Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim adetinin bir kaç ay düzenli gelmemesinin sebebi de yumuşların ama genede sorun değil..
bazı ultrasyona bakan doktorlar pek açıklama yapmıyolar ,tamam her ay çatlama olmayabilir bu hiç olmayacak anlamına gelmiyo..
YUMURTALIK REZERVELERİN BİRAZ RİSKTE galiba yukarda yanlış yazmışsın ama ben anladım..
LH 58
FSH DE 11,04 olmalıydı..
sen tam sınırdasın ama genede riskli değil..
yanlış anlama nolur ama seni uyarmak zorundayım.artık çok genç yaşta bile rezervelerin bitebiliyo menapoz bile görülüyo..
sen ilk baştaki hedefin kistlerin olsun şimdilik.sonra bencee bana sorarsaan TÜP bebeğe git derim..fazla açıklama yapmak istemiyorum.eminim bu sözüm bile seni endişelendirir ama sakın diyorum abartıldığı gibi bişey yok.sana aşılama yaptırmanı tavsiye ederler ama hiç uğraşma derim ben..
iyice araştır diğer bütün tahlillerin normal ve çok iyi..ama fsh (yumurtalık rezervin sınırda görünüyo)
prolaktin de (süt hormonu oda çok az yüksek yani süt hormonu seni koruduğu için aşılama yaptırsanda tutmaz.ha diyeceksin sen nerden biliyosun diyee..benim çok yakınım fsh değeri 12-13 çıkıyodu ve yaşı 31 diye hemen tüp bebek yaptırdı zar zor 1000 ünite ilaçla yumuşları 5 adet oldu (tabi kaliteli yumuşları toplandı)neyse ben kafanı karıştırmak istemiyorum belki bana kızmışsınıdır özür dilerim ama inan seni uyarmak istedim geç kalma diye boşuna diğer tedavilerle ilaç yükleme kendine derim ben..kafana bişey takıldıysa burdayım ben gene sor tamammmı..
ben eminim rabbim seninde yüzünü güldürücek sen içini ferah tut..
bak bende hiç bir sorun yokken bile fsh değerim 7.4 dü ve LH:4.39 OLMASINA RĞMEN 2 AŞILAMA TUTMADI SPERMLER DESEN MÜKEMMELDİ AMA OLMADI TAKDİR ALLAHIN..SONRA TÜP BEBEĞE GİTTİK POLENİ YEDİM BOL BOL BİR SÜRÜ YUMUŞUM TOPLNDI 3Ü bana transfer ettiler.diğer 5 de dondurludu çok şükkür de tuttu .şimdi diyorum 3 yıl boşuna uğraşmışım ne ağladım neler neler burdaki arkadaşlar tanır beni yapmadığım koca karı ilacı klmadı histeroskopi amleyatı bile oldum sırf rahmime baksınlar diye gene bişey çıkmadıı.nasib İKİZLERİMEYMİŞ..yoksa ben ikizi tutturamazdım..o yüzden bende herkeze diyorum 13 günlük bir tedavi şeklinde inşallaah hayal ettiğiniz güzelliğe ulaşırsınız..

GONAL-F dediğin ilaç iğnemi, canım ya..
aşılamada kullanılan türden galiba..
ben önce şu bitki kürlerini bi uygulayımda sonra aşılamaya geçeym diorum...

Arnavut gÜzelı
bılgı ıÇın sagol canım yok sana kızmadım nıye kızayım kı.sonucda gÖrmÜŞ geÇırmıŞsın canım .ben bu ıŞe daha yenı baŞladım daha 1aylıgım ama bakalım belkıde dedıĞın gıbı ytÜp bebk tek Şansım bakalım hayırlsuı artık.bu tÜp bebk nasıl oluyor canım pahalımı nasıl bıŞey uyguluyorlar bılgı verırsen sevınırım canım

Bıde bıŞey daha sorcam bu yumurtam yok dıyemı olmazmı yumurtam

GONAL-F dediğin ilaç iğnemi, canım ya..
aşılamada kullanılan türden galiba..
ben önce şu bitki kürlerini bi uygulayımda sonra aşılamaya geçeym diorum...

