Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben hala adet olmadım ama göğüslerim baya bi acıyo ve büyüdü biraz kızlar neden acab bu ay klomen ve polen çörek otu tarçın bide böğürtlen kökü kullandım acaba onların etkisi olabilirmi ne dersiniz
canım benim adetim geçeli 6 gün oldu ama 5. gün kanda 1 çıktı şimdi acaba geç döllenmem ondanmı çıkmadı diye düşünüyorum belkide normal gecikmedir kafam çok karışık bu konudda
normalde adetten önce acıyan göğüslerim bu ay adeti 5 gün geçe başladı
kızlar ben hala adet olmadım ama göğüslerim baya bi acıyo ve büyüdü biraz kızlar neden acab bu ay klomen ve polen çörek otu tarçın bide böğürtlen kökü kullandım acaba onların etkisi olabilirmi ne dersiniz
ayy canım inşallah sonucun değişir o zaman belki kürler de tarihte oynama yapmış olabilir...ben de şimdi ovulasyon dönemimdeyim 2 aydır bal tarçın ç. otu kürü ve preseed kullanıyorum eşime de keçiboynuzu kürünü uyguluyorum bakalım 1 yılı aşkın süredir deniyoruz ama henüz olmadı artık rabbim hayırlısını versin inşallah...
1 yıllık mı evlisin canım sen
sakın ümidin yitirme çok yeniymişsin
yaptığın kürlerin etkisi olur bence inşl sende hamile kalırsın en kısa zamanda hayırlısıyla
canım daha çok yenisin olur inşlcanım 2.5 yıllık evliyim 1 yıl eşim askerdeydi yaklaşık 15 aydır da bebek istiyoruz 1 yılın sonunda dra gittik tüm testler tahliller hsgler spermiyogramlar filan ypıldı herşey normal dendi...klomen başlandı ve ben 3 ay klomen kullandım yine olmadı 2 aydır bıraktım bişey kullanmıyorum kürleri deniyorum...artık rabbim bu mübarek günlerde yüzümüze baksın inşallah...senin hikayen nedir tatlım...
kız inşllllllllllll bebek vardır :)))))))))))ay kızlar inşallah geç döllenme olmuştur 1 hafta beklicem gene olmazsam doktora gidicem inşallah bebiş vardır
ama olmazsada üzülmücem adet gecikince rahim bebek arar derler benim önceki hamileliğimde öyle olmuştu 2 ay 10 gün gecikmeli olmuştum 3. ayda hamile kalmıştım herşeyin hayırlısı olsun
kuukuleta canım benim inşallah sende en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın canım inşallah yaptığın kürler vesilen olu
aselk cm canım çok teşekkür ederim söylediklerin için inşallah burda bebek isteyen herkez bir an önce anniş olur
arkadaslar arnavutguzelı buraya daha gekmıcekmı neden boyle oldu .onun bılgılerı ıle burası cok guzel herzaman acardım acaba hamıle kalan varmı yenı bılgıler kurler Çok üzgünüm çoook