Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben bu kayganlaştırıcıya araştırdım 130 lira falan diyor çokta ucuz değil aslında tabi bebeğim olacaksa bütün varlığımı sererim ama bide olmazsa o zaman bu para bana göre çok.

:1shok:
canım inan ben 50 liraya aldım..onu gitti gidiyordan yada dur ben sana bulayım..

Artı Sağlık Hizmetleri Laparoskopi, Ph metre, Obezite bu adresten canım iletişimden telefon açıp sipariş ediyosun bir dene..inan okadar olmamalıı..sen gene bana dön

baby_love nasılsın canım bebişleirn nasıl?
ben bu ay bozugum birascık adetim gecikti test yaptım ve sonuç negatif..
yine lanet olası pco yüzünden gecikme yaşıorum..
offfff napıcam ben yaaaaa...

ben de bişey sorucam arkadaşlar bal ve polene adetim bitince başladım bu 5.günüm ama acayip iştahım arttı canım sürekli bişeyler yemek istiyor..zaten balık etliyim kilo almak istemiyorum..niye böyle oldu böyle olan var mı merak ettim..ama devam edeceğim tabi çünkü buna gönülden inanarak yapıyorum..bir de adaçayı yağı sürüyorum.. o da 5 gün oldu..ovulasyon dönemim 11ile 17 şubat arası..bu dönemde kullanacak mıyım..sperme zarar verir mi..yoksa iki gün daha yapıp ovulasyon döneminde bırakayım mı...haa bu arada forumda epey bir sayfa okudum..arnavut güzelini tebrik ediyorum canım Allah hayırlısıyla ikizlerine kavuşmayı nasip etsin..

bir de arkadaşlar bu adaçayı yağında sabah ağızdan ya da burundan kokusunu hissediyormuşsun ya bende öyle olmadı..5 gündür ne ağzımdan ne burnumdan o koku yok galiba ben üşütmüşüm..bu arada benim 1 çocuğum var 2.si olmuyor 1.5 yıldır..sivasa geldiğimiz yıl çook soğuktu..işyerinde ayaklarım herzaman buz gibiydi hiç ısınmadı ısınamadı yani.....acaba ben ozaman yumurtalıklarımı mı üşüttüm...

mrb arkadaşlar bu topiğe yeni katıldım bende adaçayı yağı kullancam bu akşam alcam.bişey sorcam ne kadar zaman kullanıyorsun ve ne zaman ilişkiye giriyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim kızlaarrrrrrrrr

mrb arkadaşlar bu topiğe yeni katıldım bende adaçayı yağı kullancam bu akşam alcam.bişey sorcam ne kadar zaman kullanıyorsun ve ne zaman ilişkiye giriyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim kızlaarrrrrrrrr

slm cnm nasılsıın.ben şuan kullanıyorum..adetinin son günü başlayıp 1 hafta kullanılıyormuş..üşütme ve iltihapa iyi geliyormuş..bazı arkadaşlar sabah ağzımdan kokusunu hissettim falan diyor ama ben hissedemedim..bilmiyorumkismile zaten adetten 1 hafta sonra hamile kalma olasılığı yüksek günler başlıyor..o günlerde kullanmıyorsun..öncesinde kullanıp tüplerdeki üşütmeyi açmaya çalışıyorsun..

kızlar bu ay kürlere mürlere yöneldimm..bu ay da yapacam olmazsa bırakacağım kafaya takma olayını..kafamdan attım ,stres yapmadım hamile kaldım kürüne başlicam..:hulya:

slm canım iyim sagol canım sen nasılsın.sayende bu topiği bi araştırayım dedım sen demiştin yaa bak diye bende okumaya çalısıyorum iştee fırsat buldukçaa.yaa benim adetim belli değilki bzen2ay olmuyorum bazen 3ay günü belli değil yanı canım.şimdi bide doktora gidiyoum bebiş için tedaviye başlayacaz işte inş.yarın muayne olcam tekrar sonra doktor ilaç yazcak.29-01-10da hasta oldumoda ilaçla tabi şimdi kullansammı kuşşanmasam mı bu yağı karar veremedim canım yaa

kızlar bu ay kürlere mürlere yöneldimm..bu ay da yapacam olmazsa bırakacağım kafaya takma olayını..kafamdan attım ,stres yapmadım hamile kaldım kürüne başlicam..:hulya:

bencede canı m stres yapma sakın opuyorumnanaktan

cnm sen doktora git ne tedavisine başlicak iyice bir öğren zaten bu yağ uçucu bir yağ..ısıtıcı özelliği var..düzensiz de olsa adetinin son günü başla başlamak için adetini bekle bence ne zaman olursan ol bekle.....şüphelerin varsa da 3 ya da 4 gün yap bir bak..şahsen ben çok memnunum şuan için..

