Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hımmm anladım biraz galiba lolo seni ama dr yumurtalıklarına bakmadan mı sana rahim filmi önerdi ya yani yumurtlaman normal mi değilmi bunu biliyormu ki

yok canım pko yok bende olsa söylerdi doktor yani tüm tahliller falan yapıldı olsa belli olmazmıydı herşey normal dedi bana ama biraz tembeller galiba benikiler

amin kedersizim

canım klomeni kullandım ama hemen o ay doktora gittim baksın diye aslında ben tedavi görmeyi düşünmüyodum klomeni kullanana kadar klomen vesile oldu doktora gitmeme
herşeyde bir hayır var inşallah klomen sayesinde de hamile kalırsın canım

yok canım pko yok bende olsa söylerdi doktor yani tüm tahliller falan yapıldı olsa belli olmazmıydı herşey normal dedi bana ama biraz tembeller galiba benikiler
ya kıslar benim acayip yumurtalıklarım ağrıyor bir de bacaklarım ağrıyor yavvv...
birazdan yatayım bari.

hey şekercim asla ümidini kaybetme neden olmasın ki? yeter ki hem ruh hem de beden sağlığına dikkat et. Bol bol da dua et . Bir daha da böyle deyip bizi üzme tamam mı hepimiz sırasıyla yazacağız buraya hamiş kaldığımızı di mi kıslarrr

canım ordamısın ne alemdesin ya

canım dedimya geçen sene düşük yaptım diye o zaman tam yumurtlamalarıma bakılıyodu hamile kalmadan önceki ay yumurtlamıştım bi önceki ayda yumurtlamamıştım demekki düzensiz düşükten sonrada zaten ilk şimdi gitmeye başladım 1 yıl geçtiği içinde doktor tedbir amaçlı genede tiplerine tekrar bakalım belki 1 sene içinde ufakta olsa yapışıklık oluşma ihtimali var dedi ona görede yumurtlama takibini başlarız bu ay

herkese iyi geceler ben çıkıyorum mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
çocuk meselesini kafanıza çok takmayın kızlar gün doğmadan neler doğar a.s

ya kıslar benim acayip yumurtalıklarım ağrıyor bir de bacaklarım ağrıyor yavvv...
birazdan yatayım bari.

o ağrı bendede var ama hafif tabi inşallah mucize gerçekleşir seninle en fazla 2-3 gün arayla yazacağız hamiş haberimizi burada inşallah ama tabi senden daha umutluyum ben bu arada yumurtlamadan şüpheleniyorsan bi banyoya git elini vajinanın derinliklerine daldır parmağınla sıvıyı al ve baş parmağınla işaret parmağının arasında aç kapa eğer yumurta akı gibi şeffaf renkte ve uzuyorsa parmağını arasında yumurtluyorsun demektir ve değerlendir bu günleri muhakkak

iyi geceler kedersiz rüyanda bizi gör olurmu

lolocum ya bende gidip duş almalıyım 2 saattir pc başında oturuyorum bu halde yani bizimki rahat bırakmadı ya beni yine bugün ama bu sefer duş almadan oturdum ve çok rahatsızım sonrada duaya başlayacağım ve uyuyacağım iyi geceler

tamam kedersizim söz seni görücem rüyamda ama nasıl görürüm bilemiyorum hani bi resmini görseydim bari ama neyse bende ismini rüyamda görürüm

o ağrı bendede var ama hafif tabi inşallah mucize gerçekleşir seninle en fazla 2-3 gün arayla yazacağız hamiş haberimizi burada inşallah ama tabi senden daha umutluyum ben bu arada yumurtlamadan şüpheleniyorsan bi banyoya git elini vajinanın derinliklerine daldır parmağınla sıvıyı al ve baş parmağınla işaret parmağının arasında aç kapa eğer yumurta akı gibi şeffaf renkte ve uzuyorsa parmağını arasında yumurtluyorsun demektir ve değerlendir bu günleri muhakkak

kuzunaz yazıklarınla benim içimi açtın ya allah ta seni sevindirsin. inşallah allahın izniyle beraber yazarız hamiş kaldığımızı dediğini deneyeceğim. yarın hemen çalışmalara başlıyorum kısmetse hepiniz dualarımda olacaksınız.:Saruboceq:

iyi geceler canı neyse bende yatim bari seni öpüyorum canı evet bi duş alsan iyi olur kız çok terlemişsin koku buraya geldi

[COLOR="Magenta"]ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822.................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:[/COLOR]

GÜnaydın mis kokulu anneler ve anne adayları opuyorumnanaktan geçmişi okudum geldim ne çok yazışmışsınız
kızlar önce doktor kontrolü sonra dua sonra kürler vasıtasıyla hepinizin adını bu listede göreceğiz :Saruboceq:

asel canım benim çok haklısın her sölediğinde sadece parası güzel cuma günü bir iş görüşmem daha var ona göre karar verceğim inşallah birinden birisi olur hayırlı ise tabi bu arada metrobüs annemlerin orda yani kadıköyde salı pazarı metrobüs annemlere çok yakın yani benim bekarlığımda yaşadığım yere canım ben ümraniyede oturuyorum burası yürüyerek yarım saat en fazla sürüyor ama ürkütücü yolar adamın biri giderken daha doğrusu moruğun biri sokağa sapıyordu vazgeçti benim gittiğim yoldan gitti bana adliyeyi sordu ben bu sokak bitince sol dönün dedim gerçi diğer sokaktan girseydiniz tam karşısına çıkardınız dedim olsun burdan da çıkılıyorsa olur dedi bişi demedim afedersin mal gibi orada yeni yapılan binalara baktı bana kalkmış diyoki ne çok bina yapılıyor filan muhabbet edecek ya cevap vermedim nerelisin filan sormaya başladı bende hayırdır niye sordunuz ki dedim sinirlendim hemşeri çıkarız diyo salak allahtan sokağın sonuna gelmiştik adliye bu tarafta daha fazla yanlış yoldan gitmeyin isterseniz dedim korkuyorum biraz yani anlayacağın kızlar beni aranızda kabul edin hep ben unutulmazı izliyorum şimdi reklam vardı başladı

Günaydın Kızlar Herkese Güzel Bir Gün dilerim Öncelikle :)
Kuzunaz kız eski salı pazarımı yeni salı pazarına mı yakın annenler
bende orda oturuyorum işe her sabah metrobüsle geliyorum
valla bu metrobüsü benim için yapmışlar ya 30 dk da işyerindeyim :)
canım sokakda kötü insanmı yok her yerde var ama sen yolda giderken tedirgin olduysan boşver o zaman
ya seni eşin götürsün sabahları akşamlarıda almaya gelsin
çünkü şimdi hadi günler uzun kışın daha kötü oluyor
hiç unutmam bir gün göztepe köprüsünde biri önümü kesti pardon konuşabilirmiyiz falan dedi hayır dedim genç de bir çocuk ya benden küçüktür bile
neden istemiyorsun 5 dk ayıramazmısın bana diyor dedim ayıp yapıyorsun ben evliyim
yalan söyleme biliyorum evli falan değilsin diyor manyak :)
eve kadar takip ettiydi beni
bi süre işden gelirken eşim aldı sonra günler uzayınca daha bir rahat gidip gelmiştim
inşl cuma günü gideceğin yer daha iyidir diyelim o zaman

Back
X