• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa bugun arnavut guzelımın adet gunumu? ayy ınsallah 9 ay boyunca adet olmaz ve hamıledır:Saruboceq: :nazar:

senağlama adet oluyorum heralde lekenme devam ediyoo.beni bugünlük affedin nolur hiç iyi değilim.sırf siz merak etmeyin diye geldim..:a015::a015:

senağlama adet oluyorum heralde lekenme devam ediyoo.beni bugünlük affedin nolur hiç iyi değilim.sırf siz merak etmeyin diye geldim..:a015::a015:

canım benim inş birdahaki ay adet olman,kıyamam sana sen ağlama :çok üzgünüm:üzülme ne olur,bukadar kişiye moral oluyosun sen,hepimiz sana ve bütün arkadaşlara dua ediyoruz ne olur üzülme allahım inş sana çok tatlı bir bebek verecek :emir_bebek::ecrin_bebek:ben inanıyorum,rabbim kullarının çok üzülmesine dayanamaz bizleride sevindirecek inş,bak bu ay bende adet gördüm üzüldüm ama sizler beni teselli ettiniz,çok çok sağolun sende üzülme ne olur :teselli::teselli::1hug:

kızlar hepınız cok super hatunlarsınız valla bende denıyım bcerebılırsem resmımı eklerım.

arnavutguzelı canım arkadasım moralını sımdıden bozma canım belkı nadet olmazsın hamılelıkte boyle kahverengı lekelenmeler oluyor. insallah hamişsındır.bu cuma gecesı yarabbım yuzumuzu guldursun.

BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKıLEN ÇıLE KUTSALDIR.

arkadaslar bu pree seedden bende alıcam sız nettenmı sıparıs verdınız bana adresını versenız bıde kac tl aldınız.

arnavutum güzelim annem bana hamile kaldığında adet olmuş anlamamış hani belki diyorum öyle birşey olabilirmi en iyisi kan testi yapmak ama

yok tatlım ben ümidi hakkatten kesitm artık.üstüne gördüğümü peek zannetmiyorum..eşimlee karar aldık bu ay son kez doktoruma gidiyoruz ve tüp bebek yapıcaz..bu sefer bütün kontrolümü eşime bıraktım..o ne isterse öyle olucak o nasıl isterseee.ben onu çok bekletiim her isteğimi yaptı şimdiye kadar ,şimdi sıra ondaa..o hemen ve biran önce bebişimiz olmasını istiyooo ..bakalım artık gelişmeleri yazarım ben gene mutlakaaa..
hiç takmıyorum kafamaa bu ne yaa gına geldii 2 yıl adetimii sayıyoruuum,kusucam gariiii..sizde kusura bakmayın nolur..sizide üzdüm napalım bu ay çok ümitlendirdim sizii ama gene olmadı..beni allah anne olmama laik görmediii..ne diyiiim sağlık olsuun..kırmızılar iyice gelmeye başladı busefer yanii herzamanki gibiiii adet oldum..amaan canım sağolsuun..kızlar bütün ümidim sizsiniiz gerçekten herbirinize rabbim tatlı tatlı bebişler versiiinn..bu yeter banaa...

arnavut guzelı arkadasım ne demek allah benı anne olmaya layık gormedı lutfen sakın boyle dusunme
bılıyorum suan adet olmak uzeresın ve hormarın farklı calısıyor cok uzgunsun. derdı veren allah dermanıda verır.yeterkı caresı olmayan dert olmasın.ben bılıyorum arkadasım senın mutlaka olucak.senın nasıl bu yolda cırpındıgını bılıyorum.
benım 5 yıl once yasadıklarımı su anda sen yasıyorsun. 5 yıl once ınsan ıcıne cıkamazdım herkes sorardı bebekmı gobekmı dıye daha bır suru ıgneleyıcı laflar ve daha neler neler ay kocamı yanıma yaklastırmaya korkuyorum hemen hamıle kalıyorum derdı bazı densızler bende sımdı onların gozunun ıcıne baka baka cocugumu sevıyorum opuyorum oksuyorum.
lutfen nolur moralını bozma esınıde dedıgı gıbı tup bebek yaptırırsınız maddı ve manevı bıraz yıpratıcı ama sonunda bebegını kucagına alınca unutuyorsun yasadıgın herseyı
bak bızde hıc bır sorun yoktu ama tupbebekte yumurtalarım toplanınca embrıyolog yumurtalarımın kalıtesız oldugunu soyledı muhtemelen bundan olmamıs bızım cocugumuz.

bak ben bıle kalıtesız yumurtalarımla sımdı dogal yoldan ıkıncı olsun dıe ugrasıyorum.olmıycagını bıle bıle.
lutfen arkadasım esını dınle one dıosa onu yap. fazla yıpratma kendını.

