• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:1hug: iyim canım yaa bıraktığınız gibi ama şimdi üçüze hamileyim:nazar: :nazar:
sen nasılsın,sen neler yapıyorsun?varmı bir gelişmeea.s.
canim bende bisey yok sen tup bebekmi yaptirdi hayirli olsun MEVLAM hayirlisiyla kucagina almayi nasipetsin ben uc kez tup bebek denedim ucude negatifle sonuclandi bu ay adetimke birlikte dorduncuyu denicez dondurulmus bir yumurtam var bakalim ne olacak

hoşgeldin arnavut güzeli:)
sen beni tanımıyosun bende yeni katıldım sayılır
ilk okuduğum topik buydu
nedeyse bütün sayfaları okudum ve sana çok inandım

maşşallah üçüzlere hamileymişsin:nazar:
nasıl becerdin kız?
merak ettim

ben kendimi anlatayım
3sene olacak evleneli
hiç korunmadık
doktorada gittim ama ne bende ne eşimde hiç sorun yok
herşey çok normal dedi hatta normalinde üstünde iyi dedi
ama olmuyo bu ay adaçayı yağını 2kere denedim birz yandım dayanamadım çıkardım
bal tarçın çörekotunuda kullandım bakalım hayırlısı
hatta okuyup kullanmaya başlayınca dedimki bende arnavut güzelinin ismini koyacağım:)
banada destek ol yaaaaaaaaaaa:)

bak arnavut güzeli ben olsamda olmasamda cevapla lütfen olurmu?
allah beişlerinle uzun ömürler versin:)

Hoşbulduuuuk canım hoşbulduuuuk:1hug:..
ne mutlu bana yaa demek ilk bu topikten merhaba dedin:asigim:çok sevindim benim için okadar gurur verici bir olayki.çok teredüt ettim buraya yazıp yazmamakla ilgili ama hiç pişman değilim iyiki geldim merhaba demek bile güzeeel..
sana teşekürederim öncelikle önem verip sayfaları okuduğun için ve bana inandığın için:1hug:a.s.
Çok memnun oldum kendini taınttığınaa.sakın üzme canını inan bu günler hep sana bir anı kalıcak.elbet bir zamanı var bebişinin bu dünyada bir nasibi var.nolur sabırla beklee ben inanıyorumki rabbim herkeze anneliği yaşatıcak..ne sorun yaşayanlar hamile kalıyolar düşün ve kendini öyle motive et.dua et allahın 99 ismini oku elin karnında..
dilerim bir evladın olur ve dilerim sana herzaman beni hatırlatır..zaten ona her baktığında her seslendiğinde eminim aklına ben gelicem allah nasib eylesin dualarım seninle tatlım..yakındır senin süpriziiin:Saruboceq::dance::1hug:
BİTANEM BEN TÜP BEBEK YAPTIRDIM EN SONUNDA ..biliyosun az çok her ay onu beklemek test yapıp negativ çıkması beni çok üzüyodu eşiminde ısrarlarına dayanamayıp tüpçüye gittik çok şükür güzel dualar peşimi bırakmadı..:asigim:

sağol canım bende iyiyim bilirsin biz nekadar iyi olursak ben 4.5 senelik evliyim hala yok bişey bende pko var 3 kez çatlatma iğnesi denedik olmadı eşim 6 ay askerdeydi 3 oldu geleli yakında yine başlıcaz nasip olursa tedaviye bende buay incir kürü yapayım dedim ama bugün 16. günüm ve sabahtanberi az az lekelenme şaklinde kanamam var yani anlıcan buayda boş neyse seni bu konuyu açtığındanberi takip ediyordum içimden hep dua ettim okadar çabaladınki anlatmak için hoşuma gitti sonra sen incir kürüne geçtin ondada olmadı sanırım şimdi hamilesin herhalde allahım kucağınada almayı nasip etsin yavrum diyerek sevenleri gördükce içim öle yanıyki allahım hepimize nasip etsin a.s.

