canım ben bu kayganlaştırıcıya araştırdım 130 lira falan diyor çokta ucuz değil aslında tabi bebeğim olacaksa bütün varlığımı sererim ama bide olmazsa o zaman bu para bana göre çok.
mrb arkadaşlar bu topiğe yeni katıldım bende adaçayı yağı kullancam bu akşam alcam.bişey sorcam ne kadar zaman kullanıyorsun ve ne zaman ilişkiye giriyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim kızlaarrrrrrrrr
slm cnm nasılsıın.ben şuan kullanıyorum..adetinin son günü başlayıp 1 hafta kullanılıyormuş..üşütme ve iltihapa iyi geliyormuş..bazı arkadaşlar sabah ağzımdan kokusunu hissettim falan diyor ama ben hissedemedim..bilmiyorumkismile zaten adetten 1 hafta sonra hamile kalma olasılığı yüksek günler başlıyor..o günlerde kullanmıyorsun..öncesinde kullanıp tüplerdeki üşütmeyi açmaya çalışıyorsun..
kızlar bu ay kürlere mürlere yöneldimm..bu ay da yapacam olmazsa bırakacağım kafaya takma olayını..kafamdan attım ,stres yapmadım hamile kaldım kürüne başlicam..:hulya:
slm canım iyim sagol canım sen nasılsın.sayende bu topiği bi araştırayım dedım sen demiştin yaa bak diye bende okumaya çalısıyorum iştee fırsat buldukçaa.yaa benim adetim belli değilki bzen2ay olmuyorum bazen 3ay günü belli değil yanı canım.şimdi bide doktora gidiyoum bebiş için tedaviye başlayacaz işte inş.yarın muayne olcam tekrar sonra doktor ilaç yazcak.29-01-10da hasta oldumoda ilaçla tabi şimdi kullansammı kuşşanmasam mı bu yağı karar veremedim canım yaa
cnm sen doktora git ne tedavisine başlicak iyice bir öğren zaten bu yağ uçucu bir yağ..ısıtıcı özelliği var..düzensiz de olsa adetinin son günü başla başlamak için adetini bekle bence ne zaman olursan ol bekle.....şüphelerin varsa da 3 ya da 4 gün yap bir bak..şahsen ben çok memnunum şuan için..
baby_love nasılsın canım bebişleirn nasıl?
ben bu ay bozugum birascık adetim gecikti test yaptım ve sonuç negatif..
yine lanet olası pco yüzünden gecikme yaşıorum..
offfff napıcam ben yaaaaa...
ben de bişey sorucam arkadaşlar bal ve polene adetim bitince başladım bu 5.günüm ama acayip iştahım arttı canım sürekli bişeyler yemek istiyor..zaten balık etliyim kilo almak istemiyorum..niye böyle oldu böyle olan var mı merak ettim..ama devam edeceğim tabi çünkü buna gönülden inanarak yapıyorum..bir de adaçayı yağı sürüyorum.. o da 5 gün oldu..ovulasyon dönemim 11ile 17 şubat arası..bu dönemde kullanacak mıyım..sperme zarar verir mi..yoksa iki gün daha yapıp ovulasyon döneminde bırakayım mı...haa bu arada forumda epey bir sayfa okudum..arnavut güzelini tebrik ediyorum canım Allah hayırlısıyla ikizlerine kavuşmayı nasip etsin..
bir de arkadaşlar bu adaçayı yağında sabah ağızdan ya da burundan kokusunu hissediyormuşsun ya bende öyle olmadı..5 gündür ne ağzımdan ne burnumdan o koku yok galiba ben üşütmüşüm..bu arada benim 1 çocuğum var 2.si olmuyor 1.5 yıldır..sivasa geldiğimiz yıl çook soğuktu..işyerinde ayaklarım herzaman buz gibiydi hiç ısınmadı ısınamadı yani.....acaba ben ozaman yumurtalıklarımı mı üşüttüm...
