Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzunaz kız bende yeni salı pazarına yakınım :)))
annenlere gelirsen eğer kahve içmeye beklerim seni bize
açık adres verim hemen :)
bu arada evet yazıkki karşıda çalışıyorum canım mecidiyeköyde
önceleri 500 lerle gelip gidiyordum çok zor oluyordu valla 6 da işten çıkıyordum 8 de eve geliyordum
arabayla bile gelsen bişe değişmiyordu malum köprü trafigi
ama bu metrobüs açılalı süper oldu gelişlerim gidişlerim rahatladı
tabi ondaki en büyük sorun ise sabahları ve akşamları binebilmek :)))))))))
her metrobüse binerken aklıma kemal sunalın bir filmi varya hani at yarışı oynadığı
orada sahte bir minübüs yapıolar da birbirlerini iterek falan biniyorlar aklıma geliyor
kadınmış yaşlıymış hiç mühim değil valla
gencler ne kadına ne yaşlıya yer vermio
her binişimde sağ sağlim binip indiğime dua ediyorum :)

haklısın canım ne iş yapıyorsun bu arada sakıncası yoksa şu an iş temisin bu arada az önce dışarı çıkmak zorunda kaldım aniden eltim geldi bi yerde buluştuk eşimin kredi kartını kullanmıştı onun taksitini verdi bende o fırsatla eve alışveriş yapıp geldim o yüzden yazıp kayboldum kaydirigubbakcemile3

selam arkadaslar
herkes kandıl kutlaması yapıo ama ne kandılı ben anlamadım bugun kandıl degılkı ???

bende anlamadım bugün kandil değil ki sadece ramazan arefesi bu gece sahura kalkıyoruz bilmediğimiz bişi varsa aydınlatın arkadaşlar bizi

haklısın canım ne iş yapıyorsun bu arada sakıncası yoksa şu an iş temisin bu arada az önce dışarı çıkmak zorunda kaldım aniden eltim geldi bi yerde buluştuk eşimin kredi kartını kullanmıştı onun taksitini verdi bende o fırsatla eve alışveriş yapıp geldim o yüzden yazıp kayboldum kaydirigubbakcemile3

canım ben bi iletişim firmasında idari birimde çalışıyorum pek zevkli bir işim yok anlacağın sıkıcı :)
akşama kadar insanların sorunları sorunlar için çözümler evraklar gelirler giderler :)
kız kredi kartıylamı alışveriş yaptın aman dikkat et bu kredi kartları insanı cezbedior ama hiç sağlıklı değil :)

canım ben bi iletişim firmasında idari birimde çalışıyorum pek zevkli bir işim yok anlacağın sıkıcı :)
akşama kadar insanların sorunları sorunlar için çözümler evraklar gelirler giderler :)
kız kredi kartıylamı alışveriş yaptın aman dikkat et bu kredi kartları insanı cezbedior ama hiç sağlıklı değil :)

yok canım kartla alışveriş yapmadım eltim bizim kartı kullanmıştı taksitle bişi almıştı onun taksitini getirdi bugün o yüzden dışarı çıktım o bahaneylede marketten alışveriş yaptım bu arada eşim dikkatlidir bu konuda çok şükür benide denetler hep bu arada ovülasyon testim geldi nasıl kullanmalıyım bilmiyorum yani ne zaman başlamalıyım bu ay ki adetlerimin arası 53 gün sürdü bugün 8. günüm aslında 12 sinde olduğumu sayarsak 9. günüm 12 sinde lekelenme ile başladı adetim

canlarım merhaba.. rabbime şükürler olsunki kendimi azda olsa toparladım.. Allah iyi dilekte bulunan herkeslerden razı olsun..Arnavutgüzeli... kedersiz...susuzyaz...asel_k..kuzunaz2...7106papatya..latsibel..durualya..fatma48...iipekk ve ismini sayamadığım hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim.. hepiniz bu hayırlı günde yani arefe gününde dualarımda olacaksınız..Rabbim şu mübarek günlerin hatrı hürmetine duru arkadaşımızın ve cemre22 nin sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına almayı nasip eylesin.. benim gibi tüm bebek isteyenlerin kucaklarını evlerine bebişler nasip eylesin..evlerimize huzur bereket nasip eylesin..

bu arada ben düşükten dolayı en az 1 ay beklemem gerekiyormuş.. ama umarım sizlerin hemencecik tutar ve ramazan bayramına kadar burdaki herkesten hayırlı müjdeler alırız..

hepinizi çok seviyorum.. arnavutgüzeline çok teşekkür ediyorum böyle bir topic açıp hepimizin burda buluşmamızı sağladığı için...

