- Konu Sahibi EU2
-
- #11.381
ben burdayım zemuszemus
eh işte çok yedim galiba midem bulanıyo ama ısrarla tarif bakıyorum netten. ya benim mantarım hala geçmedi çok canım yanıyo :sinifsinif: sen nasılsın
canım mantarın mı var :
bak şimdi wc ye giderken sıcak su kullan hijyen çok önemli birde çamaşırını ütüle ve sık sık değiştir sık sık sıcak su kullan bunun faydasını görürsün canım
evet ya bugün birşeyler olmuş ama anlamadım ipek için çok sevinidim ama
darısı bütün isteyenlerin başına diyelim
bende iyiyim canım işten geldim yemek yedim kocamı bekliyorum bir kaç gündür yoktu
bu gece gelecek yollarını gözlüyorum zemuszemus
bels 41 mantar çok rahatsız edici ama çabuk ileşen bişeydir doktora git fitil kram veriyo kullanıyosun 2 güne geçiyo iç çamaşılarını ütüle bide ıslak tutmamaya çalış geçmiş olsun
kızlar ben geldimmmmmmmmm
hoşgeldin evet çok hemde valla 4gün oldu bugün dün inanılmaz tanınmıcak gibi şişmiştiçok korktum ama inmiş bugün sositososito sadece kuruluk kaldığı için acıyo yatarken krem sürüyorum yarına oda geçer inşallah
amin canım bana bu akşam bişeler oluyo midem bulanıyodu az önce birden mide yanmasına döndü CADIARZUCADIARZU ruhum gibi sağlığımda dengesizleşti:roflol:
:uhm::uhm::uhm::uhm:Kendini çok dinliyorsun bu aralar sanırım
vucudun sana yanlış sinyaller veriyor olabilir.
biraz rahatlayama çalış canım
miden ağrıyorsa yediğin birley de dokunmuş olabilir dikkat et lütfen
ramazanda akşamları birden yüklenmek mideyi biraz yoruyor
aselk canım eşinmi geliyo gözün aydın
:uhm::uhm::uhm::uhm:
Canım geliyor bu akşam ahhhhhhhhhhhhhh gözüm yollarda kaldı gelmedi henüz ama birazdan gelir bende uyukluyorum uyuya kalacam beklerken son bir günüm var şansımı denemek için :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?