E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #11.341
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
[sıze="2"]geldim topiğin kraliçesi geldim burası bana aslında ilaçlarımdan daha iyi geliyo sizi bırakamıyorum ne yapıyım [/sıze]
kendi halayımı çekeyim en iyisi :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canımmmm çok tebrik ediyorum umarım kan degerın yukselır kese de gorunur allahın ıznıyle cok mutlu oldum gozun aydın....zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus:dance: :dance: :dance:
Teşekkürler Kazen ve Songül...
bu mesajım için beni cezalandıracağınızı nsanmıyorum bize nisbetten yaptığı belli özelinze veya profilinzde teşekkür edebilirdi
İpekkkkkkkkkkkkkkkkk Kız inanmıyorum hamiş mi kaldın sen
Çok sevindim canım Allahım Sağlıkla gelsin dünyaya inşlllllllllllllllll
Hayırlı olsun ay ne diyeceğimi bilmiyorum
.darısı isteyen herkesin başına
durucummmm oğluşumun asker arkadaşının güzel annesiii iki kişilik doğum günün kutluu olsun iyyiki doğmuşsun ki allahım seni içindeki melekle taçlandırmış eşinle ve bebeğinle mutluluk ve sağlık dolu bir ömür diliyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?