Selam ;
iyi dileklerin için çok sağol canım
bu hayırlı ayda Allahım herkesin gönlündekini versin
Allahım senin güzel yüreğinle ettiğin duaları kabul etsin .
Herkese hayırlı kandiller ve hayırlı ramazanlar:Saruboceq:

:1hug:amin canım herbirimize versin dularım hepinize:Saruboceq:..çok sağola llah razı olsun.allah senide korumuş canııım verilmiş sadakan varmış kuzum dikkattli ol busefer.aslında bu bilgisayar işler hep şeytan işide vazgeçemiyoruz.bunu yerine namazlar kılsak keşkee :1no2:..amin seninde ramazan ayın mübarek olsun..

aman benim bal kaymaklım tatlı dillim kim sana küscek ayolllll opuyorumnanaktan tatlı dilinle yılanı bilem deliğinden çıkarırsın sen zemuszemus tatlım ramazanın mübarek olsun allahım bu mübarek ayda sana ve diğer arkadaşlarıma bebiş nasip etsin :ecrin_bebek::emir_bebek: :Saruboceq:

:1hug: Şenizcanııııııııııııııım prensimiin güzel annesiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan
:asigim: beni utandırıyosun ammaaaa:1rolleyes: sen beni seviyosun yaa beni kendin gibi iyi görüyosunda ondaan aşkitooom..:1hug:amin güzel dualarına amin can dostum rabbim ne muradın varsa versiiiiiinn.oğluşunla gurur duyasın ömür boyu seni el üstünde taşısııın duruuuum:1hug::nazar: :nazar:a.s.

Merhaba arkadaşlar tekrardan bende bu mübarek gününüzü kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. hemen konuya dalıyorum...
Arnavut güzeli özellikle sana bi sorum olacak verdiğin kür hakkında
Bu konuyu açtığın ilk tarihe baktım geçen yıl sanırım sen bu kürü (Polen + Bal) ve diiğerini (adaçayı yagını) ne kadar süreyle uyguladın neler oldu o zamandan bu yana gelişmeler nelerdir.
Ben bir yıllık evliyim ve tedavi görmeye başladım ve ilk ayım bu tedavide
Onun için merak ediyorum neler olduğunu ve denemek isterim ama ne zaman nasıl başlarım bilmiyorum

amin canım seninde mübarek olsuuuun:1hug: hoşgeldin aramızaaabuyrunnnnnnnnn
evet tatlım ben tavsiye ettim bu kürü ama BEN SONUÇ GÖRMEDİM MALESEF..
sana geçmiş olsun tatlım

selam arkadaslar
herkes kandıl kutlaması yapıo ama ne kandılı ben anlamadım bugun kandıl degılkı ???

canım kusura bakma ağız alışkanlığıı kandil kadar mübarke ARİFE GECEMİZİ KUTLADIM BEN.kusuruma bakmayın artık :sm_confused:

canlarım merhaba.. rabbime şükürler olsunki kendimi azda olsa toparladım.. Allah iyi dilekte bulunan herkeslerden razı olsun..Arnavutgüzeli... kedersiz...susuzyaz...asel_k..kuzunaz2...7106papatya..latsibel..durualya..fatma48...iipekk ve ismini sayamadığım hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim.. hepiniz bu hayırlı günde yani arefe gününde dualarımda olacaksınız..Rabbim şu mübarek günlerin hatrı hürmetine duru arkadaşımızın ve cemre22 nin sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına almayı nasip eylesin.. benim gibi tüm bebek isteyenlerin kucaklarını evlerine bebişler nasip eylesin..evlerimize huzur bereket nasip eylesin..

bu arada ben düşükten dolayı en az 1 ay beklemem gerekiyormuş.. ama umarım sizlerin hemencecik tutar ve ramazan bayramına kadar burdaki herkesten hayırlı müjdeler alırız..

hepinizi çok seviyorum.. arnavutgüzeline çok teşekkür ediyorum böyle bir topic açıp hepimizin burda buluşmamızı sağladığı için...