kızlar bu ay kürlere mürlere yöneldimm..bu ay da yapacam olmazsa bırakacağım kafaya takma olayını..kafamdan attım ,stres yapmadım hamile kaldım kürüne başlicam..:hulya:
slm canım iyim sagol canım sen nasılsın.sayende bu topiği bi araştırayım dedım sen demiştin yaa bak diye bende okumaya çalısıyorum iştee fırsat buldukçaa.yaa benim adetim belli değilki bzen2ay olmuyorum bazen 3ay günü belli değil yanı canım.şimdi bide doktora gidiyoum bebiş için tedaviye başlayacaz işte inş.yarın muayne olcam tekrar sonra doktor ilaç yazcak.29-01-10da hasta oldumoda ilaçla tabi şimdi kullansammı kuşşanmasam mı bu yağı karar veremedim canım yaa
cnm sen doktora git ne tedavisine başlicak iyice bir öğren zaten bu yağ uçucu bir yağ..ısıtıcı özelliği var..düzensiz de olsa adetinin son günü başla başlamak için adetini bekle bence ne zaman olursan ol bekle.....şüphelerin varsa da 3 ya da 4 gün yap bir bak..şahsen ben çok memnunum şuan için..
mrb kızlar ben geldim şimdi hataneden muayne oldum yumurtlama olmuyıormuş.yumurta yokmus yanı.p.tesi tekrar muaye olcam sonra tedavıye başlayacaz doktor ilaç falan yazcak bakaılım hayırlısı moralım çokk bozuk yaa sinirletim boşaldı nasıl yumurtlama olmaz yaa mafoldumben
arnavut güzeli bilgi için sagol ama çok kötüyüm benn mafoldumben
bendede yumrta varmış ama çatlamıomuş....
Kızlar BEN BU KONUYU AÇAN KİŞİYİM..uzun zamandır yoktum ,malesef bir olumsuzluk yaşadık ve ayrıldık..
Sormak istediğiniz soru varsa ben tekrar yardımcı olmaya hazırım ,inşallaa tekrar burda hamiş haberleri alırsınız..
sevgili arnavut güzeli gerçekten çok hoş bir topik olmuş..Allah senden razı olsun..herkesin derdi aynı olunca paylaşımlar da o kadar samimi oluyor ki gerçekten..zaten konunun bu kadar hoş olmasında senin de etkin büyük olmuş herkese yetişmeye çalışmışsın cnm..kürleri uygulamaya devam edeceğim 3-4 ay ama stres yapmadan kafaya takmadan..ilk 1 yıl pek kafama takmadım ama şu son birkaç aydır stres yapmıyor değilim..1 çocuğum olsa da kadın milleti işte genlerimizde mi vardır nedir sıpa istiyor sıpası biraz büyüyüncekaydirigubbakcemile3..sevgiyle kal cnm bebişlerine iyi bak..
mrb kızlar ben geldim şimdi hataneden muayne oldum yumurtlama olmuyıormuş.yumurta yokmus yanı.p.tesi tekrar muaye olcam sonra tedavıye başlayacaz doktor ilaç falan yazcak bakaılım hayırlısı moralım çokk bozuk yaa sinirletim boşaldı nasıl yumurtlama olmaz yaa mafoldumben
arnavut güzeli bilgi için sagol ama çok kötüyüm benn mafoldumben
bendede yumrta varmış ama çatlamıomuş....
sende yumurta vaarmıs ama bnede yok olusmuyormus yumurtaaa sen tedasvımı oluyon mafoldumben
canımmmmm senı gormek ne kadar guzel ınanmıyorum hamılesınnnnnnnnnnnnnnnnn ayyy varya ne kadar seındım ınanamazsın sen gıdınce tadı kalmamıstı buranın ben de bı bakıyım dıye gırıverdım ve senı gordum ve de harıka mucızelerle demek üçüz eee bukadar duaya da üçüz yakışırdı:)
ben de dogum yaptım 2,5ay oldu cok tatlı bır oglum var teyzesı ınanılmaz bır duygu senıınde yasamanı cok ıstıyorum hemde ne sans üç kat bır mutlulk ayyy agzım kulaklarımda valla ınan cok sevındım canımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :lepi: :lepi: :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?