hı anladım canım benım ben bı yarın görüneyim doktora bakalım sonuc ne olcak ondan sonra başlarım inş.

baby_love nasılsın canım bebişleirn nasıl?
ben bu ay bozugum birascık adetim gecikti test yaptım ve sonuç negatif..
yine lanet olası pco yüzünden gecikme yaşıorum..
offfff napıcam ben yaaaaa...

iyim canım çok sağol napim yuvarlanıp gidiyoruz..bebişlerim iyice ortaya çıktılar kendilerini belli ediyolar artık:))) darısı başınıza inşallah inanın isimlerinizi bilmezsem bile hergece dualarımdasınız..
bitanem nolur öyle deme lanet okuma..inan her şerde vardır bir hayır.nolur sabret..pkolu kaç bayan hamile kaldılar bu topikte sen yeterki stres yapma olucağına inan yeter lütfeeeen..

canım benim bende seni tebrik ediyorum ve önünde eğiliyorum vallaa.nasıl mutlu oldum okuduğunaa ne güzeeeeel..inan okadar güzel şeyşer paylaştıkkiii,aklına gelebilecek herşey var güzel dostluklar kurulmuştu am işte hepimiz dağıldık sonradan...
sen çok güzel bir program ayarlamışsın zaten kendine herşeyi takır takır sorunsuz halletmişsin..işte okumanın faydası..ben bazen burda olamıyorum ve her birinize bazen yetişeyebilirim o yüzden okumanızı öneriyorum..
adaçayı yağını adetin 5.gününden itibaren tam 5 gece kullan.sonra ilişkiye girin bir gün süreyle belki erken çatlayabilir.ve eğer devam ettirebilirseniz adet olana kadar bir gün arayla yapın derim ben şansın nezaman yaver gideceğini bilemezsin.bazen geç döllenme muhabbeti de oluyo..
bişey daha söyliyim mesela adaçayı yağı okumuşsundur sen de söylim..rahmin kasılmasına sebep olur (hani doktorlar orgazım olun derlerya ilişki esasında işte ozaman rahim spermleri içie doğru vakkumlamaya başlıyo.rahim yatay pozisyondayken dik şeklini alıyo ve spermler yumuşlara ulaşabiliyo..))

rabbim evladını bağışlasın hayırlısı ileee en önemlisi o dilerim ikincisinide kucağına alırsınız..
ama sana tavsiyem nolursa olsun ayaklarını sıcak tut adaçayı yağını (biliyorum çok keskin kokuyo amma)karnına ve yumuşlarına sür gece yataken.karnın sıcacık olucaktır..ilişki esasında alttan uygulama..
benimde başıma ne geldiyse bu buz gibi ayaklarım yüzündendi parmak şeklinde ilthab döküyodum artık ben diyodum okunukluyum diyee:))çok şükkür rabbim yüzümüzü güldürdüü nihayetindee..

her kürü mutlaka en fazla 3 ay kullanın lütfen..kimyasal değil ilaç da değil o yüzden hemen sonuç vermeyebilir..o yüzden sıkılmak yok az daha sabır kızlaaar..güzel şeylere ulaşmak kolay değil.bu akıntıya karşı kürek çekmek gibiiiikaydirigubbakcemile2

canım doktorada gitsen mutlaka ek bir takviye al.bu kürü vitamin takviyesi olarak düşün..polen vitamin mineral ve protein deposudur.vucuddaki eksik olan besinleri tamamlayıp hamile kalmanız için kolaylık sağlayacaktır..
mesela gebelik için çinko çok önemli ki diğerlerini hiç anlatmayayım..
tedavin hayırlısı olsun inşallah oda vesile olur..sağlıcakla kal..

:1hug:canım bensana hayran oldum oh beee bir arnavutgüzeli dahaa:))))benim sırtım yere gelmez siz varken..teşekürederim yardım severliğineee.
bende çok şükkür kaç kişiye vesile oldum ama aldığım dualar sayesindede rabbim bana çifte evlat verdi.darısı başına inşallaaaaah hepinizee tek teek..
bu işler böylee alah hepimizi birşey için görevlendiriyoo..birgün ben size siz başkalarına.bu zincir hiç kopmaması dileğilee hamişler çoğalması dileğile diyoruum:teytey: :asigim:

sevgili arnavut güzeli gerçekten çok hoş bir topik olmuş..Allah senden razı olsun..herkesin derdi aynı olunca paylaşımlar da o kadar samimi oluyor ki gerçekten..zaten konunun bu kadar hoş olmasında senin de etkin büyük olmuş herkese yetişmeye çalışmışsın cnm..kürleri uygulamaya devam edeceğim 3-4 ay ama stres yapmadan kafaya takmadan..ilk 1 yıl pek kafama takmadım ama şu son birkaç aydır stres yapmıyor değilim..1 çocuğum olsa da kadın milleti işte genlerimizde mi vardır nedir sıpa istiyor sıpası biraz büyüyüncekaydirigubbakcemile3..sevgiyle kal cnm bebişlerine iyi bak..