kuzuum beniiiiiiim hoşgeldiiiiiiin SEFALAR GETİRDİİİİİİN TATLIM BENİM İYİ OLMANA ÇOK ÇOK SEVİNDİİİİİM.CANIM KIYAMAM BEN SANAA İYİ DİLEKLERİN İÇİN ÇOK SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN.HİÇ CANINI SIKMA BİZ KAÇ AYLAR BEKLEDİK HEM ,SEN BİR AY BEKLE DE TAM TEMİZLEN TATLIM O ARA KÜRLERİ İÇTE VİTAMİN TAKVİYESİ OLARAK DEPOLA KENDİNE ZATEN KAN KAYBINDA OLMUŞYA ..HİÇ SEN MERAK ETME DEDİĞİM GİBİ HERŞEY DÜZELECEK HAMİLE KALABİLİYOSUNYA ONA ŞÜKÜRLER OLSUN SEN İYİ OL YETERKİİİ,SEN ÖNEMLİSİN ŞU AN BİZİM İÇİN.SEN EVLAT VERİCEN BİZEE EVLAT SENİ DEĞİL..o yüzden senin sağlıklı olman herşeyden çok önemli tatlım kocamaaaan öpüyorum seniiii yanaklarından.sanada rabbim en kısa zamanda en kısa zamanda karnına meleğini kondursun tatlım benim bayramda çifte çifte mutluluklar yaşatsıııııın:1hug:
bende seni çok seviyoruuum sende iyiki varsııııııın canım beniiiiiiimm..allaha emanet ol kendine çok iyi baaaak..:1hug:a.s.

çok güzel çok içten dualar etmişsin canım allah bin kere razı olsun ve dualarını sana çevirsin önce sonra bize canım benim olsun beklersin 1 ay çok şükür hamile kalabiliyorsun bu arada kendine bak kafana takmamış olursun bi beklenrin olmadığı için rahat olursun endişende olmaz ama bu arada kendine çok iyi bak besle özellikle rahmi kuvvetlendirici destek besinle tüketmeye bak

Esram Hiç üzülme canım herşeyin hayırlısı olsun .
El açıpta ettiğin duaların kabul olsun inşl
bu aralar biraz başka şeyler ile uğraşmaya çalış bence kafanı dağıtırsın
ama 1 ay beklemek için kısa bir zaman değil mi canım
benim bildiğim düşükten sonra en az 3 ay beklemek gerekiyor rahim biraz kendine gelsin diye
acaba çok erken düşük olduğundanmı senin için 1 ay dedi doktor :S
ama sakın moralini bozma lütfen burada hep destek için varız birbirimize allah herkesden razı olsun valla buraya girdim gireli daha bi ümitliyim ben kendi adıma

Arkadaslar benim bir sorum var, benim son adetim gece ay 26.sinda oldu. aslinda bu ay yani agustos 26 olmasi gerekiyor(duzenli olmamakla birlikte) fakat ben gec yumurtladigim icin ,yumurtlama sonrasi 14 gun sayarsam eylul 2 oluyor.

sorum su: sizce adetimi agustos 26 mi beklemeliyim yoksa eylul 2 mi? bilen varmi?

arkadaşlar az önce bi yerde okudum kadının biri kaynanasına eşinin çocuk istemediğini sölemiş kaynananın verdiği cevaba bak kes prezarvatifin ucunu :roflol::roflol::roflol: ay nası güldüm yaff yarım saat evvel eşimle konuştum ağlamaktan gözümde yaş kalmadı baktım onunda gözleri dolmaya başladı kaçtım yanından komik bi site buldum ağla ağla nereye kadar azcuk gülelim dimi

Arkadaslar benim bir sorum var, benim son adetim gece ay 26.sinda oldu. aslinda bu ay yani agustos 26 olmasi gerekiyor(duzenli olmamakla birlikte) fakat ben gec yumurtladigim icin ,yumurtlama sonrasi 14 gun sayarsam eylul 2 oluyor.

sorum su: sizce adetimi agustos 26 mi beklemeliyim yoksa eylul 2 mi? bilen varmi?

canım gecen ay derken sanırım temmuzu kasdediyorsun o zaman düzenli oluyorsan 28 günde bir yada 29 günde bir olman gerekiyor yani geçen ayın üstüne aradaki zamandan 14 ü çıkar çıkan tarihte yumurtluyorsun demektir ama düzenli olmuyorum diyorsun ortalama ne kadar zamanda bir sirkülasyon devam ediyor canım

canım gecen ay derken sanırım temmuzu kasdediyorsun o zaman düzenli oluyorsan 28 günde bir yada 29 günde bir olman gerekiyor yani geçen ayın üstüne aradaki zamandan 14 ü çıkar çıkan tarihte yumurtluyorsun demektir ama düzenli olmuyorum diyorsun ortalama ne kadar zamanda bir sirkülasyon devam ediyor canım

Evet temmuz 26 sinda oldum en son, ve adetimin 23.gunu yumurtlamam gerceklesti, (yumurtlama takibi yaptigim icin kesin 23.gunu dedim. )28 gunde bir degil duzenli olarak gormuyorum. ve gec yumurtlama oluyor. benim sormak istedigim, yumurtlama bittikten sonra 14 gunmu saymak?