canım benim varya sanki kendimi okuduuum..yapma nolur sakın üzülme ümit etmeye devam et yeterki rabbime inan ..çok ağladım çokk isyan ettim.o gün hamile haberimi aldığımda utancımdan ağladım allaha isyan etttiğim günlr geldi aklıma.nekadar hata yapmışım..oysaki rabbim herşeyi zamanında veriyo her şerde bir hayırvardıır..eşin bir gelsin hayırlısı ile tekrar inciri yap istersen busefer ye sürekli..belki biliyosun bende yaptım ama benim yumurtam bilmiyodum tabi çatlamayınca kist yaptı.e malum evde ultrasyon yokki bileyim..doktor görünce d.kontrol verdi bana bir ayım boşa gitti diye nasıl üzülmüştüümm..öyle şeyler yaşadıkki eşimle arakaya dönüp baktığımızda iyiki ozaman olmamış diyoruz bebişinin bile gelme bir nasibi var..sıkma canını herşey çok güzel olucak güzel mevlam sanada evladını sevdirecek:Saruboceq::Saruboceq:
güzel dileklerin ve duaların için AMİİİİN CANIM AMİN DARISI BAŞINA İNŞALLAAAAAH:Saruboceq::teselli:

selam arnavut güzeli ne zamandır giremedim nasılsınız ben oğlumu kucağıma alalı 2ayı geçti 2 kasımda doğdu yavrum sizde durumlar nasıl iyisiniz inşş rabbim evlat iseyen herkese hayırlısıyla bu duyguyu tatırsın
CANIIIIIIIIIM GÖZÜN AYDIIIIIIIIIIN MAŞALLAAAH MAŞALLAAAAAH POLENİMİZ DOĞMUŞ DEMEEEEK:dance::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: ÇOK ŞÜKÜÜÜR RABBİME NE GÜZEL YAA ....rabbim ona uzuun ömürler versiin size bağışlasın hayırlı evlat olsun annesiiiiiiii..tebrik ediyorum seni ve eşinii..

amin amin amiiiiiiiiiin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: bende bildiğin gibi tüpçüye gittik üçüze hamileyim :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: bakalım nolucak..:1hug:a.s. sağlıcakla kalın ikinizde allaha emanet olun çok öpüyorum siziiii minik kuşumuda gıdığındaaaaan:asigim:

canim bende bisey yok sen tup bebekmi yaptirdi hayirli olsun MEVLAM hayirlisiyla kucagina almayi nasipetsin ben uc kez tup bebek denedim ucude negatifle sonuclandi bu ay adetimke birlikte dorduncuyu denicez dondurulmus bir yumurtam var bakalim ne olacak

Sağol canım amiiiiiiiin:1hug:..
hiiiç belli olmaz o kalan yumurta ssana sanırıım süpriz yumurta olucak yüce mevlam busefer yüzünü güldürücek canım beniim hakkında hayırlısı olsuuuun DUALARIM SENİNLEEE..nolur pozitif düşün busefer tutu de busefer oldu de buna kendini inandır..ben hep hayal ediyordum gece uyumadan önce o mutluluğu kendime yaşattırıp öyle dalıyodum uykumaaa..:1hug: a.s.mutlaka beni haberdar et merakta bırakmaaa..yerimseniben

Hoşbulduuuuk canım hoşbulduuuuk..
ne mutlu bana yaa demek ilk bu topikten merhaba dedinçok sevindim benim için okadar gurur verici bir olayki.çok teredüt ettim buraya yazıp yazmamakla ilgili ama hiç pişman değilim iyiki geldim merhaba demek bile güzeeel..
sana teşekürederim öncelikle önem verip sayfaları okuduğun için ve bana inandığın için
Çok memnun oldum kendini taınttığınaakın üzme canını inan bu günler hep sana bir anı kalıcak.elbet bir zamanı var bebişinin bu dünyada bir nasibi var.nolur sabırla beklee ben inanıyorumki rabbim herkeze anneliği yaşatıcak..ne sorun yaşayanlar hamile kalıyolar düşün ve kendini öyle motive et.dua et allahın 99 ismini oku elin karnında..
dilerim bir evladın olur ve dilerim sana herzaman beni hatırlatır..zaten ona her baktığında her seslendiğinde eminim aklına ben gelicem allah nasib eylesin dualarım seninle tatlım..yakındır senin süpriziiin
BıTANEM BEN TÜP BEBEK YAPTIRDIM EN SONUNDA ..biliyosun az çok her ay onu beklemek test yapıp negativ çıkması beni çok üzüyodu eşiminde ısrarlarına dayanamayıp tüpçüye gittik çok şükür güzel dualar peşimi bırakmadı..