evet canım ama illaki aşılama yaptırmak zorunda değilsin..doktor bunu sana veriyo rapor çıkartıyo..sonra 5-6 gün falan kullanıyosun yumuşların hangi gün cevap veriyosa o gün çatlatıcı buruyo ve ilk 36 saat içinde sana ilişki öneriyo (tabi spermlerde iyi ve hareketli ise)değilsede aşılama yapıyo..
TABİKİ ÖNCELİKLE SEN KENDİNİ HAZIR HİSSET YETERKİİ..

ecrinim sağol inan çok korkarak yazdım.çünkü banada biri dediğinde çok korkmuştum ..inan onu en son aşama görüyodum ki yazık etmişim keşke keşke ilk doğum kontrolü bıraktığımda yaptırsaymışım..neysee hepisini yaşayacağım varmış sonra size nasıl bilgi vericektim yaa..
tabiki daha çok erken yaşında genç sende nezaman kendini hazır hissedersen ozaman olur.tabiki illaki olucaksın anlamına da gelmiyo rabbim nelere mucize yaratıyo..
ama işte insan oğlu biraz maddi ve manevi yıpranıyo o aşamalardan geçince o yüzden diyorum..dilerim gerek duymazsın dilerim ama inan çokta zor bir işlem değil..bak kısaca anlatayım..
kontrolden geçiyosun
ilaçlarını raporla çıkarıyosun(3 yıl evli olman şartı var) birde 2 aşılama şart..ama bunu doktorun ayarlayabilir..neysee
iğneleri her akşam aynı saate vurunuyosun 7-8 gün sonra çatlatıcı yapıyolar ve hemen 24 saat içinde yumuşların anestezi ile toplanıyo( gerçekten anestezi harika bir duygu kim ne derse desin en hoşuma giden şey)hiç ağrın sızın olmuyo.
3 gün sonra sana haber veriyolar şukadar bebişin oldu diye.gidip transfer yapıyolar rahmine veeeeeeee işteee beklemesi en kutsal 12 gün..ve sonuç inşallaaaaah herkezin POZİTİF OLUR..
3 bin gibi para harcadık biz..

Bİde bİŞey daha sorcam bu yumurtam yok dİyemİ olmazmı yumurtam

yumurtan var senin ama kalitesiz ve çok az..o yüzden hiç çatlamıyo..hormondan kaynaklanıyo kuzum..herşey allahın takdirii ama dediğim gibi sen gene çok şanslısıın çok..

günaydın canım bilgi için çok sagol.akşam aklım hep burdaydı evde net yok sorunun cvp sabırsızlıkla bekledim.sabah işe gelir gelmezde hemen açtım ve sana yazıyorum.bilgilerin için çok sagol canım.dün çok korktum acaba hiç çocugum olmayacakmı diye çok düşündüm çok agladım şuan yumurta takibindeyim ama doktorum bana yumurtan yok diyorr.acaba kendime başka bi doktormu seçsem başkaa bi doktora gitsem 2ay önce başka bir doktora gittiğimde doktorum bana yumurtalıkların tembel kist var dedi ve ilşk muaynede alttan baktı.yumurtam oolmasa doktor derdi herhalde yumurtan yok diye.şimdi bir aydır başka bi doktora gidiyorum birierinin tavsiyesi üzerinehe çok iyi bir doktor falan dediler ve çok hastası vaarr karar veremedım şimdi doktoru değiştirip değiştirmemekte.neyse canım bilgi için tekrar sagol p.tesi bi muayne olayım bakalım sonuç ne olcakk.3bin çokdapahalı degilmiş canım ben10bini bulurmu diye düşünmüştüm.bu arad dün adaçayı yağını kullandım akşam ve arısütü balı poleni kullandım.şimdi hiçö ısıtamadıgım ayaklarım ve ellrim ateşler içindee.niye böyle oldu anlamadım.tekrar sagol canım

canım benim bende seni merak ettim cevap yazmayınca dedim inşallaaah küsmemiştir bana diyeeyvahedigeldismile :kedi:..
iyi olduğuna sevindimopuyorumnanaktan