test içinse eylül 2 yi bekle bence daha net çıkar neden düzensşz adet oluyorsun pko lumusun sende yoksa yani bu benim fikrim bu arada herhangi bir şeye dayanarak söylemiyorum yani sadece rahat ol ve bekle eylül 2 yi bence inşallah hamile kalmışsındır

Evet temmuz 26 sinda oldum en son, ve adetimin 23.gunu yumurtlamam gerceklesti, (yumurtlama takibi yaptigim icin kesin 23.gunu dedim. )28 gunde bir degil duzenli olarak gormuyorum. ve gec yumurtlama oluyor. benim sormak istedigim, yumurtlama bittikten sonra 14 gunmu saymak?

bu arada canım ovülasyon takibini nasl yaptın dr la mı testlemi

esramm82 kullanıcısından alıntı
canlarım merhaba.. rabbime şükürler olsunki kendimi azda olsa toparladım.. Allah iyi dilekte bulunan herkeslerden razı olsun..Arnavutgüzeli... kedersiz...susuzyaz...asel_k..kuzunaz2...7106papat ya..latsibel..durualya..fatma48...iipekk ve ismini sayamadığım hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim.. hepiniz bu hayırlı günde yani arefe gününde dualarımda olacaksınız..Rabbim şu mübarek günlerin hatrı hürmetine duru arkadaşımızın ve cemre22 nin sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına almayı nasip eylesin.. benim gibi tüm bebek isteyenlerin kucaklarını evlerine bebişler nasip eylesin..evlerimize huzur bereket nasip eylesin..

hepinizi çok seviyorum.. arnavutgüzeline çok teşekkür ediyorum böyle bir topic açıp hepimizin burda buluşmamızı sağladığı için

CANIM BENıM ıYı OLMANA ÇOK SEVıNDıM ıNAN BEN ŞıMDı ÖĞRENDıM DÜŞÜK YAPTIĞINI ARALIKLARLA GıRıYORUM GÖZÜMDEN KAÇMIŞ NE OLUR KUSURA BAKMA CANIMM ÇOK ÇOK GEÇMıŞ OLSUN TATLIM ARNAVUT GÜZELıNıN DE DEDıĞı GıBı HAMıLE KALABıLıYORSUN YA ÖNEMLı OLAN BU HıÇ CANINI SIKMA ALLAH EN YAKIN ZAMANDA TEKRAR ıÇıNE CAN VERSıN ıNŞALLAH GÜZEL DıLEKLERıN ıÇıN DE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM CANIM

ıyı geceler herkese yazdıklarınızı okudumda bırazda kendımden bırseyler yazmak ıstedım ben 1 senedır bebek ıcın herseye dıkkat edıyordum adet gunlerımı gunu gunune takıp edıp not alıyorum fakat bırseyı atlamısım duzenlı 28 gunde bır adet oluyorum fakat sunu ogrendımkı ne kadar duzenlı olursan ol hormonlarda duzenlı ısede yumurta ıstedıgı zaman catlıyormus benım oyle 18 gunu catladıgını soyledı doktor adetın bırınden baslayıp sayıyorsunuz 10 gununden 20 gunune kadar aslında duzenlı ilişki olmalıymıs 14 veya 12 gune aldanmayın derım dıger gunlerede dıkkat edın ben ılkkez bu ay dıkkat ettım suan beklıyorum adetım ıkı gun gectı 2 gun daha beklıcem Allahtan bır sey olmazsa umıtlenmeye basladım artık kaydirigubbakcemile5

kızlar hepinizin ramazan-ı şerifi hayırlara vesile olsun bu mübarek ayda ne dileğiniz ne ihtiyacınız varsa hepsi kabul olsun

ıyı geceler herkese yazdıklarınızı okudumda bırazda kendımden bırseyler yazmak ıstedım ben 1 senedır bebek ıcın herseye dıkkat edıyordum adet gunlerımı gunu gunune takıp edıp not alıyorum fakat bırseyı atlamısım duzenlı 28 gunde bır adet oluyorum fakat sunu ogrendımkı ne kadar duzenlı olursan ol hormonlarda duzenlı ısede yumurta ıstedıgı zaman catlıyormus benım oyle 18 gunu catladıgını soyledı doktor adetın bırınden baslayıp sayıyorsunuz 10 gununden 20 gunune kadar aslında duzenlı ilişki olmalıymıs 14 veya 12 gune aldanmayın derım dıger gunlerede dıkkat edın ben ılkkez bu ay dıkkat ettım suan beklıyorum adetım ıkı gun gectı 2 gun daha beklıcem Allahtan bır sey olmazsa umıtlenmeye basladım artık kaydirigubbakcemile5

inşallah bebeişin vardır canım güzel haberleri ver bize olurmu

Back
X