canım benim cevabın için teşekkür ederim
okadar çok dua ediyorumki önce olmayanlara sonra bena diyorum....
na güzel üçüzün olacak senindde sorunun yoktu benim gibi bak herşeyde bi hayır var üçüz bebek annesi oluyosun ne mutlu sana:)
ama benimki hiç yanaşmıyo öyle şeylere
kendiliğinden olur diyo
ben aslında yanlış yaptığım bişeyi paylaşmak istiyorum acaba ondanmı sen belki bilirsin
ben evlendiğimden beri nerdeyse her yattığımızda
iyice girsin diye:kedi:krem falan sürüodum onuda topiklerde okudumki spermi öldürüyomuş tükrük kerm ve su ben bunu duyunca araştırmaya başladım ve preseed diye bi krem buldum sperm dostu onu aldım kullanıyorum kullananların çoğu ilk üç ayında hamile kalmış.......
sence hamile kalma sebebim o olabilirmi?
2ay önce doktora gittiğimde bana puregon verdi iğne varya ondan ve baktığında kedın hayret etti ilk defa böyle bişi görüyorum dedi ben hastalarıma iki kere aynısından yazıyorum ama sana gerek kalmamış maşşallh çok çabuk etki gösteriyo büyük ihtimalle ikiz olma şansın var dedi tabi sonuç negatif
tabi herşey allahın ol demesiyle olacak ama
bu olaydan olabilirmi diye düşünüyorum sen ne dersin?

cvbın için çok teşekkür ederim sayfalarını okuduğumda gittiğine o kadar üzülmüştümki bidaha senle konuşabileceğim aklıma gelmemişti ne mutlu bana
sen benim vesiliem olacaksın inşallah:)

arnavut güzelim çok sevindim hamile olmana maşallah maşallah inan sana çok duaetmiştim kürtaja bile giderken dua etmiştim hamile kalman için ne güzell

canım benim varya sanki kendimi okuduuum..yapma nolur sakın üzülme ümit etmeye devam et yeterki rabbime inan ..çok ağladım çokk isyan ettim.o gün hamile haberimi aldığımda utancımdan ağladım allaha isyan etttiğim günlr geldi aklıma.nekadar hata yapmışım..oysaki rabbim herşeyi zamanında veriyo her şerde bir hayırvardıır..eşin bir gelsin hayırlısı ile tekrar inciri yap istersen busefer ye sürekli..belki biliyosun bende yaptım ama benim yumurtam bilmiyodum tabi çatlamayınca kist yaptı.e malum evde ultrasyon yokki bileyim..doktor görünce d.kontrol verdi bana bir ayım boşa gitti diye nasıl üzülmüştüümm..öyle şeyler yaşadıkki eşimle arakaya dönüp baktığımızda iyiki ozaman olmamış diyoruz bebişinin bile gelme bir nasibi var..sıkma canını herşey çok güzel olucak güzel mevlam sanada evladını sevdirecek
güzel dileklerin ve duaların için AMııııN CANIM AMıN DARISI BAŞINA ıNŞALLAAAAAH

canım güzel dileeklerin için çok sağol benim eşim geldi zaten 3-4 ay gibi oldu ama daha doktora gidemedik o yüzden bende incire başlamışdım nasip herhalde bu ayda boşa gitti allahım herkezin dualarını kabul etsin senin tüp bebekmi anlatırmısın nasıl bir süraç neler yaptın

.

canım benim cevabın için teşekkür ederim
okadar çok dua ediyorumki önce olmayanlara sonra bena diyorum....
na güzel üçüzün olacak senindde sorunun yoktu benim gibi bak herşeyde bi hayır var üçüz bebek annesi oluyosun ne mutlu sana:)
ama benimki hiç yanaşmıyo öyle şeylere
kendiliğinden olur diyo
ben aslında yanlış yaptığım bişeyi paylaşmak istiyorum acaba ondanmı sen belki bilirsin
ben evlendiğimden beri nerdeyse her yattığımızda
iyice girsin diye:kedi:krem falan sürüodum onuda topiklerde okudumki spermi öldürüyomuş tükrük kerm ve su ben bunu duyunca araştırmaya başladım ve preseed diye bi krem buldum sperm dostu onu aldım kullanıyorum kullananların çoğu ilk üç ayında hamile kalmış.......
sence hamile kalma sebebim o olabilirmi?
2ay önce doktora gittiğimde bana puregon verdi iğne varya ondan ve baktığında kedın hayret etti ilk defa böyle bişi görüyorum dedi ben hastalarıma iki kere aynısından yazıyorum ama sana gerek kalmamış maşşallh çok çabuk etki gösteriyo büyük ihtimalle ikiz olma şansın var dedi tabi sonuç negatif
tabi herşey allahın ol demesiyle olacak ama
bu olaydan olabilirmi diye düşünüyorum sen ne dersin?