keşke antalyada olsan keşkeee seni benim mükemmel doktoruma götürebilsem..
başka doktora git deseeeem oda ayrı tembel dese seni boşa uğraştırsaaCADIARZU bu doktorun doğru mu yanlış mı söylüyo bilmiyorum .ben sana tahlillerine göre konuştum..
ama tabiki farklı doktora danış derim nasılsa daha 3 yıl doldurmamışsın..yada yumurta geliştirici ilaç al bakalım yumuşların tepki veriyomu..
kış aylarında fsh değeri düşermiş senden ricam poleni bırakma sakııın.sana çok yardımcı lucaktır bana güven lütfen.senin durumunda 3 kişi var şu an tüp bebeği dondurdular çünkü hiç olmayan yumuşlar cevap vermeye başladılar..
sen hem doğal destek hemde yumuşlarını geliştirici ilaç al bakalım..tabi ilk başta kistlerinden kurtul ok..yoksa başa bela olurlar..iyice emin ol..

beni merakta bırakmaaa aklım sende kafaya taktım ben seni hamile bıraktırıcam gör baaakopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5..
elimden geldiğince doktorumun bana aktardıklarını size paylaşmaya çalışıcaaaaam ..önce allah kurban olduğum:Saruboceq: :Saruboceq:
adaçayın etkisi olmuştur sıcacık uyutmuştur seni kan akışını harekete geçirir..
ilerde bebeğin olduğunda adaçayı yağını ayaklarının altına ve göbüşüne sürdünmü sıcacık tutar onu VE GAZINDAN KURTULUR MELEĞİNopuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

RABBİM HEPİNİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜÜÜÜN.SABREDİN ALLAH HEPİMİZE O DUYGUYU TATIRICAAAK ONA SIĞININ YETER VE KORKMAYIN..YAŞADIĞINIZ HER ANI SİZE BİR TECRÜBE BIRAKICAK..:1hug:

arnavut güzeli mrb canım.ilgin için çok sagol canım benim.biraz rahatladım şimdi.glıba ada çayının etki oldu bende gece çok terledım valla ayaklarımı dışarı attım :kedi: bide sabah ve akşam polen bal arısütü yemiştim onunda etkisi var galba bugun hiç üşümedim yada hava birazdaha sıcak.3arkadaşlar ne kadar zamnadır tedavi görüyor canım.yok canım poleni bırakmıyacam.aslında doktorum iyi uzak yerlerden gelenlerde vaar bu doktora bakalım p.tesi muaymne olcamsonucalrı yazraım tekrar.ilgi içi çok sagol ALLAH razı olsun.senin bebişler ne kadralık canım

canım diğer ikisi ile nette görüşüyorum yurt dışındalar.hatta ben temin ettim polenleri..diğeride teyzemin kızı..o 2 aşılama yapıldı bir tüp bebek yapıldı ama malesef olmadı.şimdi poleni kullanıyo 3 aydır sonuç fsh 11 e düştü çok şükkür..belkide kendiliğinden olucak ümidi var hepimizde bakalım görecez rabbim herşeye kadir..

sen doktoruna inandıysan sorun yok bencede bırakma onu..nasılsa artık tecrübelisin ne yapman lazım biliyosun nasılsa..

emin ol yağın etkisidiiir:)) fırsatın olduysa okumuşsundur hepimize aynı şeyler olmuştu zamanında..
canım bebişler 13-14 haftalıklar :)) darısı başına inşallaah tüm isteyenlere..
rica ederim inşallah faydam dokunuyodur..:Saruboceq:a.s.

