• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maalesef yıne olmadı.nekadar uzgunum bır bılsenız......ne bıcım kader bu ya ne bıcım............

canım benim bende aynı moralle çok döndüm seni iyi anlıyorum ama bundada vardır bir hayır,inş bir dahaki ayda olur canım :Saruboceq::emir_bebek:böyle bebeklerle dolsun inş kucakğın:Saruboceq:

OFFFF CANIM BENİM ÇOK ÜZÜLDÜM YAA NE DİYECEM BİLMİYORUM LÜTFEN BİRAZ DAHA SABIRLI OL(ALIM) MORALİM ÇOK BOZULDU YAA HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR DİYELİM NE YAPALIM ALLAH DAHA KISMET ETMEMİŞ DEMEKKİ:teselli:[/QUOTE

sabir diye diye tukendik ya....en azindan ben tukendim...adetlerim bile sasti,tekrar hormon testi yapicam ve ya diger testler ama adet mechulll...sagol canim ya iyiki varsiniz,gercekten sizlerden guc aliyorum....

allahtan herşeyin hayırlısı sakın üzülmee seni çok iyi anlıyorum umarım önümüzdeki ay büyük bir mutluluk yaşarsın bebeğin sana gelir.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

insallah canim ......ne kotu bir olayla siniliyoruz ya,artik isyan etmeye basladim....

canimmm sakin üzülme. demesi kolay biliyorum ama olumlu düsün, olumlu olsun. insallah sonraki ay gelir melegin. moral mozma, calismalara devam

1 yildir tam 1 yildir olumlu dusunuyordum ama olmadi,o yuzden artik olumlu dusunmeye gucum yok kalmadi!!!!!!!!! biliyorsun artik calisa calisa bir hal olduk,midem kaldirmiyor artik...........vermeyen allah vermiyor ne yapalim....tesekkur ederim canim yazilanlari okuyunca kendime geldim...ama artik hic bir seye inanasim gelmiyor..............1 yil icinde olur diye kendimi avutmusum meger.........ama hayirlisi buymus demekki.........

canımm benim üzülme neolur bunları yaşıycaz ki sonradan gelen güzelliğin kıymetini bilelim bu üzüntülerin hepsi güzel birer anı olarak kalıcak tebessümle anıcaksın hepsini belki de iyi ki yaşamışım diyceksin ki mutluluğunun anlamı kat kat artsın sakın ısyan etme tatlım benim sevincten aglayacagın gün de gelicek cok yakında....... :içelim: :içelim: a.s. a.s.

haklisin aslinda ama insanin elinde olmuyor iste ....allah bebegini sana bagislasin,saglikli omurler nasip etsin insallah....

canım benim önümüzdeki ay olur hepimiz her ay aynı şeyleri yaşıyoruz ümidimizi kaybetmemeliyiz dimi :1hug:a.s.

insallah canim...birazdaha olmazsa hayattan nefret ederim herhalde oyle gorunuyor.....offfff allahim ya niye bukadar bekletiyorsun bizi...........her ay hayal kirikligi tuketiyor insani......sagol canim benim iyiki varsin........

senin canıııın sağolsuun gülüm beniiim:1hug: napalım olmazsa olmazsın bak kesin bende adet görcem bu ay sana katılıcaaam:teselli:.bu ay olmadımı ozaman öteki ayaaa ya nasiiibbb..hadi toparlan biliyorum bu gün senin için çok üzücü bitanem ,ama vardır rabbimin bir bildiğii..az kaldı valla bak diyorum been seen 1-2 ay içinde yıkıcan buralarıı valla diyorum baaak..ben dua ettim hepiniz için çorap söküğü gibi geliceksiniz hepiniz..hihoyyythihoyyythihoyyyt..hem durualyaa konuşmuş benim bebillee ona demişki bir otobüs dolusu bebek çıkmış yolaaa bize doğruu..o yüzden bol bol dua edeliim hadi bitanem ha gayreeeet...:1hug: :1hug:

tesekker ederim tatlimmmmmm benim .......umarim adet olmazsin ve bebis tutunmustur insallah:Saruboceq: cok zor bir dertle siniliyoruz umarim ilerde mukafatini en guzel sekilde aliriz....insallh en en en kisa zamanda hamile kalirizda agladigimiz gunlere guleriz.....

canım benim bende aynı moralle çok döndüm seni iyi anlıyorum ama bundada vardır bir hayır,inş bir dahaki ayda olur canım :Saruboceq::emir_bebek:böyle bebeklerle dolsun inş kucakğın:Saruboceq:

sagol canim benim allah duysun sesini.......dilerim hepimiz en kisamanda isteklerimize kavusuruz.......