cvbın için çok teşekkür ederim sayfalarını okuduğumda gittiğine o kadar üzülmüştümki bidaha senle konuşabileceğim aklıma gelmemişti ne mutlu bana
sen benim vesiliem olacaksın inşallah:)

canım beniiiiim rabbim dualarını duyacak emin ol..sadece sabret ve bekle bebişin hiç ummadığın bir anda geliyo..ben tüp bebekte bile okadar umutsuzdumkiii:umursamaz:..test yaptırdığımda ikinci çizgiye bakıp gülmüştüm bu bir şaka diye ve kenara atıp inanmamıştım düşün..
Paylaştığın krem olayına gelelim..okadar sağlıksız bir şeykiii çok şaşırdıım keşke öyle şeyler sürmeseydin bitanem..allah korusun kremin içinde kimbilir ne katkı maddeleri bulunuyoo..neyse ama eminim artık yapmazsın bilinçlenmişsindir..
Pre-seed zaten bizim topikte çok konuşulmuştu tavsiye etmiştim ben..araştırmalarıma göre okadar hamile kalan vardıki ne yazık bizim topikteki hiç bir arkadaşıma yardımcı olmadı..bende kullandım gerçekten ürün güzeldir mutlaka ama demekki ozaman zamanı değilmiş diye düşünüyo insan..belli olmaz ben kullanma demiyorum herşey vesile olabilir.o zaten doğal bir ürün çok ta pahalı değil denemek lazım..
PUREGON İĞNESİni niçin verdi doktor??aşılama falan mı yapıldı..??tek seferde kullandıysan yumurtalığın mümkün değil biseferlikte istenilen boyuta ulaşamaz..nolur onu bana güzelce anlat..
MESELA BEN İLK DEFA İLAÇLA TEDAVİ OLDUM HAP İÇTİM 5-6 GÜN YUMUŞLAR BÜYÜDÜ ÇATLATICI İĞNE VERDİ DOKTOR VE İLİŞKİ ÖNERDİ..TABİ OLMAMIŞTI..İĞNEYLEDE TEKRAR 75 MG HER GÜN YAPILIYODU BANA 11 GÜN BOYUNCA YUMUŞLARIM 18 MM.ULAŞTI VE AŞILAMA YAPILDI ODA FOS TABİİ.OLAMDI..yani ilaçla tedavi uzun sürelidir bikereyle mümkün değil:1no2:
pre-seed kesinlikle gebeliğini engellemez.ama sakın krem kullanma..tam içeriye gitmesini istiyorsan ilişkiden sonra bacaklarını yukarıya kaldır 20 dk sonra cenin pozisyonunda yan yatarak dizlerini karınıa çek öyle uyumaya çalış..ertesi günde duş falan yapma hemen..

bende tekrar burda olmaktan çok mutluyuuum ..inşallah canım benim vesilen olurum inşalllaaaaaah:1hug:a.s.DUALARIMDASIIIIIN:asigim:

Slm ayse ben arnavutum

herkese çok selam arkadaşlar

Hoşgeldiiiiiiiiin AYŞEEEEEEM:1hug:a.s...aa ne güzel süprizin için teşekürederiiiiiiiiim:dance:..tekrar burda olmak istedim ..inşallah birileri sebeplenir gene birilerine ışık oluruuz ha ne dersiin..
kolaymı kaç sayfa devirdik beraber..TEKRAR NİCE MUTLU HABERLERE İNŞALLAAAAAAAAAH..:teytey: :teytey: :teytey::nazar: :nazar:

arnavut güzelim çok sevindim hamile olmana maşallah maşallah inan sana çok duaetmiştim kürtaja bile giderken dua etmiştim hamile kalman için ne güzell