sagol canım teşekkürler tabi çok faydan oldu.ilk bikaç sayfayı okdum galıba yagın etkisi 5,gün kullanıyorduk dimi bide yagdn sonramı ilişkiye girmek gerekiyor. yopksa girmemmekmi gerekiyorr

bu arad arnavut güzeli diğer arkadaşlar içinde hayılsı cabınm inş.en kısa zamanda hamile kalırlar canım.sende biran önce kavusursun meleklerıne senin 1kız 1erkek dimi canım

sagol canım teşekkürler tabi çok faydan oldu.ilk bikaç sayfayı okdum galıba yagın etkisi 5,gün kullanıyorduk dimi bide yagdn sonramı ilişkiye girmek gerekiyor. yopksa girmemmekmi gerekiyorr

rica ederim canım benim bu bizim görevimiz..ne mutlu bana faydam dokunursa..
adetinden sonra 5 gün kullan sonr kullanmıyosuuun. sonra çatlama zamanı geliyoo ya yumuşların o ara kullanmıyosun hiç adet olana kadar.. ilişkiden sonrada kullanmaaa..yani ,ama karnın üşüyorsa karnına sür güzelce sarın yat.sıcacık olursun sabaha kadar..

bu arad arnavut güzeli diğer arkadaşlar içinde hayılsı cabınm inş.en kısa zamanda hamile kalırlar canım.sende biran önce kavusursun meleklerıne senin 1kız 1erkek dimi canım
evet tatlııım iki gün önce öğrendik..BEN ÇOK GÜZEL DUALAR ALDIM :Saruboceqpuyorumnanaktan

süper yaaa alırsın tabi dua canım:Saruboceq: ilgin için sagol allah razı olsun.inş.benimde ikizim olur 1kız 1erkek:)opuyorumnanaktan eşim kız çok istiyor bakalım hayırlsı olsun

ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamlar bol bol bebişler inş. opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım sayılır. yazdıklarınızı okuyorum genelde. ben altı buçuk yıllık eviliyim. üç kez tüp bebek denedik ama birinde hamile kaldım. o da boş gebelikti. benim tüplerimkapalı. süt ve maydanozu deniyorum bu ay . ikinci kez yaptım bugün. tüp tıkanıklığı olupta açılan var mı bu kürle arkadaşlar. bilgilendirirseniz çok sevinirim. birde kürü tam olarak nasıl yapılacağını yazayrsanız çok sevinriim...

canım selam hosgeldın canım benim zor zamanlar geçirmişsin her nekadar anlıyoruz seni desek de anlayamayız ben bir sene uğraştım çocuk için çok yıpratıcı tüpleri kapalı olup kullanan oldumu bu kürü bilmiyorum ama ben kullandığım 2.ay hamile kaldım adaçayı yağı(acı elma yağı ) adetinin son günü bir parça pamuğa yada tampona 3,4damla damlatıp yerleştiriyosun biraz ileri doğru yerlerştiriyosun bu yüzden tampon daha rahat oluyo 5 gün boyunca günde bir kez yapıyosun 2,3saat kalabiliyo içinde sana kalmış ben 3 saat falan tutuyodum bukadar canım inşallah faydasını görürsün... olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

teşekkürler cemreciğim. evet gerçekten zor ama allah sabrını veriyor sanırım. adaçayı yağona da başlayacağım bu aralar. herşeye bir vesile lazım. tüp tıkanıklığı ile bilgileri benimle paylaşırsanız çok sevinirim. bu arada ben incir kürü yapmıyorum ama sabahları aç karnına 5 6 kuru incir yiyiorum. üstüne de bir bardak su içiyorum. umarım faydası olur...

Merhaba..! Her ne kadar yorum yazmasamDa,mutlaka yazılarınızı,iyi haberlerinizi okuorum..:) Baby_Love;Ant.Da gittiğin Dr.un adını alabilirmiyim..! Gittiğim Drların 2.gidişimde bana müşteri gözü ile bakmasından bıktım artık..! klasik iyileşince yeniden gelmeyecek mantığında oldukları için git-gel yapıoruz her ay

polenin faydalı oldunu eşim hep sölemişti.bendede adet düzensizligi oluyor bazen ogün polenle bal yedim sabah aç karnına tesadüf ölesine yani.iki gün sonrada adet oldum.işllh dedigin gibi hamilelik içinde faydası olur.bende çocuk istiyorum işllh olmayanların olur

poleni nasıl kullandın canım...
bide ben yapım şu poleni yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…