mrb kızlar ben geldim şimdi hataneden muayne oldum yumurtlama olmuyıormuş.yumurta yokmus yanı.p.tesi tekrar muaye olcam sonra tedavıye başlayacaz doktor ilaç falan yazcak bakaılım hayırlısı moralım çokk bozuk yaa sinirletim boşaldı nasıl yumurtlama olmaz yaa mafoldumben

arnavut güzeli bilgi için sagol ama çok kötüyüm benn mafoldumben

bendede yumrta varmış ama çatlamıomuş....

canımmmmm senı gormek ne kadar guzel ınanmıyorum hamılesınnnnnnnnnnnnnnnnn ayyy varya ne kadar seındım ınanamazsın sen gıdınce tadı kalmamıstı buranın ben de bı bakıyım dıye gırıverdım ve senı gordum ve de harıka mucızelerle demek üçüz eee bukadar duaya da üçüz yakışırdı:)
ben de dogum yaptım 2,5ay oldu cok tatlı bır oglum var teyzesı ınanılmaz bır duygu senıınde yasamanı cok ıstıyorum hemde ne sans üç kat bır mutlulk ayyy agzım kulaklarımda valla ınan cok sevındım canımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :lepi: :lepi: :lepi:

:1hug: canım beniiiiiiim sağol sendende allah razı olsuuuun..
ne mutlu bana ki böyle karşılık alıyorum..sende benim gibisin de o yüzden öyle hissediyosun..
tabiki elimden ne geliyosa yapıcam..allah bana ben sizee ne biliyosam söyliycem..kolay değil bu işler çoğu doktor oyalıyo aynı zaman paralarınıda sömürüyolar..ama ben çok çok şanslıyımkiii hem doktorum mükemmel bir insan hemde bana güvenen arkadaşlarım var..
siz öğrenmek istedikçe ben anlatıyorum yoksaa herkez aynı değil ama olsun ben anlatayımdaaa...
Kürleri uygula ve dediğin gibi NO STRES YES BABY..HER ŞERDE BİR HAYIR VAR GERÇEKTEN BUNA İNAN NOLUR.RABBİM HERŞEYİ YOLUNA SOKUYO ONDAN SONRA ONLARI NASİBLERİLE GÖNDERİYO.ELBET ONLARINDA BU DÜNYADA NASİBLENECEKLERİ GÜN GELİCEK AZ SABRET NOLUR..bu duaları oku bol boll.ben artık elim karnımda geziyorum.. EL -CABBAR
EL-KAFİ
EL-MUCİB
EL-BARRİ
EL-ŞAFFİ
EL -FETTAH
EL-KAHHAR
EL-VAHHAB
EL-HAFIZ..bunları her boş sn olduğunda elin karnında oku.tamam canım dualarımdasınız hepiniz elbbet rabbim annelik duygusunu en kısa zamanda tattıracak sizeeee..meleklerinize kavuşmanız dileğileee:Saruboceq: :Saruboceq:

canım benim üzülme nolur ..çareler tükenmez lütfeeen stres yapmaa.
ilk başta sen çok çok iyi bir doktor bul (inan doktor çok önemli)ondan sonra tedaviye başla..
senin fsh değerini baktırdınmıı(yani yumurtalık rezervin ne durumda) bide yaşın kaç onu yaz bana tamammmıı..
sakın stres yapma üzülmeeee lütfen herşeyin bir çaresi var kurban olduğum rabbim derdini veriyo ama dermanınıda veriyoo..

bendede yumrta varmış ama çatlamıomuş....

ozaman senin yumurtaların çok gelişmiyodur.
sende okadar basit bir ilaçla hamile kalırsın kii.benim arkadaşım 3 ay adet görmüyodu yumuşları fındık kadar küçüktü..bir hafta GONAL-F kullandı sonuç hamileeee..sendee ozaman mutlaka bir doktora danış mutlakaaa..

sende yumurta vaarmıs ama bnede yok olusmuyormus yumurtaaa sen tedasvımı oluyon mafoldumben

yokmuş diye bişey yok amaa böyle konuşup kendini üzmeee aaaaklava: olmaz olurmu yumurtaaan sen adet olmuyomusuuun bitaneeem.eeeee var işte yumurtaan biraz destek alıcan okadaar:teselli:

:asigim: :1hug:
canım beniiiiiiim prens polenim dünyaya gelmiş demek maşallaaaaaaaah maşallaaaaaah rabbim korusun onu size bağışlasıııın:Saruboceq:çok sevindim inan.haber vermek istedim ama ne bilim birazdaha geçsin dedim..
evet tatlım üçüz oldu ama birinin kalbi malesef durdurulduuu mafoldumbenşimdi ikizle devam ediyorum biri kız biri erkek..çok şükkür dualarınız tuttu allah senden razı olsun çok ama çok teşekürederiiiim güzel arkadaşım beniiiiiiiiim:1hug:
eminim harika bir duyguduuur ben bile şimdi içim kıpır kıpır..
döndüm gene gelmiycem demiştim amaa belki gene birilerinevesile olurum diyee duramadım..a.s.

:1hug:

ARNAVUT GÜZELı MRB

canım benim üzülme nolur ..çareler tükenmez lütfeeen stres yapmaa.
ilk başta sen çok çok iyi bir doktor bul (inan doktor çok önemli)ondan sonra tedaviye başla..
senin fsh değerini baktırdınmıı(yani yumurtalık rezervin ne durumda) bide yaşın kaç onu yaz bana tamammmıı..
sakın stres yapma üzülmeeee lütfen herşeyin bir çaresi var kurban olduğum rabbim derdini veriyo ama dermanınıda veriyoo..

bilgi için sagol canım teşekkürler.ben 23yaşındayım.1,5yıllık evlıyım bende adet düzensiliği vardı 18 yaşımdan beri gitmediğim hastane doktor kalmadı .hepsi yumurtalıkların tembel dedi diana35verdi kullandım.adet düzensizliğim geçmedi 3ay hasta olmadıgımı bilirim ilaç kullanınca oluyorum ilaç beni 1-2ay adet gördürüyor yanı bir ay kullanıyorum 2ay kullanmadan oluyor ve sonra kesiliyor yine.1ay önce tekrar doktora gittim adet dğzensizliğim için doktor bana polikistik oversin dedi yumurtalıklarımda kist varmış.çocuk için tedavi olmam gerekirmiş.benden tahlıl istedi yaptırdım.baktı iyi normal dedi bana.sonra bei alttan muayne yapılması radyolojı uzmanına gönderdi.radyolojı uzmanıda baktı rahmın iyi dedi sag ve sol yumurtalıklarında kist var dedi.yumurta yok görünmüyor dedi Perşembe tekrar gl bakcam dedi.bugun yine gittim tekrar baktı yine yumurtan yok yumurta gelişmiyor dedi radyolojı uzmanı ama uzulme dedi.kadın dogum doktoruna göster dedi.bende doktoruma gösterdım baktı yumurta yok dedi.p.tesi tekrar radyolojıde muayne olcam altta.radyolojı doktorum bana bazı insanlarda yumurta geç olusur falan dedi p.tesi tekrar bakcam dedi.kadın dogum doktorumda tekrar muayne ol gel dedi sonra ilaç tedavinse başlayacz dedi.ama ben çok üzüldüm yaaa.niye yumurtam yok diye ya oluşmazsa diye.bu arad aslında bebk düşünmüyorduk ama doktorum çocuk içn tedavi olman gerekebilir dedi.bizde o zman bebk için tedaviye başlayalım dedik doktora.yani1aydır bebiş düşünüyoruz.bu arada 12,gündür soğan kürü içiyorum bugunde kendime adaçayı yağı aldım akşam uygulayacagım sayfanın başları okudum biraz fırsat buldukçada okuyorum.adaçayı yağının faydası gören çok arkadaş olmus sayenizde.bide bugun baharatcıdan arısütü polen bal karısımı bi kavonoz aldım bugun başladım bakalım.adaçayı civanperçemi ve aslan pençesi içiyorum bitki çayı olarak.tarçında aldım.belki tarçın ballı su içerim bakcam artık.hayırlsıı olsun ne diyelim ama çok agladım birden moralım sıfıra düştü ama şimdi topladım kendimi biraz.biraz daha iyim yani.kafanı şişirdim kusura bakma .şimdiden ilgin için teşkkürler.bu arad tebrikler hamıleymıssın.YÜCE RABBıM ıNŞ.BıZEDE NASıP EDER.

LH 11,04
FSH ,58
ÖSTRADıOL(E2) 63
PROLAKTıN 22,07
SERBEST TESTOSTERON 2,41
DHEA-S 248,1

bide böyle yazıyor hangisine bakıyorsunuz anlamadım ben.
tsh 0,27-4,2
lh 1,0-18
fsh 3,09-7,9
östradiol e2 39-189
BU ARADA BU TOPıĞı ACTIGIN ıÇıN TEŞEKKÜRLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…