:1hug: loveliiiiiiiii canım dostuuum..evet tatlım beniim biliyorum:gitme:allah razı olsun sendeeeen canım benim.şimdi ben dua edicem sana bende senin meleklerin için dua edicem güzelim beniiim..
rabbim ne muradın varsa versin sayenizde güzel dualarınızla bende bebişlerime kavuştum..ne mutlu bana böyle arkadaşlara sahibim ..iyiki varsın..

nasılsın sen anlat iyimisin??görüşmeyeli neler yaptın???
çok sağol tekrar güzel dileklerine teyzoşumuuuuuz:asigim:

canım beniiiiim rabbim dualarını duyacak emin ol..sadece sabret ve bekle bebişin hiç ummadığın bir anda geliyo..ben tüp bebekte bile okadar umutsuzdumkiii:umursamaz:..test yaptırdığımda ikinci çizgiye bakıp gülmüştüm bu bir şaka diye ve kenara atıp inanmamıştım düşün..
Paylaştığın krem olayına gelelim..okadar sağlıksız bir şeykiii çok şaşırdıım keşke öyle şeyler sürmeseydin bitanem..allah korusun kremin içinde kimbilir ne katkı maddeleri bulunuyoo..neyse ama eminim artık yapmazsın bilinçlenmişsindir..
Pre-seed zaten bizim topikte çok konuşulmuştu tavsiye etmiştim ben..araştırmalarıma göre okadar hamile kalan vardıki ne yazık bizim topikteki hiç bir arkadaşıma yardımcı olmadı..bende kullandım gerçekten ürün güzeldir mutlaka ama demekki ozaman zamanı değilmiş diye düşünüyo insan..belli olmaz ben kullanma demiyorum herşey vesile olabilir.o zaten doğal bir ürün çok ta pahalı değil denemek lazım..
PUREGON İĞNESİni niçin verdi doktor??aşılama falan mı yapıldı..??tek seferde kullandıysan yumurtalığın mümkün değil biseferlikte istenilen boyuta ulaşamaz..nolur onu bana güzelce anlat..
MESELA BEN İLK DEFA İLAÇLA TEDAVİ OLDUM HAP İÇTİM 5-6 GÜN YUMUŞLAR BÜYÜDÜ ÇATLATICI İĞNE VERDİ DOKTOR VE İLİŞKİ ÖNERDİ..TABİ OLMAMIŞTI..İĞNEYLEDE TEKRAR 75 MG HER GÜN YAPILIYODU BANA 11 GÜN BOYUNCA YUMUŞLARIM 18 MM.ULAŞTI VE AŞILAMA YAPILDI ODA FOS TABİİ.OLAMDI..yani ilaçla tedavi uzun sürelidir bikereyle mümkün değil:1no2:
pre-seed kesinlikle gebeliğini engellemez.ama sakın krem kullanma..tam içeriye gitmesini istiyorsan ilişkiden sonra bacaklarını yukarıya kaldır 20 dk sonra cenin pozisyonunda yan yatarak dizlerini karınıa çek öyle uyumaya çalış..ertesi günde duş falan yapma hemen..

bende tekrar burda olmaktan çok mutluyuuum ..inşallah canım benim vesilen olurum inşalllaaaaaah:1hug:a.s.DUALARIMDASIIIIIN:asigim:

arkadaşım konu sahibi sensin demek..
uzun zamandır bu topiği takip ediodum..
seni burada görmek çok güzel...
bende elma yagını kullanmaya başladım..
sende kullandıgını yazmıştın...
anlatırmsn bi gelişme oldumu??

canım güzel dileeklerin için çok sağol benim eşim geldi zaten 3-4 ay gibi oldu ama daha doktora gidemedik o yüzden bende incire başlamışdım nasip herhalde bu ayda boşa gitti allahım herkezin dualarını kabul etsin senin tüp bebekmi anlatırmısın nasıl bir süraç neler yaptın

sağlık olsun canım hiç sıkma sen canını ..:teselli:
gözün aydın bu ara eşinde gelmiş inşallah bundan sonraki günlerde müjdeli haberini alırıız..
bende pes etme hemen her ay yumurtlama olmayabilir ..baktın o ay olmadıysa mutlaka diğer ay olucaktır PES ETME SAKIN..BELKİ BOŞVER BU AYI PAS GEÇELİM DEDİĞİNDE OLUCAKTIR..

