E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
cooook saol arkadasim. sabah da bana pirpirim dedi:dance: her gün yeni bisey buluyo yaaa. 3 yildir her gün böyle. burdan ilan ediyorum, ben kocisimi cok seviyoruuuuummmma.s.
te ba sizede gündereyim ne diye ugrasirsiniz be yaaa. sırnaşık şey yapabilsem keske. bi bakalim belki bu ay denerim ama iceri bisey sokmak fikri korkutuyo beni. neyse hele bi kirmizilar gitsin düsünürüzyerimseniben CADIARZU[/QU/COLOR][/COLOR][/B]
kııız bişey sokmam diyosuun da maşallaaaaah az kalsın bizde inanıcaaadıııkkaydirigubbakcemile3..eminmisin bişey sokmadığınaaa:1closedeyes: :icecream:yaa vallaa bak onu araştır canım beniiim KAYGANLAŞTIRICI AMA akıntımız kadar da doğal ve kimyasal değilmiş.hamile kalmak için spermlerin yumurtaya daha hızlı yüzmeleri için yardımcı oluyoo..vee benim gibi bir insan bunu tavsiye ediyosa hiç durma kullaan.ben 2 aydır bekliyorum keşke gelse dee biran önce kullansaam..çünkü ben hayatımda aspirin hariç başka ilaç içmedim içmemdee ha bide ay başındaki içtiğim ağrı kesici hariç..okadar..ilaçlara zafım var o yüzden yüz kremleri falan bile kullanmam herşeyim doğaldır.fakat bu pre-seed i kullanıcam..
:jeyyar: :icecream: :icecream: :icecream: :jeyyar:
yaff kızlar size bişey soracam bor
u preseed nedir ?ne işe yarar ?nasıl bişeydir ?ilk defa burda sizden duydum tr de yok sanırım ...bu konuda ben çok cahilem galiba daha neler duyacaz ve uyguluyacaz :)))allahım sen bizim aklımızı koru :))
bak baak baaak BİRİNİDE KOCASII NASIIIL ŞIMARTMIIIŞ :1closedeyes: canım beniiim rabbim sizin evinizide bebişlerinizin çığlıklarıyla donaltsıııın..:Saruboceq:en çok neye mutlu oluyorum biliyomusuuun..sende doğuruncaa yanında olucağım içinnn ..allah bana o günleri göstersiiiiin.odalarını süsleyelim hep berabeeer..a.s.o sıpaların zaten popolarına diş izlerimi bırakıcam..hatıraa bizi bekletiler diyee:jeyyar:[
...
eee canım okadarcıkta şımartalım....Bizim kocişlerimiz hak ediyo çünkü:)))))
Tüm güzel duaların için içten bir AMİNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:diyorum.ben de senin hamile oldugunu duydugum zaman çok mutlu olucam.ilk solukta yanında olurum allahın izniyle.Canım arkadaşım her zaman yanındayım ..
inşallah o güzel günleri görürüz ...beraber bebişlerimizle gezmelere gideriz..hele o alışverişi hiç söleme şimdiden bakıyom birde hamiş olsak ne yaparımmm bilmiyor
arkadaslar net'te spermiogram sonucunu yorumlasin diye dr'a sordum bana bu cevabi verdi....ne bu simdi?
`
Göndermiş olduğunuz sperm analizi maalesef eski kriterlere göre bir inceleme. Sizden ricam, eşiniz bir tüp bebek merkezinin androloji laboratuarında Kruger kriterlerine göre sperm sayı, hareket ve morfoloji incelemesi yapılmasını sağlasın ve o sonucu benimle paylaşınız. Böylelikle daha kesin bilgilere dayalı bir yönlendirme yapabilirim.
Sağlıklı günler geçirmenizi ve doğru-etkili tedavilerle buluşmanızı dilerim.
Op. Dr. Osman Denizhan Özgün
Maya Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezi
bak baak baaak BİRİNİDE KOCASII NASIIIL ŞIMARTMIIIŞ :1closedeyes: canım beniiim rabbim sizin evinizide bebişlerinizin çığlıklarıyla donaltsıııın..:Saruboceq:en çok neye mutlu oluyorum biliyomusuuun..sende doğuruncaa yanında olucağım içinnn ..allah bana o günleri göstersiiiiin.odalarını süsleyelim hep berabeeer..a.s.o sıpaların zaten popolarına diş izlerimi bırakıcam..hatıraa bizi bekletiler diyee:jeyyar:[
...
eee canım okadarcıkta şımartalım....Bizim kocişlerimiz hak ediyo çünkü:)))))
Tüm güzel duaların için içten bir AMİNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:diyorum.ben de senin hamile oldugunu duydugum zaman çok mutlu olucam.ilk solukta yanında olurum allahın izniyle.Canım arkadaşım her zaman yanındayım ..
inşallah o güzel günleri görürüz ...beraber bebişlerimizle gezmelere gideriz..hele o alışverişi hiç söleme şimdiden bakıyom birde hamiş olsak ne yaparımmm bilmiyor
sana şımarmaak çok YAKIŞIYOOOO...ay nasıl duygulandııım bak şimdii hemen hayal kurmaya başladıım ..ay bizim nazımız da çekilmeez..sipalileridee arcayacaaz kocalarımız pişman olucak amile kaldığımızaaakaydirigubbakcemile3..hadi hamile kalalııım nolurr latsibel canım çektii baak yazında denize girdiğimizde göbeklerimizi gere gere güneşleniriiz dimiii???kendine çok iyi baaak VERİCEĞİMİZ MUTLU HABERLEER YAKINDIIIIIRhihoyyyt :teytey: :dance: sositososito
yaff kızlar size bişey soracam bu preseed nedir ?ne işe yarar ?nasıl bişeydir ?ilk defa burda sizden duydum tr de yok sanırım ...bu konuda ben çok cahilem galiba daha neler duyacaz ve uyguluyacaz :)))allahım sen bizim aklımızı koru :))
sana şımarmaak çok YAKIŞIYOOOO...ay nasıl duygulandııım bak şimdii hemen hayal kurmaya başladıım ..ay bizim nazımız da çekilmeez..sipalileridee arcayacaaz kocalarımız pişman olucak amile kaldığımızaaakaydirigubbakcemile3..hadi hamile kalalııım nolurr latsibel canım çektii baak yazında denize girdiğimizde göbeklerimizi gere gere güneşleniriiz dimiii???kendine çok iyi baaak VERİCEĞİMİZ MUTLU HABERLEER YAKINDIIIIIRhihoyyyt :teytey: :dance: sositososito
.
Teşekkür ederim arkadaşımmm.bence hepimize yakışıyo bebişler olmayınca evde şımaracak birilerin olması lazım demidelikafadulden:dance:canımcım canım çekti demişsin elma armut gibi sölemişsin ya kaydirigubbakcemile3 bak şimdi bunu okuyunca benimde canım çektikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yaz geliyo süperr ya gezelim tozalım hamilelik:CüvCüv: düşüncesini bi kenara bırakalım sonbaharda düşünmeye devam ederiz.kaydirigubbakcemile5
kırmızı kartı yedim bu sabah..senağlama eşim doğru aşılamaya dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?