Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen denizcek bende hiç düzenli ilaç kullanmadım bu arada vajinusmusta hiç mi ilişkiye giremiyorsun yani çok açıkçası en azından eşinin spermleri gönderebileceği kadarda mı ilişki olmuyordu yani demek istediğim hani nasıl anlatsam hamile kalamamamanın sebebi yumurtlayamamak olabilir mi pko lular ya yumurtlamaz yada geç yumurtlar yani vajinunusmus olupta hamile kalan yokmu ayrıca nasıl atlattın vajinusmusu ve nasıl bişi merak ettim yani özür dileyerek söylüyorum artık ilişkiye girebiliyor ve orgazm olabiliyormusun yani orgazmında hamile kalmak için önemli bi açı olduğunu biliyorum bir dr un sitesinde okumuştum da

sana tavsiyem eğer özel hastanelere dr lara gidiyorsan en güveneceğine git bizler yıkılırız her ay bebek beklerken olmayınca ama dr lar sevinir her ay hastanın tekrar gitmesine emin ol ben medikal firmada çalıştım çok şeye şahit oldum burda anlatılmaz ama bir bildiğim var sen en iyisine en güvenilirine git hem bu infertilite tedavisi söz konusu olunca hastanın her ay dr a gitmesi söz konusu olur bebek olmadığı sürece devlet hastanesinde düşün dr lar bir an evvel hastanın hamile kalmasını isterler ki hasta sayıları azalsın

canım yazıyorumda siz benim yazdığımı görmüyosunuz gibime geliyo aa ben cevap bekliyorum kimseden tık yok

bir çok kişiden özel dr larda 15 er milyarlar haarcayıp çocuk sahibi olamadığını ve en son sıfırı tükettiklerinde zeynep kamil hastanesinde bebekleir olduğunu duydum ama orasıda çok zor bu da doru beklemeler randevu alamamalar zor allah hiçbirine muhtaç etmeden kendiliğinden versin

canım yazıyorumda siz benim yazdığımı görmüyosunuz gibime geliyo aa ben cevap bekliyorum kimseden tık yok

sayfalar deli gibi ilerliyor ya ondanmı böyle kaçırıyormuyum dur bi takip edeyim ama ben gördüğüm her yazına mümkün olduğunca karşılık verdim

aynen denizcek bende hiç düzenli ilaç kullanmadım bu arada vajinusmusta hiç mi ilişkiye giremiyorsun yani çok açıkçası en azından eşinin spermleri gönderebileceği kadarda mı ilişki olmuyordu yani demek istediğim hani nasıl anlatsam hamile kalamamamanın sebebi yumurtlayamamak olabilir mi pko lular ya yumurtlamaz yada geç yumurtlar yani vajinunusmus olupta hamile kalan yokmu ayrıca nasıl atlattın vajinusmusu ve nasıl bişi merak ettim yani özür dileyerek söylüyorum artık ilişkiye girebiliyor ve orgazm olabiliyormusun yani orgazmında hamile kalmak için önemli bi açı olduğunu biliyorum bir dr un sitesinde okumuştum da
canım hiç giremedim ben az bişe giriyosada oda zaten yumurtlama sorunu falan var pkolardan dolayı hiç hamile kalma gibi bi olay olmadı ama okuduma göre bu şekilde hamile kalanlar var tabi..çok şükür 2 aya yakın bi zamandır sorun kalmadı rahatça ilişkiye girebiliyorum..parmak egzersizleri falan yaptım uzun bi süreç oldu tabi kafamda çözdüm olayı falan bi sprey var uyuşturucu sprey onu kullandım ve herşey yoluna girdi çok şükür 1 2 defa yaptıktan sonra o korkuyu attım yani olabiliyomuş dedim demekki tamamen psikolojik bi rahatsızlıkdı zaten benimki...şimdi bebek telaşı başladı :sm_confused:

kızlar benim neden hiç umudum yok 11ay olmamasına rağmen sanki oduyguyu hiç yaşayamacakmışım gibime geliyo:sinifsinif::sinifsinif:

canım klomeni ben kendim kullandım ama yumurta çatlamayıp kiste dönüşebildiği için takip amaçlı doktora gittim gerçi doktorum kızdı bana sormadan ilaç kullanma dedi :olmaz: adetin 5. günü rahim filmi çektircem