Canım asılnda tüp bebek okadar çok abartılıyoki.inan bana hiç öyle gözünde büyüttüğün gibi değil..tabbi maddi boyutu ayrı hep ekstra şeyler çıkı ama allahtan biz para ayırmıştık..
aşılamayı biliyosan buda aynı tek farkı yumuurtalığın toplanıp dışarda döllenmesi..
sene eğer düşünürsen ben sana tek tek anlatırım ..a.s buyrunnnnnnnnn

arkadaşım konu sahibi sensin demek..
uzun zamandır bu topiği takip ediodum..
seni burada görmek çok güzel...
bende elma yagını kullanmaya başladım..
sende kullandıgını yazmıştın...
anlatırmsn bi gelişme oldumu??

evet canım arnavutgüzeli benim..HAS ARNAVUTyerimseniben:asigim:
ne güzel birzamanlar burası çok aktifti ama ben ve arkadaşlarım ayrılınca malum yeni gelenlerde devam ettiremediler..
Hayırlı olsun yağı kullanıyosun.asıl sen anlat varmı bir gelişme akıntında bir değişiklik..doğrusunu aldın dimm.???
Evet canım bende kullandım.bende aşırı derecede ilthab oluyodu parmak kalınlığında resmen döküyodum.bünyem yaratıyodu onu:1no2:doktorlar bile anlam veremiyodu..histeroskopi oldum tanı amaçlı doktorum şaşırdı resmen rahmin ilthablı vede yosunlu su varmış gibi dop dolu demişti.oysaki okadar antibiyotik almıştım..bilmiyorum hatta ben ozamanlar okunukluyum galiba diyodum çünkü tııben açıklanma yapılamıyodu bana bir sebep yoktu ortada ..neysee bizde eşimle tüp bebek tedavisine başladık şimdi çok şükür hamişim üçüz hemde..allahıma şükür dualar sayesindeee:asigim:..
bende ve bütün arkadaşlarımda çok faydasını gördük adaçayı(elma) yağının..o aralar ilthab döküyodum 18 kişi hamiş kaldı tabi poleninde yardımıyla..böyle işte rabbim birşeyi vesile ediyo..ozaman çaresizlikten kullanıp çok kişi sonuç aldılar şükürler olsunki:teytey:

canım galiba yanlış almışsın...
ADAÇAYI (ELMA)YAĞI YAZACAK..zaten nanemsi kokusu var..aktarcıdan alırken söyle normal içtiğimiz adaçayın yağı diye iste..

aynen o şekilde aldım adaçayı tatlı elmayağı diye geçiyor adı şimdi öylece duruyor evde ama bende işe yaramadı yaramasını geçtim niye hiç yakmadı içimi anlamadım.kafamçokkarıştı

sunacım canım benim yaa hamiş olduğuna üçüz olduğuna çok sevindim bir kere top yekun hadi hayırlısı rabbim

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
BaBy_LoVe, aysun64, balpetegim_24, Eti_puf, pptya87

aynen o şekilde aldım adaçayı tatlı elmayağı diye geçiyor adı şimdi öylece duruyor evde ama bende işe yaramadı yaramasını geçtim niye hiç yakmadı içimi anlamadım.kafamçokkarıştı

Yok canım doğrusunu almışsın..ama illaki yakmak zorunda da değilkiiyerimseniben bir ferahlık hissedersin okadar.öyle yanma acı falan hisseetmiyorsun kesinlikleee...kaydirigubbakcemile5

kızlar elmayağının dışında birde sarımsak yağıyla test yapabilirsiniz kendinizi tüpleriniz tıkalımı açıkmı anlayabilirsiniz.yıllar önce bekarken duymuştum sarımsak yağınıda aynı elma yağı gibi tampona damlatıp vajinanıza yerleştirin eğer sabah kalktığınızda ağzınızda sarımsak kokusu olursa açık olmazsa kapalı benim olmadı sanırım tüplerim tıkalı zaten drumda artık hsg çektirmen lazım sanırım sorun tüplerinde dedi.

Back
X