gunaydin arkadaslar.....dedigim gibi adetlerim duzensizlesti ve olmam gereken gunu bilmiyorum lekelenmelerden anlayamiyorumda....adet olmak icin yanlis hatirlamiyorsam naneyi kaynatip icmek gerekiyordu...bu konuda bilgisi olan varmi? hemen adet olup tekrar hormon testi E2 vs testleri yaptirmam lazim ama......ne yapsam adet olurum senağlama

gunaydin arkadaslar.....dedigim gibi adetlerim duzensizlesti ve olmam gereken gunu bilmiyorum lekelenmelerden anlayamiyorumda....adet olmak icin yanlis hatirlamiyorsam naneyi kaynatip icmek gerekiyordu...bu konuda bilgisi olan varmi? hemen adet olup tekrar hormon testi E2 vs testleri yaptirmam lazim ama......ne yapsam adet olurum senağlama

eylülüm doktora gittinmi canım adet söktürücü ilaç verir

canim inan biktim artik dr'lardan...ama gitmedim adet sokturucu icin....kendim ilac alsam olurmu eczaneden acaba.......

canim inan biktim artik dr'lardan...ama gitmedim adet sokturucu icin....kendim ilac alsam olurmu eczaneden acaba.......

eylülüm karışmak gibi olmasın yinede sen bilirsin ama bence bir doktora görünsen biliyorum hep gınaaa geldi o masaya yatmaktan ama

haklisin canim dr'a gitmem lazim......bugun gecti yarinda misafirlerim gelecek kayinpederim gorumcem vs....offf bilmiyorumki yaaaaaa.....en iyisi yarin erkenden gitmek....sagol canim........sen nasilsin canim?:1hug:kendi derdime dustum affalladim....

eylülcüm bencede bir dr a görünsen daha iyi olur güzelim belkide çok büyük bir problemin yoktur canım kafana çok takma bak sen 1 senedir bekliyosun ben 6 senedir bekliyorum her zamanda şükrediyorum rabbime veren ALLAH alan ALLAH en iyisini O BİLİR kulları için en hayırlısı rabbim veriri sen canını sıkma talım k.i.ba.s.

haklisin canim dr'a gitmem lazim......bugun gecti yarinda misafirlerim gelecek kayinpederim gorumcem vs....offf bilmiyorumki yaaaaaa.....en iyisi yarin erkenden gitmek....sagol canim........sen nasilsin canim?:1hug:kendi derdime dustum affalladim....

bir taneemmm dert olurmu hiiççç bizler birbirimize destek olmak için burdayızzz Şeniz bende iyiyim aşılamam tutmadı ama moralimi hiç bozmadımm canım sen hangi kürleri yapıyorsunnn

eylülcüm bencede bir dr a görünsen daha iyi olur güzelim belkide çok büyük bir problemin yoktur canım kafana çok takma bak sen 1 senedir bekliyosun ben 6 senedir bekliyorum her zamanda şükrediyorum rabbime veren ALLAH alan ALLAH en iyisini O BİLİR kulları için en hayırlısı rabbim veriri sen canını sıkma talım k.i.ba.s.

6 yil vay be canim nasil dayandin..derdi veren sabrinida verir demekki.....genel baktilar hormon testide yaptilar gayet guzel dediler...ama ben asiri stres yapiyorum o yuzden hormonlarim duzenden cikti...benim normalde adetim hep duzenliydi hic sasmazdi, ama 2 aydir....................? allah yardimcin olsun canim ya....hep takmiycam takmiycam diyorum ama olmuyor iste......

günaydın canım,benimde düzensizdi,soğan kürü yaptım 20 gün sonra düzene girdi,midende problem yoksa yap bence..

bende bu gün hastalandım ama adetim ayın 28 sizinde olması gerekiyodu erken geldi,hayırlısı olsun inş ama üzüldümÇok üzgünüm çoook

bende bu gün hastalandım ama adetim ayın 28 sizinde olması gerekiyodu erken geldi,hayırlısı olsun inş ama üzüldümçok üzgünüm çoook
[sıze="2"]aaa niyeki 1 hafta erken gelmiş.... Canın saolsun tatlım yılmak yok yola devam ...siz ne zamandır istiyodunuz bebeği... Allahım en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin[/sıze]

bende bu gün hastalandım ama adetim ayın 28 sizinde olması gerekiyodu erken geldi,hayırlısı olsun inş ama üzüldümÇok üzgünüm çoook

ayyy canım benimm :1hug: üzülmeee gelecek bebişler bak buradaki herkesin bebişi olcak ben inanıyorum ama zamanını bir tek ALLAH bilir

Back
X