Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bugün sitemizi ziyaret eden edene, ünlü ünlü oldukkkkkkkkk oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy

[sıze="2"]geldim topiğin kraliçesi geldim burası bana aslında ilaçlarımdan daha iyi geliyo sizi bırakamıyorum ne yapıyım [/sıze]

kuzum ben sana diyoruuuum ilacın bizis biiiiiz..
senin neşene ihtiyacımız var ,nasiyatlarına ihtiyacımız var..
herşeyi beraber aşıcaaaaz tatlım beniim.nolur karamsar olma yeteeer.bizimle kaaal bak biz nelerle uğraşıyoruza.s çok şüküüüüür HER HAFTA BEBEİLERİMİZİ GELİYOOOO OH BEEEEEE:hooray: :sm_cool:

kızlar adet belirtilerim başladı 5 gün kaldı olmama heryerim ağrı içinde kasıklarımda sancı var çok ufffffff
kırmızlar sinyallerini göstermeye başladı bu ayda tık yok anlıycanızmafoldumben

Arkadaşlar burada hamileliği için çırpınan bayanlar var,
belki umutlarını,mutluluklarını paylaşacak belki
üzüntülerini paylaşacak..ama sizin yaptığınıza bir bakın...
sizler durup durup konuyu ısıtıp tekrar getiriyorsunuz...
bakın uyardım ama tartışmaya dahil olan hiçkimse uyarımızı dikkata almadı...
tekrar açmak üzere şimdilik kapatıyorum konuyu...

Merhaba,
Konunun başlangıç noktasına kadar gittim tüm mesajları okudum. Yok orana şunu soktun yok sokmadım yok şuraya sürdüm vs vs vs vs. Biri bunu sokuyor anlamış yanlış anlamış ! Peki bir kişide çıkıp neden "bak arkadaşım orada öyle yazılmış ama normalde bunu bir yere soktuğumuz yok bu bezle uygulanıyor." deme gereği duymamış ? Saldırganlık devam etmiş sonra iki tarafta gerilmiş. ılginçtir ki konun takipçileride hadlerini aşan yorumlar yapmışlar. Bir kişide çıkıp ortamı yumuşatmamış. Rep konusuna gelince dileyen dilediğine -rep verebilir herkesin fikrine katılmak zorunda değilsiniz. Rep puanlarınıza bakarsanız çoğunuza -300 puan verdiğimi göreceksiniz. Güle güle kullanın...

Konu sorumlusu kibarca konuyu tatlıya bağlamaya çalışırken ortamı germek adına yapılan yorum sahiplerini kınıyorum. Şimdi dileyen bana eksi rep verebilir...

Sağduyunuzu kaybederseniz bulmanızı sağlarız....

Songül, teşekkürler

kendi halayımı çekeyim en iyisi :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canımmmm çok tebrik ediyorum umarım kan degerın yukselır kese de gorunur allahın ıznıyle cok mutlu oldum gozun aydın....zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus:dance: :dance: :dance:

inşallah canım inşallah şimdi sırada ikinci kan değeri kese ve kalp atışı heyecanı var
inşallah mutluluğumuz daim olur

bu mesajım için beni cezalandıracağınızı nsanmıyorum bize nisbetten yaptığı belli özelinze veya profilinzde teşekkür edebilirdi

bu mesajım için beni cezalandıracağınızı nsanmıyorum bize nisbetten yaptığı belli özelinze veya profilinzde teşekkür edebilirdi

Yanıldın.... hem başı göğe erdi hemde üyelik tarihindeki ilk cezayı almıştı...

ıpekkkkkkkkkkkkkkkkk Kız inanmıyorum hamiş mi kaldın sen
Çok sevindim canım Allahım Sağlıkla gelsin dünyaya inşlllllllllllllllll
Hayırlı olsun ay ne diyeceğimi bilmiyorum
.darısı isteyen herkesin başına

durucummmm oğluşumun asker arkadaşının güzel annesiii iki kişilik doğum günün kutluu olsun iyyiki doğmuşsun ki allahım seni içindeki melekle taçlandırmış eşinle ve bebeğinle mutluluk ve sağlık dolu bir ömür diliyorumm...

evet canım amin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize sağlıklı evlatlar versin
yanlız ben bugün resmen avare oldum tek bir iş yapmadım ya buraya yazı yazıyorum yada msnden yazıyorum

cemrecim teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kocaman kadınların yaptığına bakın yahu ! Sonrada diyorsunuz ki Kazen bizi azarlar gibi konuşma, asabisin şöylesin böylesin. Bir gerginlik olmuş gereken kişiler ceza almış "biri msnden üyeliğimi silin der, biri şuradan mesajlarımı silin." Çocuk oyuncağı bu sanki. Çok rahatsız olduysan girmessin olur biter ne öyle mahalledeki cocuklar gibi kavga oldu ver bilyalarımı. Kocaman kadınların yaptıklarına bakın yahu. Yeter be, modlarında bir canı var yok o ceza almış yok bu ceza almış yok eksi rep olmuş yok ömrü boyunca o repleri toplamış. EEE gitti repler ne olacak şimdi ? mesajlarında gitti. Sataştı dediğiniz kişilerde ceza aldı. Sonuç ne oldu sonuç bana onu söyleyin. Kocaman insana yakışıyor mu bu yaptıklarınız ? Sonra kazen azarladı oluyor. Yahu önce yakışan gibi davranında sonra beni eleştirin. Ne benim sizi eleştirmek haddime ne de sizin beni bunu unutmayın.

varmı üyeliğini sildirmek isteyen başka ? 10.000 okunmaya ulaştı diye kimse vazgeçilmez değildir. Bunuda unutmayın ah canım yapma etme kal da diyemeyiz kimseye. Politika belli kalana git didene de gitme demiyoruz. Dileyen dilediği üyeliğini sildirir ama 3 gün sonra sakın bana gelip ben pişman oldum üyeliğimi aktif edin demeyin bu mesajlarınızı inanın gösteririm.

yeter artık yahu, kocaman kadınlardan çektiğimize bak...

Bu yazdıklarımıda bu üyeliği sonlananlara yetiştirmesseniz ölümü öpün...

ha bu yazdıkalrım yakışmıyormu site sahibine varsın yakışmasın kıyafette yakışmaz bana.... yazdıklarım yakışmasa ne yazar....

Konu dışında olan ama bu konuyu takip edenlerden özür dilerim sözlerim onlara değildir...

arkadaşlar ben bugün sütlü maydanozu yaptımda terden öldüm amamafoldumben kaç gün yapsam acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…