canım benim eşim taksici ve kaza geçirdi maganda kazası diyim sana eşim ölümden döndü ben perişan oldum oğlumun pskolojisi alt üst oldu eşimin yattığı hastane bütün doktorlar tanıyo bizi eşimin hayatta oluşu doktorları bile çok şaşırtmış tüm doktorlar seni rekor kitabına yazmak lazım diye dalga geçiyo eşimle inan eşim o kadar acı çektiki aylarca anlatamam neyse burasıda yeri değil zaten ama kısaca eşim hala daha tam sağlığına kavuşmadı 3. ameliyatını olucak 1 kaç ay sonra inşallah eski haline gelemesede daha iyi olur diye umuyorum mafoldumben

ay inşallah düzelir canım benim eşinin spermleri ne durumda bbu arada peki kazadan sonra etkilenmiş olabilirmi allah senin yaşadığını da kimseye yaşatmasın bunu yapanları da bildiği gibi yapsın ve birdaha göstermesin böyle acılar kimseye yarabbim çok zordur ben aklımı kaybedebilirim allaha büyük sözüm olmasında bu arada klomeni kullandığında kendi başına dr a gittin ya sana yumurtan oluşmamış mı dedi ne dedi

kızlar benim neden hiç umudum yok 11ay olmamasına rağmen sanki oduyguyu hiç yaşayamacakmışım gibime geliyo:sinifsinif::sinifsinif:

sakın sakın öle düşünme yani umutsuzluk kadar bişi yok bi kere herşeyden önce allahın gücüne gider bizim bi yaradanımız rabbimiz var ve bizde ona inanıyorsak umudumuz hep var demektir lütfen seninde olacak olacak olacak olacak yeterki inan ben bak diyorum ya tedavi olmak için dr a gidemiyorum ama iannaıyorum onu da başarıcam ben çalışıcam bişler yapıcam ve rabbimde yardım edecek o bizleri seviyor kuluyuz biz onun hatalarımızla günahlarımızla yeterki isteyelim dua edelim içten gönülden bu çok önemli canım benim

hey şekercim asla ümidini kaybetme neden olmasın ki? yeter ki hem ruh hem de beden sağlığına dikkat et. Bol bol da dua et . Bir daha da böyle deyip bizi üzme tamam mı hepimiz sırasıyla yazacağız buraya hamiş kaldığımızı di mi kıslarrr

benim sayfalarım neden çok geç açılıyo CADIARZU neyse yatayım en iyisi sabah 8de bolu dağını aşıcam mirmirmirmir

ay inşallah düzelir canım benim eşinin spermleri ne durumda bbu arada peki kazadan sonra etkilenmiş olabilirmi allah senin yaşadığını da kimseye yaşatmasın bunu yapanları da bildiği gibi yapsın ve birdaha göstermesin böyle acılar kimseye yarabbim çok zordur ben aklımı kaybedebilirim allaha büyük sözüm olmasında bu arada klomeni kullandığında kendi başına dr a gittin ya sana yumurtan oluşmamış mı dedi ne dedi

eşimin sperlerinde bi sorun yok canım kazadan sonra bakılmadı ama sorun olacağını sanmıyorum zaten doktorada söyledik
evet canım çok zor gece yarısı telefon sesiyle uyanıp açtığında bir polisle karşılaşıp az önce birlikte yatağa girdiğin az önce sesini duyup işe yolladığın eşinin hastanede olduğunu acilen gelmen gerektiğini söylemesi çok zor bişey evde çocukda var o an ı anlatamam neyse daha fazla uzatmim

klomen kullandığımı söyleyince doktor yumurtlamama bakmadı adetin 5. günü gel rahim filmi çekelim sonra takip edelim dedi yani tam tedaviye bu adetten sonra başlıcam ramazanda geldi nasıl olcak bilmiyorum ama bi şekilde iftardan sonra sahur vakti ne yakın ayarlıcaz bişeyler

bide folik asit verdi onu kullanıyorum

bels41 canım üzülme olucak inşallah daha 11 ay neki yeni başlamışsın hiç bir zaman ümidini yitirme canım

canım hiç giremedim ben az bişe giriyosada oda zaten yumurtlama sorunu falan var pkolardan dolayı hiç hamile kalma gibi bi olay olmadı ama okuduma göre bu şekilde hamile kalanlar var tabi..çok şükür 2 aya yakın bi zamandır sorun kalmadı rahatça ilişkiye girebiliyorum..parmak egzersizleri falan yaptım uzun bi süreç oldu tabi kafamda çözdüm olayı falan bi sprey var uyuşturucu sprey onu kullandım ve herşey yoluna girdi çok şükür 1 2 defa yaptıktan sonra o korkuyu attım yani olabiliyomuş dedim demekki tamamen psikolojik bi rahatsızlıkdı zaten benimki...şimdi bebek telaşı başladı :sm_confused:

çok iyi canım ya bak daha yeni ilişkiye girebilmişsin güzel şeydir cinsellik delikafaduldendelikafadulden tadını çıkar olurmu ya bence kafana takma birde hamile kalabilecekmiyim acaba düşüncesiyle ilişkiye girme buda bozar psikolojini sen sadece hormonlarını düzeltmeye bak bende kullanamadım ama glucophage bu açıdan çok iyi herşeyi kendi haline bırakıp sadece bunu kullanıp hamile kalanlar var böğürtlen kökü suyunu içiyorum umutluyum inşallah olursa sende denersin tabi içebilirsen gerçi ben anormal olduğum için incir küründen midem bulandı ama soğan suyunu rahatlıkla içebiliyordum ve böğürtlen inanılmaz acı nasıl diyim herhangi bir agacın dalını al ısır iyice ağzına suyu çıkar ya acı öyle hemde çok yoğun bi şekilde ama midem bulanmıyor inciri içmeye tercih ederim böğürtleni

hey şekercim asla ümidini kaybetme neden olmasın ki? yeter ki hem ruh hem de beden sağlığına dikkat et. Bol bol da dua et . Bir daha da böyle deyip bizi üzme tamam mı hepimiz sırasıyla yazacağız buraya hamiş kaldığımızı di mi kıslarrr

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq: hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım klomeni ben kendim kullandım ama yumurta çatlamayıp kiste dönüşebildiği için takip amaçlı doktora gittim gerçi doktorum kızdı bana sormadan ilaç kullanma dedi :olmaz: adetin 5. günü rahim filmi çektircem

canım benim eşim taksici ve kaza geçirdi maganda kazası diyim sana eşim ölümden döndü ben perişan oldum oğlumun pskolojisi alt üst oldu eşimin yattığı hastane bütün doktorlar tanıyo bizi eşimin hayatta oluşu doktorları bile çok şaşırtmış tüm doktorlar seni rekor kitabına yazmak lazım diye dalga geçiyo eşimle inan eşim o kadar acı çektiki aylarca anlatamam neyse burasıda yeri değil zaten ama kısaca eşim hala daha tam sağlığına kavuşmadı 3. ameliyatını olucak 1 kaç ay sonra inşallah eski haline gelemesede daha iyi olur diye umuyorum mafoldumben
canım klomeni dr kontrolü altında kullanmalısın yararı olduğu kadarda zararı var sakın bir daha böyle bir hata yapma canım benim allah korusun daha büyük sorunlar çıkabilirdi :olmaz:
canım eşin içinde çok büyük geçmiş olsun allah eşini başınızdan eksik etmesin

eşimin sperlerinde bi sorun yok canım kazadan sonra bakılmadı ama sorun olacağını sanmıyorum zaten doktorada söyledik
evet canım çok zor gece yarısı telefon sesiyle uyanıp açtığında bir polisle karşılaşıp az önce birlikte yatağa girdiğin az önce sesini duyup işe yolladığın eşinin hastanede olduğunu acilen gelmen gerektiğini söylemesi çok zor bişey evde çocukda var o an ı anlatamam neyse daha fazla uzatmim

klomen kullandığımı söyleyince doktor yumurtlamama bakmadı adetin 5. günü gel rahim filmi çekelim sonra takip edelim dedi yani tam tedaviye bu adetten sonra başlıcam ramazanda geldi nasıl olcak bilmiyorum ama bi şekilde iftardan sonra sahur vakti ne yakın ayarlıcaz bişeyler

bide folik asit verdi onu kullanıyorum

vallahi canım yani nasıl söyleyeyim bu gibi şeylerin yapılacağı günlerde oruç tutma istersen yani eğer özelse iftardan sonraya ayarlayabiliyorsan sorun yok demektir tabi bu arada klomen le ilgili dr yumurtalarına bakmadı büyüyüp büyümediğine ya nerden biliyorsun yumurtlaman olmadığını hem klomeni neden kullandın ki yani zor hamile kalabilmenin yani tedavi gerektirmesinin bi sebebi olmalı yumurtlama sorunumu var ki buda pko dan kaynaklanır benim bildiğim

ohooo sen 11 ayda umudun bitirdiysen biz ne yapalım bacım 6 senem birtiyor benimde ama umudum daha tükenmedi tükenmiyecekte sende umutlu ol allah büyük canım :1hug:

amin kedersizim

canım klomeni kullandım ama hemen o ay doktora gittim baksın diye aslında ben tedavi görmeyi düşünmüyodum klomeni kullanana kadar klomen vesile oldu doktora gitmeme

Back
X