Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşeyde bir hayır var inşallah klomen sayesinde de hamile kalırsın canımamin kedersizim
canım klomeni kullandım ama hemen o ay doktora gittim baksın diye aslında ben tedavi görmeyi düşünmüyodum klomeni kullanana kadar klomen vesile oldu doktora gitmeme
ya kıslar benim acayip yumurtalıklarım ağrıyor bir de bacaklarım ağrıyor yavvv...yok canım pko yok bende olsa söylerdi doktor yani tüm tahliller falan yapıldı olsa belli olmazmıydı herşey normal dedi bana ama biraz tembeller galiba benikiler
hey şekercim asla ümidini kaybetme neden olmasın ki? yeter ki hem ruh hem de beden sağlığına dikkat et. Bol bol da dua et . Bir daha da böyle deyip bizi üzme tamam mı hepimiz sırasıyla yazacağız buraya hamiş kaldığımızı di mi kıslarrr
herşeyde bir hayır var inşallah klomen sayesinde de hamile kalırsın canım
ya kıslar benim acayip yumurtalıklarım ağrıyor bir de bacaklarım ağrıyor yavvv...
birazdan yatayım bari.
ya kıslar benim acayip yumurtalıklarım ağrıyor bir de bacaklarım ağrıyor yavvv...
birazdan yatayım bari.
oldu tatlım sende beni gör kaydirigubbakcemile3iyi geceler kedersiz rüyanda bizi gör olurmu
o ağrı bendede var ama hafif tabi inşallah mucize gerçekleşir seninle en fazla 2-3 gün arayla yazacağız hamiş haberimizi burada inşallah ama tabi senden daha umutluyum ben bu arada yumurtlamadan şüpheleniyorsan bi banyoya git elini vajinanın derinliklerine daldır parmağınla sıvıyı al ve baş parmağınla işaret parmağının arasında aç kapa eğer yumurta akı gibi şeffaf renkte ve uzuyorsa parmağını arasında yumurtluyorsun demektir ve değerlendir bu günleri muhakkak
asel canım benim çok haklısın her sölediğinde sadece parası güzel cuma günü bir iş görüşmem daha var ona göre karar verceğim inşallah birinden birisi olur hayırlı ise tabi bu arada metrobüs annemlerin orda yani kadıköyde salı pazarı metrobüs annemlere çok yakın yani benim bekarlığımda yaşadığım yere canım ben ümraniyede oturuyorum burası yürüyerek yarım saat en fazla sürüyor ama ürkütücü yolar adamın biri giderken daha doğrusu moruğun biri sokağa sapıyordu vazgeçti benim gittiğim yoldan gitti bana adliyeyi sordu ben bu sokak bitince sol dönün dedim gerçi diğer sokaktan girseydiniz tam karşısına çıkardınız dedim olsun burdan da çıkılıyorsa olur dedi bişi demedim afedersin mal gibi orada yeni yapılan binalara baktı bana kalkmış diyoki ne çok bina yapılıyor filan muhabbet edecek ya cevap vermedim nerelisin filan sormaya başladı bende hayırdır niye sordunuz ki dedim sinirlendim hemşeri çıkarız diyo salak allahtan sokağın sonuna gelmiştik adliye bu tarafta daha fazla yanlış yoldan gitmeyin isterseniz dedim korkuyorum biraz yani anlayacağın kızlar beni aranızda kabul edin hep ben unutulmazı izliyorum şimdi reklam vardı başladı