yok tatlım ben ümidi hakkatten kesitm artık.üstüne gördüğümü peek zannetmiyorum..eşimlee karar aldık bu ay son kez doktoruma gidiyoruz ve tüp bebek yapıcaz..bu sefer bütün kontrolümü eşime bıraktım..o ne isterse öyle olucak o nasıl isterseee.ben onu çok bekletiim her isteğimi yaptı şimdiye kadar ,şimdi sıra ondaa..o hemen ve biran önce bebişimiz olmasını istiyooo ..bakalım artık gelişmeleri yazarım ben gene mutlakaaa..
hiç takmıyorum kafamaa bu ne yaa gına geldii 2 yıl adetimii sayıyoruuum,kusucam gariiii..sizde kusura bakmayın nolur..sizide üzdüm napalım bu ay çok ümitlendirdim sizii ama gene olmadı..beni allah anne olmama laik görmediii..ne diyiiim sağlık olsuun..kırmızılar iyice gelmeye başladı busefer yanii herzamanki gibiiii adet oldum..amaan canım sağolsuun..kızlar bütün ümidim sizsiniiz gerçekten herbirinize rabbim tatlı tatlı bebişler versiiinn..bu yeter banaa...
canım benim ne olur üzülme bak ben 2 tane düşük yaptım 2 yıllık evliyken ondan sonra 2 yıl bebeğim olmadı 4 yılımı doldurdum 5 şinci yıldan 2 ay aldım ve bebeğim oldu çok şükür canım inş sende alacaksın bebeğini kucağına ben inanıyorum çünki o kdar kişi senin için dua ediyoruzki inş canım tez zamanda rabbim kucağına ikiz bebek versin,ben inanıyorum sen çok iyi bir anne olacaksın güzel arkadaşım ne olur üzülme,tüp bebekde deneyin canım bak eşin diyomuş ne güzel sanda destek,allah yuvanda huzuru ve bebeği bol versin inş canım

Son düzenleme:
canım arkadaşım:teselli: , arnavutların ennnn güzeliii üzülme ne olursun..
.aslında çok şanlısın seni düşünen seni delice seven bi kocan var ne dersen ikiletmiyo bile hemen yapıyo.bundan sonra tedavi aşamasını ona bırakman iyi olmuş herşey güzel olacak bak buna inan.ha bu arada Senin Dr un 3-4 ay sonra Antalyaya yerleşecekmiş Bi arkadaşa tavsiye etmiştim oda gitmiş ona o şekilde söylemiş.hemde tüp bebek merkezine bak buda senin şansın.
kendine çok iyi bak sen bize lazımsın:))))))a.s.:1hug:

kızlar aranızda daha önce leri ovulasyon testi kullanan varmı
ben bugun zor bela ovulasyon testı bulup getırttım bugun adetımın 12 gunu 2 kırmızı cızgı cıktı yanı ıkıncı cızgı bıraz ince ama rengı koyu bu nedemek oluyor sımdı negatıfmı pozıtıfmı karar veremedım

testın kullanma klavuzunda herıkı cızgıde koyu kırmızı olursa pozıtıf ıkıncı cızgı acık renkse negatıf dıe yazıyor ama benım ıkıncı cızgı koyu ama ınce dıger cızgıye gore

of ya kafayı yıycem nolur bılenler bı cevap yazssın..

canim benim aldigim testte ikinci cizgi hafif belirgin olursa yumurtlama günü yaklasiyor, muhtemelen ertesi gün yumurtalayacaksiniz yaziyor :sm_confused:
bende bu ay ilk defa kullaniyorum, iki gündür tek cizgi cikiyor, acaba bir gün araylami kullanmak lazim:uhm:

canım sen hangısını aldın bılmıyorum ama bence 2 gunde bır yap.
benımkı medı samart 6lı pakette benım eczacı 1 haftada zor buldu bu sabah aldım eve gelır gelmez hemen yaptım ben ıkı kırmızı cızgı ama bırı daha ınce kafam ıyıce karıstı ben pazar gunu tekrarlıycam testı .tabı bu arda calısmalara devam:)))))
bıde benım testte testı yapmadan once 2 saat hıc sıvı almayınız yazıyor.testı sıvı alımı yanıltabılıyormus.

bırde dun yazmıstım ama arkadaslar fark etmedı herhalde bende pree seed almak ıstıyorum kullanan arkadaslar nettenmı aldınız bana adresını verırsenız bırde kac tl aldınız yanıtlarsanız sevınırım.

sabah idrariyla yapmayin yaziyor benimkinde. aksamlari yatmadan yapiyorum. cokda pahalilar yaaa. icinden de 5 tane cikti sadece. burda bazi kozmetik marketlerinde de oluyor böyle seyler, gidip birde ordan bakcam, kaziklandigima dair süphelerim var fisfisfis

ben burda eczaneden aldim ama arkadaslar netten almislar. fiyati 50 filanmis. burda da 40 tl ye geliyr

ben burda eczaneden aldim ama arkadaslar netten almislar. fiyati 50 filanmis. burda da 40 tl ye geliyr

kızlar bu nasıl bir test,ben bugün dr gitcem hemde sormak istiyorum ama yumurta takibiyle ilgiliyse ben zaten dr da onu yaptırıyorum onun için soruyorum yan,i yumurtlamaylamı ilgili,hemde bana dua edin kistim kaybolmuş olsun onu baktırcamda...

canim bu test degil. vaginal bir jel. yani spermlerin yumurtaya ulasmasini kolaylastirmak icin kullaniliyr. ph degeri vajinaya uygunmus. yumurtlama gününde yaparsan daha kolay olur. iliskiden önce rahmin icine kendin bosaltiyorsun. kücük bir tüp. hissedilmiyor bile. uygulamasi kolay.

kızlar bu nasıl bir test,ben bugün dr gitcem hemde sormak istiyorum ama yumurta takibiyle ilgiliyse ben zaten dr da onu yaptırıyorum onun için soruyorum yan,i yumurtlamaylamı ilgili,hemde bana dua edin kistim kaybolmuş olsun onu baktırcamda...

yumurtlama testı canım ama sen doktora zaten yaptırıyormussun senın ıcın gerek yok.

Back
X