeye ihmal etme sakın ..inşallah sana bu ay uğurlu gelir bebişin tez zamnada seninle oluuurr :dance: canım beniiim ,yumurtalığın hiç bir tedavi olmadan büyüdü dimmii???kucaklıyorum seni hayırlısı ise olsun canııım :teytey::1hug:[/QUcanım sadece klomen ve polen başka bişey kullanmadım ama hayırlısı inş
hadi hayırlısı canım 9. hamilemiz senmi olacan yoksamkaydirigubbakcemile5
Arnavut güzelii canım benim sen kafana takma ya ben bu kürle hamile kaldım kullandığım ilk ayda büyük bir vesile oldun senin kürünü gördüm uyguladım Rabbim bilir her şeyii sen üzme kendini geçen bir tüp bebek profösörüü dinledim doktorun dediği çok ilgimi< çektii artık çağımızın problemi stress dedi bir çok çiftde hiç bir problem olmaksızın hamile klamıyorlarr ve bize geliyorlar dedi yani takmamak diyoruz ya boş deilmiş.
bende gelecek haftayı bekliyorum kontrol için kanamam olmuştu ya doktorun verdiği ilaçları alıyorum inş herşey yolundadır teyzesi bebişim 7+2 günlük bu arada herkese senin kürünü anlatıyorum canım
canım sen üzülme, benim gittiğim dr da çocuk tedavisi görüyo,biz hepsini deneyelim ama neden olmadı demeyelim,çünki verici allah,canım sen duyduklarını bizimle paylaş,inanki bu paylaşım bile bizler için bir moral,seni kocaman öpüyorum sakın kafana takma.
kızlar neredesiniz yaaa,, bugün burası pek sessiz ne oldu yoksam gündüzdemi iş başındasınız kaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-Şeniz
arnavut güzeli bugün sesin çıkmıyor ne yapıyorsun kızz ayaklar havada bekliyormusun daha.kaydirigubbakcemile3.. Valla ayıptır sölemesi dün ayaklarım havada yarım saat bekledim ama nafile indirince olduğu gibi dışarı çıktı :1no2:mirmirmirmir
bir an önce gelse artık bu veletler(melekler):ecrin_bebek:,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?