• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkeşlere merhaba

kıslar çok helecanlıyım 9 günüm kaldı dua edin nolur. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizin haberini duymayı nasip etsin mübarek ramazanda
canım inşl dualarım seninle müjdeli haberlerini bekliyoruz inşllllllllllllllllllll hamile kalmışsındır

herkeze günaydın nnnnnnnnnnnnnnnnnn
lolo canım normalde bu kadar gecikme olurmuydu adetlerinde düzenlimiydi hep
mesela benim kinde çok nadiren de olsa gecikmeler oluyor ama bazı insanlarda tık dedimmi geliyor senin kide böyle ise kız bence bebiş falan vardır sende ya
hadi inşlllllll 1 hafta sonra müjde verirsin bize canım
bu arada benim adetime daha çok var kızlar 15 gün kadar falan
ama belim öyle bir ağrıoki anlatamam sizce nedendir tahmini olan varmı daha şimdiden adet belirtileri yaşıyorum hiç böyle olmamıştım ya ben fisfisfis

anam yine kimse yok burda tek başıma kalmışım :)
bende gideyim evimi süpüreyim
iyiki hafta sonu tatil ha ne güzel dinleniorum bir sürü işim var ya :((((((((((((((

çok sağol asel_k inşallah hepimiz hayırlı haberlerimizi veririz birbirimize bu arada kaç kişi kaldık acaba bu topicikte

canım fazla kalmadı sanırım herkes gitti :(((((((((((
keşke bunlar hiç olmasa gitmeselerdi topic ne kadar sessiz kaldı dimi
ben işlerimi bitirdim geldim sadece yemek ve ütü yapacam :)) ne kadar çalışkanım dimi :D

Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.

Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.

Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.

Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler.

Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden.
Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden

esmyrna aselk canım inşallah adet olmazsınız bu ay bebişleriniz yola çıkmış olur

benim adetlerim çok düzenli değil ama bu kadar gecikmede çok bilemiyorum herşeyin hayırlısı belki kullandığım kür geciktirmiştir

canım ben bu ay klomen kullandım ayrıca polen bal tarçın çörekotu kullandım böğürtlen kökü çayı içtim belki diyorum gecikmemde bunların etkisi olmuştur

herkeze hayırlı iftarlar kızlar son bir saatin içine girdik

yarın tüm gün yokum eşimi hastaneye götürcem

kızlar bu topiği yalnız bırakmayın siz yazın ben okuyorum gün içinde topiğimiz canlı kalsın

Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.

Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.

Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.

Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler.

Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden.
Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden
canım paylaşım için teşekkürler güzel bir şiirdir :)
esmyrna aselk canım inşallah adet olmazsınız bu ay bebişleriniz yola çıkmış olur
Lolo hep birlikte inşl canım sırayla müjdeleri verelim :CüvCüv:

herkeze hayırlı iftarlar kızlar son bir saatin içine girdik

yarın tüm gün yokum eşimi hastaneye götürcem

kızlar bu topiği yalnız bırakmayın siz yazın ben okuyorum gün içinde topiğimiz canlı kalsın
yarın ben işlerden fırsat buldukça yazarım canım sen merak etme akşam geldiğinde okursun :)
eşinede geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz .
:1hug:

kuzunaz yapacak bişey yok tamam bir sürü kişi gitti ama ben burdaım hala değilmi ve 2 kişide olsa kalan var bizim durumumuzda olan bir sürü de kişi var ben burdayım çünkü benim sıkıntımı ilgilendiren şeyler burada nasıl bir kişi açtı topiği ve zamanla bizler geldik kalabalıklaştırdık şimdide öyle olacak bence sende kal hep beraber devam edelim yeni arkadaşlarımızda olur

tamam belki üzülüyosun giden arkadaşların için bende üzüldüm ama yapıcak bişeyimiz yok onlar gitti diye bende gidemem yani ben herşeye kaldığı yerden devam edicem kimsede kusura bakmasın

aselk canım sağol geçmiş olsun dileklerin için ben hala hastalanmadım bakalım hayırlısı bu gün baya bi belim ağrıdı oldum olucam dedim ama bu saat oldu tık yok

bide cildiyeye gitmiştim cuma günü kurdeşen dedi ilaç iğne verdi ama kullanamıyorum adet olmadığım için olmazsa bir daha kandda baktırcam bir kaç gün sonra

evet kızlar kalanlar gitmeyelimburadan yeni arkadaşlarımızda gelir yakında hep beraber devam ederiz

günayyddııııın güzel arkadaşlarımm herkese....bugün bol hamişli hayırlı haberlerle dolu bir gün olmasını diliyorumm...

Merhaba,
Bu konuda son yorum yapacağım ve sizden ricam başa dönülmesin. Atılan üyeler başka bir sitenin reklamını yaptıkları için atıldılar. Hiçbirşeyden haberim yoktu beni neden attılar vs vs vs demesinler tüm mesajlar duruyor gerekitiğinde sunarım. Arnavutgüzeli kendi isteği ile siteden ayrıldı kimse ona git vs demedi olayı dramatize etmesinler. Kendisine ulaşın sorun. Konuyu karıştırdığı iddia edilen kişi 3 senelik üyelik tarihinde ilk cezasını buradaki mesajdan aldı. Bunu sözde haksızlık yaptınız diyenlere göstermeme rağmen yanılgılarına saldırı ile cevap verdiler. Kimseyi siteden atmadık sadece site kuralları uygulandı. Özelden aynı içeriğe sahip site reklamı yasak, bu site kurallarında çok net olarak ifade edilmiştir. Bunun dışında beni durup duruken attınız diyen lütfen bana ulaşsın. Artık bu başlığda kirletmeyin. Site yönetimine saldırarak elinize hiç birşey geçmez. konuyu uzatmayın artık, yeter...

Allah Allah işin içinde başka şeylermi mi var fransız kaldık:D.madem öyle diğer arkadaşlarla devam edicez sanırım..neyse bende geçen hafta doktora gitmiştim kızlar doktor yumurtalıklar çalışıyormu fln diye bakmak istedibaktı sorun yok dedi hatta gittiğimde daha çatlamamıştı:)işin garibi kızlar ben hep ayın ya 14 ünde yada 15 inde çatlıyo sanıyordum 17 çatladı hayret içinde kaldım hani şu yumurtlama günlerini gösteren hesaplayıcılarla metod uyguluyomuşum ve hep kaçırıyomuşum günlerimi çoğu zaman sanırım 1 senedir 1 yaşıma daha girdim yahu bide ovulasyon kiti ilede tesbit ettim bunu be ay bayağı şaşırttı beni bu olay zaten doktorum bana bazen geç çatlar bazende erkendeğişebilir senin yapacağın 10. günden 20. güne kadar değerlendirmek banada mantıklı geldi yani.

Back
X